- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
Kispipe
csendes tag
Ti is észrevettétek hogy Kimi ezen a futamon jobban kapkodott mint máskor? belső kamerából azt figyeltem hogy állandóan rángatta a kormányt meg olyan meggondolatlanul csúszott ki a vége felé... attól még akedvencem
Ferraris bögre eladó!!! a készlet erejéig 500Ft/db os áron (5 db felett 400Ft/db) -
-
cousin333
addikt
Mondjuk ez is igaz, de akkor még nem volt olyan vészes (bár Schumi vélhetően ezen bukta el a VB címet
). A kontraszt viszont nagyobb, ha az akkori nyeretlen McLarenhez mérem a dolgot.
Amúgy én Raikönnennek drukkolok, és nem a Ferrarinak (korábban pedig a McLarennek, tavaly eléggé meghasonlott voltam emiatt
. Ezért bosszant, hogy ugyanaz a probléma üldözi, ami miatt eljött az akkor még harmatos McLarentől. Igaz, hogy végre VB lett, nem is érdemtelenül, de lássuk be, ehhez azért jó adag szerencse is kellett. Remélem, hogy idén tisztán és egyéértelműen veri Hamiltont, de ahhoz egy jó és megbízható autó kell, a mi szemlátomást nincs meg.
-
hunnylander
őstag
after discussions between F1 supremo Bernie Ecclestone and the teams, McLaren have been given the fifth garage slot for the season.
Jól tette, az eredeti cikkben benne van, a többi csapattal egyetértésben és praktikai okokból született a döntés.
Valószínűleg még a Ferrarinak sem jó, ha túl messze lenne tőlük, mert nem tudnák úgy szemmel tartani.
-
Integra
titán
igen, de csak azért mert a hondának jóval több pénze volt kidobni az ablakon mint a ferrarinak valaha is lesz. nézd meg pl, van négy, azaz 4 szélcsatornájuk, ebből 2 a legmodernebb ami földön létezik ilyen tárgykörre, erre mit csinálnak? félreszámolnak éveken át, meg piásan tönkreteszik
na, szóval van itt azért mit a helyére rakni..
ross meg richards kéne együtt, ez az igazság.
nem csodálkoznék ha jönne majd ricsárdz a prodrive-val és meglepően rövid időn belül a középmezőnyben találnánk őket.. vérprofi a pali -
törölt tag
Hagyjuk.
Azért Prostot nem megemlíteni például. Prostot szerintem indokolatlanul szorítják már-már háttérbe... De Räikkönent is mindenképp a versenyen stabilan gyors kategóriába sorolnám, feltéve persze ha az autója is engedi. De 2005-ben láttunk rá példát, azt hiszem, meg tavaly is, bár egyre inkább azt látni nála, hogy inkább stratégiázik, ha úgyis biztosan vezet.
-
wildrain
addikt
Érdekes, hogy korábban Lauda is eléggé poénra vette a kinézetét. Olvastam valahol egy történetet, hogy kiment többedmagával a volt balesete helyszínére, ahol valaki elsütött egy poént, hogy megtalálta a fülét a fűben. Állítólag akkor nem szívta fel magát ennyire, pedig az durvább volt. Lehet, hogy Rosberggel nem komálják egymást más okból, ezért nem tűri tőle az ilyen poént.
Egyébként meg Lauda nagyon jól tudja, milyen rondának lenni baleset nélkül, mert előtte sem volt egy szépség. Nem hiába hívták Szuperpatkánynak.
-
hunnylander
őstag
Szerencséd, hogy nem ajánlottad, mert én is tudnék a helyesírással kapcsolatosan ajánlgatni. Az unszimpatikus szó is megfelelt a célnak, ahogy veszem észre tudtad értelmezni. Az antipatikust meghagyom azoknak akik a patikusok ellen vannak. Az antipatikus nekem nem szimpatikus.
>>> #10820
-
hunnylander
őstag
Ron új céget alapított és épített fel, csak Bruce McLaren tiszteletére és emlékének megőrzésére McLaren néven, mi sem lett volna számára egyszerűbb, mit átnevezni a cégét, ha akarta volna.
Továbbra már nem vagyok kiváncsi a tiszteletlen kukacoskodásodra, ne is folytasd tovább. Számomra beskatulyáztad magad az unszimpatikus kategóriába.
-
hunnylander
őstag
Bruce McLaren már 1970-ben fiatalon meghalt. Sokkal inkább versenbyző volt mint cégépítő. 1980-81 óta vezeti és építi Ron Dennis a McLaren Group-ot, amit nagyon dinamikusan és gyorsan tett rendkívül naggyá azóta.
A McLaren-nél Ron tekinthető leginkább 'Enzo'-nak. Az hogy a csapat neve honnan ered, nem kisebbíti Ron Dennis érdemeit.
Ron életműve karcsú?
-
hunnylander
őstag
Kirúgásról csakis a tudatlanok beszélhettek, ugyanis Ron a McLaren résztulajdonosa, szellemileg meg atyja. Csak saját maga 'rúghatná' ki magát. Számomra csak a csapatvezetői állásból való visszavonulása merült fel, az is főként magánéleti és vagy egészségi problémák miatt, meg azért mert egyszerűen a Mekinek szüksége lehetne vezetőváltásra szponzori és népszerűségi okokból. Tavaly csapatvezetőként Ron vitte el a kémügy balhét ezért leginkább ő lett népszerűtlen, nem Stepney, Coughlan és de la Rosa-ék.
-
hunnylander
őstag
-
JJános
addikt
Most már tudom! Bevallom másra gondoltam! Köszi!
Bár gondolom, ha Svájcba nincs ilyen foglalkozás, azért még munkanélküli nem lesz. Ez áthidalható probléma szvsz.
Tavaly sokkal korábban kezdődött az idény! Majd én is téli álmot alszom. Az utolsó futam után bevackolok, és az első futam előtt meg kimászok a barlangomból. Másképp hogyan lehetne kibirni?
-
-
-Mike-
addikt
a Ferrarinak voltak problémái: olaj elfolyás; motor hiba utobbi ha azt nézzük hány km lehet már benne, nem csoda.
hogy számokba öntsük ezt a hány-t, akkor:
hétfő óta kimi autójába lévő motor 6 versenytávot bírt ki ( ~ 1800km)
de megette a fene az egészet ha a hidraulikus problémákra nem találnak megoldást mert tavaly pár versenyen az tett be nekik -
hunnylander
őstag
És mindketten 115 kört mentek. Még hogy a Renault-nál nincs egyenlőség.
A Toro Rosso meg időmérő edzést (is) szimulált, ezért a meglepő eredmény.
Although Toro Rosso are not expected to have their definitive 2008 car until the start of the European season, the team clearly wanted to see how fast the single lap pace of their updated 2007 machine was as both their drivers outpaced Lewis Hamilton's McLaren.
Toro Rosso spent much of the day simulating the demands of a race weekend, and the drivers' quickest times came during their qualifying practice. -
hunnylander
őstag
Alonso nem mérvadó, mert egyszerűen csiga volt a keményebb keveréken és az utolsó etapra hagyta a szuperlágyat (de nála is felemás a szuperlágy, eleinte jó aztán gyorsan romlott). Mások is így számoltak vele, hogy a felgumizottabb pályára már jó lesz, ezért az utolsó etapra hagyták, és minél rövidebb etapként (ezt csinálták Alonsoval is). Csakhogy Hami 3-at cserélt és már a kevésbé felgumizott aszfaltra is feltették, mert kapaszkodni próbált vele, de csak néhány kör erejéig felelt meg arra a célra.
Amúgy nem értem, te a Bridgestone-nak dolgozol?
-
hunnylander
őstag
Mit kukacoskodsz? Nem azt mondtam, hogy az aszfalt nem volt jó (egyébként relatív, hogy mikor mi a jó), hanem, hogy a Meki alatt ette a szuperlágyat.
Supersoft tyre a cause for concern
Részemről befejezve. A szuperlágy gumi szupersz@r volt arra a szuperúj szuperjó aszfaltra a SuperLarennek.
-
hunnylander
őstag
De a brazil pálya új aszfaltozására mégsem volt elég jó.
Nekem hiába adsz akárhány kérdőjelet a témához, a Mekinek sz@r volt a szuperlágy Brazíliában, pont. 2-3 körre volt jó felevenni a versenyt a Ferrarikkal, a köridőket tekintve. Hamiltonnak is muszáj volt 3 kerékcserére állnia, és gyorsan meg is szabadították a szuperlágytól.
-
producer
csendes tag
Bazz... Prost+Ferrari
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest