- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fall-N
veterán
válasz
fahrii #84009 üzenetére
Nem normális "ezeknél", még egy olcsó kínai TWS fülesnél sem elfogadható. Azért jóval stabilabbak ezek a fülesek, a Jabra meg nem gagyi kategória. De ahogy írom még egy Xiaomi Airdotsnál sem elfogadható.
Az Apple meg hogy instabil vagy sem, nem jelent semmit. Ott nagyrészt a márkát fizeted meg busásan.
-
Druantia
csendes tag
válasz
fahrii #66646 üzenetére
Nekem jó pár óra bejáratás után sokat tisztult a hangja, a magasak jobban kijöttek benne, és megszűnt a kicsit homályos, tompa hangkép. Viszont vigyázz vele, hogy a fém ház ne nagyon koccanjon hozzá semmihez, nekem tegnap ment tönkre így a jobb oldali fülesem :/
(#66645) kemcso
Én több oldalon is utánanéztem, a legtöbb helyen nem veszik vissza. Pl a muziker oldalán is ez áll:
Nem gyakorolhatja elállási jogát, ha:
• a termék higiéniai okoknál fogva nem megfelelő, pl: használatba vett fúvós hangszer, fúvóka, szájharmonika, fülhallgató, stb. -
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
fahrii #63749 üzenetére
Mint RHA MA750-es tulaj bizton állíthatom, hogy megéri a felárat...
Megdöbbentően jól szól, bika és tiszta basszussal... Meleg, telt hangfekvése van.
Szakcikkeket olvastam és ott egyöntetűen azt írták, hogy a 750 és afölött igazán jók az RHA fülesei...
Ugyan nagyon hosszú bejáratást igényel, de ez nem lehet gond...
Jahh, én egy Samsung Galaxy S7-el hajtom, tökéletes... Bár úgy tudom, hogy ebben a telóban egy jobb fajta 24bit-es DAC van...
Egyszerűen imádom!
-
-
Nigér
őstag
válasz
fahrii #51850 üzenetére
Ne haragudj... összekevertelek azzal a kollégával aki mindenképp "márkás" fülest akart venni....
Edzésre pedig jó lehet a VSD3, nekem ugyan az S modell van de pikkpakk be lehet rakni a fülbe és stabilan ül benne.Kammerer: a fentiek fényében talán érthető miért hoztalak képbe, hogy a Yamaha a "hifiben" nem csak megtűrt márka hanem oldschool, elismert.
Kemcso: lásd feljebb
-
Nigér
őstag
válasz
fahrii #51828 üzenetére
Nézd, én a Pistont nem hallottam.
Kérdezd meg Bodz-t, azt hiszem ő hallotta a Pistont is.
Annyit mondhatok hogy a Yamaha 3,5k-ért nagyon jó vétel.
(ha a Pistont itthoni boltból vennéd, az 2x ennyibe fájna, mondjuk az mikrofonos vezetékkel ellátott cucc ez meg nem.)
És a te kritériumodnak is megfelel, mert elismert márka.
Kérdezd Kammerert -
szentkuti11
addikt
válasz
fahrii #48972 üzenetére
Ha a VSD3S hallókészüléknek néz ki, akkor mit szólsz egy CL Shure-hoz?
-
Dicker
őstag
válasz
fahrii #30163 üzenetére
Postás néni/bácsi. Senki, csak a csomagkövetést ellenőrizheted.
stealerASD
Már szóról szóra egyszer megkérdezted ezt. Olvass vissza a válaszért, mert írtak rá.
Swiss_audio
Miért nem veszel inkább, akkor egy bluethoot kihangosítót? Esetleg egy bluethoot headset-et? Inkább megfelelő erre a célra. Keress rá, szerintem jobban jársz, mint egy fülhallgatóval.
hobbyone
Nem mondta senki, hogy nem lehet jobb, és nem is a jobbról van szó, hanem a másról. Illetve illik tudni, hogy valami-valamiért elv van. Hangzásért cserébe hajlamosak sok dolgon spórolni.
GR06 is előrébb szerepel a listán, pedig hangzásban nem sok köze van a Shure-hoz. Teljesen különbözőek. Azt még megértem, ha egy stúdió fülmonitort hasonlítanak a másikhoz, de ezeket a felhasználói fülhallgatókat felesleges jó pár tízezer forintig, mert mindegyik egyedi hangszínnel rendelkezik. Így olyan nem létezik, hogy ez jobb, vagy az jobb. Csak ez jobban megfelel valakinek az igényeihez, vagy nem.
Mindent hallás után lehet eldönteni! Ezért is hangsúlyozzuk itt erőteljesen, hogy próbáld ki, hallgasd meg, vagy ha nincs rá lehetőség, írd meg, hogy milyen stílushoz kell, mit vársz el, mert aki lista szerint választ fülhallgatót az hülye, vagy neki tökmindegy. Lehet teszteket olvasgatni, de azok sem az ember saját fülével készültek. Hozzávetőlegesen adhat valami támpontot keresgélésnél, de ezek csak körvonalak.sheratan
Hogy mutat egy olyan első hozzászólás? Melyik topic-okban láthatunk egy példát rá?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest