- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Lassan neki állok a tuningnak:[link]
Pozitívat csalódtam a no-name ramban. Egész jól megy, igaz az időzítései...
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gorneck
üzenetére
Találtam grafikon itt a ph-n mekkora terhelést jelnet: [link] Ki lehetmérni: adott játék alatt áltag fps számot majd letiltom bios-ból és megnézem üresen mennyit fps-t produkál aztán SB-vel is. Igaz játéktól is függ (mint a tesztből is látszik) a terhelés mértéke. Bár nem tudom mikor lesz rá időm, mostanság tuti nem.

-
Qru
MODERÁTOR
Előkerült a szekrény aljából egy valódi
SB Live! 24bit-es hangkari. Sztetek jobb minőségű mint az alaplapi hangkártya? (Ha nem, akkor nem vacakolnék az insatllal...) -
Qru
MODERÁTOR
Van olyan procihűtő ami nem megy fel a DS4-re a heatpipe miatt? Le akarom cserélni a gyári coolert a procin és mivel nincs 5letem melyik legyen ezért ez szűkítheti a kört.
(most épp egy Giga G-Power pro felé hajlok, mert az alaplapra merőlegesen fújó, jól hűtené a heatpipeos részt is.) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gorneck
üzenetére
Master-re ha jól sejtem, de megnézem otthon este mert most melóban vok. Azon van a win, a másikra csurognának a letöltések, stb Elég szokatlan a bios főleg a tuningos részről, előtte DFI-m volt. De annyit már tudok Ctrl+F1-re jön elő a plusz állítási lehetőségek.
Nem tudsz/tudtok ajánlani vmi ahol le van írva a tuningolás mikéntje? Ez az első Intel-es cuccom (és sata-s és DDR2-es) nem igazán vagyok még képben... (bezzeg K8-ból..
)
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
Egy kis help kéne: Van két vinyóm az egyik Sata2 a másik Pata. Ha pata-s winyót (is) rá teszem, akkor nem töltődik be a win. Bootol, aztán csak feketeség. Próbáltam át jumperelni a pata-t de sehogy sem sikerült működésre bírnom a kettő együtt. Vmi 5let?
-
Qru
MODERÁTOR
A Silentpipe-feliratos fémlap is leszedhető a bordáról? (A Gigásat levettem, hogy jobban átjárja a levegő.)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- ASUS routerek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ok!
Ha lesz időm este bepakolom az SB-t. Mivel tudnám kimérni melyik-mennyire terheli a procit? (vagy azért a kb 1,5 FPS miatt ne vacakoljak?
)

)