- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
bolondember #4064 üzenetére
Az igaz, hogy a Renault és Lonzi jó páros volt. Legyen neki jó autója. Legyen ő az első számú pilóta. Kova akkor is útban lesz neki. De nembánom, legyen megint jó a Renault. Meg a BMW, meg a McLaren, meg a Ferrari, és végre legyen jó a Honda, és a Toyota, és ez csak nekünk jó. A Torro úgy is jó lesz. Mondjuk azt már várom, hogy mit megy Lonzi, és mit megy Kova.
De a piros autóba ne jöjjön!
-
SzalaiG
addikt
válasz
bolondember #4064 üzenetére
Na csak ott ne!!!
-
törölt tag
válasz
bolondember #4049 üzenetére
Hát...nagy a nyomás a Merciseken, lehet, hogy oda is jutott
-
AMD Power
titán
válasz
bolondember #3747 üzenetére
Érdekes. A DC-s rész viszont Igaz, Ez 101%.
-
Peat;)
veterán
válasz
bolondember #3747 üzenetére
Alonso több mint hisztis, de egy dologban azért kételkedem. Amikor a szerződést aláírták(még reanultnál nyomta) tuti nem arról volt szó hogy ugyanolyan bánásmódban fog részesülni mint a csapattársa...különben nem megy oda. Szóval ha írásban nem is, de szóban simán el tudom képzelni hogy Dennis is benne van a spanyol hiszti okában. Fűt fát lehet hogy bárki ígért volna, Kimi elvesztése miatt(bár arra nem emlékszem hogy ezt már lehetett-e sejteni). Alonsot ugyanúgy el kell ítélni persze, ha jobb akkor mutassa meg, de asszem nem csak ő a hunyó.
-
hunnylander
őstag
válasz
bolondember #2992 üzenetére
Az Webber problémája.
Akkor én meg mondhatnám, hogy Hamilton meg azért volt kénytelen lassítani, nehogy megelőzze a SC-t. Mert az a mocskos SC is fékezett. Büntessék meg a Safety Car?!
-
törölt tag
válasz
bolondember #2992 üzenetére
Ez teljes mértékben így van, ha túlmegy akkor megelőzi,..ezért fékeznie kellett.
Hol magyarázza ez azt, hogy Vettel ott ment Webber ívén, és Hamiltont nézte Webber helyett?
Az első kigyorsít-fékez..próbálgatja az íveket, a hátsó meg megy mögötte. Még az sem volt hogy kialudna az SC-n a lámpa..azaz nyugodtan mehetett volna akárhol, akármilyen tempóban Webber is és Vettel is.
Az hogy Vettel Webber ívén ment, és közel, majd nem reagálta le a lassulást az most hol nem jön a képbe? -
Motion_Blur
félisten
válasz
bolondember #2606 üzenetére
Ettől függetlenül az FIA hibájából pozíciókat és pontokat veszített a Ferrari. Ki fogja ezért kártalanítani őket? Ha nem kötelezik őket arra, hogy az 1. kör végén kimenjenek a boxban, akkor kimentek volna a SC-os periódus végén, és megcsinálták volna 1 kiállással.
Bezzeg, ha a McLareneket hívták volna be, már menne, hogy az FIA így akarja eldönteni a bajnokságat... igaz-e prmcs?
-
JJános
addikt
válasz
bolondember #2672 üzenetére
Átjött. Én úgy gondolom nem száll el. Azt mondta Palik, hogy Hami egy komputer.
Ha elszáll úgysem lesz annyi drukkere. Azért vagyunk egy páran, akik már egy ideje drukkolunk neki, mert látjuk benn a tudást, a klasszist, és ő a jövő embere, aki már most világbajnok lehet. -
hunnylander
őstag
válasz
bolondember #2653 üzenetére
A korábbi versenyszériákban is rendre úgy elszállt magától, hogy az újabb szériákban ennek itta a levét.
Viszont ez már az F1, ahol a világbajnokok zöme el van szállva magától amikor a csúcson van. Ezt Hamilton is nehezen tudná elkerülni. A hírnév, siker, pénz életveszélyes mérgek, a legjobb személyiségeket is rendre tönkreteszik. Az viszont egy kicsiny pozitívum, hogy az apja a menedzsere és Ron Dennis (akinek rengeteget köszönhet) a csapatfőnöke. Mivé fajulna Briósnál.
Maci invázió!!!
-
JJános
addikt
válasz
bolondember #2653 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de szvsz. nincs igazad.
Hamilton már mutatott sok gyönyörű előzést, és kemény körülmények között is megállta helyét. Ha meglesz a VB, akkor teljesen megérdemelten lesz meg.
Hamar beleszokott a jóba? És mi van azokkal, akik megkapták a jó autót, mint Barika, azt semmit sem mutattak vele, legfeljebb egy évben kétszer egy negyed verseny erejéig.Nem féltem Hamit, és nagyon jó pilóta.
-
Peat;)
veterán
válasz
bolondember #2612 üzenetére
Nekem is, ez már nem az a Ferrari csapat. Amennyiben jobban taktikáznak a futamok alatt idén és nincs annyi műszaki hiba igazság szerint mind2 pilótájuk vb esélyesebb lett volna mint a mclarenesek szerintem. Nem Ferrarihoz megy vissza Brawn jövőre lehet tovább romlanak. Nekem mondjuk tetszene ha jövőre végre 2 másik csapat (is) esélyese lenne a vbnek a pilótáival együtt és nem a két sztár csapat, mert akkor megint megtalánák egymást a pályán kívűl.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Itt van hogy miért intermediate gumikkal indultak a ferrarik:
Massa nyilatkozata:
"Mi együtt döntöttünk a csapattal. Extrém esőgumikkal álltam fel a rajtrácsra, Kimi pedig a köztes abroncsokat használta. Azt mondta, hogy minden rendben van azokkal a gumikkal. Közben az eső is elállt, szóval úgy döntöttünk, hogy mindkét autóra intermediate abroncsokat teszünk. Nekem már teljesen mindegy volt, hiszen csak a csoda segíthetett volna abban, hogy világbajnok legyek. Szeretem a kockázatot, és ha bejött volna, még mindig versenyben lehetnék a címért.""A fő probléma az volt, hogy a többieknek nem engedték, hogy intermediate abroncsokkal kezdjék meg a versenyt, míg a Ferrarit erről senki nem tájékoztatta. Nagy hibát vétettünk. De ha a birtokunkban van ez az információ, a többiekhez hasonlóan nem hibázunk és nem rajtolunk el köztes gumikon. Nem voltunk tájékozottak."
A többiek megkapták időben a levelet,és időben átcserélték a gumikat.A ferrari nem kapta meg így nem cserélték át.Ennyi az egész.A ferrarik is hibáztak,hogy intermediate gumikat raktak fel,de lehet volt más is aki azt rakott fel,csak nekik időben szóltak és időben át tudták cserélni. -
PazsitZ
addikt
válasz
Amúgy tényleg érdekes. Már csak azért is, mert péntek környékén olyan hírek terjengtek, hogy 100%-os esélyt jósolnak az esőnek...
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest