- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
Aktív témák
-
1face
senior tag
válasz
Robi_73 #2064 üzenetére
Vicces
, ugyanúgy csak a net megy, Én meg vacsoráztam és változtak az értékek:
Hőmérsékletek:
Alaplap 36 °C (97 °F)
CPU 38 °C (100 °F)
1. CPU / 1. mag 52 °C (126 °F)
1. CPU / 2. mag 53 °C (127 °F)
GPU 45 °C (113 °F)
SAMSUNG SP2504C 27 °C (81 °F)
WDC WD3200JD-00KLB0 31 °C (88 °F)
MOD: a radiátor meg szinte hideg!
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
válasz
Robi_73 #2021 üzenetére
igen, megint ugyan az. ventik forognak és semmi. már volt olyan is, hogy a 4 pines alaplapi tápkábel be volt dugva, mégsem indult ujra folyamatosan, hanem csak ment, na erre mondtam hogy akkor hagyjuk a 'csába, nem ér ez ennyit
jobb dolgokra is fordithatom az idöm... majd ha a köv giga lap is elkezdi ugyan ezt, akkor nálam tiltolistára kerül. amig megy, addig megbizhato lap, de ahogy elkezdte ezt a ''kis gyengélkedést'' kezelhetetlenné vált
-
Ősember
őstag
válasz
Robi_73 #1850 üzenetére
a régi memokat éppen kicseréltem és az ujabbakat tettem be, de már azok is mentek korábban... a reset / insert trükk sem megy.
''Biosreset után nyomd meg az insert gombot'' itt arra gondolsz, hogy amig ki van kapcsolva a gép nyomjak insertet?
Gorneck: mielött kivettem betöltöttem a bioszba a alapokat, de pl tuningnál sem kelene hogy gond legyen, mert akkor cmos clear és kész, nem? -
Gorneck
legenda
válasz
Robi_73 #1816 üzenetére
Lehet csak az...sőt szinte biztos...anno ezt írtam körbe csak nemtom mennyire is volt érthető. Goodram teszt után nem állítottam vissza a ram beállításokat és nagyon nehezen indult el. Akkor én egy ramot kezdtem el pakolgatni slotról slotra és elindult. Bios mentés után semmi baja se volt.
PH-s tesztben jól ment a lap szal lehet vele tuningolni, de mint minden 965-ös lap mellé kell vmi jó kis ram ami általánosságban bevált a usereknek. Azért írtam AMD-nél sokat számít az időzítés, de itt nem sokat...én nem nagyon vettem észre. Pl 533 5-5-5-18-ról 800 4-4-4-12-re állítottam a ramot.
Te hívtál? -
Gorneck
legenda
válasz
Robi_73 #1806 üzenetére
Az hát...én nem is veszem komolyan. Volt már pár ram ebben a gépben és tudom mit nem szeret, ahogy azt is mivel nem érdemes szórakozni és az az időzítések babrálása...egyszerűen nem vagy vele sehol...nekem is az volt az első oszt rájöttem, hogy az nem AMD.
Kinek a hibájából is?! Ez pl a Tiedből... -
ati2
őstag
válasz
Robi_73 #1514 üzenetére
Egy instabil rammal a bios se fog működni, mert hiába jó a rom tartalma, ha változók összefossák magukat a ramban
Ráadásul itt a dual bios még gázosabb, mint a sima, mert megpróbálja az egyik jó biost a másikba másolni (persze a ram miatt a másolat is szar lesz).
Lehet ezt a feature-t érdemes lenne kikapcsolni mem tesztelés közben, mivel a dual bios csak a rossz bios frissítés (áramszünet / rossz bios file) ellen véd stabil gépen (kikapcsolható a Q-Flash-ban)
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Robi_73 #1510 üzenetére
Igazam volt.
Nem idegesítő hibák csak úgy néz ki a userek nem értenek a szóból. Elmondtam, hogy érzékeny a ram buzerára. Szal ne csodálkozz, ha kinyírod a lapod. Turbo és egyéb módnak semmi értelme. Nekem full instabil lett tőle a gépem jahh és sebesség többletet nem hoz.
Most akkor nem is megy a lap? -
ati2
őstag
válasz
Robi_73 #1446 üzenetére
Nézd meg a GPU hőfokát everest-el, vagy az Nvidia driverben!!!!
Nállam akkor volt ilyen bug amikor majdnem megsütötte a VGA-m és downclockolt 3D-ben (kb 5 perc után driver szerint 115 °C), 2D-ben 5 perc után 80+ °C.
A MIT-ben az alsó feszeket page up/down-al állítsd be, majd save cmos.
(Utánna a gpu idle 46 C / load atitoolal 70 °C lett)
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Aktív témák
Hirdetés
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest