- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander #25709 üzenetére
A McLaren bizonyítani tudja Hamilton ártatlanságát
(#25712) venember83: Nem volt szelarnyekozas! Es Lewis teljesen maga ele engedte Kimit, es emiatt le is lassult hozza kepest!
Olyan hulye szabaly pedig nincs ami kimondana, hogy tobbszaz meterrel elobbre kelljen visszaengedni a delikvenst.
Meggyalaztak egy gyonyoru verseny, amelyben voltak elozesek. Eddig hianyoltak, most meg buntettek. Csak kuzdelem volt, nem egy olyan sulyos szabalytalansag ami miatt ki kellene igy csinalni a Forma-1-et mint sportot. Elfogadhatatlan, hogy igy tonkretegyenek e kivetelesen izgalmas futamot!
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #25709 üzenetére
[link] - Levágás nélkül nem kerül kanyar után ilyen közel Kimihez, ergo kifékezni sem tudta volna abban a körben.
prmcsk: Egyenesben azért elég a szélárnyékos leszorítóerő is. A kanyar más kérdés.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #25694 üzenetére
Na sírjatok már, fogadjátok el, hogy ez van, várjuk meg a fellebbezést, ennyi.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #25668 üzenetére
na ez ellen most fellebbezhetnek a multkori üzamanyagos esetben viszont még én is tudtam hogy nem tehették meg
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #25642 üzenetére
Megvan valakinek a szabaly pontosan? Mert szelarnyekozas szerintem sem volt, de jogtalan elonyszerzes igen (ha rendesen beveszi a kanyart, akkor nem tud elozni), ugyhogy a buntetes jogossaga ezen (marmint a pontos szabalyon) mulik szerintem.
Amugy szerintem a bukoteri hosszu menetek is problemasak, bar nyilvan kulso iven vagy belso iven (levagva a kanyart) menni nem ugyanaz. En pl. biztos hoznek olyan szabalyt, hogy a leheto legrovidebb uton vissza kell jonni, nem kint jo nagy sebesseget gyujteni, es gyakorlatilag meguszni minimalis idoveszteseggel a hibat. Aki elcseszi, az fizessen erte, szepen menjen at a fuvon, vagy barmin, lassitson le ha kell.
A buntetes merteke levagasnal athajtasos, verseny vegen ez 25 sec-be konertalodik. Lehet, hogy van ahol egy athajtas csak 15 sec, de 5 az biztos keves. 5 csak annyi lenne kb. hogy visszamegy az illeto egy helyet, de az nem buntetes, csak az elonyt, amit szerzett adja vissza.
Az erkolcsi gyozelem meg Lewise semmikepp sem lehet, mert meg ha nem is szabalyba utkozoen elozott (mondom, ezt le kene hivatkozni), akkor se tisztan. Nem tiszta elozessel erkolcsi gyozelem meg nincs. -
tuskooo
addikt
válasz
És az nem tenne rosszat a sportnak, ha megint változtatnának a sorrenden? Na meg a versenybírókat is megbízhatatlannak állítanák be?
soulcube: sztem nem az a lényeg, hogy köztük mennyi van, hanem az, hogy melyiknek van reális esélye befogni Hamiltont.
-
szeva000
addikt
válasz
ezt nem tervezgetni kellene,hanem már régen odb*szni az asztalra
-
Oliverda
titán
válasz
Ez a minimum. Ekkora pofátlanságot nem lenne szabad szó nélkül hagyni.
Viszont most ezek után az lenne a stílszerű hogy Monza-ban összehoznak egy tavalyihoz hasonló kettős győzelmet csattanós válaszul erre az egészre.
mod: Azt hiszem hogy legjobb esetben is max. leredukálják a büntetését annyira hogy ne harmadik hanem második legyen a végén.
-
laci06
senior tag
válasz
hunnylander #25650 üzenetére
Rendesen? Jó ha lett köztük egy méter, aztán bebújt mögé, és már bújt is ki előzni...(vagy pedig a Hamilton kocsija sokkal gyorsabban ment az egyneseben, illetve jobban is gyorsult, mert valamennyire fékeznie kellett, hogy kimit visszaengedje, de utána ezt a sebességkülönbséget valahogy mégis megforditotta, és lazán leelőzte)....
-
tuskooo
addikt
válasz
Ilyenért áthajtásos büntetés jár versenyen, az kb 15-20 mp, a győzelmet ennyivel is elvesztette volna. A 25 mp. talán nem jogos, de mondom, a győzelmet egyébként is bukta volna. A többire: nem nagyon tud meghatni, fáj, mert épp a te McLewisod szívott nagyot, ezt megértem, viszont abban nem látom a problémát, hogy a szabályokat a szabálykönyvben meghatározott módon betartják. Ha az azzal jár, hogy elveszti a győzelmét, akkor azzal jár.
-
Oczu
senior tag
válasz
Azért én nem gyászolok, ha nem haragszotok
, eddig is voltak döntések és szabályok, ezután is lesznek.amik az egyik félnek mindig is sérelmesek lesznek Igen számomra is furcsa volt, hogy a tavalyi Német (?) (ha jól emlékszem, de javítsatok ki) nagydíjon a traki visszapakolta a pályára Hamit, holott ez tilos és semmi nem lett belőle. Oda-vissza.
-
Jadro
veterán
válasz
Ebben a bukóteres dologban van valami. Nekem már az is szúrja a szememet amikor a rajt utáni kanyarnál ott a bukótérben gyorsulnak ki. Jóval nagyobb íven lehet úgy fordulni. Ez nagyobb megtett út ugyan, de a nagyobb ív miatt nagyobb kanyarsebességgel is bele lehet menni.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
hunnylander #25598 üzenetére
"ha ugy ahogy van a McLaren erre az evre kivonulna az F1-bol, tunteteskent. Pl. minden versenyen tuntetesbol az utolso helyre elegendo tempoban kozlekednenek csak."
A támogatók, szponzorok biztosan díjaznák az ötletet.
-
Viktor77
titán
válasz
hunnylander #25614 üzenetére
Ahogy mondod. A büntetés lehet jogos (talán), a mértéke semmiképp. Pontlevonás meg főleg nem.
-
hossszú
őstag
válasz
Igen, szerintem is erős a bünti, ha már minden képpen ki akartak szabni rá valamit akkor Monzára egy 5 rajthelyes büntetés lett volna a reálisabb.
-
ktg3
őstag
válasz
kerek 12. éve f igyelemmel kísérem az F1et és sztem nem volt szabályos hami..
régebben (jóval régebben) ilyenekért ritkán büntettek az tény és nem is ilyen formábanmanapság tényleg ilyen az f1 ...
minél több pénz legyen azt csókolom -
tuskooo
addikt
válasz
Nem tartom ezt így szerencsés megoldásnak, de még mindig jobb, mintha nem büntetnének egy szabálysértést. Nem volt már idő kiinteni a boxba verseny közben, nem maradt más megoldás.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #25598 üzenetére
Ugynaezt éreztem 2 éve Monaco-i időmérő után. Akkor Schumi kommentár nélkül felállt másnap rajtrácsra (pontosabban a boxutcába), és bejött 5. helyre.
Hamilton is akkor teszi magával a legjobbat, ha nem kommentálja a történteket és jövő héten megmutatja. Bár ezt Ron papa mellett nehezen tudom elképzelni, valszeg egyből jönni fog a fröcsögés...
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #25505 üzenetére
És nem veszi észre, hogy ő teljesen ugyanezt szokta csinálni? Legyen már egy kis önkritikája. Ha valamit ő csinál, akkor az szuper, ha vele csinálják ugyanazt, akkor már sportszerűtlen.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #25495 üzenetére
na meg sok ilyet még, csak mind a nyolc helyen
4 Fernando Alonso Renault 44 +28.9
5 Sebastian Vettel STR-Ferrari 44 +29.0
6 Robert Kubica BMW Sauber 44 +29.4
7 Sebastien Bourdais STR-Ferrari 44 +31.1 -
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #25495 üzenetére
, nem emléxem volt -e már ilyen normális hozzászólásod is.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #25413 üzenetére
Én sz*rok a hozzászólásaidra, és egyáltalán még csak nem is kívánok veled foglalkozni. te voltál az egyik, aki tönkretette a topicot az örökös nyáladzásával. Megkérlek, többet ne válaszolj az üzeneteimre, mert nem neked vannak címezve, és nem kívánok veled semmien nemű társalgást folytatni.
-
laci666
senior tag
válasz
hunnylander #25330 üzenetére
Ja MS Monaco i incidensénél is Ferrari pártiak voltak a bírák.
Azért utálja Ront mert a szemébe hazudott hogy nem csináltak semmit tavaly és közbe meg de. -
janeko
őstag
válasz
hunnylander #25330 üzenetére
azért a győzelmet elvenni nagyon durva büntetés lenne
-
IreN!CuS
addikt
válasz
hunnylander #25287 üzenetére
FIA,"mindig is" ferraris volt.lásd a múltkori versenyen a sutil-os dolgot...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Schumi ötlete volt az óvás, és Montezemolo fogja eldönteni, hogy elvegyék-e Hami győzelmét.
-
soulcube
aktív tag
válasz
Pontokat vagy a győzelmet kizárt, hogy elvegyék. Rajthely vagy pénzbüntetés lesz.
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #25215 üzenetére
Hamilton csalt, nincs mese!
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #24930 üzenetére
Érdekes, én egyszerre tudtam, hogy valami ilyen lesz, csak hátul bevágósra gondoltam.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #24930 üzenetére
Ebben a szezonban nekünk ferrarisoknak már versennyel kapcsolatban jobb mást figyelni, mert a maranelloi istálló pilótái/vezetői bizony nagyon halványak. Az időjárás sem játszik a kezükre, de versenyzésük/taktikájuk is elég impotens, nagyon ritka kivételektől eltekintve. Ez van.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #24919 üzenetére
"Mi van ha 5 perccel a rajt utan kezd ra az eso?"
Azért arra kíváncsi leszek, hogy nedves pályán száraz gumival hogyan veszik a boxbejáratot. Tömegkress
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #24909 üzenetére
"zaporok es a folyamatosan valtozo aszfaltviszonyok meg nagyobb lutrit csinalhatnak a versenybol"
Igen, és ez azt jelentené, hogy a Ferrari/Kimi úgy eltaktikázná magát, hogy 10-be se lennének
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24888 üzenetére
Mi nem mondtuk, hogy nem lehet jobb a meki, csak hogy várjuk meg a versenyt.
-
kételkedem
addikt
válasz
hunnylander #24878 üzenetére
Az eső, vagy a néha esik-néha eláll időjárás kedvez a nézőknek, mozgalmasabb a verseny, mint amikor valaki rajt-cél győzelmet arat fél perc előnnyel.
-
AMD Power
titán
válasz
Akkor holnap nagy show lesz!
-
bajuszati
tag
válasz
milyen meglepő!
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24867 üzenetére
Nem hiszem, h annyival több lenne az autójában, de reméljük, nem lesz igazam.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #24857 üzenetére
Lehet ,hogy nem mondott le de ilyen teljesítménnyel ez nem fog menni.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #24834 üzenetére
13. nagydíj, két forró futamot tudtál felsorolni. Talán ez sugall valamit.
prmcsk: "bigott" -> "kabbe"
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24839 üzenetére
És még mindig nem tudjuk, hogy kinek az autójában mennyi üzemanyag van. Ha hnap kiderül, hogy ugyanannyi volt, akkor igazad van, de addig nem értem, miről beszélünk.
-
mexx0407
tag
válasz
hunnylander #24839 üzenetére
jó érdekess
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24827 üzenetére
Kíváncsi leszek a végére, mert ez az előny, amiről beszélsz, eléggé semmilyen, főleg addig, amíg nem tudjuk az üzemanyagokat.
Kimiről miért nem mondasz semmit? Nem vetted még észre, hogy a kimisek is osztják rendesen? Általában nem azzal van a baj, ha jogosan kritizálsz valakit, hanem azzal, amikor baromságokat beszélsz. -
soulcube
aktív tag
válasz
Meglátjuk. Az a lényeg, hogy szoros és kiélezett verseny legyen.
-
JJános
addikt
válasz
Csatlakozom. A 18 pont megfelelő lesz!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #24777 üzenetére
Ha-ha-ha!!!!!!
Ez jó volt.
Igaz már erről is beszélgetünk és akkor sem sikerült ezt bebizonyítanod. De mindegy is.
Ha esetleg tudsz még ilyen jó vicceket, ne tartsd magad vissza.
Tipp: 1. Kimi
2. Massa
3. Hamilton -
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #24783 üzenetére
Nekem mind1 ,hogy mit csinál csak holnap nyerjen!
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #24780 üzenetére
Majd meglátjuk. Pedig itt ma Lewis pole-nak kéne lennie!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #24748 üzenetére
Spa kiralyanak pedig Senna, a kedvencem is tobbszor nyert nala Spaban, de Senna is csak az ujkori palyan.
1. Magad írtad! Kár hogy 92 és 93-ban nem sikerült a Királynak.
2. Senki nem cáfolja ki, hány évet él. Jim Clark-ról még csak nem is írtam eddig egy szót se. Miért? Mert az olyan régen volt, hogy nincs mihez viszonyítanod. Más pályák és nagyon más autók. Scumi legalább pár évig együtt ment Senna-val.
3. Ha tévedsz legalább bocsánatot kérnél. Ha úriember lennél... De ez se érdekel senkit. Melesleg ez egy F1-es fórum és én se traktálok senkit azzal, hogy mennyire vok beteg vagy se. És ezt a legnagyobb tisztelettel mondom, mindenki felé. Azért kellene valakinek igazának lennie itt , mert beteg? Maradjunk inkább a tényeknél.
[link] (az előzménnyel együtt, "kikérem magamnak")
4. És javítom: Scumacher XXI. századi Spa király! -
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #24761 üzenetére
Hopp...esik.
-
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander #24760 üzenetére
Ez lesz az igazi! Csapjatok le ra!
-
Jadro
veterán
válasz
hunnylander #24753 üzenetére
Oké. Akkor Sch meg Spa francorchamps királya. Clark "csak" Spa királya. Megfelelő?
AMD Power: Naja. Az öregnek már elmeszesedett pár agyere. Hatalom+hülyeség veszélyes kombináció. -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #24748 üzenetére
"Azt cafold meg, hogy Jim Clark 32 evet elt"
Nehéz lenne
-
Jadro
veterán
válasz
hunnylander #24744 üzenetére
Ezzel az erővel csak azokat hasonlítsuk össze akik ugyanannyiszor indultak az adott pályán, ráadásul ugyanazokban az években. Akkor aztán tényleg pontos lesz az összevetés és nem lesz vita.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #24740 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #24740 üzenetére
És?
-
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander #24733 üzenetére
Hozzatennem, hogy meg a Ferrari sem szokott ilyen kijelenteseket tenni, hogy jobbak vagyunk mindenkinel, pedig nem fullentenenek vele. De vegyuk mar eszre, hogy nem dilettansokrol van szo, meg ha nem is a kedvenceink, eppezert kinosan ugyelnek, hogy ugy nyilatkozzanak, ami konzervativ es nem rak tul sok felelosseget a vallukra. Az ujsagirok persze tesznek rola, hogy az ilyen neutralis szavakbol is indulatkelto csusztatasokat ferditsenek.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24728 üzenetére
Te mondtad még ezelőtt, hogy Spa a mekik pályája lesz. Ha nem emlékszel, sajnálom, én nem fogok keresgélni neked.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24723 üzenetére
Te, például most
-
IRON STORM
őstag
válasz
hunnylander #24725 üzenetére
Jól van nyugodj meg..
Ferrari győzelem lesz aztán ennyi. Legalábbis bízom benne.
-
IRON STORM
őstag
válasz
hunnylander #24723 üzenetére
Hamilton említette hogy felülkerekedhetnek a Ferrarin. A formula.hu-n olvastam
-
IRON STORM
őstag
válasz
hunnylander #24719 üzenetére
Holnap az időmérőn kiderül, de szerintem a Ferrari egy hangyányit gyorsabb.. még akkor is ha a Meki nem tulajdonít jelentőséget a köridőknek.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #24714 üzenetére
10 csapat, 10% az esélye annak, hogy a McLaren legyen a leggyorsabb holnap.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24714 üzenetére
Na igen. Érdekes lesz, az biztos. A Massa-faktor sztem mindenképpen befigyel majd...Kimi meg...eh.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24703 üzenetére
Alonso szegény most nem nagyon találja a helyét, néha villant, de nem az igazi. A Renault meg...de így hogy építettek ezelőtt olyan piszok jó verdát?
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #24703 üzenetére
Flamenek minősült az a rész, ejtsük is a témát. Annyit hozzátennék hogy mi felénk az év eleje az idén van és nem tavaly.
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #24677 üzenetére
Nem árt ha az esős beállításokat is próbálgatják. De ők tudják.
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #24674 üzenetére
De aztán időmérőn senki ne szóljon egy rossz szót sem, hogy nehezek voltak a körülmények. Most itt lenne a lehetőség gyakorolni esőben is. Nem tudom mért nem használják ki ?
-
pH érték
aktív tag
válasz
hunnylander #24674 üzenetére
Szerintem mindenki mehetne egy pár kört látványdriftelni.
-
Miv
tag
válasz
hunnylander #24668 üzenetére
Ez tökéletes, köszi
-
Pompi
nagyúr
válasz
hunnylander #24666 üzenetére
A futam alatt is szokott élni a rajt előtt 1 órával már megy rajta a műsor.
Mod: köszi a lengyel mirror megy!
-
Incubus
tag
válasz
hunnylander #24654 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást!
üdv RG
-
aesir
veterán
válasz
hunnylander #24639 üzenetére
Nem értem, miért érzel késztetést rendszeresen arra, hogy írj nekem. Nem írtam neked, nem válaszoltam neked, még csak áttételesen sem neked szólt a kérdés..., akkor miért?
Légy férfi, és ne szólj hozzám..., csak kibírod!
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24598 üzenetére
Ahogy érzed
-
törölt tag
válasz
hunnylander #24625 üzenetére
pff a bímerek nem is futottak eredményt...a végén mintha Robert kissé idegesen rakta volna a célegyenesre az autót.
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #24620 üzenetére
És már esik is!
Látszott néhány esőcsepp a kamerán!
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #24599 üzenetére
Értem 17 eves korom ota mar haldoklok ezt azért erős túlzásnak érzem.De azert tegyetek csak 'kellemesse' a napjaimat az allando igazsagtalan piszkalodasaitokkal, csak mert masnak szurkolok vagy mas a velemenyem. itt pedig egyáltalán nem a véleményeiddel van a probléma (na jó néha azzal is) hanem a stílussal ahogy másoknak írsz nemritkán lekezelően, utasítgatóan, felsőbbrendűen mintha csak valamilyen szakértő lenné és nem utolsó sorban Ron és Lewis jóbarátja lennélmindíg a keresztevükun írva őket.Úgylátszik otthon egy kis hunnylander világban élsz és F1-es szakértő vagy.A lényeg hogy azzal semmi gond hogy linkeled a legújabb infókat mert az hasznos + ha megmondod a véleményed egy esetről vagy bármiről ha az valójában vélemény. Csak a "modorodon" kéne javítani hogy ne akaszd ki eme topik olvasóit.
-
aesir
veterán
válasz
hunnylander #24594 üzenetére
Közben dolgom volt online, de nehogy ne tudj aludni...:
Először is te szóltál hozzám, aki mást állít, hazudik.
Másodsorban, egyáltalán nem vagy tisztelettudó, próbálsz utasítgatni, követelőzöl, pampogsz ha nem kapsz azonnal választ. Elárulom, nekem van rendes életem is úgymint a F1-en, és a F1 topikon kívül is.
Ki a legjobb esőben idén? Megvallom, erre nem tudok válaszolni, de szerintem senki sem tud, aki tényleg látott már versenyautót. Te tudsz rá válaszolni? Jaigen persze, szerinted hamilton az. Szerintem meg ez egyáltalán nem egyértelmű.
Elmondom még egyszer... én láttam a Hungaroringen amikor EGYFORMA kocsikkal nemcsak Piquet, hanem többen is legyalázták hamiltont esőben. Azóta nyilván fejlődött ő is, de nemcsak ő, hanem mindenki. Szóval mennyire egyértelmű ez a kérdés? Semennyire...
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24581 üzenetére
Ennél értelmesebbet is alkothattál volna.
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #24594 üzenetére
Igaz ezt nem kellet volna rontsa a levegőt de megkérdezhetem ,hogy mivel foglalkozol hogy ennyi szabadidőd van?
PazsitZ: Á köszönöm.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #24592 üzenetére
Rosszabbat nehéz nyújtani, lassan beszélve is csak hülyeség ömlik a szájából, mindezt másfél perc alatt, nem semmi teljesítmény.
Fene tudja, elnézve ezeket a régi versenyeket marha unalmas lett mára ez az F1 s nagyon mű.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24579 üzenetére
Massa, parancsolj
-
aesir
veterán
válasz
hunnylander #24577 üzenetére
Ember... reménytelen vagy.
hamiltonról van szó, nem pedig Massaról vagy raikkonenről. Pont azzal mentegeted, hogy belekevered ezt a másik kettőt.
Mindegy, még egyszer megkérlek bár már sokszor megtettem, ne írj nekem. Nyiss magadnak egy külön topikot és ott érts egyet mindig magaddal. Az való neked.
-
aesir
veterán
válasz
hunnylander #24575 üzenetére
Semmi olyasmi nem történt, ami mással ne történhetett volna meg.
Egyet mondok te "szakértő"..., ha ilyenkor nem mentegetnéd a menthetetlent, hanem egyszerűen azt mondanád ami valójában is volt, hogy hamilton elb*szta azt a futamot, kapkodott össze-vissza, akkor marha nagyot nőnél sokak szemében. De persze te nem ezt teszed, miért is nem lep meg...?
Mivel közben módosítottál, megteszem én is.
Ez a "dolog" ki lett már tárgyalva... igen, telefostad a topikot a mentegetésével. RÖhögtem is szépeket, mint ahogy most is.
Máskülönben pedig kisfiam... utasítgasd azt, akit te szültél a világra. Ezt már írtam neked párszor, de látszik, nem érted más szavait, csak nyomod azt amit átenged a hamiltonszemüveged.
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #24569 üzenetére
Nem tudni mi lesz, a hosszú egyenesek talán a Ferrari motor felé billentik a mérleget. Valenciában is a 4 Ferrari motor (Force-India nem) érte el a legnagyobb végsebességet.
A hűvös idő viszont McLaren előny lehet és az esőt még nem vettük be az egyenletbe.
Szóval sok itt az ismeretlen, de hogy egy hajszál fog dönteni az borítékolható. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander #24514 üzenetére
Ilyet csak max te találsz ki..
Tegnap 2008-09-03 19:26:55 -kor ez volt ott, amit irtam -
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #24509 üzenetére
Veled nem tárgyalok. Vitatkozál mással.
Na mégegyszer csak hogy mindenki értse: Nem Hamiltont szidtam. Csak azt mondtam, hogy nem Kimi-n múlott. -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #24542 üzenetére
Vajon nem a boxkiállásokkor használatos pneumatikus vezeték felső átvezetésére szolgáló rudazat? A fenti két csatlakozóra pattintják rá a pneumatikus csőkulcsokat, amikkel lecsavarják a kerékrögzítő anyát. Csak tipp, de ha valami eldugott cucc lenne, akkor kétlem, hogy ennyi gondot fordítottak volna rá: Ferrari embléma plusz olasz zászló.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #24540 üzenetére
Kirugásod valószínűtlen.
Ezmiez?
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #24529 üzenetére
Mi van, nem bírod, ha frocliznak?
Én nem tudtam, hogy tévedsz-e, ez a része nem is érdekelt, csak kicsit húzni akartalak azzal a szöveggel, amit általában az ilyenre válaszolni szoktál. De hát ez van, a Ferrarisokhoz hasonlóan te sem bírod, ha frocliznak. -
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #24512 üzenetére
Komolyan, így nem tudok veled mit kezdeni, ha nem érted, amit írok.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #24532 üzenetére
összeszokot vagy sem tavaly Kimi VB lett és már akkor is Chrisel dolgozott
-
Pompi
nagyúr
válasz
hunnylander #24529 üzenetére
Nem érdekelnek a magyarázkodások. Nem érdekel, hogy ki milyen szurkoló (egyébként ahogy látom nem csak a Ferrari szurkolóknak van bajuk veled).
Egyszerűen az érdekel, hogy napi szinten megy itt a vita körülötted. Akár igazad van akár nincs, ez egyszerűen nem mehet így tovább. Teljesen lerombolódott a topik. Akik régen szívesen jártak ide és érezték itt jól magukat már kikoptak innen, akármennyire is rosszul érint, de miattad.
Jó lenne ha szembenéznél a tényekkel és változtatnál valamin, nem értem, hogy minek erölteted ezt a topikot amikor a többség nem nézi jó szemmel a ténykedésedet.
De csinálhatok szégyenszemre egy másik F1 topikot is, aztán te is ellehetsz magadban ha neked ez a célod. -
lenox
veterán
válasz
hunnylander #24511 üzenetére
30 bhp (brit loero)
Szerintem az brake horsepower lesz...
-
Pompi
nagyúr
válasz
hunnylander #24520 üzenetére
Miért szítod magadkörül a tüzet folyamatosan? Nagyon sok igazság van abban amit Mike mondott, akarva vagy akaratlanul elég sokat romboltál a fórumon. Az utóbbi időben mindennaposak a személyed körüli viták. Nehezen megfogható dolog, egyelőre tétlenül nézem, de sokszor elég közel jársz az úgynevezett flame keltéshez, szintén azt mondom, hogy akarva vagy akaratlanul. Lassan betelik a pohár és a többség érdekében kénytelenek leszünk lépni valamit, ha nem változik a helyzet.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #24501 üzenetére
Rob Smedley - Felipe Massa duo egyszeruen lesopri a Kimi - mittudomenki parost.
Chris Dyer, Michael Schumacher versenymérnöke volt korábban -
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #24521 üzenetére
Ja.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #24476 üzenetére
én most sem látok mást
Schumi jobb lenne időmérön kb 1-1.5 tizedel mint Felipe a futamon meg 2-3 tizedel szárazon, esőben 0.5 mp-el
azt nem kell mondanod hogy a Ferrarinak milyen jó az aeroja meg a motorja, mert tudom és azt is, hogy még a mechanikai tapadás terén is ráver a mezőny többi autójáramost akkor harcolhatnak a mekis piloták egymás ellen vagy sem?
figyelem, csak azt figyelem mert a többi nem érdekel a F1-ben, (bár teljesen nem tudom kizárni a többit)
sajtó elött még nem rohantak ki egymás ellen a ferrarisok szal a koppintás csak a pályán érezhető viszont ott is magukat koppintják nem a mekiseket, lsd tavaly francia, török, belga és brazil gp
persze hogy nyerni akar a kedvenc pályája
oda-vissza verés az elmult futamokat tekintve badarság, mégha a májusban jöttél volna evvel... -
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #24521 üzenetére
Nem talán hanem nélkülözhetetlen. Ott van Alonso+Renault vagy Hamilton+McLaren példája is.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #24516 üzenetére
Nagy kussokat hallasz és így is van rendjén mert a többség okos és nem foglalkozik veled. A saját véleményedet most miért is akarod hogy cáfolják külföldi hírportálok linkjeivel miért vitakozzon bárki is veled? Rád hagyják és jól teszik.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #24501 üzenetére
Kimi egy szot sem beszel olaszul (miota is van az olaszoknal? haho? egy nyavajas szo sem ragadt meg ra?)
Csúsztatsz. Egyrészt ő maga is mondta, hogy tud pár szót, de annyit nem, hogy hosszú mondatokat alkosson, másrészt látszott rajta (és mondta is), hogy baromira unja azt a riportot, nem hinném, hogy éppen ahhoz volt kedve, hogy vásári majomként parádézzon néhány olasz szóval. Egyszerűen elhárította a kérdést, és nem az derült ki, hogy semmit nem tud olaszul.
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- iPhone-t használók OFF topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest