- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy egészen különös problémával fordulok hozzátok.
A konditeremben ahova járok, az egyik külön teremrészben használhatatlanok a true wireless füleseim. Eddig Jabra elite 65t, illetve Airpods-nál jött elő a probléma. Mindkettő kütyü meghülyült, az airpods konkrétan használhatatlanná válik, a jabra pedig ki-be kapcsol + a bal oldal elsüketül. A sennheiser momentum free fülesemmel nincs ilyen gond. Mi okozhat ilyen problémát? -
Egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy Jabra Elite65t-t főleg edzésre (konditermi). Ma (ez volt a 2. alkalom hogy használtam) már megszakadt a bal oldala (recsegő hang és a zenét ki-be kapcsolta mintha kivettem volna a fülemből), kb 10 perc után sikerült életre kelteni többszöri újracsatlakoztatással. Ez normális ezeknél (nem lepődnék meg mert ebből a szempontból az airpods is egy megbízhatatlan kacat) vagy vigyem vissza? Előre is köszönöm!
-
Sajnos úgy tűnik a szeretett RHA MA750 fülhallgatómat is sikerült megtörni 2,5 év alatt. Garanciával érdemes próbálkozni szerintetek, vagy erre nem érvényes?
-
Vettem egy ilyen sennheiser momentum free füles, azonban az első teszt alapján egészen lesújtó a véleményem (főleg az árához képest), a ciripelő magasak egyszerűen bsszák a fülem.
Ezt simán betudtam annak, hogy szükséges a bejáratás, azonban szembe jött ez a cikk:
https://sennheiserusa.happyfox.com/kb/article/130-what-is-sennheisers-stance-on-burn-in-theory/Most pedig azon gondolkodom visszaküldöm.
Mi a véleményetek erről? -
Gyors kérdés:
Sennheiser Momentum Free
BO H5Melyiket válasszam, ha egy árban van a kettő?
-
Lecseréltem a közelmúltba a HTC10-em egy Pixel 2 XLre, sajnos óriási visszalépés hangminőség terén. Van esetleg ajánlott USB-s DAC, amivel javíthatnék a helyzeten 20-30k Ft környékén? Egy rha ma750 mellé menne.
-
Megjött a MA750-em. Első benyomás... ez a kábel atya ég, ezt nem fogom elnyűni egyhamar
Hangzásba még nem vágtam magam hanyatt, de gondolom ide is elkél egy bejáratás. -
válasz
K1LLMy53Lf #66516 üzenetére
Én meg várom nagyba mikor lesznek az árazások 0:22kor... le is csúsztam arról a CL750ről. Így maradt a MA750. Máshol valószínűleg úgysem kapom meg jobb áron.
-
Alapvetően eddig egy RHA MA750i-vel szemeztem, viszont megláttam hogy az ExtremeAudio-nál jövő héten hozzá juthatok egy Yamaha EPH-100hoz. Ennyiért megérheti ez a füles, vagy maradjak az eredetileg elképzeltnél?
-
Most a joy napok keretei között 20% akció lesz az icentre webshopban. Szerintetek így jó vétel lehet egy rha 750i 26500 Ft-ért vagy érdemesebb várni a BF akciókra? Tudom nincs itt egy orákulum sem, de hátha ti az előző évek alapján tudtok mondani valami okosat.
-
válasz
monti0222w #63764 üzenetére
Nem is feltétlenül a hangminőség hanem a strapabíró kialakítás és a 3 év gari ami miatt ezekkel a fülesekkel szemezek, egyszerűen elegem van belőle, hogy csak néhány hónapot bírnak a fülhallgatóim... mindenesetre utánuk nézek, köszi az ajánlást!
-
Sziasztok,
Fülhallgató vásárlás előtt állok. Sajnos (ismét) megtört a pistonom kábele kb fél év alatt (piston 3, azelőtt kb ugyan eddig bírta egy 2-es), emiatt úgy döntöttem inkább beruházok valami drágább strapabíróbb darabra.
Most a telekomnál kuponnal hozzá juthatnék 25ért egy RHA 750i-hez, esetleg 15ért egy 600i-hez. A kérdés, hogy megéri-e a felárat a 750-es, illetve hogy egy LG G3-al egyáltalán ki tudom e belőle hozni a maximumot, és lévén hogy apple termékről van szó tudom e használni rendesen a telefonomhoz?
Válaszotok előre is köszönöm! -
válasz
assemble #52390 üzenetére
Ja annyit még én is leírok, hogy a Piston 2 távirányító nálam is megy Samsung Ativ S telefonnal.
A hangerőre is kíváncsi voltam (miután itt valaki keveselte maximumon is), nos: házon belül csendben 5/30, utcán vagy zajosabb környezetben (vonat, konditerem, stb) pedig 15/30ig bírom, afelett már bántja a fülem. -
Ma átvettem a pistont, nagyon jók az első benyomások. Minőségi a füles, a csomagolás (csoki szagnak nyoma sincs), habár a kábel kicsit sérülékenynek tűnik elsőre. Hangminőségben jobb mint az e10, viszont kényelemben és izolációban elmarad (CX300 harangokat tettem rá). Ha rangsorolni kellene az eddigi füleseim hangminőség alapján akkor piston2>e10>gyári samu s3 füles>cx300ii. Ez egy jó vétel volt 5000ért
-
Miután ellopták az E10esem jobb híján egy sgs3 gyári fülest nyúzok cx300ii harangokkal. Nem tudom, hogy azért mert bejáratódott, vagy mert az igényeim lecsúsztak a béka segge alá, de egész vállalható hangja van a fülesnek
-
Brainwavz M3 vélemény? Csak mert most 60$.
-
válasz
szentkuti11 #49458 üzenetére
-
hetek óta 2-3 naponta felnézek, hogy van e beakciózva, de ez az 50% már gyanús nekem, bepróbáljam szerintetek?
-
Hangminőségben a piston 2.1 hozza az e10 szintjét? Valakinek esetleg nincs vele tapasztalata?
-
Ez a Piston 2 esetleg előrelépés lenne az E10hez képest?
-
válasz
szentkuti11 #48973 üzenetére
Anyám... borzalmas. Én elhiszem, hogy jó hangja van, de nem otthoni zenehallgatásra vesz az ember fülhallgatót
-
válasz
szentkuti11 #48878 üzenetére
Ahogy látom van akciósan az ali-n, kérdés hogy ez mennyire lehet megbízható?
http://www.aliexpress.com/item/Top-Quality-IEMS-Vsonic-VSD3-VSD3S-Professional-Sound-Noise-Isolating-HiFi-Earphone-Headphone-for-iPhone-Samsung/2038907225.htmlA kettő között mi a különbség?
-
Sziasztok!
Ma sikeresen elhagytam a Soundmagic E10 fülesemet, így nézelődök utód után.
Nagyon szerettem, de olyan vagyok hogy ha valamiből újat veszek, akkor csakis jobbat.
Esetleg tudnátok ajánlani egy méltó utódot? 10-15k között szánnék rá.
Előre is köszönöm. -
Ha mp4nation-ről rendeltem egy fülhalltatót ki fogja nekem személy szerint kihozni, illetve hogy értesítenek a kiszállítás előtt? Bocsi a hülye kérdésért, de furdal a kíváncsiság
-
Megrendeltem egy Soundmagic E10et az mp4nation oldalról, remélem egy darabban megérkezik az ingyenes szállítással
-
Soundmagic E10 vagy TD2 Titan?
-
Van egy Sennheiser CX300-II fülhallgatóm aminek a csatlakozó része sajnos 1 éven belül megadta magát , apum kicserélte nekem a csatlakozóját, de az sajnos csak pár hetet bírt. Hova tudnék vele fordulni ahol szakszerűen kicserélnék nekem a jack dugót?
Illetve ajánlanátok nekem egy fülest? Max 10k ftot szánok rá.
-
Megadta magát a Sennheiser CX400-II fülesem, szóval utódot keresek. Jó lenne ha nem maradna el minőségbe, illetve kényelmesen lehessen sportolásnál is használni (gyúrás, futás). Ti milyet ajánlottok 10k forintig? (esetleg túl is lépheti a keretet de csak ha nagyon indokolt
)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest