- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dicker #30197 üzenetére
igen, hosszabb lenne. de mondjuk nem kellene annyival megtoldani a leírásokat, szerintem tényleg elég pár szó, hogy első ránézésre aki BA fülest keres, annak ne kelljen végigolvasnia mondjuk 15 véleményt meg tesztet.
illetve szerintem sok fülesről tényleg nem sokat lehet írni, főleg az alsó kategóriában.
de egyébként én is remélem, hogy akik itteni "nagy öregek", azok ínak pár szót olyan fülesekről is, amiket sokan nem tudnak csak úgy megvenni, vagy bepróbálni.sheep: mondjuk bringázásnál különösen fontos szerintem, hogy véletlenül se essen ki, mert aztán beakad a láncba vagy küllőkbe és nézheted.
nekem tetszik a 90°-os csatlakozó, így tudom laptoppal is használni anélkül, hogy nagyon kilógna oldalra a kábel. -
törölt tag
válasz
Dicker #30191 üzenetére
szerintem egy füleshez nem muszáj csak egy leírást betenni. lehet úgy, hogy linkelve "[teszt], [vélemény], [vélemény]...", és ide a jobb, több tartalommal és igényességel megírt véleményeket betenni, mondjuk akár 2-3-at is. annál több is lehet, de túl sokat nem szükséges, mert szerintem egy adott termékről általában hasonló vélemények lesznek.
de ezek elé még azért be lehetne tenni egy pár szavas jellemzést, hogy milyen karakterű az adott füles, esetleg hogy milyen drivere van, stb.szóval összességében kicsit szellősebbre venni, és egy-egy ajánlásnál több infónak helyet adni (ahol van). mert például egy-egy népszerűbb fülesről már tényleg rengeteg szó esett a topikban.
-
törölt tag
válasz
Dicker #30170 üzenetére
igen, lehetne mindkét helyen simán.
szerintem úgy kellene megcsinálni, hogy legyen egy "lead" az elején, amiben annyi van leírva, hogy ez FÜLhallgatós topik, ez mit jelent, és hogy az ajánlott termékekhez nyissák le a teljes összefoglalót. alatta pedig jöhet az nagyjából, ami most is van. túl nagy design nem kell szerintem, csak legyen egységes és áttekinthető. az szerintem is jó ötlet, hogy pár szavas, vagy esetleg 1-2 soros jellemzést hozzátegyünk a fülesekhez, hogy milyen hangja van, vagy miért/mihez előnyös. illetve még azt is lehetne, hogy esetleg kapjanak rangot a fülesek, hogy hányan ajánlották a fórumon, vagy hányan használják megelégedéssel. aztán ha valamelyik füles nem nagyon kell senkinek, akkor esetleg levenni a listáról, és ha van valami feltörekvő újdonság, akkor felvenni.
olyan gyakran nem jönnek ki azért új fülesek, hogy naponta-hetente frissüljön a lista, meg szerintem sokan ha már egy-két terméket megvettek, akkor azzal elvannak egy ideig, szóval nem feltétlen kell nagy mozgolódást várni az ajánlások terén. nem is baj, ha vannak bejáratott modellek, amíg lehet őket kapni. -
-
-
-
jookomak
őstag
-
hobbyone
aktív tag
válasz
Dicker #29543 üzenetére
Dicker
"Az erősítőkről meg annyit, hogy általában minden normális fülhallgatóhoz kell 15.000 felett, ha a maximum tudását akarja valaki kihozni."
Természetesen nem az ártól függ, hanem az érzékenységtől és az impedanciától/ellenállástól.
"The easy way of telling which IEM needs amping is contained in the spec. The general guideline is, IEM that have less than 50 ohms impedance and more than 98 dB on sensitivity most certainly doesn't require an amp to sound it best."
Forrás: http://www.inearmatters.net/2008/11/basic-guide-to-in-ear-canalphones.html + http://www.inearmatters.net/2008/12/to-amp-or-not-to-amp.htmlPersze ez nem aranyszabály, lásd Ati1979 esete a Shure SE 425 (22ohm/109 dB SPL/mW)-el.
+
Az Earjax, a Pana és Shure-ok stb. még mindig az ajánlott listán vannak.
-
HThomas
őstag
válasz
Dicker #29529 üzenetére
Kössz a tippet, de sajnos az aprók közül egyik sem játszik. Holnap elutazom, ezért jó lett volna valami boltban azonnal átvehető alternatíva. Ennyire nincs értelmes füles 10-15 körül az itthoni üzletek kínálatában? Nem akartam újabb Sennheisert venni már csak azért sem mert a korábbi CX300-II-m egy év nem túl intenzív használat után megadta magát. Na mindegy, lehet, hogy az lesz a vége, hogy berendelek egy ilyet aztán reménykedem, hogy legalább mire én hazajövök a füles is megérkezik
-
kazsolt
tag
válasz
Dicker #29526 üzenetére
Sziasztok! Tudom sokszor el hangozhatott már ez a kérdés, de milyen fülhallgatót ajánlotok max 5-6 ezer körül. Legföképpen utcára, edzéshez használnám. Jó basszusokat szeretnék, szóval korrekt fülhallgatót. Gondolom ezért a pénzért ne várjak vmi hatalmasat, de szeretnék 1-2 tapasztalt tippet meghallgatni.
-
Ati1979
veterán
válasz
Dicker #29502 üzenetére
Hát igen nem olcsó dolog.
De sajnos, jó lejátszót nem nagyon kap az ember olcsón. Ez állítólag veri a cowonokat. Egy class A erősítő az egész lényegében. Rá lehet kötni usb-vel a gépre, és akkor azon jön minden. Gyakorlatilag egy dac + amp combo. Nem kéne külön vennem azt.
Ezen az oldalon elég jól letesztelik a telefonok audio képességeit is:
[link] A wave1-ben is wolfson chip van. Ennél többet szeretnék egy kicsit hangzásban.
Igen nagyon vigyáznék rá az biztos.Sokszor megtetszenek ezek a dolgok valakiknek aki egyáltalán nem szeretnének pénzt áldozni rá.
-
Ati1979
veterán
válasz
Dicker #29498 üzenetére
Köszi!
Ha jól látom a Baladelius nem egy olcsó darab, meg a wyred-4-sound sem. Úgyértem a kisebb könnyen hordozaható termékei ezen márkáknak.Viszont a HRT Headstreamer alig drágább a fiio-nál. Utána fogok olvasni.
Neked erről a Hissoundaudio studio 3rd anniversary edition-ról mi a véleményed? Ez maga is fül / fejhallgató erősítőként funkcionál. Tehát dac+ amp ez is. Plussz teljesen hordozható, utcán is használható. Más ilyen terméket nem találtam eddig.
Lehet, hogy nagy hülyeséget kérdezek, de ezt még érdemes tovább erősíteni? Pl. fiio E17-tel?Szerinted megérné ilyet venni?
Még egy kis off. -
Ati1979
veterán
válasz
Dicker #29495 üzenetére
Köszi!
Amúgy az mm1-ben van dac+amp, és azt usb-n keresztül bármire rá lehet kötni. Csak az a baj, hogy az asztali gépre van rákötve és nem fogom mindig a laptophoz átrakosgatni.
Ennél hordozhatóség szempontjából jobb megoldás egy Fiio E17.De leginkább ilyesmiben gondolkodom:[link]
Ebben minden benne van ami kell, és állítólag nagyon jól szól. Komolyabb fejhallgatókat is képes kiszolgálni. Állítólag még a Sennheiser HD 800 -at is meghajtja valamilyen szinten.
Inkább majd szerintem átmegyek ezzel a témával az mp3-as topikba mert nem biztos, hogy itt örülnek a sok off-nak.
-
SylverR
senior tag
válasz
Dicker #29426 üzenetére
A te kommented kb a legnormálisabb, ennyit megadok, így tisztelettel válaszolok.
De légyszíves te se állíts olyat, amiben nem vagy biztos.
Egyáltalán nem a mély hangszín, az ami megfogott az MX880-ban. Sőt! Kicsit soknak érzem. Mélyebb mint a HD555. Abban jó a mély. Ebben már sok. De nem feltétlen baj, mert így legalább, ha nincs rendesen a fülemben, akkor is hallom a zenét, és ritkábban kell igazgatni.
Az MM-ben kipróbált Denonról éppen az mondható el, hogy a mélytartománya sehol sincs ezekhez képest. Mivel nem tudtam megfelelő hangforrásról, megfelelő zenével, megfelelő ideig használni, ezért írtam, hogy lehet jobb tőle a Senni. Nem biztos. Sőt! Én úgy gondolom, hogy megtudnám szeretni azt a Denont. A magasai egyszerűen kristálytisztán szóltak, semmi rezonancia. Nem mintha az MX880 nem ilyen lenne. Bár kicsit élesebb a hangja. A Denoné meg selymes volt. Igazából csak akkor tudnám megállapítani, ha használnám. Így csak annyit mondhatok, hogy bizonyos pontokon jobb, bizonyos pontokon rosszabb.
És idézem magam: "ha nem jobb". Nem írtam, hogy jobb. Csak egy feltételezést.
1. Fentebb ugyanezt írtam.
2. Ugyanúgy fentebb szót ejtettem róla.
3. Ez erőteljes túlzás. Nagyon sok, - többség - ember szereti ezeket a mai új zenei stílusokat. Mégis hulladék mind.Az ember birkatermészetű. Csoportokba verődnek. És a csoportjukon kívül esőt legszívesebben elpusztítanák. Nos, ez ránk, rám, és még sok hasonló emberre nem jellemző. Mi magányos farkasok vagyunk úgymond. De emiatt sajnos elkell nyelnem azt, hogy bárhova leírom a véleményem, azonnal rám támadnak.
Állj-állj-állj! Már megint ez a félrebeszélés. Én a Yuint nem fikáztam! Tudom, hogy prémium! Hiszen majd 2x annyibe kerül mint az MX880-on... Épp ezért, nem lesz ilyenem. Mert nekem drága!
Hangszínszabályzót? Ne röhögtess.
Soha!
Jelenleg a Galaxy Minimről, de 2-3 hónapon keresztül a gépen is volt alkalmam tesztelni, és úgy végeztem az összehasonlítását a HD555-tel. (Audigy 2)
FLAC, telefonon OGG Vorbis. MP3-at kerülöm.@Alg:
Sajnálom, ha így látod... -
Devid_81
félisten
válasz
Dicker #28974 üzenetére
Jaja pontosan ez volt nekem is a buramban amikor meglattam mit kernek.
Vagy egyszeru veszel, vagy szerzel egyet ami rossz, aztan maris lehet trukkozni...vaaagy...ha mar van egy osszevagdalt, akkor ne dobd ki, mert onnan tudsz kerni x,y havonta ha eleg vastag a buradon a bor... -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Dicker #28750 üzenetére
Azért nem vagyok dilettáns. Nézegettem ezeket de többnél hiába írt az árgép zöldet, az oldalon már csak rendelésre szövegeket látni (ami meg megint hülyeség mert már nem gyártják úgy tudom, valamint az idő ketyeg), máshol meg nincs feltüntetve, hogy van e készleten, vasárnap meg nem ül a telefonnál senki.
Ezért gondoltam hátha itt egyszerűbb megoldást találok. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Dicker #28558 üzenetére
Az e30 nekem olyan olcsónak tűnik, és szerintem nem a legszebb design. Az e10 jobban bejön.
Egyébként nem kell sürgősen. ráér karácsony után is. 33usd lenne külföldről, itt meg 14ezer forint, annyiért már gr06-ost vennék.
Köszi! Még megvárom mások véleményét is. Többiek? -
Luissimo
veterán
válasz
Dicker #28551 üzenetére
koszi, igazadvan, lehet hogy ezlesz a vège, csak gondoltam, hàtha:-)
tudod, a remènyhal esetèt :-) :-)vàlasz az elozo hezitàlo kollègànak:
-a gr06 nagyon jo fules, magamis hasznàlom.
-ha megtudnàd mondani, hogy milyen szempontok alapjàn dontod el, hogy egyik fules kètszer jobb mint a màsik, akkor vàlaszolnèk a kèrdèsedre. is... :-) -
SSlyTR
senior tag
válasz
Dicker #28507 üzenetére
Mindenféle zene szóba jöhet: klasszikus, rock, metál, rnb
Igen a 06ra gondoltam csak rosszat írtam. De igazából a kialakításra vagyok kíváncsi, hogy mennyire kényelmes. Nekem nem tűnik annak, de lehet tévedek.
Valahogy az R1 engem nem győzött meg. M5 inkább. Te mit ajánlasz ezekhez a zenékhez? -
kutkut
addikt
válasz
Dicker #28229 üzenetére
Kár, pedig amúgy nem lenne rossz. Bár, egy kicsit lágy, fátyolos a hangja... Mondjuk, utána meg az XR-t érzem "recsegőnek".
Akkor más kérdés: Tudtok mondani olyan fülest, ami kb a kettő között van hangzásilag?
Ne "recsegjen" annyira, mint az XR, és nem bánnám, ha egy kicsit erősebb lenne a mélyeknél. De ezt csak akkor, ha nem fekszik rá a közepekre, nem lesz annyira lágy, mint pl. az XE200.
Vagy, mitől lehet ilyen recsegő hangja az XR-nek?! Jó, nem losslesst hallgatok, de FLAC-nél is ilyen az XE-hez képest... A lejátszó egy Samsung Galaxy S, wolfson DAC, a hozzáértők is csupa jókat írnak róla. Szóval, gyanítom, hogy a füles lesz a "ludas".Amúgy, nagyon szeretem az XR-t, csak érdeklődnék, mi lenne a "tökéletes" füles (számomra).
-
veector
senior tag
válasz
Dicker #28105 üzenetére
Aztaretkes
Végre ők is forgalmazzáák. Bár gondolom akkora akciók nem lesznek rajta, mert ugye nem brainwavz :/ . De black friday-en (idén nov 23) valszeg erre is raknak valami leárazást, aztán van az 5% kedvezmény az fb2012fiver kuponnal, meg nekem 7$-nyi pont már összegyűlt. Lehet lesz egy karácsonyi ajándékom magamnak -
bepken
veterán
válasz
Dicker #28021 üzenetére
van egy olyan gyanúm, hogy a csajszi nem tartozék...szóval ez ismételten csak a már jól ismert paraszt vakítás. (mondjuk abból éppen még az elviselhető kategória
)
apropó! kínában is 4 napos ünnep van most? mármint megáll az egész légiposta meg ilyenek?
csak mert már 4 napja SingPost-nál van az BW R1-esem és azóta semmi hír róla :/ (nem tagadom, türelmetlen vagyok...)
-
Simi-San
tag
válasz
Dicker #28018 üzenetére
Srácok,szerintem a Yamaha EPH-100 is nagyon jó lenne a listára!!! Valami iszonyat milyen jól csinálja a dolgát,rohadt jól izolál,és nagyon kényelmes is!
(Legjobban egy picit talán a TF10.-hez tudnám hasonlítani,persze nincs akkora tere,meg élvágó magasa,de mindent megeszik!
)
-
adammkaa
senior tag
válasz
Dicker #27812 üzenetére
Képzeld ismerem az E6-ot
És azt is tudom nincs benne DAC, jól írtad semmi köze az E17 hangjához, és ez is hordozható elárulom
Még mindig úgy gondolom semmi létjogosultsága nincs az E6 nak, főleg ha lesz mellé pár héten belül E17.. De te tudod MPeter
De legalább gyorsan el lehet majd passzolni a kis ára miatt.
-
adammkaa
senior tag
-
adammkaa
senior tag
válasz
Dicker #27734 üzenetére
Lehet de 06 meg sem moccant a fülemből még alig akart kijönni, ha ki akartam venni. 07 meg hozzá sem érek, és érzem hogy épphogy benne van a fülembe ha picit megbillentem a ház oldalát már ki is ugrott, ez nem állapot. Head-fi n is 4.5 kapott comfortra ugy mint 06, csak ennek nagyobb a háza. Ez nagyon nem tetszik a fülesben maximum harang ment meg ettől a kényelmetlenségtől, de ezen kívül csodálatos egy hangja van.
hobbyonr ugyan úgy ban beállítva mint 06. alap szinte.
mpeter most próbálgatom.
-
válasz
Dicker #27703 üzenetére
Egyelőre nem akarom, hogy az ár határozza meg az irányt. Ez nem azt jelenti, hogy az ár nem számít, hanem arra gondolok, hogy ezekkel a feltételekkel egy jó ár/érték arányú darabot keresek. Vagyis plusz 5% minőség nem ér meg plusz 50% árat.
Amit ajánlottál annak utánaolvasok, köszi.
-
dudika10
veterán
válasz
Dicker #27556 üzenetére
Olyan fülhallgatóval, ami 16mW-ot présel ki magából ha 16Ohmmal terheled?
Ha már tanács, akkor legalább ne legyen hülyeség...Voodoomushi: minél magasabb érzékenység, minél kisebb impedancia mellett.
De vigyázz, a két skála nem ugyan úgy működik. Impedancia duplázása és +3dB érzékenység mellett ~nem történik semmi (picit leegyszerűsítve, de a mi szemszögünkből most mindegy).
Az érzékenységet szokás megadni dB/V-ban és dB/mW-ban is, ami nagyon nem mindegy!
Ha írsz fülhallgatókat és a gyári adatokat is melléírod (impedancia, érzékenység, szigetelés, mert ez sem mindegy), akkor valaki biztos szívesen számolgat neked, nem nagy meló, ha más nem, hát én kiszámolom, de keresgélni se időm, se kedvem.De ha van kedved, időd, energiád, akkor fél óra utánaolvasás után magad is tudsz majd egész pontos tippet adni a kérdésedre.
(#27560) Dicker: a lejátszó kimeneti impedanciája 0-120Ohm közt lényegében bármi lehet. Ezeket az adatokat konkrétan nem ismerem.
Amit megadnak, mint 16Ohm, az csak a teljesítmény specifikálásához kell. Nem mérvadó.
Nyugodtan használhatsz hozzá kisebb impedanciás fülhallgatót, csak nőni fog az áramerősség.
Összehasonlításképpen a 10kOhm-ra tervezett line-out sem megy tönkre, ha fejhallgatót kötsz rá (persze itt már fennáll a veszély), sőt, gyakran még egy 8Ohm-os hangfalat is elvisel, de ne próbáljátok ki otthon. -
Alan[HUN]
senior tag
válasz
Dicker #27560 üzenetére
Megcáfollak, szerintem nem. De majd ha erre ha erre jár, dudika megmondja, ő tuti ért hozzá!
A hangerő pedig nem az impedanciától, hanem az érzékenységtől függ főleg, ezt jobb helyeken dB/mW-ban adják meg, 109 körül már elmegy sztem, viszont figyelni kell, mert füleseknél általában dB/V van megadva. (Ez olyan 120 körül lehet.) Egyébként head-fi-n van egy jó kis cikk az impedancia és az érzékenység kapcsolatáról!
(Illetve arról, hogyan viszonyulnak ezek a hangerőhöz.)
-
Voodoomushi
csendes tag
válasz
Dicker #27556 üzenetére
Nem mondtam, hogy mindegyik fülcivel ilyen
Egy senheiser cx 200-assal halkabb volt, mint a legutóbbi - fent említett - beyerdynamicommal, a beyerrel megfelelően volt hangos, s pont ezért nem akarok visszakanyarodni a sen hangerejéhez. Számít valamicskét a 8-9 ohm eltérés, ami a beyer esetében csak 4 volt?
-
Land
veterán
válasz
Dicker #27525 üzenetére
Amúgy azt figyeltem meg, hogy egy jó forrással a basszus is eléggé ütős. Persze nem Basszus füles úgy sem. HTC One X-nél kevesebb volt a basszus, mint Fuze+-nál. Utóbbinál nekem nagyon bejött elektronikus zenénél is. Alapból a magasa és közepe igencsak jó, így az olyan részekkel nyílván eddig sem volt probléma. Tehát egy jó forrással a GR06 is tud dübörögni, míg gondolom SGS2-vel gyenge lenne, mint a harmat.
janos666: Ha jó hangú telefon kell neked, akkor a Wolfson chipes telefonok között nézz szét. Ha van rájuk Voodoo Sound (Root kell hozzá), akkor pedig nagyon jó hangot tudnak magukból kicsikarni. Ilyen az SGS, a Nexus S és az SGS3 (erre jelenleg még nincs hivatalos Voodoo Sound, de 1-2 Kernelbe már van SGS-ből portolt verzió) is.
-
dudika10
veterán
válasz
Dicker #27512 üzenetére
Nincs olyan, hogy "droidhoz tervezett", mert androidos készülékek közt is van, amelyik iphone kompatibilis kiosztással rendelkezik,
A problémát az okozza, hogy az apple-nél nem nagyon törődtek azzal, hogy van egy szabvány kialakítás. Minden gyártó elkezdett iphone kompatibilis készülékeket gyártani, és más telefongyártó hiába használja a szabványt, fülhallgatót nem kapsz hozzá...
Az "androidhoz tervezett" annyit jelent, hogy a szabvány kiosztást használta a gyártó.
L-R-Mic-GND versus L-R-GND-Mic
-
janos666
nagyúr
válasz
Dicker #27456 üzenetére
Igen, mindkettő új lenne, E30 ~10k (ph bazár), GR06 ~14k (ebay).
Húgommal (akié az E30 lesz) van némi átfedés, de ő zenei szempontból még több "hulladékot" hallgat, és a "használható" szint felett már nem igazán érdekli a minőség. Ő csak minimális áron akarja megúszni az elfogadható hangzást, és rám bízta a választást ahelyett, hogy besétál egy boltba és az ottani eladó segítségével választ egy fülest max 10k-ig. (Tehát ne költsünk sokat, de azt költsük el értelmesen, hogy ne forduljon ki még az ő füléből se.)
Én is leginkább az elektronikus körül mocorog, de nem kizáró módon és azon belül viszonylag változatos a zenei ízlésem. Nagy kedvenceim Deadmau5 és Yanderboy (túlnyomórészt digitális effektek), vagy Faithless és Dido (eletronikus alap, de elő énekhanggal), de épp úgy hallgatok hébe-hóba olyasmit is, mint Muse vagy Scrillex (nem is tudom, talán "digitális rock-hulladék"?
) és még populárasabb PvD és Lange féleség elektronikust is. Emellett utóbbi időben eléggé rá voltam kattanva a TESV (Skyrim) OST-re is magányos éjszakai sétákhoz (ami átesett némi digitális utómunkán, de alapvetően inkább hangszeres zene), ahogy általában is szeretem a jól komponált OST-ket (a kedvenc filmjeimből és játékaimból), amik önmagukban is élvezhetőek kép nélkül (ritka, de van pár, pl. a Scarface OST-t is gyakran előveszem).
Az utóbbi években egy Sennheiser CX200-ast (első kiadás) nyúztam. Tudom róla, hogy eleve megnyomja a mélyet, amiről akkoriban úgy gondoltam, hogy jó lesz nekem, mert úgy is sok elekrtonikus zenét hallgatok. De mostanában, hogy egyéb ügyben jártam pár audiofil házában és meghallgattam a cuccaikat, már elkezdett erősen zavarni, hogy szar a fülesem (meg az itthoni hangcuccom is, de az másik mese és nehezebb rajta változtatni, mert legalább egy nullával nagyobb összegekről lenne szó...).
Tehát most alapvetően olyan fülest szeretnék, ami a ~20k alatti ársávban a lehető leg kiegyensúlyozottabb és lineáris hangképet adja. De valóban, ha valamerre tolni kell, akkor inkább a mélybe kéne elektronikus zenéhez (csak ne annyira, mint a régi CX200).
-
janos666
nagyúr
válasz
Dicker #27427 üzenetére
Igen, olvastam. Ott találtam rá a head-fi.org fórumtopicos tesztgyűjteményre, és az alapján tetszett meg a Xears márka, főleg az ott hangzásban a kategória legjobbjának ítélt XE200 Pro.
Igen, azt tudom, hogy egy kuponkóddal mind azonos áron elvihető, de a gyártó oldalán található ranglista (legmagasabb MSRP és "ultrahighend" besorolás, stb) alapján elvileg jobb hangzású termék (kéne, hogy legyen).
De nyilván nem hittem ennek vakon, ezért kérdeztem rá. (Arról, hogy miért és meddig van akció, arról pedig fogalmam sincs. Tehát felőlem épp úgy lehet rövid átmeneti dolog, mint márkabevezető marketing, vagy cégfelszámolás előtti kiárusítás is...)Teszt pedig, azért nincs róla, mert nem érdemes megvenni.
Ezzel kapcsolatban pedig csak annyit találtam, hogy még alig pár napja rendelhető.
Te hol olvastad ezt, hogy nem túl jó?Akkor maradjak inkább egy Soundmagic E30-nál?
-
veector
senior tag
válasz
Dicker #27399 üzenetére
Hát ja, csak androidos teló esetén minimum Jelly Bean rendszer kell hozzá, vagy a telefon gyártójának bele kell rakni az usb audio támogatást magától. Utóbbi pedig tableteknél jellemző inkább meg asszem SGS2-nél ICS-n.
Melyik lejátszó képes ilyenre?(#27398) adammkaa
ilyen egyszerű, igen. sőt linuxon se meg macen se kell vele vesződni sokat
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest