Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
boba6
senior tag
válasz
DemonDani
üzenetére
atyaég én de benéztem, elsőre egy korai versenynaptárat leltem a neten és azt hittem ezen a hétvégén lesz az első futam

ma reggel ébredtem rá, hogy mégsem a műsorújságot nézegetve - de szar most nekem
nekem mindegy amúgy, hogy ki nyer csak szoros és jó legyen a verseny + ne Vettel-nek hívják
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
apropó melyik a legjobb magyar F1 hírportál idénre?
-
DemonDani
addikt
-
JJános
addikt
[link] Női pilóta az F1-ben.
Hát a nők ide?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ha valaki beáldozná mostantól a 2014-es idényre mindenét, akkor lehetne egy ilyen gépet építeni. Egyszerre 2-3 féle vázat fejleszteni több mint 2 teljes év költségvetéséből.
-
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
így értettem én is - egyről beszélünk
-
Xirtam
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Eleve nem nézek magyar filmeket mert minőségtelen az összes. De ez már tényleg nem ebbe a topicba való.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
shteer
üzenetére
Nem, nem azonos. Pont ez a lényeg. A ülhoni magazinokat azért nem szinkronizálják, hogy akinek anyanyelve, az is könnyen megértse. A F1 nézőtábora sokkal terebélyesebb, és nagyobb a komfortigénye.
Egyébként mielőtt vki rám fogná, nekem se tetszik a szinkron... Mikor az első ilyen blokkot meghallottam, hátaslovat dobtam Button hangján... Az egy dolog, hogy selypít és pösze, de hogy még "beszélni" se tud...
"Nagyon jó az idei aatont..."
-
Nowhereman
őstag
válasz
Mastre
üzenetére
Ki tudja, lehet hogy most is arra játszik, hogy a Merci is ráunjon az erőlködésre, hogy aztán miután 1EURO-ért visszaprivatizálta az alakulatot az eddig titokban fejlesztett Brawn02-vel lenyomja a mezőnyt, majd a kócerájt hatalmas felárral rásózza a következő balekra...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Xirtam
üzenetére
És akkor a magyar filmeket milyen nyelvre szinkronizálva nézed meg? A kommentátorok milyen nyelven szólalhatnánk meg? Hadd öleljen keblére Meciar!
Különben meg 20 évnyi liberális oktatási liberalizáció után örülni kell, hogy ha magyar beszélt szöveget megérti a gyerek, nem hogy olvasni is tudjon.
Különben meg jobb lenne, ha inkább a mellébeszélések, vetítések és hülyére vevések húszzori elismételgetése helyett inkább be fognák a szájukat...
-
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
és gondolom a célközönség is azonos a külhoni magazinok és a F1-et tekintve

-
Mastre
tag
válasz
Xirtam
üzenetére
Azért abban szerintem megegyezhetünk, hogy a leghülyébb lelépés a honda-é volt. Egy világbajnok autót/csapatot adtak el 1€-ért...
Ebből kifolyólag pedig, hogy a valaha volt legsikeresebb csapat a Brawn GP volt...
1 év /1 egyéni + 1 konstruktőri vb címNem volt az rossz befektetés Ross bácsinak

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Xirtam
üzenetére
Ha úgyse nézel semmit magyarul, akkor nem tökmindegy, hogy mit adnak a magyar televízióban?
Peat; ): MTVx-en a külhoni adások feliratozva vannak. A szlovák néni szlovákul mondja, hogy most épp mit tesz a lábosba, mikor az autentikus ételt készíti, és a riporter is szlovákul kérdez, alatta felirat és esetleg egy kis halk zene megy.
-
Peat;)
veterán
válasz
shteer
üzenetére
"attól még a felirat primitív és népszerűtlen televíziós megoldás"
helyett
"attól még hogy a felirat magas színvonalat képvisel tiszteletben tartva az eredeti hangszínezetet és kulturális különbségeket, népszerűtlen televíziós megoldás" jobban lefedi a valóságot szerintem. A hangszín egy nagyon meghatározó kommunikációs elem, pl különbséget tehet egy vicces és egy kemény beszólás között ugyanazon szavak ugyanazon sorrendjénél is. -
Xirtam
veterán
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Csak tudnám a pilótákat miért kell szinkronizálni. Főleg ha nem élő a felvétel. FELIRATOZZÁK könyörgöm. Hát ki kiváncsi más ember hangjára? Utálom a szinkronokat.

-
DemonDani
addikt
M1 Vasárnap 14:50
Melbourne előtt - Rajtra készen a Forma 1 -
hunnylander
őstag
Ez bizony lúdbörzést okoz, akörül, amikor indul egy 4/4-es effekt-basszus és a narrátor mondja a "These are the masters of speed; This is Formula 1" szöveget. Még mindig a legjobb intro és zenéjében egy nagy klasszikusra építkezik, ami sokat jelentett, főleg a briteknek.
A Sky-é, amit ma debütáltak, túl melankolikus, túl szoft lett zenéjében intrónak, IMHO.

-
Nowhereman
őstag
válasz
7600 GS
üzenetére
Mielőtt a Toyota nosztalgiázás közben teljesen elfeledkeztek a valóságról:
-2005 tisztán a legjobb évük volt, sóherebb pontosztás mellett is több pontot zsákoltak
-2009-ben a kitűnő aero vacak mechanikai tapadással párosult - a 2010?
- Ralf 3x-os zsetonért se muzsikált jobban Trullinál -
Pompi
nagyúr
válasz
Xirtam
üzenetére
Nem rossz kis vidi. Nekem a "This is Formula 1"-ról egyébként a 2009-es BBC intro jut eszembe, nekem ez még mindig nagyon bejön.
"At 18.000 revolutions per minute, this isn't music. This is the scream of science."
-
7600 GS
addikt
válasz
Xirtam
üzenetére
A Toyota nekem is nagyon hiányzik.
És azért durva belegondolni, hogyha maradnak még, akkor jövőre nagyon bika autójuk lett volna. Ha jól emlékszek akkor a 2005-ös évük is szintén nagyon sikeres volt. Kár hogy Ralf visszavonult tőlük, mert szerintem ő egy kicsit az átlag felett volt. De ugye jött az a sérülés Indianapolis-ban.Jól tudom hogy a mostani Pirelli tesztautó az tulajdonképpen a Toyota autója?
-
Xirtam
veterán
válasz
Xirtam
üzenetére
Engem főleg a Toyota hiánya zavar. Pont 2009-ben léptek ki amikor a legsikeresebb évük volt.

2009 FORMULA 1 FUJI TELEVISION JAPANESE GRAND PRIX
Qualifying1. Vettel 1:32.160
2. Trulli 1:32.220Egy jobb képességű pilóta simán hozhatta volna 2009-ben a helyezéseket a Toyota-nak. Szinte végig dobogósok voltak. Kivétel, ha Trulli összetörte vagy Glock az autót.

Úgy léptek ki , hogy a TF110 már készen volt. És valószínűleg verte volna a Red Bull-t. Egyértelműen látszott, hogy képesek a Red Bull-al menni. Sőt nekik volt a legjobb szélcsatornájuk stc. Egy értékes pilóta kellett volna nekik és kalap kabát csókolom.
Singapore Glock 7. helyről indulva 2. lett.
-
Xirtam
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez gonosz volt.

Amúgy nektek mi a véleményetek arról, hogy alig van már autó gyár az F1-ben?
Emlékszem mikor kicsi voltam, apum azért azt az autót választotta amit, mert az a márka az F1-ben is jelen volt.

-
Xirtam
veterán
válasz
DemonDani
üzenetére
Legutóbb egyébként 1992-ben versenyzett nő a Forma-1-ben, akkor Giovanna Amati próbálta kvalifikálni magát három versenyre a Brabham színeiben, ám a rajtrácsra egyszer sem tudott felállni.
Ez a hölgyemény se ért el még semmilyen eredményt, se az apja. Be kellene látni végre, hogy ez nem Nascar, nem IndyCar, hogy nők akarjanak itt vezetni.
Anatómiailag is egy nő izomzata, csontjai gyengébbek mint egy férfié. Azért nem hiába nincsenek nagyon női vadászpilóták se. Hiába van jó trénere egy nőnek akkor is az ő szervezetükre sokkal nagyobb megterhelés egy folyamatos 2-3G-s erőhatás.Maximum jól tud s...ni.
-
DemonDani
addikt
-
Xirtam
veterán
Ezt ismeritek vagy volt már? This is Formula 1
-
Xirtam
veterán
válasz
DemonDani
üzenetére
Örülök, hogy ők finomabban fogalmaztak. F1-Live akkora badarságot írt, hogy az valami iszonyat. Hatalmas átépítésre ne számítson senki.
Szimplán arról van szó, hogy az új kipufogó miatt az oldal dobozon is kell módosításokat végezni. FIA töréstesztekre se kell újra menni.

-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
natgeon f1-es autó van a mérnöki találékonyságban, bár lassan vége, csütörtökön meg a williams lesz a gyáróriásokban este 10kor
-
Peat;)
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Az egyértelmű hogy humán oldalról vannak problémák, a fizikai háttér adott. De kötve hiszem hogy csak areo, mechanikusan mindig jó volt a Williams de tavaly már ott is elvérzett.

Ferraris csapattagnak: Tudom hogy Sauber vitte tovább a csapatot miután BMW kivonult, de nem hiszem hogy jobbak a feltételek mint itt, azt elhiszem hogy hasonlóak, én nem is láttam a cikket majd megkeresem köszi az infot. Peter sokszor nyilatkozta hogy elég nehéz folyamat volt a nagy gyári csapatot leredukálni kis csapattá, ergo nem abból kell kiindulni hogy mi volt pár éve sajna. Elég nehéz olyan példát találni hogy gyári csapatból lett privát csapat sikeresebben állt volna helyt a mezőnyben, talán egy kivétel a Renault, mert ott romlás nem következett be csak tavaly.. Idén meg úgy néz ki megint stabil középcsapat lesznek. F1 mutatja meg legjobban hogy cseszhetik a berendezést és infrastruktúrát, nagyfejek kellenek ha sikert akarnak elérni.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mért a tied lekopott?

Peat
Hoho, nem elfelejteni, hogy a BMW a Sauber-t felrántotta technológiailag. És a gyáruk vetekszik a Williams gyárával.
Azt hiszem Hunny oldalán volt valamikor sauber virtuális gyárlátogatás. -
D@ni88
addikt

-
attisx
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
AMD Power
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ki az ott?
-
DemonDani
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
easter egg
fake -
Pá
addikt
Hosszú és angol elemzés a barcelonai tesztekről, de megéri elolvasni, mert talán a legjobb, azok közül, amiket láttam.
-
Xirtam
veterán
Kimi az új utcai Lotus-ban vagánykodik
: [link] Amúgy örülök, hogy látszik jól érzi magát a LOTUS-nál. -
Peat;)
veterán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Tavaly folyamatosan azt nyilatkozta a vezetőjük hogy nem sok kellene és visszatérnének a nagy csapatok mögé/közé, még akkor is amikor már a pontszerzés is egyre lehetetlenebbé vált. Én nagyon meglepődnék ha az első négy csapat között lennének az év elején, persze legyen úgy. Egyébként a teszteken is a nagy csapatok próbálgattak új csomagokat, Ferrari-Mclaren-Red Bull, Mercedes alapból később jött ki az új autóval. Lotusnál ugyanakkor én (bár festés miatt nehéz) nem vettem észre nagy változásokat külsőre az első teszthez képest. Egyszerűen anyagilag messze nem úgy állnak mint azt sokan gondolják, ők már nem nagy csapat, hanem talán a legjobb háttérrel rendelkező középcsapat, tehát lehetőség lenne a javításra majd kiderül mi lesz. Az biztos hogy bárhol is lesznek csatázni kell nekik erősen, nekem kb ez a lényeg. Kiváncsi vagyok a csapaton belüli viszonyokra, a francia srác egyáltalán nem biztos hogy nem köp bele a finn levesébe.
-
IreN!CuS
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Úgy legyen, én örülnék neki.

-
[CS]Blade2
addikt
Az előző év elején volt az, hogy szar volt a szélcsatorna, nem működtek a fejlesztések, most viszont úgy néz ki, hogy pont azt mutatta a gép a pályán, mint amit a szimuláció kidobott. Ezzel elég jó esélyük van arra, hogy ne maradjanak le a fejlesztésben, vagyis ha megint jó lenne a gép a 3. helyre az első 2 futamon, akkor nagyon eredményes évük is lehet.
-
Pompi
nagyúr
Csak nem a régi Ferraris exkollegával (Gino Rosato) lófrál Kimi Genfben?! [link]

-
Qru
MODERÁTOR
"A Lotus csapatfőnöke szerint képesek lesznek behozni a Red Bullt és a McLarent."
Majd meglátjuk múlt év elején is igéretesnek tűntek aztán...

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Nowhereman
üzenetére
Webo-t nem fogják hosszabb pórázra engedni sztem sem. Meg felesleges is, már betanulta a szerepét, elkörözget itt még 1-2 szezont aztán megy majd a levesbe.
-
Nowhereman
őstag
válasz
rocket
üzenetére
Azt azért még ne borítékoljuk, hogy visszavonul, de a világbajnoksághoz neki már a legjobb autóra lenne szüksége(amit a merci belátható időn belül nem fog összehozni), mert bár Britneyt le tudná nyomni, de nem tudna csodát művelni versenyről versenyre. Nem a korával van a baj, a 3 év kihagyás enyhén szólva kikefélt vele, a teszt szinte nuku, szimulátortól meg émelyeg. Be kell látni, Sumi kivénhedt oroszlánná vált, aki még lecsaphatja a gazellát, de már nem fogja hátrányból elhajtani a prédától az új csúcsragadozókat. Igazság szerint, ha semleges pályán összeeresztenénk a kényszernyugdíjaztatott a kopasz brazil egykori vízhordójával - aki kvázi szimulátorfüggő, alulmaradna a mester vele szemben.
-
-
Xirtam
veterán
Ex-Toro Rosso driver Jaime Alguersuari will join BBC Radio 5 live’s F1 commentary team as an expert summariser, completing the BBC line up for the 2012 season.
Sajnálom, hogy Alguersuari tehetsége kárba vész.

[CS]Blade2Ezek nem normálisak.

-
[CS]Blade2
addikt
Humoros az f1 lájvtól:
(nem linkelem, így is gáz, hogy rákattintottam) Ez a cím:
TELJES PÁNIKBAN A FERRARI? MIKA SALO A FERRARINAK TESZTEL!
Milyen ratyi próbálkozásnak tűnik a kattintóvadászoktól, de bejön. Van aki megeszi, és azért nyom rá, mi meg, hogy jót szakadjunk az ökörségeiken. Ember itt már a címnél látja, hogy ne kéne megnyomni, de kíváncsi, hogy ezek a szerencsétlenek már megint hogy hozták össze a Salo bemutatóját a 2010-es géppel és a 2012-es gép fejlesztését.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
DemonDani
üzenetére
Mármint, hogy a Szombati? Két pilótájuk van, két autó kell a hétvégére. Két vázat gyártottak le, az 1-est használták eddig, és vasárnap hozták ki a 2.-at, én így tudom. Két mm-re ugyanolyan vázról van szó, hogy arra milyen elemeket csavaroznak fel az részlet kérdés. A 1-re is fel lehet tenni a vasárnapi motorborítást, meg kipufogócsonkot, és fordítva.
Nincs B autó. Javítsatok ki, ha tévedek. -
DemonDani
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
csatlakoztam ha szabad

-
DemonDani
addikt
f1tippjátékot tolja valaki? ha már előkerültek az ilyesmik
-
-
DemonDani
addikt
[link]
Rosberg bemutatja a Mercit, szinkronnal! (najó nem csak felirat
) -
DemonDani
addikt
Érdekes hogy nem a szombati Red megy az első futamra azért, persze gondolom hogy pénteken ott lesz és tesztelik ezerrel, mert hát nem egészen úgy sikerült az a két nap ahogy tervezték.
-
Xirtam
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Így van ezért szoktam mondani nem az időkből, hanem a megtett km-ekből kell mindig következtetést levonni a teszteken.
Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Robotporszívók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

még 1 hét és remélem ilyen akciódús F1et láthatunk

És azért durva belegondolni, hogyha maradnak még, akkor jövőre nagyon bika autójuk lett volna. Ha jól emlékszek akkor a 2005-ös évük is szintén nagyon sikeres volt. Kár hogy Ralf visszavonult tőlük, mert szerintem ő egy kicsit az átlag felett volt. De ugye jött az a sérülés Indianapolis-ban.

(nem linkelem, így is gáz, hogy rákattintottam) Ez a cím: