- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Na megint vagyok....
Egy kicsit megpiszkéltam a gépet :
Az ATA kábelre rádugtam mind a 2 írót ( Cable Select állásban ).
Gép elsőre elindúlt , látta az írókat.
Nekem újdonság ( mert még soha nem kellett használnom ) de most a Nero-val írok egyszerre mind a 2 meghajtóval TDK RW lemezekre.....
Adatellenőrzés bekapcsolva. 90-100 % között ugrál a puffer.
Viszont a végén Lezáró szakasz hibával megállt - fiók kinyit.
Nem részletezte ,hogy melyik odd rontott.
Így hirtelen ennyi. Majd még jövök -
Borisz76
nagyúr
-
Borisz76
nagyúr
Most jött volna ki rajta ? 2 hónapja van húzva és csak 3-4 napja b@aszlakodik az író ( régi és új is ).
Azért annyit megtettem ,hogy a Nero-t töröltem a gépről majd egy frissebb verziót - regisztrált - feltettem de ez sem segített...tehát valószínüleg nem szoftveres hanem hardwer jellegű a hiba.
[Szerkesztve] -
Borisz76
nagyúr
Megvettem az új DVD írómat ( NEC ND-4570A ) és csodák csodájára agyanazt a hibát produkálja mint a régi íróm......
Tehát nem is a jó öreg NEC-el volt a gond hanem a ATA vezérlővel vagy a kábellel.
Pedig nem szedtem szét,nem telepítgettem mindenféle író-programot....és 1-ik napról a másikra nem tudtam írni.Ezért is gondoltam egyből író-hibára. De ezek szerint tévedtem.
Tehát most 2 dvd-íróm is van , ami azért annyira nem nagy gond...ha működik
Még kísérletezem egy kicsit vele. Ma reggel írtam egy Verbát - elbaszta - majd egy TDK RW következett az jó lett és ezen felbuzdúlva még 1 Verba ami jó lett de a 4. már megint rontott.....
Erre varjatok gombot!
Ezt csak azért írtam ide mert ugye az alaplapom az itteni fórumtáma.
Esetleg valakinek hasonló hibajelensége volt már ?
Vagy az erőteljes és hosszantartó CPU-húzás miatt hibázik...vagy a felforrósodott chipkészlet sz@rakodik ? Jó lenne tudni mi a gond mert kb 300 GB anyagot akartam kiírni most a hétvégén...de így nem lehet.
[Szerkesztve] -
Borisz76
nagyúr
Sok sikert hozzá. Én is kb 1 hónapig olvasgattam a különbnöző topikokat mire döntöttem.....
Ehun fityeg itt alul a configmegy mint a villám
A chipset hűtésén még nem gondolkodtam pedig meleg , nagyon meleg.
Kicsit csaltam a zalmival mivel a levegőt lentről ( vga felől ) fújja felfelé ( táp irányába ) s ezáltal érinti a chipset-hűtő felső bordázott hőcsövét.....
Aktív témák
Hirdetés
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest