- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Szeretnék egy jól működő csendes hűtést, aminek nem okoz gondot a 6300-as proci 2.8-on, esetleg később még magasabb órajelen v. egy erősebb proci sem.
Scythe Infinity-re vagy Ninja-ra gondoltam, esetleg Thermal Take vmelyik. megoldására.
Az Infinity-nél és a Big Typhoon-nál nincs feltüntetve, hogy kompatibilisek-e ds4-el, esetleg valakinek vmilyen. tapasztalat?
Ill. a Ninjának a topicjában sokan panaszkodnak a felfogatására, ez tényleg ekkora probléma? -
adalbert1
veterán
Hát nem tudom, nekem jobban tetszik, mint a 32 bites, legalábbis gyorsabbnak tünik, a program kompatibilítás ill. inkompatibilítás miatt még nagyot nem szívtam vele, és a vistával meg nagyon nem tudtam megbarátkozni, bármennyire is akartam (persze előbb utóbb meg kell majd).
Ja, hát olcsó húsnak sajnos híg a leve, de ha azt nézem, hogy anno az 1 gigás modult 30k- környékén vettem, most meg 11k környékén a másikat, akkor még mindig jobban jöttem ki, minthogy beruháztam volna valamilyen középkategóriás kittbe, ezt az egy modult meg gyakorlatilag lehetetlen lett volna eladni úgy hogy ne nagyon bukjak rajta.
Na meg ha stabilan megy a 800 mhz-en dualba a kettő, akkor már boldog vagyok, komolyabb ramokat meg szerzek majd valamikor, ha igényem ill. cashem lesz rá. -
adalbert1
veterán
Hát nem tudom, de nekem úgy tünik, hogy az everest nem szeret túlzottan 64 bit-es xp-vel együttműködni, vagy a ds4 F8 biosával (vagy csak egyszerűen utál engem), mert az alaplapot se ismeri fel normálisan, így a ramokat se...
Viszont a cpu-z 1.40 azt írja, hogy dual, szóval úgy tünik minden ok.
Viszont ez az elsőre nem ismerete fel dualnak kérdés eléggé zavar... Láma kérdés, de ez még okozhat hibákat? -
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Egy gyors és fontos nagyon láma kérdés:
DS4 alatt, ha dual channelben mennek a ramok, akkor indításnál ezt az üzenetet kell kapnom: Memory runs dual channel interleaved?
Ill. az normális, hogy előszőr nem akartak dualban menni a ramok, csak 1-2 újraindítás után, meg egy load setup defaults után?
Ill. azt hol tudnám ellenőrizni, hogy 128 bit-en megy a cucc 64 helyett?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest