- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Kobun1980 #83955 üzenetére
Lehet kicsit elhamarkodott dolog lesz a Cambridge Audio Melomania beszerzése, tényleg nem talaltam EU-n belül, ahonnan Magayraorszagra szallitananak.
Angol EBay-en van egy-ket darab. Nektek mi a véleményetek az EBay beszerzéssel kapcsolatban? Ha netán gari probléma van, hogy lehet érvényesíteni? Vagy szinte mindegy, mert ha egy angol online shopbol rendelnem akkor is körülményes lenne? -
mateus
senior tag
válasz
Kobun1980 #83952 üzenetére
Élőben nem volt olyan gáz, de persze nem a legdizájnosabb darab azt beismerem
A Melomania-t néztem én is utódjaként, de nem tudtam sehonnan rendeni Magyarországra. Így maradt a Lypertek Tevi, de amúgy futáshoz vagy sporthoz sem ez sem a Melomania nem fog olyan stabilan megmaradni a mint a Jabra az tuti.
-
mateus
senior tag
válasz
Kobun1980 #83947 üzenetére
A Jabra Elite Active 65t-t nézted esetleg? Nekem itt ajánlották, meg is vettem, nagyon bejött a hangja, de nekem kicsi volt a fülem hozzá, igy egy idő után nyomta. Viszont aki átvette tőlem, neki azelőtt semmi se maradt meg sport közben, de mondta utólag, hogy ezt imádja, meg se mozdul. Emellett a hang- és beszélgetési minőség is remek.
Üzemidő kb 4-5 óra, amit 3szor tud a töltő toknak hála. -
hajbel
addikt
válasz
Kobun1980 #83942 üzenetére
Jól tudod. A Melomanianak jobb a hangzása. Az már más kérdés, hogy zavar-e a kialakítása, valamint hogy egyáltalán találsz-e jó szigetelést. Olvastam fórumokon, hogy csak 1 gumiharanggal küldik. Volt aki kért és ingyen küldtek neki nagyobbat ingyen, bár ez ugye UK-n belül volt. Nem szabványos a gumihanag átmérője, igen nehéz hozzá találni. Ezekkel kompatibilis. A Klipsch T5-nél vedd figyelembe, hogy amikor megjelent még nagyon kevés TWS volt a piacon, és talán ez a leggyorsabban fejlődő szegmens mindenféle tech kütyük között. Jelentősen visszaszorult a listán mind hangzásban, mind ár/érték arányban tavasz óta.
(#83943) ogeza: Ha V, akkor inkább Jaybird Vista. Jól illeszkedik a fülbe, direkt sportra lett kifejlesztve. A Teviről ez nem mondható el, a soundcore liberty 2 lenne még ajánlott, de a Vista stabilabban fülben marad, mivel kisebb, könnyebb.
-
hajbel
addikt
válasz
Kobun1980 #83828 üzenetére
Ár/érték arányban biztosan a Tevi a legjobb. Viszont azt tartsd szem előtt, hogy teljesen balanced. Ha jól sikerül szigetelni, basszus is lesz, de inkább pontos, sub bass nélkül. A Cambride Melomaniat még nem próbáltam, gondolkozom a beszerzésén, a design tényleg frankeinstenre emlékeztet, ezért nem rendeltem még meg. Hangyányival több basszus van benne, mint a Teviben, de az is balanced. A B&O-val bluetooth kapcsolat problémákat lehet olvasni szerte a neten. Az RHA Trueconnectben nincs aptX, egyébként ez és a Klipsch T5 hangban elmaradnak a fent említettektől, a Klipsch töltőbölcsője nagyon nehéz és karcolódik. A Bose biztosan túl mélykiemelt, nálam ezért nem játszana, egyébként jókat írnak róla. Az MW07 pedig biztos nagyon jó, nálam a design miatt nem játszik, de ha Tulkuval össze tudsz futni, az a lenne a legjobb, mivel eldönthetnéd magad, hogy megér-e annyit számodra az a hangzás. Az általam ismertekből ha minden fronton biztosra akarsz menni, Sennheiser Momentum.
-
Tulku
veterán
válasz
Kobun1980 #83828 üzenetére
MW07-em van, azzal hiba nincs, 100 óra bejáratás legalább kell neki, de ez is basszuserős, mint oly sok tws...egyébként ezen a fronton nagy elvárásoknem lehetnek, főként driver függő a dolog...az elektronika a méret miatt többnyire nem releváns..
Pesten meg tudom mutatni mit tud... -
gianni85
veterán
válasz
Kobun1980 #80768 üzenetére
Ha nem kell full wireless akkor érdemes elgondolkodnod egy Earstudio ES100 beszerzésén, először megtartva a jelenlegi fülesedet. Így is úgy is egy plusz kütyü amit tölteni kell, de az ES100 körbehugyozza a BT fülesek/kábelek beépített moduljainak a minőségét. Talán még üzemidőben is jobban járnál.
Nagyon sokan használjuk itt a fórumon ezt a kütyüt meglévő kábeles fülesekkel. Én pl póló/ing/pulcsi gallérjára szoktam csiptetni.
-
válasz
Kobun1980 #75301 üzenetére
ha az Audiofly ugyan úgy szól, mint a vezetékes AF56 akkor az nem gáz.
kicsit V hangkép, de pont annyira, amennyire kellemes, emellé szép szeparáció, és elég nagy tér.
szerk: a zsinóros AF56 ettől függetlenül szerintem nem ér annyit, amennyibe kerül, de mondjuk a 15 ezres ársávban simán ajánlott lenne. -
törölt tag
válasz
Kobun1980 #67863 üzenetére
Hát, alapvetően ha rendesen szól, akkor olyan nagy baja elvileg nem lehet. De ez is részben bizalom kérdése: ha nem bízol igazán az eladókban (vagy abban a konkrét eladóban, akitől vásárolnál), akkor inkább ne vásárolj úgy, hanem válassz olyan helyet, ami szimpatikusabb. Ha ez azt jelenti, hogy akkor inkább újat veszel, akkor vegyél újat. Azért 15-20e körül már újból is vannak egész jók.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest