- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Kobun1980 #83955 üzenetére
Lehet kicsit elhamarkodott dolog lesz a Cambridge Audio Melomania beszerzése, tényleg nem talaltam EU-n belül, ahonnan Magayraorszagra szallitananak.
Angol EBay-en van egy-ket darab. Nektek mi a véleményetek az EBay beszerzéssel kapcsolatban? Ha netán gari probléma van, hogy lehet érvényesíteni? Vagy szinte mindegy, mert ha egy angol online shopbol rendelnem akkor is körülményes lenne? -
Kobun1980
aktív tag
válasz
hajbel #83944 üzenetére
Köszi szépen. Valójában en is így tudtam leszurni az érdemi hozzaszolasokat, teszteket.
A Comply tudtam.hogy az egyedüli, ami jó hozzá, csak ezt a típust ajánlják.
A Klipsch-el kapcsolatban új infó, hogy "régebben" jelent meg, azzal természetesen egyetértek, hogy ez gyorsan fejlődő szegmens, így ami pár hónapos, és akár elsők között van, annal gyorsan lesz jobb...Amúgy T5-el valakinek van személyes tapasztalata?
Nem futtatni akarok feleslegesen embereket, de ahhoz már akár pénteken hozzájuthatnek -
Kobun1980
aktív tag
Amúgy egy kérdés TWS fulesekkel:
Klipsch T5 vs Cambridge Melomania 1?
A Klipsch elvileg 50 lesz Black Fridayben pentektol, míg a Melomania egy kicsit kevesebb.
Próbáltam több helyen utanaolvasni, utánanézni, de nagyjából ellentmondásos cikkeket találtam. Mind a kertben.
Hol egekbe magasztaljak a Melomaniat, hol közepesnek írjak. Detto a Klipsch-re is.
Külsoleg nekem messze szebb a T5, illetve a tok súlya, felülete sem zavar, de izgat a CA is...
Ha jól tudom, Mo.-n nem tesztelte még senki azt, ugye? -
Kobun1980
aktív tag
Én meg nagyon kezdő vagyok a témában, a tobbiek nyilván kiegészítik, de en is hasonlót keresek pár kisebb engedmennyel.
Nekem pl.: nem szempont a zajszures.
Szerintem a Lypertek Tevi játszhat nálad, bar ha jól tud<m az sem zajszuros.
A Sony wf1000 zajszuros, de furashiz nem tudom mennyire stabil -
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok,
A wireless fulesem már a végét járja, ezért egy uj beszerzésen gondolkodom.
Ha már csere,akkor True Wireless-ben gondolkodom.
Azok között most mi az ajánlott?
Illetve az alabbiakrol mik a vélemények? Valamelyik ajánlott, vagy esetleg kifejezetten nem ezek kozul:
- M&D MW07 (itt akár az MB, vagy Plus, netan a Go) : nekem mondjuk kullemre nem a legszebb :)
- B&O E8 (1 vs 2.0) : ez külsőre szép diszkretnek tűnik, kérdés mit kell bealdozni a kulcsinyert
- Klipsch T5
- Bose Soundsport Free : ez is elég bumszli
- Sennheiser Momentum
- RHA Trueconnect : árban korrekt
- Lypertek Tevi : árban nyeronek tunik
- Cambridge Melomania : külsoleg egy kapszula, kicsit otlettelen designNem a legolcsobbat keresnek, inkább ar értek arányban jó vételt.
Munka, utca, illetve edzeshez (teremben) lenne használva...Köszi előre mindenkinek!!
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Audiofly AF56w-t használok kozel egy éve. Megfeleloen szuperál, de felmerült bennem, hogy lépek egy szintet feljebb.
Tudtok ajánlani valami olyat BT fülest, ami mondjuk 40-50 között jobb ar/ertek arányú, es érdemes lenne arra váltani?
Nem kell full wireless, sőt, illetve az sem annyira preferált, hogy legyen az ajkai a merevítő nyakpantban legyen
Az iTech Prostereo-ra gondoltam..
Egy HTC U11+-al lenne használva, ami elvileg tudja az Aptx HD, ill. az LDAC egyikét biztosan...Köszi
@steroiddroid Az Audiofly-okat ajánlom. Abban az árkategóriaban ahol keresel szerintem jók.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
#24536576 #75808 üzenetére
Én melletennem az Audiofly Aw58-at.
Én is hasonló dilemmaban voltam, és emellett döntöttem.
Az RHA szintén a hasonlók miatt került háttérbe.
Ami ebben nekem nagyon bejön, hogy nagyon kompakt.
A Prostereo volt meg játékban, de ennél az akku nem a fulesben van.
Én ezzel megvagyok elégedve. -
Kobun1980
aktív tag
Szia.
Én is hasonló cipőben járok.
Én a következőket néztem:
Audiofly 56w, vagy a 100w
Idynamic Prostereo H2 : Ez tudja az aptx HD-t, de nincs még a Muzix-nál készleten
Jaybird X3
RHA 650, vagy a 750, de nekem a fül feletti kábelátvezetéses nem anynira játszik
Ami még tetszik, mert könnyűnek tűnik, de sok infot nem találtam róla
Beyerdynamic Byron BTA -
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Továbbra is wireless témában vacilalok.
Korábban azt a tanácsot kaptam,hogy érdemes megvárni valami aptxHD-s,vagy LDAC-os fület.
A Prostereo-t vártam, de nincs készletek a Muzix-nal, a Sony meg nem bejövős.
Az lenne a kérdés, hogy egy aptx-es wireless annyival gyengébb lehet?
Vicze a Pros. H2-re azt írta, hogy nem minőségi csoda külsőleg.
Valamelyikőtöknek nincs véletlenül tapasztalata a Jaybird x3-al, vagy az Audiofly 56w-vel? -
Kobun1980
aktív tag
válasz
monti0222w #74766 üzenetére
Részben igazad van, mert pontatlan volt a fogalmazasom.
Amúgy mindegyikbol van wireless változat is.Már a muzix-nal is
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Egy vezetek nélküli fulesre lenne szükségem mozgashoz.
Tudom, hogy itt inkabb a hagyományos fulesekkel kapcsolatban jartasabbak a többiek, illetve nyilván azokból nagyobb, és mibosegibb a választék, de talán akad valaki aki már ismeri a kovetkezok valamelyikét:Amit találtam számomra megfelelo arkategoriaban azok ezek lennének:
Beyerdynamic Byron
Audiofly 33-45-56
Brainwavz BLU100-200
Soundmagic E10
Sennheiser 6.00
Max. Beoplay H5Androidhoz lenne, egy HTC U11+ -hoz.
Köszi mindenkinek.
-
Kobun1980
aktív tag
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
In-Ear fülhallgatót szeretnék venni, amivel hívásokat is tudok fogadni, összeghatárban olyan 15-20.000 környékére gondoltam.
Tudtok javasolni valamit, ami jó vétel lehet ebben a kategóriában?
Igazság szerint ahogy láttam üzletekben az AKG, a Sennheiser, a JBL, illetve a Sony füleseket láttam, a témanyitó összefoglalóban azonban túlértékeltként vannak jelölve.
Igaz az már jó pár éves írás...
A másik kérdésem az lenne, hogy mennyire érdemes, szabad használtban gondolkodni? Értem ezalatt mondjuk a vaterat/hardveraprot. Itt több olyan fülest találni, ami újszerűként van hirdetve, és jóval kedvezőbb az ára, mint egy üzletben?Köszi előre is mindenkinek.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest