- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
#22680583 #94333 üzenetére
Pontosítanék, mert szerintem félreérthetően fogalmaztam:
A CS43131 és társai, meg a CS46L06 ("L"-es chipek) két külön termékcsalád, más specifikációkkal. Rossz megközelítés hogy "hifi" meg "nem hifi". Ráadásul valaki írta az általam linkelt fórumon, hogy a CS43131 az egy Wolfson fejlesztés továbbgondolása..mekker:
Én szerintem ez és ez biztos hogy "jobb".
Ez talán vagy nagyon hasonló. -
mekker
őstag
válasz
#22680583 #94322 üzenetére
Köszi!
Nekem most ilyenem van [link] (Keysion, valami OEM ház, benne ??), és vettem helyette ezt: Hiby FC1 (ES9270) – cserélhető kábeles, meg talán jobb is a beltartalom. Még nem vettem át a Hibyt, szóval nem tudok nyilatkozni.
Csak néztem itthon a boltokat (helyi szaküzletet is), és semmi választék nincs. Ezért nem értem a dolgot. Nagyot nőtt a hordozható-audió piac, ehhez képest érdekes. Meg neten sok helyen azt sugallják, hogy ebben a kategóriában vegyed az Apple donglét, ami vagy 6 éves termék lehet, tyúkbéllel, meg bugol is Androiddal. Most akkor ez annyira jó, hogy 10€-ért hozza mondjuk egy 40€-s termék szintjét is? Használtam Samu vagy Xiaomi gyári donglét, ami határozottan nem hozta még a 10€-s Alis eszköz szintjét sem.A dual vs. single mit takar?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest