- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
veterán
válasz
mekker #94329 üzenetére
Várjávárjávárjá...
Az Apple dongle óriási előnye, hogy ők pénzelték a Cirrus Logicot, és nyomták a DAC fejlesztést a saját igényeik szerint. A legtöbb mai kínai dongle ugyanazt a Cirrus Logic chipet implementálja, órmótlanabb házban.
Persze sokat ront az Apple dongle helyzetén, hogy az EU példányok teljesítménykorlátosak. Akad USA Lightning változat otthon, teljesen rendben van a maga kategóriájában. Kicsit drágábban meg már az Onyx Alpha, KA17, és a többi fizikailag is nagyobb, hangban is, nem az apró csatlakozóba implementált donglék váltják meg a világot. -
törölt tag
válasz
mekker #94321 üzenetére
Szerintem van.
Ugye a $10 környéke a MAX97220+cx31993 (KZ AMA01) meg a VE Odo, $35-50 környékén vannak
a CS43141 különböző változatai:
single (JCALLY JM20),
dual (iBasso Macaron akciósan, Moondrop Dawn Pro akciósan, Sonata BHD Pro akciósan),
single+AMP (Shanling UA mini, FiiO K11, JCALLY JM20 MAX)
CS43198 megoldások (AkLIAM PD3, DUNU DTC480 akció esetén kuponnal)
a CS46L41 (HIBY FC1, HIBY D1)
a ESS9281 (HIBY FC3) és a ESS9219 (iFi GO Link akciósan).
A kettő között árban pedig a Moondrop ECHO-A/B.Aliexpressről néztem, pár dac csak sale esetén esik be a kívánt ársávba, de kuponokkal+coinnal tovább csökkenthető az ár.
-
btraven
őstag
válasz
mekker #93861 üzenetére
Nem kényelmes az biztos. Én eredetileg ágyba fekvéshez vettem. De arra nem igazán vált be. Állandó belegabalyodok a kábelbe, meg oldalt fekvésnél úgy nyomódik a fülembe hogy nem szól jól. Így aztán audiophile zenehallgató eszközök lettek inkább. Tegnap is a Faaeal Iris Ancestor a Marantz integrált fejes kimenetéről. Megadeth első 2 lemezét még soha nem hallottam ilyen jól szólni máson. Marantz jól megnyomja a mélyeket a maga 300 ohmos kimenetével
Fejes topikban mindig mondják hogy 1-2-3 wattos erősítők kellenek fejeshez. Az Iris Ancestornak meg 80 W kell hogy igazán jól szóljonMondhatnám olyan igényes mint a Susvara, az is hangfalas erősítőről szólt igazán
(de csak viccelek)
Össze kellene írni egy listát melyik flathead melyik zenei műfajjal szól jól. Mert össze fogom keverni. 8 flathead-em van eddig.
-
vicze
félisten
válasz
mekker #89629 üzenetére
Ami a telefonba spórolva lett, az a jack helye és 1db OAMP (amiből minden hangkeltőnek kell egy, így legalább 2 van így is, 3. nem oszt vagy szoroz), elvileg a mikrofonoknak is kell, de abba nem mélyültem bele.
"SoC-ba bele van integrálva"
SoC-ba nincs integrált DAC, a DSP van integrálva, de az mást csinál. A SoC borzasztó sok zajt generál, így a DAC/ADC külön kell legyen általában némileg izolálva.Van rengeteg telefon jack és IP68-as certtel, mint volt S10-esem.
-
vicze
félisten
válasz
mekker #89626 üzenetére
Előállítási költség 2$, de lehet annyi se, volt már vagy 5éve hogy néztem.
"Az 1000$-os teló meg csak jobban szól, mint a 10$-os kábel."
Erre nem vennék mérget..."iPhone tudja az analóg átvitelt"
Az iPhone kizárólag digitális kimentet tud, és csak is DAC chipes kábellel működik semmi mással. Magának a Lightning-nak nincs semmiféle ilyen képessége. -
Polllen
nagyúr
válasz
mekker #89619 üzenetére
Ezek aktív eszközök, DAC és ADC van bennük. Az apple cuccát én azért merem ajánlani, mert van itthon 2 is és ahol az ereje elég (könnyen hajtható füles, fejes), ott nagyon kellemes a hangja. 20k-ig szerintem megállják a helyük.
Üzletileg amúgy nem tudom, hogy miért tartod baromságnak. A telefonokból kikerült az ADC és DAC chip, lekerült a fejhallgató kimenet... A logikus üzleti döntés az, hogy akkor külső eszköz lesz.
-
s4tch
veterán
válasz
mekker #89612 üzenetére
[Apple adapter] - meglepően korrekt ár-érték arány a gyártótól.
-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest