- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
10GoBall
aktív tag
válasz
Gorneck #1507 üzenetére
Ha azt vesszük, hogy 4db ram esetén pont kétszer akkora a bizonytalansági tényező, mármint az egyik kilóghat a tuningolhathatósági -huh, de nehéz volt leírrni- sorból, akkor igazad van.
Én csak azért kérdeztem, mert elég sok ram-mizéria van ezekkel a chipkészlettekkel és ez főleg az 1 gigás ramoknál tűnik ki. -
-
10GoBall
aktív tag
Igaz lehet-e az a vélemény, hogy 4x512-es rammal jobban húzható a proci a lapban /ds4 v. ds3/ mint 2x1 gigással? Esetleg valaki próbálta?
-
10GoBall
aktív tag
DS4-nél ez az újra indulok, megállok, újra indulok, megállok, technikai újdonság, vagy bios probléma /verzió,vagy beállítás/?
-
10GoBall
aktív tag
Elég jó ár. Kb 1,5 hónapja vettem 2db-ot és akkor 32k volt darabja. Állítólag ez még nyári ár -mondták vala, és adjak hálát a magasságosnak mert, hogy még éppen 2 db van, meg vagy 30 percenttel feljebb megy az áruk - má' hónaptól!
Hétfőn arra jártamban megkérdeztem, hogy-é adják és kiderült, hogy 30k alá mentek. Karácsonyra, ha veszel egy procit, mellé tesznek egyet. -
10GoBall
aktív tag
Milyen 2x1gigás -nem csillagászati árú- 800-as ram ajánlott DS4-be, amely megy biztosan 4,4,4,x beállításokkal?
Előre is köszi minden választ!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest