Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
10GoBall
aktív tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Ha azt vesszük, hogy 4db ram esetén pont kétszer akkora a bizonytalansági tényező, mármint az egyik kilóghat a tuningolhathatósági -huh, de nehéz volt leírrni- sorból, akkor igazad van.
Én csak azért kérdeztem, mert elég sok ram-mizéria van ezekkel a chipkészlettekkel és ez főleg az 1 gigás ramoknál tűnik ki. -
-
10GoBall
aktív tag
Igaz lehet-e az a vélemény, hogy 4x512-es rammal jobban húzható a proci a lapban /ds4 v. ds3/ mint 2x1 gigással? Esetleg valaki próbálta?
-
10GoBall
aktív tag
DS4-nél ez az újra indulok, megállok, újra indulok, megállok, technikai újdonság, vagy bios probléma /verzió,vagy beállítás/?
-
10GoBall
aktív tag
Elég jó ár. Kb 1,5 hónapja vettem 2db-ot és akkor 32k volt darabja. Állítólag ez még nyári ár -mondták vala, és adjak hálát a magasságosnak mert, hogy még éppen 2 db van, meg vagy 30 percenttel feljebb megy az áruk - má' hónaptól!
Hétfőn arra jártamban megkérdeztem, hogy-é adják és kiderült, hogy 30k alá mentek. Karácsonyra, ha veszel egy procit, mellé tesznek egyet.
-
10GoBall
aktív tag
Milyen 2x1gigás -nem csillagászati árú- 800-as ram ajánlott DS4-be, amely megy biztosan 4,4,4,x beállításokkal?
Előre is köszi minden választ!
Aktív témák
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Battlefield 6
- Disney+
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő