- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- uleFone Power
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
Robi_73
őstag
Tegnap este újra raktam az XP-t. Csak az Intel Inf-et és a Lan drivert raktam fel az alaplap driverei közül, és megy minden rendesen.
Viszont utánna játszottam a memória beállításokkal, és nem indult el a gép miután 383-as fsb fölé mentem. (5/4/4/8 TURBO) Annyira nem, hogy azt hittem a lapnak annyi.
Állandóan ki be kapcsolt. (a gép alkatrészeinek biztos jól esik
) Mindig ezt írta ki ''Bios Recovery Search Bios File In Hard Drive'' vagy valami hasonlót. Egy bizonyos mennyiségü ki-be kapcsolás után már nem írt ki semmit, és a gép még mindig nem indult el. Cmos clear és a teljes áramtalanítás sem segített. Nem tudom más járt-e így, de elég idegesítő megoldások vannak az új Intel procikat támogató alaplapoknál. 
Aktív témák
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI PRO X870-P WIFI
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Viszont utánna játszottam a memória beállításokkal, és nem indult el a gép miután 383-as fsb fölé mentem. (5/4/4/8 TURBO) Annyira nem, hogy azt hittem a lapnak annyi.
Állandóan ki be kapcsolt. (a gép alkatrészeinek biztos jól esik
) Mindig ezt írta ki ''Bios Recovery Search Bios File In Hard Drive'' vagy valami hasonlót. Egy bizonyos mennyiségü ki-be kapcsolás után már nem írt ki semmit, és a gép még mindig nem indult el. Cmos clear és a teljes áramtalanítás sem segített. Nem tudom más járt-e így, de elég idegesítő megoldások vannak az új Intel procikat támogató alaplapoknál.