- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Nézd, ebbe ne állj bele szerintem, mert semmi értelme.
Maradjunk az Amazonos példánál. Magyar áfával számolnak, gar szintén akad. Nincs abból semmi, hogy nem tudtok versenyezni ekkora céggel, hogy is tudnátok?
A megrögzött külföldről vásárlókat úgysem tudjátok bevonzani. -
törölt tag
Nem kell ebből faxnit csinálni, zene is természetesen prímán jó, de hogy a speciális, ilyen célú, a készüléket teljesebb, átfogóbb igénybevételen működtető hanganyagokkal általában hamarabb (és esetleg "teljesebben") be tud járatódni mint "esetleges" frekvenciájú és dinamikájú zenékkel, az szerintem önmagában logikus, nincs mit nem érteni rajta.
-
vicze
félisten
LDAC-ot csak a H2 tud, ahogy AKM se mindegyikben van, BT 5.0-t pedig egyik se nyújt. Bár itt már erősen lenne értelme. A platform alapja a CSR8675, de nem vagyok benne biztos, hogy mindegyikben az van. Ha jól emlékszek, csak a H2-höz van FCC ID, így szétszedése is csak ahhoz van.
Amúgy a CSR8675 alapból és az LDAC is max. 24/96-ot tud(Aptx HD 24/48), így a 32/384 továbbra is marketing fogás, valamit sajnos kötve hiszem, hogy az alap CSR8675 DAC-hoz bármit is hozzád az AKM, a marketinget kivéve.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest