- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #3293 üzenetére
Megmondtak neki, h visszakerik a szolgalati Enzot meg az Adria-parti lakast is
Szoval inkabb segiti.
b-type meg szvsz biztos visszajon, csak most elege van abbol, h nem szeretjuk Hamiltont, ha nem is fog irni, de olvasni fogja a topikot, sokan itthagytak mar, de mindig visszakerultek az emberek, beleertve magamat is
-
bnss
veterán
válasz
manutdzoli #3293 üzenetére
Érdekes, lehet, hogy azt mondták, hogy x ezer euró jutalék, ha segíted mindenben Raikonnent a VB cím megszerzésében. Csak egy egyszerű feltételezés.
-
T-Nagyon
tag
válasz
manutdzoli #3275 üzenetére
Hiába nem szerettem annyira Schumit, azért szerintem rá jobban lehetett építeni, mint Alonsora most...
Toyotáéknap pedig nem kívánom, hogy Alonsoval kerüljenek egy garázsba. -
T-Nagyon
tag
válasz
manutdzoli #3273 üzenetére
Szerintem nem is fogjuk megtudni mi volt abban a kanyarban. Ha eddig nem találtak felvételt pár másodperccel korábbról, akkor már nem is fognak. Lehet, hogy a sport érdekében tették, mert túl ciki volt az amit tett Alo, vagy amit tettek vele...
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #3263 üzenetére
Hát, ha maradna az senkinek nem lenne jó. Lonzi, Ron, beleőrülnének, az tuti. Ron, mert nem tudna rendet tartani, Lonzi meg, mert nem bírna Hamival.
Bár ki tudja, de azért ne maradjon ott. Menjen vissza a Renaultba, azt bizonyítson. Kova meg elverné, azt a F1-et is otthagyná mérgében.
-
PazsitZ
addikt
válasz
manutdzoli #3254 üzenetére
Nem tudták felvenni? Szvsz egy rakás kamera van a pályán, plusz ott a belső kamera.
Amúgy engem is érdekelne egy olyan video ahol látni mit csinál, hogy csinál. -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #3255 üzenetére
80 milla? Azt megmondom. Azért annyira nem mertem gondolni. 8 mégcsak jó sok lett volna. 80? El bírnák éldegélni belőle.
Hát sajna igazából, még várni kell arra, hogy ki hova megy. De hami marad.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #3197 üzenetére
Alonzónak problémája lehet? Aha! David Coulthardot alig birta a negyedik helyről letolni. Minden baja van neki, szerintem!
Bajnokavatás? Legyen!
Már nagyon várom.
Hát sajna a vélemények megoszlanak Hamiról, de én is elfogult vagyok! Hajrá Hami!
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #3192 üzenetére
Egy jó rajt Kimitől, és amit mostanában megszoktunk. Egy a lényeg: Lonzi lemaradt, és mögöttünk van!
-
marsu
veterán
válasz
manutdzoli #3182 üzenetére
1. Hamilton: 1.36.610
... az első gyors kör.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #3139 üzenetére
Szerintem az extrém esőgumi alapból fent lesz a Ferrarikonn.
Holnap reggel fél nyolckor kelés, és retek klub nézés, ne feledd! Kilenc felé már többet tudunk!
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #3099 üzenetére
Alonso sem segít(ett) Hamilton-nak. Nem is fog, sőt. Ez így van rendjén, mindenki szerezze meg a pontjait maga, ne a csapattársa adja neki. Egyéni világbajnokságról lévén szó, az olyan trükközéseket, aminek a Ferrari nagy mestere volt egy időben, tiltanám is.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #3099 üzenetére
Kimit szvsz. nem zavarja, hogy Massa mit akar. Jó formában van, jó az autó, nyerni fog. Massa majd a hazai versenyén még jobban igyekszik. Dobogó benne van. Lonzi nem nyerhet. Hami meg spórol, és figyel, nem kockáztat.
Esőverseny. Csak a gumit megint nehogy kicseréljék idő előtt.
Kimi a vb második.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #3077 üzenetére
Bünti nincs, eső úgy néz ki, lesz.
Azért én elismerem, hogy jó Lonzi, és esőben is, de volt jobb is legutóbb, és Kimi elveri Lonzit megint, mert hajt arra, hogy bármi legyen ő most nem a körülményeket figyeli, hanem hogy nyerjen két futamot. Ha Haminak nincs pontbünti, akkor nyugodtabban fog versenyezni, én legalábbis megelégednék egy dobogó környékkel, főleg ha Lonzi mögöttem van.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #3053 üzenetére
Egyértelmű számomra is, most ő jön. Az ő versenye lesz. Hamit, lehet, hogy megbüntetik, bár remélem normális büntetést kap, azért a VB-t ne vegyék el tőle.
Kimi viszont most hajrázik. Elvileg, még minden lehetséges. Ha Hamit mégis pontokkal büntetik, akkor Kimi még közelebb lesz. Ha Lonzi leeresztett, akkor már most befoghatja, a többit meglátjuk.
Esőmenő, ezt mondták Lonziról, aki olyan hibákat vétett, ami a kieséséhez vezetett. Nem is értem, miért mondják, hogy jó esőben. Vettel is elment neki, tele tankkal, bár tudjuk, hogy koccantak.
Hami most nem fog harapni, neki vigyáznia kell, és pontokat kell gyűjteni.
Massa sietni fog.Szvsz. Kimi, Massa, Hamilton, Lonzi a befutó. és beékelődhetnek ebbe a négybe még : Kubica, Kova, Rosberg, Heidfeld, Vettel, Webber............
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #2904 üzenetére
Ha nyolckor lesz, nem lesz gond az alvással. Sima ügy, fel tudunk kelni.
Te hogy látod, ki lesz a Kínai futam győztese. Kimiben meg tudunk egyezni? Nah, és a sorrend?
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #2791 üzenetére
Egy frászt szerencsés. A McLaren már 5 évvel etelött tudta ,hogy ha LH F1-s kocsiba űl akkor az egy Merci lesz. Ezt LH is tudta.
-
Zoza24
senior tag
válasz
manutdzoli #2757 üzenetére
Ralf meg a másik
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #2757 üzenetére
Nekem az elmúlt 10 évben bőven elég volt a Ferrari dominanciából.
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #2747 üzenetére
Harcban allt. Ez van, iden sz@pik a Ferrari ahol csak lehet. Majd jovore, vagy azutan, vagy azutan, vagy n ev mulva. Viszont remelem n nem tul nagy szam s akkor biztos ott leszek a szurkoloik kozott. Mert vannak dolgok amik nem valtoznak
Kulonben meg Alonsoval kapcsolatban csak annyit mondok: nem lehet valaki mindig szerencses
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #2718 üzenetére
RS nem lenne probléma LH-nak. Most szerintem senki nem az neki.
-
wildrain
addikt
válasz
manutdzoli #2718 üzenetére
2003-ban vb esélyes autóban volt. Futamot is nyert, de Montoya mögött elmaradt.
-
Macka
veterán
válasz
manutdzoli #2671 üzenetére
Kíváncsi lennék mi lenne, ha most Kimi ülne a merciben....
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #2671 üzenetére
Nem is szoktam belekötni Kimi karrierjébe, már igazolta magát. Egyébként Kimi a bátyám nagy kedvence. Még a Ferrarit is megkedvelte miatta, pedig régebben ki nem állhatta őket.
Valójában lényegtelen is, hogy Kimi vagy Hamilton honnan jött. Az számít, hogy az F1-ben mit csinálnak.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
manutdzoli #2610 üzenetére
"Kimi pedig a köztes abroncsokat használta. Azt mondta, hogy minden rendben van" - ezért is csúszott ki a rajtrácsra felállás közben?
ez olyan furcsa mentegetőzés féle "nem is mi vagyunk a bűnösek, mi a körülmények áldozata vagyunk"-szagú dolog...
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #2579 üzenetére
Így van. Arra esély, hogy elcsípjék az egyénit, csak matematikailag van.
Remélem Lonzi sem tud mit kezdeni. Ha tudna, akkor azt kell gondolnom, ami már megfordult a fejemben, hogy manipuláltatja Hami kocsiját. Ezt azért mondom, mert túl sok hiba jött fel Hami autóján az utolsó tíz futamon kb.
A konstruktőri megvan, és ez nem semmi, még akkor sem! Ferrari nélkül a Forma 1 sem az igazi.
Jövőre hengerelnek majd a Ferrarik. Lonzi, ha elmegy a McLarentől, sehol sem lesz.
Ha élünk, meglátjuk majd. Már most fáj a fejem, hogy vészelem át a telet verseny nélkül.
-
Chili7
őstag
válasz
manutdzoli #2562 üzenetére
"lehetett volna kettős ferrari győzelem is."
Lehetett volna! De lehetett volna kettős Spyker is, ha jobb autót építettek volna!
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #2574 üzenetére
És nem győzzük hangsúlyozni, hogy soha ennyi fiatal tehetség. Nemrég még olyan versenyek voltak, ahol egy-két fiatal, és a többi meg tapasztalt öreg pilóták. Most meg egy-két öreg tapasztalt, meg egy csomó fiatal, akik nagyon mennek. Ez kell!
Látni, ahogy megőrűlnek, csak azért, hogy előrébb jussanak, és azért mert verseny van! És mert van kedvük, hogy cicázzanak egymással. Amit a technika bír, hadd szóljon, ami a csövön kifér!
Pezseg a vérük! -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #2562 üzenetére
Igen, az is elképzelhető. És ott van még a VB 2. hely is Kiminek. Arra határozottan nagyobb esélye van. És Kimi hajtani fog, azt látom. Ma is ment mind a fergeteg.
-
EQMontoya
veterán
válasz
manutdzoli #2501 üzenetére
ne legyetek már ennyire hülyék légyszi. Massa boxkiállásai: 3. kör, után kb 4 körrel benzin, még a rajt előtt, majd ezt követően az áthajtás volt a 3. ergo Massának 1 tankkal 50 kört kellett volna mennie. Ne legyetek már ennyire naivak, hogy elhiszitek, amit Palik mond
esélye nem volt rá, hogy végigmenjen. ha még volt benne benzin, miért nem vártak még 5 kört, hogy azok elé jőjjön vissza, akiknek igy éppen csak mögé jött és gyorsabb volt náluk?
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #2506 üzenetére
Igen, egyértelmű. Tetszett, ahogy elkezdte finnül köszönteni a hazai közönségét, és szégyenlősen szemlesütve közölte, hogy hát most azért, valahogyan, éppen sikerült, nemistudomhogyan, meg méréppenén, de feljutottam a dobogóra.
Csak nehogy a végén bocsánatot kérjen! -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #2501 üzenetére
Megtehetik, de ha elég benzinje volt, akkor csúnya dolog, már a Massa drukkerek miatt is. Egyszer kiküldték őket a gumik miatt, egyszer büntették, aztán még kiment. Hol lettek volna ma a Ferrarik, ha vizesgumival kezdenek? Massa engem egyébként meggyőzött a tudásáról.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #2470 üzenetére
Igen Massa azért azon kívül is szépen fellopta magát az élre. Kár hogy nem volt elég benyája.
-
Nowhereman
őstag
válasz
manutdzoli #2452 üzenetére
Szerintem Lajoska megy egy méregdrága pezsgővel a Ferrari időjósainak a remek gumiválasztásukért, és Vettelnek, hogy felöklelete Lonzit és lenullázta Webbert, a maradék számára veszélyes fickót...
-
dragonfx
veterán
válasz
manutdzoli #2464 üzenetére
bosi skacok mi lett a egnapi idő mérő első 8 helyezetje, mert nem láttam.törtáént valami érdekesség?
-
parandroid
félisten
válasz
manutdzoli #2464 üzenetére
No meg Alonso bukása mellett szerepe volt ebben még a két Toro Rosso afférjának, és Kubica (véleményem szerint tök értelmetlen) áthajtásos büntetésének is.
p
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #2457 üzenetére
És LH hol lesz akkor?
-
Stirlitz
senior tag
válasz
manutdzoli #2457 üzenetére
Ez megtörtént
Most aztán lesz piszok Ferrari megint....
Na hajrá Raikönnen, verseny legyen az utolsó 2futamon is. -
Stirlitz
senior tag
válasz
manutdzoli #2452 üzenetére
Legyek gonosz? Massa levadásza Hamiltont?
(csak azért írom, hogy mégnagyobb legyen a dráma)
Akkor leesne az állam....... -
PrinczA
őstag
válasz
manutdzoli #2434 üzenetére
Most áll ki tankolni
-
parandroid
félisten
válasz
manutdzoli #2425 üzenetére
Ha így folytatják, meg is nyeri a versenyt.
Pláne ha sorban kiesnek mögüle. Beküldhetnének még egy safety cart versenyezni, hogy legyen valami izgalom.
p
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #2421 üzenetére
El nem fog maradni. De lesz itt a Safety Carnak dolga.
-
t1
veterán
válasz
manutdzoli #2393 üzenetére
így kell csinálni
-
marsu
veterán
válasz
manutdzoli #2380 üzenetére
Ha elmarad a futam, akkor végeredmény az időmérőkön elért eredmény számít és azalapján kapják a versenyzők a pontokat?
-
ronaldo
őstag
válasz
manutdzoli #2340 üzenetére
A lonzi lerajtolás még nálam is játszik, de a többiben nem vagyok biztos... Mindenképp elsőnek kellene fordulnia Kiminek, mert egyébként gyorsabb a mclaren a pályán.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #2317 üzenetére
Vettel az esőmenő. Torro Rosso-val 4. sorban. Remélem valaki felfigyel rá. Rosberg gyerek is sorozatosan ott van az élboly mögött. Végülis Sumi látott valamit abban a Fetli gyerekben, és a tudás az irreális körülmények között jön ki jobban.
Nagyon kiváncsi vagyok, ha holnap is ilyen körülmények lesznek, meglátjuk kik a legjobb pilóták.
Jah, és majd elfelejtettem, Hami is ott van valahol az élbolyban.
-
Xelloss
tag
válasz
manutdzoli #2317 üzenetére
Most akkor fel lehetne tenni a kérdést pl egy ferrarival mit művelne Vettel?!
-
Peat;)
veterán
válasz
manutdzoli #2316 üzenetére
Persze hogy nem, de akkor sem nézem ki Hamiltonból hogy olyat odamondjon hogy fel kellett volna kennie a falra...média kavar szokás szerint gondolom.
-
snecy
senior tag
válasz
manutdzoli #2273 üzenetére
Esőben Mclaren-győzelemre és Button 3. helyre számítok
Kellenek is esős versenyek, mert anélkül olyan snassz lenne ez az év, hogy az valami elmondhatatlan.. -
snecy
senior tag
válasz
manutdzoli #2271 üzenetére
Reggel hétkor, úgyhogy nem olyan vészes az időpont.
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #2243 üzenetére
Sajnos keves eselyt latok Kimi gyozelmere... Olyan szomoru, h pont mikor a legszebb a Ferrari (nekem mar evek ota nem tetszett ennyire F1es auto) akkor nem jon ossze minden...
-
EQMontoya
veterán
válasz
manutdzoli #2212 üzenetére
szerintem is egyre valószinübb, hogy menni fog, ez igy Neki annyira nem jó bolt.
-
snecy
senior tag
válasz
manutdzoli #2145 üzenetére
Nem kell ezt a dolgot túlragozni..nyilvánvaló hogy kettejük közül nem Alonso fogja elvenni a gázról a lábát ilyen rizikós heélyzetben, sőt ha lehet még oda is pakol a másiknak, pláne hogy ismerjük a híres önérzetességét. Na meg most hajtja a revans-vágy.
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #2145 üzenetére
Alonso tudta, h Hamilton el fogja venni a gazt. Ennel tokeletesebb jellemzes nem is kell nekem
Igy tovabbra is marad minden ahogy volt, Alonso ugy optimalizalja iveit csapattarsa karara ahogyan csak akarja, aztan majd pislog a brit, hogy miert is nem lett vilagbajnok...
b-type: most azt veszed rosszneven, h nem ertek veled egyet, vagy azt, h nem ugyanugy gondolkozunk? Kulonben csak amellett ervelek, h bar (szerintem) Alonso rossz helyzetbe hozta Hamiltont, o jol s szelesen gyorsitott ki az aszfaltozott bukoterben s megse kerult rossz helyzetbe, sot, a leheto legtobbet hozta ki belole, csak nem volt mersze befejezni. De rosszul latom, tudom, sajnalom, offba is vagom az egesz hsz-t.
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
válasz
manutdzoli #2123 üzenetére
legalább nem csak a csapat vb-t nyerné meg a ferrari
-
Nowhereman
őstag
válasz
manutdzoli #2045 üzenetére
Lonzi maradni fog. Most menjen vissza a Renaulthoz, hogy aztán Hamilton után kispiké szopassa? Lonzinak még Fisicella is túl erős csapattárs volt... Ő jövőre fog lepattanni.
Inkább arra vagyok kiváncsi, hogy ki kerül majd Massa helyére....
Sutil meg szerencsés, mert volt egy elverhető csapattársa, nehezen hovatehető autója, és szereti a sajtó...
Yamamotot meg légyszi ne említsük mint viszonyítási alapot...
[Szerkesztve] -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #1812 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #1792 üzenetére
Felteve, h jovore megmarad a McLaren olyan kvalitasunak a mezony tobbi tagja kozott mint iden...
-
Peat;)
veterán
válasz
manutdzoli #1763 üzenetére
az nem forma1, bár elmozdultak(szerintem sajnos) ebbe az irányba a szabályhozók
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #1761 üzenetére
Már nem az igazi az biztos. De jövőre is ott lesz az F1-ben.
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #1736 üzenetére
Kíváncsi leszek rá.
De ez annyira nem is érdekel. De a RB bénázása már nagyon unalmas. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
manutdzoli #1756 üzenetére
Lehet, de legközelebb lehet,hogy a McLarent húzná ki. Pont ez a lényeg, hogy pl. megnézhetnénk,hogy Rosberg mit tud egy Ferrariban, stb.
Nehezen fogadjátok be az újjat. -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #1736 üzenetére
Azért a kettős Ferrari győzelem bejött!
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #1664 üzenetére
Ez nagyon kemény!!
Egy Brit....
Nagyon sajnálom. -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #1630 üzenetére
Azt hogy Ron nem volt az ügyben sáros, már csak sóvárogni lehet, vagy vágyakozni rá.
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #1599 üzenetére
Ha az állítását cáfolni tudod hívjad felfele Mosley-t oszt' mongyad e' fele nekije amit tudsz me' fe'jelentelek, he!
Nekem ne ironizáljál Ron kárára.A büntetés hivatalos indoklásából is kiolvashatnád végre, hogy egyáltalán nem volt sáros annyira amennyire ti akartátok beállítani. Mindenki elolvashatná azt a nyamvadt 14 oldalt, ha érdemben akar hozzászólni a dologhoz. Tessék pdf-ben is megvan egyenesen az FIA-tól: [link]
Ha nem megy az angol, szótárazzál, de Ron Dennis-ről le lehetne már szállni végre. Nem ő a kulcsfigurája az ügynek, vedd már észre. -
Integra
titán
válasz
manutdzoli #1545 üzenetére
nem mutatnak ezek semmit, csomagoljanak aztán menjenek haza és foglalkozzanak a jövő évi autóval....
-
Ricardo
titán
válasz
manutdzoli #1546 üzenetére
Remélem hogy Kimi.
-
Majstor
senior tag
válasz
manutdzoli #1530 üzenetére
Takuma Sato
-
Integra
titán
válasz
manutdzoli #1538 üzenetére
nehogy komolyan vedd
-
hunnylander
őstag
válasz
Alonso
Kimi
Hamilton
Massa -
Integra
titán
válasz
baricsello!!!
-
törölt tag
válasz
szvsz kimi vagy alonso
-
válasz
manutdzoli #1486 üzenetére
Tavalyi év után én is azt vártam, hogy Renault, Merci és Ferrari küzd és BMW is beleszól; de sajna nem ez lett
-
bocX
tag
válasz
manutdzoli #1486 üzenetére
na igen, semmi izgalom, ez is igaz...semmi előzés, kemény harc, ugy ahogy mondod
épp olvastam BMW-s Heidfeld unja a banánt, akármit csinálnak igyis ugyis 3.-ak lesznek, mert nincs ellenfél, ez eleje elhuzott, a vége le van maradva... -
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #1451 üzenetére
Kirúgatom a pályamunkásokat, mert nem látták el a feladatukat.
Mind a Schumi visszatolás, mind a Hamilton pályára visszahelyezés szabályos volt. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
manutdzoli #1427 üzenetére
Vagy nem.
Nem tudhatjuk, találgatásokba meg felesleges belemenni. Ez a mi lett volna, ha... semmire sem jó, csak a kedélyeket borzolja.
Amúgy mi lett volna, ha nem tolják vissza Schumachert? -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #932 üzenetére
Spa-ban visszavágunk, az biztos. Egyrészt mert muszály.
Másrészt meg mert kell. Harmadrészt meg ha most nem, akkor meg már nem lesz díjazva.
Remélem Lonzi nem fog most annyira menni, mert különben megint felsülök, azt agyba-főbe irkálhatok róla.
Sajnos Kimi nem volt rendben, de remélem spa-ra rendbe jön. Massa megint vissza akar majd vágni a McLarennek. -
Obi-1
őstag
válasz
manutdzoli #924 üzenetére
Pedig logikus döntés olyan pilótát választani, aki már felkészült az adott csapat beállításaiból.
-
Ricardo
titán
válasz
manutdzoli #932 üzenetére
Egy ekkora csatt után nem hiszem hogy könnyű volt.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #927 üzenetére
Így van barátom! Egyetértek. Sajna az autó még, vagy már nem olyan. De várj csak, még visszavágunk! Lonzi a technikás pályákat nem annyira szereti. Kimi, Massa, a technikás pilóták. Most majd mi jövünk végre. Remélem a következő futamon már ott leszünk a toppon. És Kimi még nem is volt épp!
-
prmcsk
addikt
válasz
manutdzoli #924 üzenetére
Pedig vele lehet, hogy hamarabb bajnokok is lennétek.....
Egyébként tényleg nem értem, nem mindegy, hogy ki megy oda bármely istenített
csapatba, ha ott és vele nyerni tud ? Te egy csapatnak drukkolsz, céltudatos
sofőr nélkül ? Egy ilyen sofőr pedig kell a nyeréshez. -
Peat;)
veterán
válasz
manutdzoli #820 üzenetére
Erre muszáj írnom vmit:
''Nem azt írtam hogy alonso bűnös'' az általad reagált hszban Alonso érintettségét említette meg a fórumozó amire Te úgy reagáltál hogy igaza van, így könnyű volt előnyt vinni a mclarenhez Alonsonak. Ezzel a bűnösségét egyértelműen leírtad. Utálom mikor hülyének néznek. Velem ezt ne pls.
''azt mondták hogy senki sem látta a dokumentumot,közbe meg az egész csapat.Erről ennyit.'' persze, még a takarító is láttameg a többi pár száz fő
-
Peat;)
veterán
válasz
manutdzoli #801 üzenetére
Jóhogynem Alonsora kenitek rá az egészet lassan....hihetetlen mire képes a média. Vagy inkább hihetetlen milyen képességet ad a médiának a nép
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #768 üzenetére
[link]
Az Olasz Nagydíj stewardjai vizsgálat alá vonták az ügyet, melyet jelenleg is vizsgálnak.
A McLaren sietve kiadott egy közleményt, melyben kijelenti, hogy semmiféle szabálytalanságot nem követtek el, s bíznak abban, hogy a végső döntés rájuk nézve semmiféle negatívumot nem tartalmaz majd.
„A Magyar Nagydíj csütörtökén a McLaren tájékoztatta a FIA-t, hogy egy új könnyebb váltót használ. A FIA arra kérte a McLarent, hogy a versenyhétvégét követően juttassa el a szövetség számára az új egység minden részletre kiterjedő dokumentációját.''
„A McLaren a Török Nagydíj előtt eleget tett a FIA kérésének. A FIA ezek után arra kérte a csapatot, hogy ismételje meg a töréstesztet. A csapat úgy döntött, hogy nem használja a sebességváltót a Török Nagydíjon.'' -áll a közleményben.
A könnyű sebességváltó egyébként augusztus 30-án átment a megismételt törésteszten és azt az Olasz Nagydíjon a csapat minden kétséget kizáróan szabályosan használhatja, s használja is.
Nézőpont kérdése. Szegény Mekit még az ág is húzza.
[Szerkesztve] -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
manutdzoli #760 üzenetére
Dettóóóóóóóó
-
proper
őstag
válasz
manutdzoli #760 üzenetére
ugylátom elinditottam valamit
holnap már lesz pár hirmorzsánk -
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #745 üzenetére
Eddig én is így tudtam, ez a pletyka csak pár napja röppent fel.
Bár kétlem, hogy Fisi elfogadná ezt az állást. Piquet Jr. viszont biztos, hogy jövőre versenyezni fog a Renaultnál. Mindig ott van a boxban Briatore és a többiek mellett. -
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #730 üzenetére
Úgy tűnik Montoya sosem sajnálta az autóit.
Kár, hogy nem versenyzik már az F1-ben, sok érdekes dolog történt vele. Sztem ha nem a McLaren-nél versenyzett volna, még mindig ebben a sorozatban lenne. -
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #733 üzenetére
Pedig mar gondoltam moto gp-ert visszajovok par hsz erejeig, de akkor inkabb megse
-
EQMontoya
veterán
válasz
manutdzoli #731 üzenetére
jóvan gyerekek, igazatok is van, csak nem aza topic...
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #723 üzenetére
A régi Parabolica kanyar Monzában. De szép is lenne ha manapság is használnák...
Ez egyébként igaz, hogy ez volt minden idők leggyorsabb köre Monzában ? :
[link] -
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #718 üzenetére
Igazad van, a ProDrive-os dologból még lehet valami. Bár itt is nehéz dolga lesz Ralf menedzserének mert ez egy angol csapat lesz (ha minden igaz McLaren kasztnival és Mercedes motorral) és állítólag de la Rosa és Gary Paffett lesznek a pilóták (a McLarenes szerződések miatt). Sztem a legnagyobb esélye továbbra is Toyotánál lehet.
Más: remélem egyszer ide még visszatér a mezőny...
[link] -
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #711 üzenetére
Ralf előtt szépen lassan az összes csapat kapuja bezárul. Vagy marad a Toyotánál (amihez valamilyen csoda kellene) vagy esetleg a Williams marad mint utolsó lehetőség (bár ennek még a Toyotától is kisebb az esélye). RedBull, Toro, Honda, Aguri már mind foglalt.
-
Peat;)
veterán
válasz
manutdzoli #698 üzenetére
Szerintem jövőre olyan szerepbe akarnak kerülni mint most a bmw. Egyébként erre a csapatra annyira nem jellemző a nagyot mondás, így vami realitás alapja biztos hogy van, én nagyon várom mik lesznek azok a forradalmi cuccok, örülök hogy nincs gond az anyagiakkal. (nekem ez jön le abból hogy így fejlesztenek) Ne felejtsük el hogy ez nem gyári csapat. Jövőre viszont az egyik élcsapat könnyen visszaeshet, mivel végig kell fejleszteniük az idei gépet ha vb akarnak lenni. Lehet lesz keresni valójuk. Csapattársa nem érdekel igazán
, ha a Toyota akar japán pilótát akkor hozzájuk rakják be Nakajimát és motorokat kapják olcsóbban, az korrekt lenne. De Wurz nem jó megoldás ha állandó pontszerzők akarnak lenni, mert mindig hárányból indul a rajthelyet tekintve(mindig kikapott asszem vagy 1x nem). Összességében a versenytempót összehasonlítva pedig egyszer sem verte meg Rosberget, a5 görbetükörben volt.
[Szerkesztve] -
wildrain
addikt
válasz
manutdzoli #689 üzenetére
Ha Ralf belemegy, és visszavonulás helyett a Spykernél fog versenyezni, akkor az kétségtelenül igazolni fogja (az én szememben), hogy ő ''megélhetési versenyző''.
-
wildrain
addikt
válasz
manutdzoli #689 üzenetére
.
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #664 üzenetére
Le akarták fénymásolni, hogy meglegyen a Ferrari alkalmazott helytelen tettének bizonyítékául. Jean Todt is lemásolta volna.
Egyébként ezt Ron Dennis mondta neked, vagy láttad amikor le akarta másolni?
Ha nem használták fel azokat a papírokat, ami szerintem még WC papírnak is rossz lett volna, nemhogy fejleszteni belőle, akkor a Meki nem szerzett tisztességtelen előnyt belőle és nemis igazán kémkedett, csak a Ferrari alkalmazott kompromittált.
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
válasz
manutdzoli #630 üzenetére
Arra gondoltam, hogy bőr az egész műszerfal, meg az autó egész belseje. Nem pedig műanyag.
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli #626 üzenetére
Alonso egyszer azt mondta, hogy neki elég 3 vb cím is. Ha mondjuk jönne 2 csapatfejlesztő éve a Toyotánál és a harmadik évében vb lenne, az nagyobb dicsőség lenne mint a McLarennél nyerni addig újabb 2 címet. Akárcsak anno Schumacher esetében...
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest