Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz
Tibicsucsu #80599 üzenetére
Szia!
Nekem KZ ED16-os van 2BA+1DD meghajtóval és fül feletti, van hozzá külön USB C kábel, cserélhető kábeles. A hirdetsében szereplő heavy bass kifejezéstől nem kell megijedni.
van benne basszus, de nem ül rá sem a középre sem a magasra.
Árban is jó.Meg nekik van 5BA-s fülesük, azt mondjuk kipróbálnám.
-
randras_83
addikt
Tegnap reggel óta nyúzom a KZ ED16-ot USB C kábellel és szívacs illesztékkel. Előtte egy Xiaomi Hybridet használtam, nos elsőre furcsa volt egy picit de szerintem jobb mint a Xiaomi, a két armatúra miatt részletesebb a közép és magas, basszusban sincs hiány, mondjuk kiváncsi vagyok meddig fogja bírni, de az tuti, hogy a 18 USD-t megérte a füles (mondjuk 9,9 USD volta a kábel külön
)
Azóta már nézegetem a KZ AS10 5 armatúrás fülest is (valaki találkozott már vele élőben?), megint elkapott a gép rég vettem füleseket.
-
randras_83
addikt
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a KZ ED 16-os fülessel?
-
randras_83
addikt
válasz
kemcso #61648 üzenetére
én inkább így lőném be E10<Hybrid<P3
#61649) Rayfull: kábelzaj van az tuti, én mondjuk egyik pistonnal sem futottam, arra ott volt a Sony, bár a fuldoklásomtól nem hallottam a kábelzajt
Az hogy szépen szól-e szerintem egyéni, szubjektív dolog, nekem tetszik a hangja. Magas van benne, a mélyek erősebbek, mint a P3-ban. Hogy melyik éri meg jobban az a kérdés úgy jó, hogy neked melyik éri meg jobban, ha kiegyensúlyozottabb fülest szeretnél, akkor P3.
-
randras_83
addikt
válasz
ChrisDzsi95 #59739 üzenetére
jó, bár több benne a mély mint kellene, a piston 3 jobb szerintem. nagyon rég hallgattam vele zenét
-
randras_83
addikt
válasz
ChrisDzsi95 #59734 üzenetére
Nekem most jött meg aliexpressről az erősen comply illesztékre hajazó hab ezerszer jobban izolál, kb úgy ahogy az eredeti. Mondjuk P3 után lehet furcsa lesz a Hybrid közepén tuti.
-
randras_83
addikt
válasz
ChrisDzsi95 #59732 üzenetére
Piston 3 v Hybrid
-
randras_83
addikt
Szvsz jó lett az újabb Piston, nekem tetszik.
-
randras_83
addikt
Erre kíváncsi leszek, be is rendeltem tuti ami tuti alapon.
-
randras_83
addikt
Srácok hogyan lehet értelmesen kitakarítani egy Piston3-at?
-
randras_83
addikt
Bár mostanában nem vagyok aktív, de tegnap megjött a Piston 3, és valóban kiegyenlítettebb, mint a 2.
Ettől persze simán élvezhető napjaink tuc-tuc zenéje is vele. Nekem nagyon tetszik, most ez a favorit, de lehet csak az újdonság varázsa, viszont kell neki pár óra járatás az tuti. A gumiharangok jobbak mint a kettő esetében, a mikrofon és gombok elhelyezése szokatlan a P2 után. Az egész jobban átgondolt,kényelmesen ül a fülemben. Összességében simán mehet az ajánlottba szerintem.U.i.: meghallgatnám valami komolyabb forrásról, hogy ott hogyan szerepel.
-
randras_83
addikt
Erre kíváncsi lennék.
-
randras_83
addikt
válasz
piRate_nEx #49857 üzenetére
Szerintem **** büdös műanyag, mint a pinknek.
-
randras_83
addikt
válasz
lenrok #49722 üzenetére
ahogy olvashattad a Pistonok nemrég futottak be ennyire, így a tartósságára vonatkozóan még nincs tapasztalat, majd egy év múlva visszatérhetünk rá. Én eddig kettőt vettem egy barnát meg egy pinket, az egyiket a xiaomiworld.com-ról a másikat a xiaomishop.com-ról, itt ugyan van posta, de tuti hogy eredeti. 31$ körül vettem / db.
-
randras_83
addikt
Mondjuk a Samsung s3hoz adott gyári fülesét nem hallottam még, az s2 bundle t igen. Ha ebből indulok ki akkor a régi Sony EX50-em is jobban szól. Én a három közül a Pistonra voksolnék szebben szól mint az ES18 és a kialakítása is jobb szvsz.
-
randras_83
addikt
válasz
Fitzgerald #49616 üzenetére
ha hallgatsz flac-et akkor neutron, viszont a felülete nagyon nem, de meg lehet szokni.
-
randras_83
addikt
Neki mind a kettő volt
Én nem vagyok akkora szaki, de a mélyek valóban finomabbak, mint a Soundmagic - ek esetében, közepek jobban kijönnek. Nekem az ES18 nálam flexelt. -
randras_83
addikt
válasz
akela91 #49533 üzenetére
Azt tudom hogy N5-tel mit csinál a Pistonból és a Nexus ból is van itthon kettő.
privátban kaptam egy ilyen kérdést és rémlik hogy fülestalin nem vezérelte szentkuti11 kolléga nexus án a hangerőt. Akkor az app gyanakodtam, de a kérdező is neutront használ ahogy én is.
-
randras_83
addikt
válasz
szentkuti11 #49516 üzenetére
Figyi már, hogy emlékszel az N4en nem mentek a Piston hangerő gombjai, ugye?
-
randras_83
addikt
Amazon on Jlab akció van érdemes vele foglalkozni?
-
randras_83
addikt
válasz
szentkuti11 #49454 üzenetére
Főleg, hogy a drága tesóm hozott comply illesztéket
(#49455) contaxg: igen, sanszos
-
randras_83
addikt
válasz
Ati1979 #49450 üzenetére
Jaja, amúgy én is ezt a 15-20k-t érzem jogosnak egy telefon esetén, kivéve ha mondjuk valami nagyon spéci DAC van benne, akkor esetleg lehet feljebb menni. Engem a forrással kapcsolatban az lepett meg, hogy egy olcsó füles is mennyivel jobban szólhat egy minőségi forrásról, az az AK240 nagyon durva,
-
randras_83
addikt
válasz
BigBlackDog #49440 üzenetére
dehogy veszek...nem az én árképzésem a motyó.
majd kérek fizuemelést.
Igazából nem a Piston a lényeg, hanem az hogy van-e olyan határ amit még érdemes megvenni a mobillal zenét hallgató hozzám hasonló zsebtitánoknak
Mondjuk a Shure425-ig felmehetek az tuti mert az kva jól szólt- bár ha anyókával közlöm itthon, szerintem nem lesz őszinte a mosolya....és most inkább egy rendes fényképezőt kéne venni...(#49441) Rubyra1n: Piston 2 azon van gomb.
-
randras_83
addikt
válasz
BigBlackDog #49438 üzenetére
Lehet volt már, de bennem felemerült egy hülye kérdés, ami a forrás és az ahhoz választott füles árkategóriájára vonatkozik. Pl az én esetemben adott a Nexus 5 amivel pusztítom a füleseket, na most ehhez érdemes pl egy 100k Ft os fülest venni, vagy a forrás miatt nem jön ki a minőségbeli ugrás? Mer az tuti hogy Ati AK240-esével jobban szólt a Piston, de nem vagyok benne biztos hogy fordítva is igaz.
-
randras_83
addikt
válasz
honfoglalo #49335 üzenetére
Hehe ez gonosz volt...
Amúgy ezzel jól szól a Piston.
-PLevi- (#49333):nekem elsőre nem tetszett annyira a hangja, rádugtam a tabomra aztán ment pár órát 2 v 3 alkalommal. Kapott szivacs illesztéket aztán elkezdtem használni.
-
randras_83
addikt
válasz
Zsiráfnyál #49330 üzenetére
én még mindig várom a pink pistont, lassan jön, de asszonynak ráér, nem is tudja illetve most lefoglalja az új nexus-a.
-
randras_83
addikt
-
randras_83
addikt
válasz
szentkuti11 #49107 üzenetére
Tudom..
Már vissza kéne szereznem asszonykámtól az enyémet. -
randras_83
addikt
válasz
Imurai #49059 üzenetére
Az én pistonom volt nokiában almában és androidos telefonban - kis ribi-, nem volt gond, csak nem mindenhol működtek a gombok ugyanúgy, de lefixálni nem kellett, hogy tudjad használni.
Amúgy érdekes, mert a Nexus5-öm esetén megy minden -legalábbis Neutron alatt- hangerő le föl play/stop, next, és a telefonálás is rendben. A fülestalin is gond nélkül ment egy Lumia nemtudom milyenen BigBlackDog megmondja. A MotoG 4G nem szerette, míg a sima Moto G igen. -
randras_83
addikt
válasz
enginev3.0 #48967 üzenetére
jé egy rég nem látott arc, még a Senny-s időkből.
vegyed vigyed jó a piston, nekem úton a második(#48970) enginev3.0: helyes
(#48972) fahrii: amúgy hamar szokható a fül fölötti vezetés
-
randras_83
addikt
válasz
Zsiráfnyál #48950 üzenetére
Nekem 13 nap alatt megjött innen. Szóval írjál nekik nyugodtan.
-
randras_83
addikt
válasz
szentkuti11 #48862 üzenetére
Én hiszek nektek. Viszont az tuti, hogy ami ott volt a talin az flexelt. Mondjuk én csak azt hallottam.
Remélhetőleg a héten megjön a csecse rózsaszín Piston 2. -
randras_83
addikt
válasz
Martin560 #48844 üzenetére
én inkább a sony-t, mert az ES18 flexel mint állat.
(#48848) ggrrobi: xiaomi shop
-
randras_83
addikt
Ma odaadtam asszonykám nak egy napra a csokis fülest hogy tesztelje és képzeljétek megállapította hogy jobban szól mint a gyári Samu headset. Büszke voltam rá, ezért rendeltem neki olyan pink swarovski s példányt belőle.
Annak vajon milyen illata lehet?! -
randras_83
addikt
válasz
Th3Ac3 #48597 üzenetére
Mind a 3 rendben van. Bár szerintem többen a vsd3-at jobbnak mondanák. Kérdés hogy mennyit akarsz rá költeni. A Piston - on vannak működő vezérlő gombok, és ez a legolcsóbb ami persze nem megy a rovására. Az E10 nekem tetszik, de hogy hangzásban nem veri a Piston t az 100%.
(48599) BigBlackDog: a VSD3S ben több a magas nem, vagyis kiegyensúlyozottabb? Nekem mondjuk annyira nem jött be. Bár lehet csak szokni kellene...
-
randras_83
addikt
válasz
BigBlackDog #48558 üzenetére
ha én szánnék több pénzt erre, akkor tuti Shure 425, bár az drágább, de jól szólt.
-
randras_83
addikt
válasz
szentkuti11 #48460 üzenetére
jaja, tegnap meghallgattam a párom Motorola headset-jét, na ha azt mondom, hogy a TDK fülesem ezerszer jobban szól, akkor el tudod képzelni, hogy mennyire volt gyatra...
-
randras_83
addikt
válasz
Whitealert #48436 üzenetére
Ne aggódj van benne basszus is.
jó kis füles.
-
randras_83
addikt
válasz
szentkuti11 #48247 üzenetére
Mindegy hagyd rá, Troll mode on. Az én E10 hibátlanul működik, sőt a Sony - m is, pedig az kapott rendesen.
-
randras_83
addikt
válasz
Meridius11 #48227 üzenetére
Windowsos telefonnal még nem tudtam kipróbált, de almával tuti nem ok minden. Ha lesz alkalmam a héten kipróbálom.
-
randras_83
addikt
Valaki akart venni iphone-hoz pistont, ma kipróbáltam, és a hangerő gombok nem mennek iphone-nal.
Mondjuk alapból androidos telefonokhoz ajánlott.Btw (#48195) kemcso nem mondtuk még öten?
-
randras_83
addikt
válasz
honfoglalo #48159 üzenetére
És a gombok jók szifonhoz vajon?
-
randras_83
addikt
Még egy kis kiegészítés, vagy kedvcsinaló a Piston 2-höz, elkezdtem jobban nyúzni most a közepes méretű szivaccsal, meglepően javult a hangja a kezdeti erőtlenebb hangzáshoz képest. Egyre jobban tetszik. Mély is van de nem érzem azt hogy elnyomna bármit is.
-
randras_83
addikt
válasz
Zsiráfnyál #47960 üzenetére
Nem mindenkinek a csoki jut róla eszébe, de engem arra emlékeztet. Kb két hét alatt megvolt.
Bár ha nem sürgős akkor a fülestalin meg lehet hallgatni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest