- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #93243 üzenetére
Végül Linsoulról rendeltem meg, ott csak 59,25$ + ingyen szállítás, és itt a topikban csupa jókat írtak róla.
Köszönöm a segítséget -NoVa-!
-
-NoVa-
veterán
válasz
Bjørgersson #93241 üzenetére
Olcsó planart ne, az iszonyatos erősítőigény mellett általában a hanogolásuk sem az igazi. Valahol a Shuoer S12 Pro / Tin P1 Max környékén kezdődik a használható, de nem annyira USB donglés műfaj.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Bjørgersson #93234 üzenetére
Ha kipróbálnál egy over-ear kábeles valamit is, akkor összeghatáron belül a Kefine Delci egy általánosan dícsért darab metálra is. Ha egyenes kábel kell, akkor a Tanchjim Tanya, Zero Audio Carbo Tenore, Final Audio E3000 trióból valamelyiket/bármelyiket tetszés alapján. Talán az E3000 felé hajlanék.
-
Lajmund
őstag
válasz
Bjørgersson #93210 üzenetére
Rivers Of Nihil - Where Owls Know My Name (FULL ALBUM)
Ehez hasonló zenéket mèg tudsz vagy tudtok ajánlani?
Azért nem privàtba írom mert hátha másnak is beugrik valami.
Metàlba abszolút nem vagyok képbe elektronikus zenèt és rappet szoktam àltalàban hallgatni. De edzéshez nagyon jó vagy munka inditonak.
-
s4tch
veterán
válasz
A Cattle Decapitation egy atom banda. Amúgy nehéz egy csomó zenekart skatulyázni. Nekem a Carcass is elég technikás, Decapitated, Fallujah, régi BTBAM, Sylosis, Decapitated, Born of Osiris, Faceless szintén, aztán lehet, hogy más ezeket máshová sorolja.
-
Lajmund
őstag
válasz
Szerintem töltök majd le ezekből ha van fent jó minőségben valahol. Sose hallgatok metàlt de így belehallgatva tetszik a második és utolsó album többiről csak pàr szám.
-
laleeee
őstag
válasz
Bjørgersson #93206 üzenetére
technical death metalt mutathatsz
-
Keem1
veterán
válasz
Bjørgersson #62915 üzenetére
Megnyugodhatsz, bejáratás előtt nekem se tetszett a P3 hangja, aztán járattam úgy 5-6 éjszaka, és már teljesen megváltozott a véleményem.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Bjørgersson #62911 üzenetére
Akkor a megfelelő gumiharangot kellene megtalálnod és jól behelyezni.
-
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson #62919 üzenetére
Mondjuk azt nem hallottam, de meghallgatnám szívesen, csak a távolság a kettőnk lakhelye közt nagy.
Adj időt a P3-nak, bejáratás után változik a hang, remélem a neked tetsző irányba. -
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson #62917 üzenetére
Vissza térhetnél, már nem gáz elég jó a társaság.
-
válasz
Bjørgersson #62907 üzenetére
Gondolom a Samsung füles a szokásos vacak ordenáré mélytúlsúlyos döngő-búgó csoda, ahhoz vagy szokva. Ha mondod, hogy ilyet keresel, akkor ilyenre is kaptál volna ajánlást, jóval olcsóbban is.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Bjørgersson #62909 üzenetére
elég a kábelen lévő QR-kódot csekkolni.
Egyébként az ajánlás sosem lehet 100%ig "pontos", tehát benne van a "hibalehetőség", hogy nem fog tetszeni az ajánlott füles. ezért ajánlott minden esetben kipróbálni vásárlás előtt vagy felkészülni arra az eshetőségre, hogy nem jön be mégse. (Minden ember teljesen más. Erre jó példa az is, hogy kollégám eladta a VSD3-at, mert neki a P2 1000x jobb. Szerintem pedig a VSD3 köröket ver a P2re.)P3-mal kapcsolatban nagyon sok emberből (50++) te vagy a 2. akitől azt olvasom, hogy kényelmetlen. Számomra az egyik legjobb minőségű stock harangok, amit eddig próbáltam.
A hang pedig teljesen szubjektív dolog. Én szeretem/szerettem, de a most használt füleseim után ($50 kategória) hallgatva számomra is dobozhangúnak hat. -
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson #62907 üzenetére
A mély az lehet kevesebb, pláne aki többhez van szokva, a közép meg kategóriájához képest jónak mondható, a doboz hang meg nevetséges. Nem vonom kétségbe amit állítasz, de nem ilyennek kell lennie!
-
Ciccuka
veterán
válasz
Bjørgersson #62909 üzenetére
Itt hasonlítsd össze
-
válasz
Bjørgersson #61381 üzenetére
2x annyiért is megéri a garancia? Persze lehet, hogy van, akinek igen, de 8-10e ft-ért már nem olyan óriási vétel, szerintem a kínai árát éri meg...
szerk:
Dave™ +1 a fejesre -
G4bi89
senior tag
válasz
Bjørgersson #61383 üzenetére
Eustockon kicsit olcsóbb, (5990) és egy év magyar garancia van mellé.
-
válasz
Bjørgersson #61381 üzenetére
Okés, de még közel dupla áron is?
-
válasz
Bjørgersson #61378 üzenetére
Én itt vettem, és hibátlan.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #61168 üzenetére
Ott még a Oneplus Silver Bullet is, az viszonylag fehéres jellegű. Mondjuk ezen is van mikrofon.
-
bucsher
őstag
válasz
Bjørgersson #61168 üzenetére
Ajjaj, akkor lehet, hogy engem is fog
-
hkari
őstag
válasz
Bjørgersson #61160 üzenetére
Ezt a denont kerüld el. Egyszer kaptam egyet, és elképesztően borzalmas hangja van. Komolyan eddig bármi veri amit hallottam életemben.
-
bucsher
őstag
válasz
Bjørgersson #61158 üzenetére
Vegyél nyugodtan Piston3-at, nem fog zavarni a mikrofon, és így is az az ár/érték bajnok.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Bjørgersson #61164 üzenetére
egyszerű: fesd át a telefont :
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Bjørgersson #61162 üzenetére
Nem tudom, hogy hova kéred a postázást (gondolom nem Budapest környékére, mert ez esetben a személyes átvétel is játszana), de nekem Magyarország területére ingyenes szállítást dob (feltéve, ha banki utalással fizetek). Szóval szerintem belefér így a 10e Hufba. Egyébként miért ennyire fontos a szín, ha szabad kérdezni?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Szerintem ne a szín alapján válassz, úgyis hallgatni fogod, nem nézni!
Most az akciós (Nomono) Soundmagic E10 is beleférne a keretedbe, ami azért hangba előrébb van már az ES18-hoz képest szerintem.
-
törölt tag
válasz
Sony EX450 meg 650 van talán fehérben, meg egyéb Sony termékek, de amúgy mást nem tudok hirtelen. Ha fontosabb a szín a hangnál, akkor bármi, ami külsőre bejön és fehér.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #61132 üzenetére
Senki többet harmadszor?
-
szentkuti11
addikt
válasz
Bjørgersson #54726 üzenetére
Melyik Arctic-ra gondolsz?
-
Ati1979
veterán
válasz
Bjørgersson #35150 üzenetére
Az m5 jó forrásról teljesen hallgathatatlan.
Rosszabb forrásról (bármilyen telefon) elmegy. Ez nem az én véleményem.
Szerintem válassz valamit az ajánlottak közül inkább.Én az M5-től távoltartanám magam.
Ez veheted szerintem: [link]
(#35155) Alg
Sajnos ennyi idő volt rá. Ha rendes tesztet akartunk volna akkor minimum 2 napra lett volna szükség ennyi füleshez meghallgatásához.
Csak így lehetett kivitelezni sajnos.Ezek: first impressions.
-
bmakszim
őstag
válasz
Ne görcsölj sokat, ennyiért: Maxell Metallics és le van tudva. Húgomnak vettem egyet, de még én is elhallgattam pár órát. Nagyon kellemes hangja van, utcára, vagy este elalvás előtt tökéletes. 3.000Ft-ot bőven megér.
Szerk.: a Sonyt nem ismerem.
-
matyi012345
őstag
válasz
Én nem merek mondani semmit, tegnap durván leszerepelt az M5, szóval azt ne! A többi meg hallgatózás kérdése.
-
törölt tag
válasz
Változnak az idők
Nekem az M4 nem annyira jön be. Van itthon egy. Klasszikus rockra jó éppen (Led Zeppelin és egyebek), de metálra nem igazán. Az M5-öt meg az utóbbi két fülhallgatós találkozó tanulsága szerint le kell szedjük az ajánlottak közül valószínűleg, mert az előzetes elvárásokat nem hozzá sajnos.szerk.: 5-6ezer körül talán Sony EX50 a bajnok mostanában.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35148 üzenetére
Az M5-öt szerintem azt pont ne
10 körül mondjuk Soundmagic E10, Brainwavz R1, esetleg Soundmagic E30. Vagy ha kicsit többet rászánsz, akkor Vsonic VSD1 vagy GR06. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35146 üzenetére
A Skullcandy divatmárka, nem képvisel jó ár/érték arányt... Telefonról hallgatva nagyjából olyan 15 ezerig bezárólag érdemes válogatni az ajánlottak közül
-
ggeleven
őstag
válasz
Bjørgersson #33403 üzenetére
Bocsi a dupláért, kifutottam a szerk. időből...
Csak eljutottam addig, h meghallgassam az általad linkelt zenét is!
Messze nem az én műfajom, de a következők jöttek le nekem a GR02 (basszuskiemeléssel) és az M5 (kiegyenlített) összevetésében:
A GR02-vel jobban szólnak a dobok, az elektronikus zenéhez szokott fülemnek ez tetszik, viszont így kevésbé jön át a gitár és az ének, ezeket el,- illetve összemossa. Az M5 jóval részletesebb képet ad a zenéből, szépen lehet hallani elkülönülni a dobot , a gitárt (gitárokat?) és az éneket (és a talán szintetizátor is volt benne?), szóval jól visszaadja a zenét az egyszer biztos. Fontos tudni, hogy az M5-höz még keresem a megfelelő izolációt nyújtó harangot, egy jó haranggal biztosan többet is tudnék mondani, de ez mindenképpen fontos különbség! Egyébként nem szólt rosszul! A kérdés, h Te mihez szoktál és mit keresel.
A mostani füleseddel dübörögnek a basszusok vagy csak hallod, hogy szól a dob is a háttérben? -
ggeleven
őstag
válasz
Bjørgersson #33405 üzenetére
Sztem jól fog szólni ez az M5-tel, amint lesz egy kis időm kipróbálom Neked!
(#33424) -=Libria=-
Huh, ez valóban marha jól néz ki!
Az biztos, hogy a GR06-nak is maximum közepes az izolációja, a Meelec M9, a Vsonic GR02 és a Bw M5 is jobban szigetel nála! Lehet amiatt, mert ezeket a "lógós" kialakítás miatt jobban bele tudom helyezni hallójáratomba, a GR06-ot pedig felhelyezi az ember és ott van fixen, beljebb nem lehet nyomni...Ha fontos az izoláció és azt írják, hogy hangban is hasonló (pláne, hogy Neked jobb az egyenes csati), mint a GR06, akkor érdemes lehet megpróbálni!
Pláne, hogy pl az mp4nation-ös 50$ alatt van!
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #33411 üzenetére
Ha nem igazán érdekel az ilyesmi és nem akarsz vele sokat foglalkozni, akor szerintem érdemesebb egy kicsit "populárisabb" hangzású fülest venni, ami a legtöbb embernek bejön. A lapos hangképű és analítikus fülesek akkor jók, ha már tudod mit akarsz, és kifejezetten olyan hangzást keresel.
A populáris nem azt jelenti, hogy popzenéhez jó, hanem csak anyit, hogy kicsit hajlik a V hangkép felé.Egyébként én sem igazán értek a dologhoz, csak már egy éve követem a fórumot, és így azért pár dolgot le lehet szűrni. Illetve ha kipróbált az ember néhány cuccot, akkor abból persze még jobban.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #33409 üzenetére
Nézd, ez nem azt jelenti, hogy más nincs benne, de szerintem (hacsak nincs tényleg ilyen hajlamod), akkor az egyenletes hangzás lehet, hogy kicsit ingerszegény lenne ilyen zenéhez
Nem akarlak rábeszélni semmire, de szerintem sok ember gondolkodik úgy, hogy lapos hangkép kell, de szerintem a legtöbb embernek ez nem igazán fekszik.
-
akela91
addikt
válasz
Bjørgersson #33407 üzenetére
10K körül, de sokszor akciós, és féláron van.
(#33409) kovy29 : Én imádom, 10K-t is megér. (aki szereti a plusz mélyet csak annak) Nem mászik rá annyira a középtartományra, mint a Sennheiser CX300II. Sokkal jobb.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #33405 üzenetére
A HPM77-re mindig azt mndták régebben, hogy basszusnehéz, bár lehet, hogy ez csak az akkori earbud konkurenciához képest igaz... Viszont ha basszusnehéz és kell a felbontás is, akkor lehet, hogy egy Bw R1 lenne neked jó, abban dual-driver van, és elég jó tapasztalatok vannak eddig vele itt a fórumon is.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #33403 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy a zsúfolt zenénél elég sok részlet elvész. Amíg 1-2 hangszer szól csak, addig elég sok füles elboldogul jól a feladattal, de ilyen nagyon zsúfoltnál már nem feltétlenül.
-
ggeleven
őstag
válasz
Bjørgersson #33399 üzenetére
Nekem az M5öt 6400ért sikerült beszerezni akcióban (igaz 2-3 hónapot vártam rá és volt miről zenét hallgatnom addig), szóval megúszhatod egész jól is!
Amúgy sztem jó lehet erre a zenére, mert elég kiegyenlített füles, szóval eltolni nem fog semmit.
Jaja, erre gondoltam én is, hogy meghallgatom, de azt viszont nem tudom, h jó-e, illetve olyan-e, mint amire szükséged van. Azt viszont ki tudom próbálni, h ugyanaz a zene milyen a szintén ajánlott GR02höz képest az M5tel! Az előbbi ugye kiemeli a mélyet...
Bár még így is lehet, h nekem tetszene,Te viszont másra vágysz.
Mi lehet ott a fontos amúgy? A kiegyenlítettség vagy a részletesség vagy a tér vagy a gyorsaság?
Hirtelen ezt tudom elképzelni a metál szükségleteitől... -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #33348 üzenetére
Ha kevesebb basszus kell és kiegyenlítettebb hangzás, akkor talán inkább az M5, vagy egy PL50, vagy egy GR06 (kicsit középkiemelt). Illetve még ott van az az armaturás Sony, aminek mindig elfelejtem a nevét, de már kétszer linkeltem én is ide többek közt. Ha meg kicsit több basszus kell, akkor meg Bw R1, Soundmagic E10 vagy E30, meg talán most mondták azt a másik Vsonic fülest 1-2 napja.
Amúgy te jó ég, micsoda lavina indult itt a high-end vitában
-
Kobe
veterán
válasz
Bjørgersson #33353 üzenetére
en is hasonlo fulest keresek/kerestem, de nekem tobb helyrol is azt tanacsoltak, hogy ebben az arkategoriaban egy kiforrottabb dinamikus jobb valasztas lehet, mint egy beleposzintu armaturas. Legalabbis egbekialto kulonbsegek ezen a szinten nincsenek kozte, az tuti, illetve tobb dinamikusbol tudsz valasztani, mint armaturasbol.
-
Ati1979
veterán
válasz
Bjørgersson #33319 üzenetére
Fejesből érdemes rászánni 25k-t. Azért kapsz egy elég jót. Az alatt eléggé kompromisszumos a dolog...
Fülesből is annyiért van igazán jó különben, de már olcsóbban is ki lehet fogni jobb darabokat
Szóval először el kell dönteni melyik legyen.
Ajánlottakat nézted esetleg?
(#33320) raven12
Nagyon szeretik a gyárók ez subwoofer kifejezést alkalmazni úgy néz ki...
Én igen, majd holnap megkeresem és belinkelem.Hasonló árú CIEM-hez képest gyenge...
Továbbra is az a véleményem, hogy a lejátszóval többet lehet javítani a hangminőségen mint a fülessel.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Bjørgersson #23469 üzenetére
Lehet, hogy azok a tesztelők hallottak jobbat.
De tényleg az a lényeg, hogy te elégedett legyél. A többire pedig tegyél magasról. -
szente
addikt
válasz
Bjørgersson #22871 üzenetére
Én is bejáratós hangokat keresek...
-
plus44
veterán
válasz
Bjørgersson #22748 üzenetére
Arra jó lesz. Olyan mélye van...besírsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest