- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
Robi_73 #2021 üzenetére
igen, megint ugyan az. ventik forognak és semmi. már volt olyan is, hogy a 4 pines alaplapi tápkábel be volt dugva, mégsem indult ujra folyamatosan, hanem csak ment, na erre mondtam hogy akkor hagyjuk a 'csába, nem ér ez ennyit
jobb dolgokra is fordithatom az idöm... majd ha a köv giga lap is elkezdi ugyan ezt, akkor nálam tiltolistára kerül. amig megy, addig megbizhato lap, de ahogy elkezdte ezt a ''kis gyengélkedést'' kezelhetetlenné vált
-
Ősember
őstag
most fogyott el a türelmem... 3 nap szenvedés után már házon kivül is koprobáltam, hátha bejön a zárlat elmélet, de semmi uj
ez megy garanciába
-
Ősember
őstag
válasz
Gorneck #1907 üzenetére
hello
Mankó kollega tippjei követve beindult a gépkihuzogattam az összes alaplapba cstlakoztatott eszközt és ugy beindult. nem tudom véletlen-e, de akkor is hálás vagyok a tippért! most is egy 512-es ram van a 4. slotban, de mit is értesz pontosan a bios mentés alatt?
azt tudom hogyan kell frissiteni, de menteni nem
a bisoz beállitások mentésére gondolsz?
-
Ősember
őstag
válasz
Gorneck #1854 üzenetére
ugyan olyan ramokat cseréltem. micron 1gb d9dqw azokat probálgatom, amik az aláirásomban szerepelnek... az összes probléma elötti ram is nálam van, de akkor is csak 1-et használtam és most is csak 1-et tettem be.
Robi_73 hálás köszönet a felvilágositásért! sajna erre sem reagálmegprobálom még egy párszor ezt a modszert. sajnos tényleg nem a legjobb a ds3 biosza
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
válasz
Robi_73 #1850 üzenetére
a régi memokat éppen kicseréltem és az ujabbakat tettem be, de már azok is mentek korábban... a reset / insert trükk sem megy.
''Biosreset után nyomd meg az insert gombot'' itt arra gondolsz, hogy amig ki van kapcsolva a gép nyomjak insertet?
Gorneck: mielött kivettem betöltöttem a bioszba a alapokat, de pl tuningnál sem kelene hogy gond legyen, mert akkor cmos clear és kész, nem? -
Ősember
őstag
szevasztok
nagy a baj.... a gép nem indul memcsere után megnyomom a powert és felpörög a venti, elindul a vinyo meg minden rendesen franko, de lekapcsol és pár másodperc mulva ujraindul és ezt addig, amig le nem kapcsolom a tápot. azért gázos a helyzet, mert cmos clear, elemezéz semmit sem változtat, ráadásul ha nincs benne memo vagy vga ugyan ez a szitu innentöl 2 dolog hibázhat: lap, proci. ha a proci lenne a rossz, akkor a lap sipolna, nem? ennél furcsább, hogy akkor nem indul ujra a gép, hanem csak megy megy, de nem bootol, ha kihuzom a 4 pines alaplapi csatlakozot.. ötletek?
a konfig ez elött csodásan ment, semmi gond nem volt, instabilitás legkisebb jelét sem tapasztaltam. 631, ds3, 7600gt, aláirásos ram, 450w coolink. még a ramrol is tudom, hogy ment rendesen ebben a gépben, magam probáltam.
memcserére egyáltalán nem érzékeny. slot 1-4 uj memo, régi memo... nincs különbség. meghalt volna az alaplap?
Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest