Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Ha esetleg valakit erdekel megtalaltam a vcore measure pontokat a lapon. Hat nagyon nagy csalodas ert megkell mondjam... 1.435 beallitott fesznel idle 1.44-et ad a lap,terhelve viszont 1.32-1.34V kozott ingadozik..
Mi kimaradt: a cpu koruli tekercsk felso labanal van a valos fesz.
[Szerkesztve] -
DeadMeat
nagyúr
válasz
arsenlupin #2047 üzenetére
Akkor nevezzuk zongorista keznek
Azoknak is vekony,hossyu az ujjuk.Csakhogy kilogjak a sorbol
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
arsenlupin #2045 üzenetére
Hehe kicsi kezem van hossyu ujjakkal.Mint 1 nogyogyasznak
Csak azt nem ertem,ha lelazult,akkor miert mukodott egyaltalan? -
DeadMeat
nagyúr
válasz
arsenlupin #2043 üzenetére
Megoldodott!Levolt lazulva a sata kabel 1 csoppet... megigazitottam,egybol 58Mb/s el dolgozik a hdd
-
DeadMeat
nagyúr
Volna 1 kis gondom:Adott 2db sata hdd-m 1ik 1 sata1-es wd,a masik sata2-es seagate.Az utobbival van gond.Feltettem ra ujra 1 wint,es az olvasas/irasi sebesseg csak 7mb/s... eddig is ezen volt az oprendszer,hw kornyezetben csak a vga valtozott,nemhiszem h az befolyasolja.
Eszkozkezeloben latszolag minden ok,nincs utkozes sem.Konfigom az adataimnal.
Esetleg mivel probalkozzak? -
DeadMeat
nagyúr
válasz
horvathkrisz #1617 üzenetére
miabaj?
-
DeadMeat
nagyúr
Nalatok nem fagy ki allandoan az easy tune nevu nacceru giga program?Nalam alapon is hanyattvagja magat egy id utan... ez miert lehet?Annyira nme nagy baj,csak kicsit zavaro...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged