- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #35487 üzenetére
te mindezért neheztelnél?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Azért remélem nem ad neki mindenért stop&go -t....
-
AMD Power
titán
válasz
Biztos nagy haverok.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #35476 üzenetére
Túl jó az az autó.
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #35476 üzenetére
Felesleges bizonygatni azt amit mindenki lát,csak nem akarja elhinni,beismerni.
-
Ice!?
őstag
válasz
Motion_Blur #35474 üzenetére
világklasszis. ennél korrektebbet nem is nyilatkozhatott volna, még ha ő is tisztában van azzal, hogy ez így nem teljesen igaz ..
#35468:
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #35454 üzenetére
Schumi szerintem menni akart...
Kimivel kapcsolatban igen, jogos. De akkoriban ő volt a legjobban fizetett F1-es pilóta, és miután VB lett, semmit nem csinált. Első évben Massa megverte, utána meg már az autó is kevés volt.
A boxtaktika olyan amilyen...tavalyi VB cím ezen ment el.
A fejlesztőcsapat meg megújult, szóval van esély arra, hogy újra visszakapjuk azt a Ferrari -t, ami anno élen járt az innovációban. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #35449 üzenetére
Miért reméled?
A nagy pálfordulat, amiről beszéltem... Én meg remélem, hogy jövőre végre összeraknak valami rendes autót, és helyre teszik a világ rendjét az F1-ben.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #35438 üzenetére
Az azt követő valenciai futam még benne van.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #35431 üzenetére
Korábban volt olyan, ahol Maylander-t is belevették, akkor az állás így nézett ki:
1.Vettel [408 kör]
2. Maylander [42 kör]
3. Button [31 kör] -
MPowerPH
félisten
válasz
Élről indul, ott is fejezi be. Egyszerű a képlet.
-
D@ni88
addikt
válasz
Legalább a kocsi jó alatta, és még hátszelet is kap
Ettől függetlenül tehetséges, nem kétséges, de messze nem ő a legjobb versenyző a mezőnyben -
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #35416 üzenetére
Mindjárt gondoltam, fene a fejükbe
Az a fránya Bleach
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #35360 üzenetére
BBC előrejelzésében sincs sok változatosság
Értem arra hogy csak esik és esik amíg vasárnapra meg kisüt a nap
De amúgy ja,tuti valami elírás van az első linknél.De a BBC-s előrejelzés tetszik.
Hát kíváncsi vagyok mi lesz ha netántán tényleg esne.
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #35351 üzenetére
nagyonjóóó
de én kimondtam azt is, hogy fiat.. az már nem hangzott olyan jól
-
HERR Z
veterán
válasz
Motion_Blur #35335 üzenetére
csak sumi[link]
amúgy amit linkeltél videó, ott van pl rosberg rajtja(jobboldalt, második) ott jól lehet látni hogy kicsit sokkal brutálabban rajtolt sumák
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #35324 üzenetére
Ja, aztán a rajtnál is.
Ahogy nézem, az a fél mp az utolsó sikán bejáratánál veszik el. Ugye, ha már benne vagy akkor padlógázas, és Hamilton ezt a különbséget tartja végig.
-
Jadro
veterán
válasz
Motion_Blur #35324 üzenetére
Elég durva hogy mit össze nem szedett ott Vettel. Szeretem az ilyen összehasonlítós videókat.
-
Haart
addikt
válasz
Motion_Blur #35318 üzenetére
Nyilván ez miatt is nyilatkozott visszafogottan az eset után schumaherről mert ő is elkövetett ilyesmit, tehát nem szabadott hogy nagy legyen a szája miatta.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #35320 üzenetére
Szerintem ez még belefért, mármint Alonso esetében. A Petrovos egyértelmű... Azért nem kellett volna Haminak rílnia a rádióba. Ő ugyan így védekezett volna, a rutinja már megvolt.
Ugyan úgy a Schumis esetben sem láttam semmi rosszat. Azt a részt lehet elnyújtott kanyarnak is titulálni, így joga volt belülre húzódni.De mint láthatod, mindenki követett már el disznóságokat közvetett vagy közvetlen módon, nem csak a Hamilton.
-
gyiku
nagyúr
válasz
csak a bolyak hianyoztak a palyarol...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Az elsőt értem... De a másodikban nem látom a hibát.
Azzal mi a probléma, túl gyorsan ment?
1.23s -nél...
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #35237 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #35249 üzenetére
Gyönyörűek vagytok!
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Motion_Blur #35224 üzenetére
Szerintem egy picit azért jogos volt (enyhe elfogultsággal beszélek, hiszen Rosberg is kiesett), mert minek kellett kimennie a fűre? Úgyse jött mögötte senki se, fékezhetett volna nyugodtan, ha leszorították volna...
-
AMD Power
titán
válasz
Ezt a hülyeséget...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Nem egyértelmű? Szándékosan tönkre akarta tenni 3 pilóta versenyét, sőt, az igazi célpont Vettel volt, csak nem sikerült elkapni, hiába a füves manőver. Megérdemli! Példát kell statuálni!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #35217 üzenetére
Nekem mondod, én is néztem nagyon, nem értem azóta se
Pedig de örültem volna, ha Alonso meg tudta volna tartani és ezt most megnyeri.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #35210 üzenetére
Elnyomják szegényt!
-
TOM-202
senior tag
válasz
Motion_Blur #35150 üzenetére
Erre értettem hogy versenyképes=közel azonos köröket tudott futni végig.
-
remington2
senior tag
válasz
Motion_Blur #35150 üzenetére
Bár lenne egy szuper kocsi alatta
Nem is értem, miért nem ülhet jobba . . . látható, hogy formában van. Vagy a Mercinél tudnának valamit, amit a közvélemény nem?
-
kpal
nagyúr
válasz
Motion_Blur #35122 üzenetére
mindenki pörög.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #34976 üzenetére
ha hiba, akkor csak mutatták volna nem?
első és második szektor abszolut elsőt futott...az más kérdés, hogy utána még jött Vettel, de ezt akkor még nem tudhatta.
-
válasz
Motion_Blur #34967 üzenetére
Hm érdekes táblázat.
Ezek szerint Vettel a leglassabb mégis a leggyorsabb. -
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #34967 üzenetére
Ha az általad linkelt oldalt nézzük azt látjuk,hogy Vettel kocsija volt messze a leglassabb top speedben.Pont ezért írtam hogy versenyen szarban lehetnek.Persze ehhez az kell hogy a Mclaren versenytempóban ott tudjon lenne,vagy esetleg a Ferrari,de ők nem tűntek túl acélosnak.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #34959 üzenetére
A két meki ugyanazt tudja, elég komoly. A Vetteles 3-ik szektor meg no komment... Bazeg ez brutális. Az a baj, hogy a kis eminensgyerek szépen lassan megtanul vezetni, és egy idő után már tényleg nem lehet egy szavam se.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Motion_Blur #34928 üzenetére
Igen, én tisztán emlékszem a számra, asszem pontosan 378,2 km/h, de az évet sajna nem tudom.. Az a 327 amit Vettel ment, tényleg elég gyér..
-
moddingR
aktív tag
válasz
Motion_Blur #34928 üzenetére
Wikin ilyet lehet találni: Highest top speed 372.6 km/h (231.523 mph) 2005 Italian Grand Prix Juan Pablo Montoya
Rubbi: Nem hiszem hogy volt 372.6-nál nagyobb. Akkor az lenne beírva wikin.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Motion_Blur #34925 üzenetére
Basszus, hol vannak ezek az eredmények a V10-es arany-kori Ferrari-hoz képest, amikor Sumi 378-at ment Monzában..
-
Plutor
aktív tag
válasz
Motion_Blur #34917 üzenetére
Na kíváncsi vagyok ez mit változtat a sorrenden.
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #34884 üzenetére
Hogy lehet ez az autó ilyen gyönyörű?
-
syl5
őstag
válasz
Motion_Blur #34879 üzenetére
BBCPlayer-en keresztül miért nem megy?
-
Haart
addikt
válasz
Motion_Blur #34842 üzenetére
Ennyi erővel az összetört autokat is haza lehetne vinni, a pálya széléről
-
Haart
addikt
válasz
Motion_Blur #34836 üzenetére
Az ilyenekért nem rugják seggbe a bírókat? Hogy elhoznak mindig valami darabot? Merthogy a jogos tulajdonos a csapat nem?
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #34836 üzenetére
Már késő, elkelt.
-
kpal
nagyúr
válasz
Motion_Blur #34823 üzenetére
Webber nagyon penge ....
-
dokar
addikt
válasz
kettő között közel 25-30 cm távolság van.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Nagy kép,kemény szitu volt,szinte biztosra vettem a törést aztán mégsem.Ügyesek voltak a fiúk
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #34818 üzenetére
most értem haza...fiatal az idő
btw most kezdtünk el egy játékot...csak várom a választ.
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #34802 üzenetére
Ideje átadni a staféta botot.
Kétszer volt harmadik, és kétszer második a vb versenyben 1993 óta.Mit gondol mi fog még változni? Ez csak egyre rosszabb lesz. -
Cobb
tag
válasz
Motion_Blur #34805 üzenetére
Bárikellóról...:
Egy fiú és egy lány beszélgetnek a diszkóban:
Lány:
- Szia,nagyon tetszel Nekem!!!
Fiú:
-Helló,Te pedig Kurv@ ronda vagy!
Lány:
-Te pedig mocskos részeg
Fiú:
-Hehhh,De az reggelre elmúlik...!Szegény Barinál sem fog elmúlni,se most,se reggel,se jövőre,menjen pihenni...!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Szerintem kirakják a szűrét.
-
-Mike-
addikt
válasz
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #34784 üzenetére
Hát nem tudom... Összehasonlítottam a felvett analóg és digitális anyagaimat, és ég és föld a kettő közötti különbség.
M1 jobb, szebb, ez tény. De már a retek klub is eljutott odáig, hogy nem kell az analóg szert bámulni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #34780 üzenetére
Igen, arról. Nem M1, de klasszisokkal jobb, mint az analóg adás, főleg LCD -n.
McCartman: HD-tól messze van, de én elégedett vagyok. Lehet nincsenek nagy igényeim, de bőven elfogadható a képminőség, és a hang is így digitálisan.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #34766 üzenetére
Szingapúrt kiszórnám ahogy van Valenciával együtt. Szerintem megbukott konstrukció ez a városi pálya ötlete. Előzni nem lehet, a versenyek általában unalmasak. A Török pályán legalább volt olyan pont, ahol lehetett számítani akcióra.
De Abu Dhabi sem különb, szintén egy eltolt vonalvezetésű pálya.Inkább visszahoznám Buenos Aires -t, Magny-Cours -t, kicsit extrémebb, de Mimasaka -ban is megnéznék egy futamot, nagyon jó a vonalvezetése.
-
Máté94
addikt
válasz
5 hetes szünet...
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Szerintem a jelenlegi pályák közül sokat tudna helyettesíteni az a bizonyos török nagydíj(Barcelona,Bahrain,Valencia,Szingapúr csak hogy pár pályát említsek).
Szóval én sajnálom hogy kiestek. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #34754 üzenetére
Ferrari.
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #34748 üzenetére
Ja, értem. Szóval csak Spa-ra vonatkozott a rekorddöntés. Igen, így többször átolvasva, végül is ott van.
-
Neoteric
addikt
válasz
Motion_Blur #34717 üzenetére
BBC-t nem lehet fogni valahogy ingyé' itthon?
Nem a streames kockás verziót, hanem a rendes hádésat. -
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #34710 üzenetére
Adná az ég hogy újra ott legyen.Alkalmasint lehet kevesebb balfaszkodás lenne.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #34705 üzenetére
Úgy, hogy a verseny féltávjánál pont rosszul jött ki a Safety car és kört kapott amiatt, amit vissza kellett vegyen, mielőtt felzárkózott. Brutál volt.
-
kisJack
aktív tag
válasz
Motion_Blur #34705 üzenetére
Azaz, azaz!
Akkoriban még nagyon szurkoltam neki.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #34688 üzenetére
SC nélkül nem lett volna 10mp-n belül
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #34686 üzenetére
Még egyszer. Mi az oka, hogy időmérőn csak RBR állt eddig az első helyen? Ez példátlan az eddigiekben.
Azokkal az évekkel pedig fölösleges összehasonlítani. Ott még nem voltak korlátok, minden futamra új motort hoztak, év közben gőzerővel fejlesztettek és teszteltek.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #34673 üzenetére
Márpedig a RB idén egész évet nézve nagyon kiemelkedik a mezőnyből.
Nézd csak meg a konstruktőri vb állását! Ekkora különbség nem lehet csak a többiek bénázása miatt. A legjobban az mutatja a fölényt, hogy a sokak által (általad is) lenézett, semmibe vett, mások által direkt visszaszorítottnak gondolt Webber simán 2. a pontversenyben a mezőny magasan legjobbnak tartott 2-3 pilótája előtt...
Ha Vettel helyett gyengébb csapattársa lenne, simán VB lehetne/lenne.
Hozzáteszem, szerintem Vettel megérdemelten lesz VB idén, mert az F1 sosem csak a versenyzőkről szólt, ma sem. De hogy ekkora technikai fölényt legutóbb Schumi némelyik Ferraris címének évében láttunk, az fix. -
7600 GS
addikt
válasz
Hatalmas +1!
Mindig irigyek azokra, akik sikeresek.
-
7600 GS
addikt
válasz
Hatalmas +1!
Mindig irigyek azokra, akik sikeresek.
-
syl5
őstag
válasz
"2004-ben is mindenki a Ferrarit szidta, ahogy most mindenki Vettelt. Érdekes, a legjobb munkát végző csapatok, pilóták mindig mákosak"
Ennyi! Ezzel minden meg is van válaszolva! Ezt már én is le akartam írni.
-
Misi 007
őstag
válasz
Motion_Blur #34626 üzenetére
A dolog érdekessége az hogy még mielőtt léptem dolgozni megnéztem a déli híradót és akkor még 16:9-volt Digi-n (DVB-C) a tv is írta hogy az.
Amint hazaértem már alul felül csík... -
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #34626 üzenetére
Eddig csak a két csík zavart. Azt eltünteti. Minőséget nem fog javítani. Azt nem is mondtam, hogy a Győzike show helyett Shakespeare összes műve BBC feldolgozásban menni képernyőn ezzel.
-
Zodicus
senior tag
válasz
Motion_Blur #34621 üzenetére
Hogy meglepődtem?!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #34621 üzenetére
nem csalodtam.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #34618 üzenetére
szal' maradt 4:3, csak két csíkot odab@sztak?
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #34614 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet. Kábeltévéd van, vagy antenna?
Ez így inkább hátralépés, mindenkinek kisebb a hasznos felület. -
dokar
addikt
válasz
Motion_Blur #34604 üzenetére
jó hogy nem lesz egy full drs az oválon
-
Frenky89
addikt
válasz
Lehet, hogy újabb előzési rekord lesz?
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Ha máshol nem is, Monzában összejöhet egy Merci-dobogó... A leggyorsabb autójuk van a mezőnyben
.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
De ez legalább értelmes,hogy két helyen mérik a távolságot,így -elméletileg- vissza lehet támadni érdemben.Elsőre tetszik remélem a futamon is jól fog szerepelni a dolog.Plusz ugye nem lesz mindkét DRS zónához elég KERS sem.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #34499 üzenetére
Ez honnan van? Twitter vagy miez? Elég sutyerák dolog itt közölni egy bocsánatkérést, Hamiltonfanság ide vagy oda
#34501:
Danke, akkor jól gondoltam. Amit írtam áll.
-
gooool
őstag
válasz
Motion_Blur #34476 üzenetére
Persze mindenre van magyarázat,legyen így.
De akkor is kicsit érdekes számomra,hogy mostanában Hamiltonnal ilyen módon kib@xik a sors és ő sosem hibás.
Ettől még bírom,mert agresszív és jó pilóta,de kicsit mostanában gondjai vannak a korlátok betartásával.Hangsúlyozom szerintem...[CS]Blade2:
A szabályok megvannak,csak nem rémlett,hogy Hamilton akkor még mögötte volt-e.
Köszönöm a felvilágosítást! -
busman
veterán
válasz
Motion_Blur #34432 üzenetére
Gyulai egy feluvalkodott,hozzánemértő gyökér
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #34376 üzenetére
Mit fognak nyilatkozni? Szvsz semmit. Egyszer már lenyilatkozták, hogy a VB cím elment. Utána rájuk szóltak, hogy ezt mégsem kellene, marketing okok miatt.(mert az emberek így valszeg nem jönnek ki a futamokra) Nincs lehetőségük se, nincs olyat technika alattuk, nincs olyan taktikai háttér mögöttük, hogy ez sikerüljön nekik. Tavaly Alonso még úgy ahogy a sokkal gyengébb Ferrarival tudta tartani az RBR-eket, most már annyi sincs az autóban.
Egyébként egy sz@r futam volt, már nem az van mint régen, nincsenek azok a nagy csaták. Amit akkor műveltek, hogy kanyarokon keresztül is akár egymás mellett tudtak autózni, most abban merül ki, hogy megnyomják a gombot az egyenes elején, a végén pedig besorolnak a másik elé. Kiábrándító, reménykedek benne, hogy a DRS projectet kiiktatják, mert a pilóták lassan elfelejtenek előzni.(amit most csinálnak, az nem előzés, hiába vinnyog kedves gyulánk) Ez az olyan pilótáknak kedvez, mint Vettel, többek között idén ezért is megy annyira a szekér. Míg Hamilton bukja vele a legtöbbet, ő igazán értett az igazi előzéshez.
Az RBR fölény nem volt kérdés, játszanak a mezőnnyel, és még erre ráadásként a szerencse is velük van. Még csak nagyot se kell alkotni, megy magától minden. Gyula meg már elhúzhatna a Vettel ajnározásával együtt. Ma sem csinált semmi zseniálisat, élről indult, és végig ott maradt. Amikor meg kellett, akkor a DRS előzött helyette. Még csak meg sem erőltette magát. Precíz meg minden, de nem zseni, és még csak kötél idegei sincsenek. Jobb mint Webber, kihozza az autójából a maxot.
A Ferrarin meg meg sem lepődök, hozták a kötelezőt, elszúrták Alonso -nak a futamát, dobogó meglehetett volna, mert a közepén gyorsabb volt, mint Vettel. Az autó is kuka, szvsz egy esetben jó. Ameddig van megfelelő szintű üzemanyag, és a lágyabb gumi. Ha felkerül a közepes, akkor elúsztak. Ha az autó könnyű lesz, mint itt az utcsó 10 körben, szintén belassulnak. Nekik a nehéz autó, és a lágy gumma fexik, végig ez volt megfigyelhető. Azzal meg nem lehet futamot nyerni.
Kezdjék el teljes gőzzel fejleszteni az új autót, persze egy teljesen új fejlesztői gárdával.Hamiton...nem tudom. Szvsz, sajnálom, de nem akar neki sikerülnie. Itt most senki nem hibázott, ez lett belőle.
Jah, Senna meg, köhöm...
Ez nem az Ayrton, mindenki megfeledkezik róla, csak egy rossz hasonmás.
-
Máté94
addikt
válasz
Motion_Blur #34413 üzenetére
Mármint úgy adás, hogy a kommentár mikrofonja.
-
Peat;)
veterán
válasz
Nem tudom kinek a döntése volt ez a nem megyünk ki a boxba mert kemények vagyunk dolog, de abból ítélve hogy Alonso futam vége előtt jó sok körrel már feltette a kérdést arra sugall hogy nem az ő ötlete volt. Félelmetes hogy egy Ferrari csapatnál egy személy tudja legjobban megítélni a taktikát és az a pilóta a kocsiból, aki egy darab táblára hagyatkozik körönként.
Senna bizonyított, pontosan ezt vártam tőle. Renault szintén, majd visszaelőzik a Merciket mert az autó megvan hozzá
. Legszánalmasabb csapat lett belőlük, rönyó helyében megvonnám a nevet és motort is tőlük.
Maldonado viszont pontot szerzett. Hamilton nem esik ki akkor nem szerez. Mindenki fogja fel ahogy akarja, mire utalok.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Megérteném ha szarnának már az ide évre.Vettelnek -ha minden így marad- behozhatatlan előnye lesz.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #34367 üzenetére
Azért ez - szerintem - elég szomorú...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #34314 üzenetére
Mennyivel rosszabb az, mint elvakult Hamilton-fikázónak lenni?
Amúgy meg értem én, hogy nem szeretitek. De b*zmeg nehogy már annak örüljünk, hogy annyira falnak csapja/csapják hogy se kép se hang. Ez már nem normális dolog. Én rühellem Vettelt, de egy ilyennél nem annak örülnék, hogy Webber kib*szta, hanem azon aggódnék hogy jól van-e.
-
hack69
aktív tag
válasz
Motion_Blur #34276 üzenetére
Hami megint azt hitte hogy egyedül van a pályán?
Kb.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #34272 üzenetére
Ugyan ezt akartam írni Rosberg,Button,.Hamilton -1 kiállás.
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #34246 üzenetére
Bárki csak ő ne nyerjen.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Motion_Blur #34246 üzenetére
ALO
WEB
HAM
VETEz az Én tippem
-
phantom88
tag
válasz
Motion_Blur #34229 üzenetére
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #34229 üzenetére
A fentebb linkelt BBC Player nem jó?
-
Cobb
tag
válasz
Motion_Blur #34105 üzenetére
Az sem gyenge!!!
Szegény Hakkinen megbüntették a pálya elhagyásáért...valamelyik bolygón...,de NEM a Britt nagydíjon...!
Egyszer beűltetném Stewart-nak!!
-
Cobb
tag
válasz
Motion_Blur #34098 üzenetére
D. Sándor szerint be kellett volna fejeznie azt a futamot!
Régebben még keményebb drogok voltak....
-1 Human Being -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Motion_Blur #34098 üzenetére
Ez nagy volt.
[link]
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #34083 üzenetére
nem tudom, az ilyen hegyes-völgyes helyeken nagy az oldalszél
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #34080 üzenetére
mármint 5 mp-nél?
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest