- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Lassan neki állok a tuningnak:[link]
Pozitívat csalódtam a no-name ramban. Egész jól megy, igaz az időzítései... -
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gorneck #4400 üzenetére
Találtam grafikon itt a ph-n mekkora terhelést jelnet: [link] Ki lehetmérni: adott játék alatt áltag fps számot majd letiltom bios-ból és megnézem üresen mennyit fps-t produkál aztán SB-vel is. Igaz játéktól is függ (mint a tesztből is látszik) a terhelés mértéke. Bár nem tudom mikor lesz rá időm, mostanság tuti nem.
-
Qru
MODERÁTOR
Előkerült a szekrény aljából egy valódi
SB Live! 24bit-es hangkari. Sztetek jobb minőségű mint az alaplapi hangkártya? (Ha nem, akkor nem vacakolnék az insatllal...)
-
Qru
MODERÁTOR
Van olyan procihűtő ami nem megy fel a DS4-re a heatpipe miatt? Le akarom cserélni a gyári coolert a procin és mivel nincs 5letem melyik legyen ezért ez szűkítheti a kört.
(most épp egy Giga G-Power pro felé hajlok, mert az alaplapra merőlegesen fújó, jól hűtené a heatpipeos részt is.) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gorneck #4011 üzenetére
Master-re ha jól sejtem, de megnézem otthon este mert most melóban vok. Azon van a win, a másikra csurognának a letöltések, stb Elég szokatlan a bios főleg a tuningos részről, előtte DFI-m volt. De annyit már tudok Ctrl+F1-re jön elő a plusz állítási lehetőségek.
Nem tudsz/tudtok ajánlani vmi ahol le van írva a tuningolás mikéntje? Ez az első Intel-es cuccom (és sata-s és DDR2-es) nem igazán vagyok még képben... (bezzeg K8-ból..
)
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
Egy kis help kéne: Van két vinyóm az egyik Sata2 a másik Pata. Ha pata-s winyót (is) rá teszem, akkor nem töltődik be a win. Bootol, aztán csak feketeség. Próbáltam át jumperelni a pata-t de sehogy sem sikerült működésre bírnom a kettő együtt. Vmi 5let?
-
Qru
MODERÁTOR
A Silentpipe-feliratos fémlap is leszedhető a bordáról? (A Gigásat levettem, hogy jobban átjárja a levegő.)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged