- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
JJános
addikt
Ha visszaolvasol, megtalálod mennyi mindent visznek Törökoszágba. A Ferrari most még gőzerővel nyomja, és a legutóbbi futamon már jól látszott, hogy sokat fejlődtek. A dobogón is láttam Ferrari ruhában egy fiatal embert.
Szvsz. Harcban lesznek a török futamon az első helyért. Ezt várom, és a McLaren is feljebb kell jöjjön. De mi is próbálkozunk(RBR), és a Brawn is ott lesz. A Toyota? Lehet jó lesz megint. -
MPowerPH
félisten
Teljesen egyet értek veled. Ezt a VB címet nem a piloták bukták el a ferrarinál, hanem a ferrari ténykedéseinek köszönhetik. Én úgy ahogy van, Domenicalival az élen leváltanék mindenkit. Vérlázító amit ebben az évben műveltek Massaval és Kimivel. Nem egy, és nem is kettő futamukat tették tönkre. Ilyen a Schumi érában soha nem volt, mindig olajozottan működött minden. Szal szánalmas.
De le van a gond, idén már nem kell F1 -es futamot néznem.
Viszont Alonso győzelmének örülök, nagyon. A kis szardarab Piquetet meg már ideje lenne kirakni innen, mert ő nem ide való. Nem ez a színvonal. Ő a neve és apuci pénze/befolyása miatt van itt, nem a tudása miatt. Remélem jövőre már nem látjuk, és visszajöhet Davidson, aki sokkal inkább ide való. -
wildrain
addikt
Hát pedig az elég nevetséges, hogy valaki azért hagyja abba az F1 nézését, mert elterjed a cápauszony.
Marha nagy F1 rajongó az olyan, és gondolhatod, hogy nagyon sokan sajnálnák, hogy nem nézed többé...
Sz'al magas labda volt... sok ilyet olvastam már, és elmentem mellette, de most nem tudtam.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest