- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Persze, kap. Most derül ki, hogy szeretne e egyáltalán még F1 -ben vezetni. Ha nemet mond, akkor tényleg ívesen tojja le az egészet. A 17 millát a Mercedesnél is megkeresné ugye, a kiegészítéssel együtt. És szerintem nem gyengén versenyképes csapat lenne a Mercedes gyár/Brawn dou.
Ha Kimi oda kerülne, rá fogadnék jövőre.
-
hunnylander
őstag
Bernieről most le lehet szállni, az újságírók kavartak vele.
Joe Saward (F1-es újságíró szaktekintély) hallotta az eredeti szavait audión szóról szóra, ő segített a brazil újságírónak megérteni a szavakat és figyelmeztette, hogy vigyázzon rá hogy hogyan interpretálja a témát.
Vigyázott egy fenét, első az olvasottság, Bernie kárára.
Én a rosszindulatú szenzációhajhász médiára csóválnám a fejemet, meg arra, hogy sok olvasó az újságírók által adott címet és interpretációt is a cikk alanyának tulajdonítják. Így aztán lehet köpködni megvezetetten.
-
JJános
addikt
A Renault tör felfelé, mint a talajvíz?
Lonzinak vért kell néha izzadnia a pontszerző helyért.Kimi hiába nem beugró, akkor is jól alkalmazkodott a verdához. Próbálja nyomni szegény, remélem jövőre lesz esélye.
Lonzi majd szól időbe, hogy vezethetetlen a verda, tessék dolgozni rajta. Kiminek meg mindegy milyen az autó, de most már kezdem érteni Fisi gyengélkedését. -
proof88
addikt
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem nem fognak kapkodni értük. Ha csak valaki nem pár évre tervezi az F1-es csapatát.
A igazságszolgáltatásos esethez meg annyit, hogy a verseny előtt elmondták, hogy ki lehet menni oda az 1. körben. És ez így jó. Elmondják az eligazításon, hogy ki lehet menni oda, a versenyen meg megbüntetik...az lenne az igazságtalan. -
törölt tag
Persze hgoy volt tartalék...a McLaren nem volt 1mp-vel gyorsabb, sőt más pályán talán még nem is érte utol a Brawn-t, de Monza-ban mindenképpen egy szinten voltak...qual-n Kovalainen volt a leggyorsabb üzemanyagkorrigáltan, és ezzel nehéz lenne vitatkozni mivel nem én találtam ki. Azaz Monza-ban gyorsabb volt a McLaren mint a Brawn.
Más pályán talán még erősebb a Brawn.. -
törölt tag
Nekem meg úgy tünt hogy közel 1mp-t hozott körönként Button-n..ezen a pályán ami nem eszi a gumit, azon a Button-n aki puhán vezet.
Hamilton azért feszült ennyire, mert kevés volt a körszám, túl sokat akart ledolgozni egy körön, ezért autózott a határon..illetve mint láttuk azon túl. -
Oliverda
titán
-
törölt tag
Pedig pont a legutóbbi futamon ezt láthattad. A két kiállásos taktika maradt alul az 1kiállással szemben. De Kovalainen időmérős teljesítménye a Brawn szintjén volt, Hamilton pedig Button-nal szemben le tudta faragni a 2 kiállás hátrányát...Kimi-nek még nem ment, de ők 'állítólag' ide se jöttek fejlesztésekkel.
Ezen a pályán, amin ráadásul a Brawn is erősebb volt, a McLaren volt olyan erős mint a Brawn és erősebb volt mint a Red Bull. -
wildrain
addikt
Azért erre ne vegyél mérget.
Én is nehezen hiszem, hogy azok után, hogy a Brawn hihetetlen előnnyel rendelkező autóját idény közben, tesztelés nélkül is beérte a McLaren és a Ferrari, plusz mindkét nagycsapat már a jövő évi autójára koncentrál, miközben a Brawn kénytelen év végéig fejleszteni, megint megismétlődik az idei év, és a Brawn a topon tud kezdeni... Igencsak meglepődnék. Ráadásul most nem lesznek KERS-féle zavaró tényezők sem. -
tob!as
tag
Annakidején (1999-ben) Mika Salo is 9.ként végzett első futamán a Ferrariban, a német futamot meg megnyerte volna ha nem lett volna csapatutasítás!
Giancarlo teljesítménye ennek fényében szerintem igenis jó. Ne felejtsük el, hogy a Force India egy más karakterisztikájú autó, a Ferrari súlyelosztása, irányíthatósága teljesen más, éppen a benne lévő KERS rendszer miatt.
Nem egyszerű átszokni. Más csapat, más versenymérnök, más autó teszt nélkül! Badoer is jobb lett volna, ha nincs teszttilalom.
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest