- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
stfx
aktív tag
válasz
adalbert1 #657 üzenetére
Nekem ninja plus rev.B van a DS3-ban. Elfert, de ki kellett vennem az alaplapot a hazbol hogy a kis pockoket be birjam nyomni. Ugyanaz a felfogatasa mint a sima intel hutonek, nem kell az alaplap hatlapjara merevito. Az elso 2 ram slotot elfoglaltja a ventillator, de feljebb is lehet rakni a ventit, csak akkor az also bordat nem huti. Arra figyelj hogy eleg magas a huto, hogy befer-e a hazadba. Nekem coolermaster elite rc330 van, de mikor megjott a huto megijedtem hogy nem fog beferni. Itt a ph-n vannak olcson schenker88-nal ilyen hutok.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Hardcore café
- Elektromos cigaretta 🔞
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged