Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz
Hack3er #89994 üzenetére
Szálakról, kábelekről általános okosságot annyit tudok mondani, hogy a több vezetékből álló fonott cuccok általában puhábbak és hajlékonyabbak, mint a kevesebb. Akad itthon pár 24 magos KBear és NiceHCK, finom, rugalmasan puha mindkettő. Cserébe annyi tartásuk nincs, hogy gubancolódásállóak legyenek, csomóra kötik magukat könnyedén zsebrevágásnál.
A 16 magos olcsó KBear is tökéletesen teszi a dolgát, viszont. lejjebb már nagy a szórás. Sok 8 magos kábel túl kemény és nehéz, kényelmetlenül, az enyémek közül üdítő kivétel a Kinera Leyding. 4 magosból jobb a választék, fonott, vagy csavart, cserébe drágábbak, és akkor a jó 2 magost különösen meg kell becsülni, azt csillagászati árakon mérik Kínából is.
-
-NoVa-
addikt
válasz
Hack3er #89974 üzenetére
Jobb, mint? Univerzális válasz nincs, csak X fülessel X fülformában X méretben jobban működik, jobban bevált, stb.
Ízlés szerint nekem beváltak:
Spinfit CP145, AZLA SednaEarfit Crystal, SoftEARS Ultra Clear, Acoustune AET08, Periodic Audio Hydrogen, meg persze a Comply szivacsok. -
gianni85
veterán
válasz
Hack3er #84449 üzenetére
MMCX trükkös csatlakozó, sokszor láttam itt a topikban is, hogy ez meg az nem jó ezzel meg azzal a kábellel. Mivel nekem pont volt cserélhetős GR07-em, annyit tudok mondani, hogy a Venture Electronics kábel működött, és olcsó is. Olyan 10$ körül lehet kapni... személy szerint többet nem is költenék kábelra a GR07-hez
-
-
xmaas
őstag
válasz
Hack3er #54350 üzenetére
Szerintem neked tul erzekeny a fuled/agyad bizonyos frekvenciakra es mivel ez a fulles eleg jol elohoza hangokat van kozottuk ami neked tul sok es nem birja a buksid hoszabb ideig , masra nemtudok gondolni mint magyarazat a jelensegre de az is lehet hogy nagy baromsagot mondtam
Esetleg ha varialsz kicsit a harangokkal hogy ne legyen annyira izolalva a hang es egy resze szurodjon ki valamennyire ha nem fog segiteni rajta mast nemtudok mit mondani(#54365) Tamy Piston 3 as vagy osszefoglaloban az ajanlottak kinezet/tetszes szerint
-
törölt tag
válasz
Hack3er #54069 üzenetére
Azért jobb a több BA, mert finomabban lehet hangolni a hangképet, jobban lefedik a hallható tartományt. Nézd meg az 1964ears oldalán, ott egész szemléletesen leírják, hogy milyen a hangképe az egyes modelleknek, és melyik armatúra melyik tartományért felelős.
Egyszer ki kellene próbálni egy ilyen CIEM-et, de marha drágák sajna... Pedig az az 1964ears V6-S a leírás alapján bejönne
-
Ati1979
veterán
válasz
Hack3er #54072 üzenetére
Kissé elírtam.
Az a baj, hogy az átlag ember fülébe nem fér bele. A 846 egy átlag nő fülébe nem fér bele. Ez meg másfélszer akkora legalább.
Jude a head-fi alapító is mondta az egyik riportjában, hogy ebben a formában ez a füles szinte senkinek sem kényelmes. Legfeljebb egy 210 es kosarasnak akinek jó nagy füle van.
Akkor meg tök fölösleges megvenni, ha mindig kiesik a füledből. Ha bele sem megy akkor meg pláne. És erre elég jó esély is van.
-
assemble
addikt
-
Ati1979
veterán
válasz
Hack3er #42001 üzenetére
Írtam privátot.
Amúgy szerintem a 846-tal nem nagyon érdemes összehasonlítani. (szerintem ott óriási különbségek lennének minden téren) A 425-tel inkább.
Én azért továbbra is azt ajánlanám, (ahogy privben is írtam) hogy a gr07, és társai legyenek az elsődleges célpontok!
Persze, ha nincs más megoldás akkor valahogy megoldjuk az összehasonlítást a 425-tel.
-
szentkuti11
addikt
válasz
Hack3er #42005 üzenetére
Idézet az összefoglalóból:
- Armatúra (BA, balanced armature): Egyes fülhallgatók meghajtója, ahol nem maga a mágneses tekercs mozog, hanem a tekercsbe bújtatott fém tű. Általában precízebb és kiegyensúlyozottabb hangzás biztosít, bár egy armatúrával nehezebb a megfelelő hangzás elérése, ezért a drágább fülesekben egyszerre több BA drivert alkalmaznak oldalanként.
-
válasz
Hack3er #42003 üzenetére
Azok armatúrások, szvsz nem azokal érdemes összehasonlítani. Ahogy sheratan írta, a dualdinamikus valszeg basszussal teli. De pl az R3 is dual, azt többeknek volt itt, de a GR07 jobbnak ítéltetett.
Jah és hogy mennyi a hivatalos ára az kb semmit se jelent, ha kevesebb, mint a negyedéért is meg lehet kapni...
-
Ati1979
veterán
válasz
Hack3er #41967 üzenetére
Ígéretes darab lehet.
Szerintem úgy lehetne a legjobban "letesztelni" ha ugyanabból az árkategóriából választott fülhallgatókkal lenne összehasonlítva.
Magától értetődik, hogy a lejátszó és a zenék is ugyanazok lennének.Szóval elsősorban olyat keress akinek van / vannak ilyen fülesei.
Pl. B2, gr07, re 400, vc1000, r50 stb.
-
törölt tag
válasz
Hack3er #41967 üzenetére
Úgy érted, hogy összehasonlító tapasztalat híján nem bízol a saját ítéletedben, és ezért mérvadóbb, tapasztaltabb embert keresel? Gondolom, Budapesten? contaxg, Ati1979, Ear001, fi:zi'k, Bodz (Nyíregyháza), Sheratan (Hongkong)... stb.
(No persze én is szívesen tesztelgetném a magam örömére...
- de armatúrásokkal, hibridekkel nekem sincs tapasztalatom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest