- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
fanti
addikt
No, feltettem én is a 12-es biost a DS3 3.3 lapomra. Sajna ez is felülmér kb.8-10 fokkal, ugyanúgy mint az előző, a 10-es mért jól szvsz.
A tuning nekem ugyanúgy megy. 9x334Mhz, 1.4v orthos cpustress futtatása után 30 percel a proci magok 72 fokosak egy asus silent square pro alatt. Viszont a halkítás végett kivettem a házhűtőventiket, úgyhogy csak az enermax tápom szellőzteti a házat a 2db 8centis ventiével 1800-on.
Ja, a 4x1GB kingston KVR 667-es memók továbbra is bírják a TURBO-t.
Hát, ennyi.
Ja, a 32 bites vista után fellöktem a 64 bites biznisz változatot. Gyorsabb jóval még szemre is mint a 32 bites. És végre látja a teljes 4GB memcsit! -
fanti
addikt
No, énnekem sikeresen működik a CTRL+F1-el előhívható memóbeállításoknál a Turbo mód. Ez most szerintetek emel a rendszer teljesítményén? Ha igen, akkor mennyit?
És mit is csinál ez a Turbó pontosan? -
fanti
addikt
válasz
horvathkrisz #2631 üzenetére
mondjuk ezzel nem vitatkozok. Én is azért vettem DDR2 667-es Kingston memókat, mert igazándiból az E4300 mellé terveztem őket amit memótuning nélkül is tudok hajtani 9x334-en és nekem ez elég. Azon felűl meg 17k volt a 2x1GB memó tréfával együtt és élettartam garival, úgyhogy ennyit nekem megért.
Csakhát szegény Cerebellumot azért sajnálom mert beleölt egy rakás pénzt a tuningmemóba, és 2 db után még 2-vel meg már nem olyan rózsás a helyzet.
És tényleg, én is emlékszem azokra az Asus lapokra. -
fanti
addikt
válasz
robekri #2627 üzenetére
szegény!
hát igazán sajnálom a dolgot, de tényleg az aszitu, hogy a 4 modúl kezelése lehet picit gázos. Nemtom ez a 965 csipszett hibája, vagy a gigabyte nem tudott valamit jól megoldani?
Ja, egy kérdés. Az a ''Turbo'' beállítás a ramoknál, az mit takar? És hol lehet bekapcsolni? És érdemes? -
fanti
addikt
Juhéjjjjjjjjjj, megjött tegnap a memóriám, úgyhogy mostmár 4 db 1gigás Kingston DDR667-es ramom van. És a tuning is megy vele, nomármint az én kicsi tuningocskám. Azaz, az E4300 9x334 Mhz-en megy (~3Ghz).
Jó, jó, tudom, hogy a memót nem húztam, de beszámolok annak a húzásáról is.
Ugyanis amikor még csak 2x1giga memcsim volt, addig tudtam 400Mhz-en is járatni a memókat (nopersze magasabb időzítésekkel), és most, hogy még 2 mellékerült, már nem hajlandóak 400-on menni, csak 375-ön. Tehát memótunignál szerintem tényleg számít a 2 vs. 4 modúl.
Nopersze én semminek nem adtam feszkót, kivéve a procit.
Ja, az XP prof sp2 3.5GB-ot lát, ugyanis van egy 7900GTO-m 512MB-os kivitelben.
Majd ma a vistával megnézem a gépezetemet, annak is tán a 64 bites változatát kéne feltennem. -
fanti
addikt
Sziasztok!
Giga DS3 rev 3.3 lapom van és benne egy 3Ghz-en futkározó E4300.
Van még 2x1GB DDR667 Kingston memóm is a lapban.
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes lenne-e vennem még 2x1GB-ot a fönti memóból? Ugyanis 14k lenne mindösszesen.
És 4 modullal ugyanúgy megy a lap? Ugyanúgy tuningolható továbbra is?
Valakinek tapasztalat 4 modúllal? -
fanti
addikt
Én reggel feltettem az f11-et a rev 3.3-as DS3 lapomra.
Tök jó volt látni, h pendrive-ról is frissíti a BIOS alól magát a BIOS.
Én nemigazán látok difit, mitha az új bios feljebb mérné a hőfokokat valamennyivel.
Meg a giga honlapján azt írják, hogy tuning esetén is fixálták a pci-express frekiét?!
Akkor most ha tuningolok nem kell manuálisan 100-ra állítsam, elég auto-n hagynom? -
fanti
addikt
Tisztelt Intelesek!
Lenne egy láma kérdésem, ugyanis én nemrég lettem csak egy E4300 + DS3 rev 3.3 tulaja, és mivel 5 éven át AMD-s voltam ezért lenne az a kérdésem, hogy:
2x1GB Kingston DDR667 memóm van, ami legnagyobb meglepetésemre DDR800-on is üzemel feszemelés nélkül. Namármost, a kérdésem lényege az lenne, hogy profitál-e a rendszerem abból, ha én pl. az alap 9x200Mhz esetén (ahol a memó is fizikailag 200Mhz-en jár), az úgynevezett FSB-t meghagyom 200Mhz-en, de a memória sebességét felemelem pl. 400Mhz-re, tehát aszinkronban járatom?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 4
- Bittorrent topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest