- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Dragbajnok
tag
válasz
Motion_Blur #30239 üzenetére
Igen erre a jó szó az érdekes.
"Hamilton semmit sem tanult: ezt láthattuk Japánban. Meg kellene mondani neki, hogy ő egy forma-1-es versenyző, nem pedig egy marslakó. Ő nem Muhammad Ali. Ő csak egy ifjonc, akinek még mindig bizonyítania kell rátermettségét"
ez tetszett a legjobban.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #30230 üzenetére
...srácok nem hallok semmit ettől a nagy zúgástól.
- az a zugás a fejedben van Kimi -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30168 üzenetére
Én jobban félnék attól, ha Laudát vagy Stewart-ot tennék ebbe a pozicióba.
30171: Sanyi bácsit? Inkább Zsoltikát.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #30168 üzenetére
Szerintem jó a mostani rendszer. Mindent figyelnek, és büntetnek rendesen,
nem a bírókkal, hanem a szabálytalankodókkal van a probléma.Aki nem tudja mit szabad, mit nem az olvassa el a szabálykönyvet
, és tanulja meg mit szabad mit nem.
Ha senki nem adna okot a büntetésre, akkor nem kellene büntetni.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30163 üzenetére
Na mindegy is, szelmalomharc kozos nevezore jutni.
A Merci fotok kozott talaltal megfelelot, amit az f1fanatic-rol linkeltem? En ennel jobbakat sajnos nem ismerek.
mod: Mondjuk, az nekem meg se fordult a fejemben, hogy Massat ott buntetni kellett volna, en csak elveztem a csatajukat. Nagy szemetseg is lett volna a biroktol, ha szetbarmoljak papiron.
-
Dragbajnok
tag
válasz
Motion_Blur #30153 üzenetére
Kubica jóarc mindíg megmondja a tutit!
-
nervus.v
tag
válasz
Motion_Blur #30153 üzenetére
Én személy szerint akkor örülnék, ha kettőjük közül nyerne valaki.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30144 üzenetére
Szerencsere beugrott, hogy ev elejen hol talalkoztam azokkal a fotokkal, amibol Pompi linkelt egyet. Itt van jonehany. Ezek aztan hiii-resolution.
(Katt a szoveglistara, ne a kepekre.)
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30140 üzenetére
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30140 üzenetére
Ennyire ne szeresd mar a Mercedest!
Ezt lattad mar? A kinaiak nem nagyon vagjak az angolt. El van irva a szo, nem is kicsit. Mielott rafestettek, megnezhettek volna a szotarban, vagy mar ott is el van irva? Biztos, hogy kinai gyartmany, a kinaiak a markaneveket is szeretik elirni a hamisitvanyaikon.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30137 üzenetére
Az egy draga cukraszda volt, ott sok penzt elvert a Meki.
De a show miatt nem zartak ki a pilotakat.
De ne erts felre, Lewist lehetett buntetni (kit nem, pl. Kovat meginkabb), de Massat is lehetett (volna haromszor is).Itt csak arrol van szo, hogy, ha arra a konszenzusra jutunk, hogy valami nem jol mukodik a szabalyrendszerben es szabalyalkamazasban, akkor mar nincs is kattogas es nezetelteres. Csak megjegyeztem, mert ma publikalodott mindket dolog (a Heidfeldes es a Webberes is). Nem art kicsit letorni a 'minden szep, igazsagos es jo volt' ferraris hozzaallast, mert csipi az igazsagerzetemet.
De veled egyebkent semmi bajom, nincs, te jo fej vagy. Respect!
Mar en is lezartam Japant es enyhult a bosszusagom, mert az Oliverda felvazolta esemenysorra jo esely van.
Egyeb; vasarnapra esot jeleznek. (Tobb elorejelzo website is megerositi, de leginkabb csak zaport, de azt nagy esellyel.)
Kimi es Lewis nagyon merengett ma, volt miert:
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #30137 üzenetére
Kína:
Hamilton nyer, Fülöpke sóderágy. Röviden ennyi.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #30127 üzenetére
Kissé elfogult mint úgy általában. Néha próbálja ügyesen álcázni persze. Kilóméter rizsát tud írni bármiről de ettől még nem lesz értékesebb a tartalom.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30129 üzenetére
Jaj, en sem igy gondoltam.
De mas megoldasok is vannak szankcionalni. Ugy latom nem jott at, hogy mi lett az F1 rakfeneje. Legyenek mar a birok meltanyosak is es valami igazsagerzetuk is legyen mar es rugalmassaguk, a jog szokszor szul meltanytalansagokat. Szabad kezuk van rugalmasnak lenni. A szabalyrendszert es szabalyalkalmazast meg modositani kellene, pl. lehetnenek enyhebb buntetesek is. Pl. egy -3 a kovetkezo futamra (pedig ezt mar most is megtehetnek, krealhatnanak jobb szabalyrendszert es tobbfele sulycsoportu buntetest.)
Tovabba nem arra gondoltam, hogy teljesen nezukk el Lewisnak a dolgot. Pl. ha nem esik vissza a mezony vegere es serul az autoja, akkor kapja csak meg a buntit. Vagy a tortent esetben is athajtasos buntetes nelkul is kapjon feddest es figyelmeztetest, (buntetopont stb.), hogy ha legkozelebb ilyet csinalsz nem lesz mentseg. Itt szinte napi beszelo viszonyban vannak a versenyhetvegen a pilotak Charlie-val es a stewardokkal is lehetoseguk van kommunikalni, pont a feddes es a figyelmeztetes kiosztasara is. Vagy pl. Bourdais-t es Massat is csak be kellett volna hivni egy kis meghallgatasra es kiosztasra, hogy gyerekek legkozelebb ezt ne igy csinaljatok es felvazolni mindket sracnak, hogy mit kellett volna maskent tenniuk.
Talan te nem ertesz velem egyet ezekben, mert azt gondolod, hogy az elfogultsag beszel belolem, pedig most nagyon nem az. Szerintem FP megertene, mirol hablatyolok, ugyanis pont o vetette fel a dolgot es en ebben a messzemenokig egyetertek vele. Remelem te is, ha velem nem is de legalabb FP-vel.
Kepzeld el azokat a nehany evvel ezelotti Montoya Schumacher csatat, vagy a tavalyi Fuji Kubica Massa csatat a mai szabalyalkamazassal es szorszalhasogatassal. Tudod mik lettek volna azok a futamok a mostani szorosszivu hozzaallassal? Buntetesorgiak.
A negregebbi erakba meg ne is tekintsunk, mert az megklasszikusabb es faj osszehasonlitast tenni veluk.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30127 üzenetére
Akkor mar Massat is jobban lehordhatta volna, na de ugyis ismerjuk a preferenciait, ugyhogy ezt szem elott tartva egy rendes irasnak minositendo, az amugy is Szubjektivnek nezevett cikk.
Es a kutya itt van elasva:
[...]
Az ördögi körből csak erőszakkal lehetne kitörni. Úgy, hogy az FIA - az idény végeztével, mert végtére is új év, új kezdet -, testületileg kiállna a nyilvánosság elé, és az új ítélkezési irányelveket részletesen meghatározva azt mondaná: "Oké, emberek, ez a szekér rossz irányba haladt. Az oka érthető volt, a felügyelők kényszer hatása alatt döntöttek, de mostantól másképp lesz. Ebben és ebben és ebben ezentúl elnézőbben fognak ítélni, hogy ne vegyék el a versenyzők kedvét a küzdelemtől."Lehet, hogy naiv vagyok, és ez nem több primitív utópiánál. Pedig mindannyian jobban járnánk, nem? Mert a helyzet, ha a lavinát nem állítjuk meg, tényleg csak rosszabb lesz.
Az arany kozeput ez lett volna: Lewist most hagyjuk, egyszeruen mert megserult az autoja es kiutottek es emiatt ugy lemaradt, mint a borravalo, kb. 3-4 drive-throughnyi hatranyt es egy serult autot kapott. Azert ne rugjunk mar a foldon fetrengo emberbe!
Massa, nem uszhatta meg, tiszta sor, es a legenyhebb buntetest is kapta a harom kozul.
Bourdais, versenybaleset volt, hagyjuk beken.Es igy meg ossze is talalkozhattak volna Lewis es Massa az utolso pontszerzo helyert csatazni.
-
Jarod1
veterán
válasz
Motion_Blur #30118 üzenetére
Sportinbetes odd-sok?
a múlt héten Trullira tettem 250 et, 15 rugót nyertem volna ha dogón végez, pont akkor kapcsoltam be a Tv-t amikor vezettte a versenysajna csak 5. ik lett
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #30121 üzenetére
na ez már emészthetőbb, de igy is át kellett ugornom az első 3ad-át. (a videot nem néztem végig mert állandoan hamiról kérdezett az a balf.sz riporter, aztán ahol abbahagytam Schumi épp annál osztotta ki hogy a másokról is lehetne beszélni)
még visszavonulása után is milyen szerény
, nála megdől az a hiedelem hogy minden autóversenyző azt gondolja magáról hogy "ő a legjobb" és arról is csak Ő tarthatna oktatást "hogy nyilatkozzunk visszavonult F1-es pilótaként" címmel (és kellene is)
-
dokar
addikt
válasz
én Alonsora tennék
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #30080 üzenetére
itt van írásban és magyarul az interjú
-
Pá
addikt
válasz
Azt az ezrest inkább add ide.
szerk:hát jobb helyen lenne
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30112 üzenetére
Azt kegyetlen nezni, amikor probal/nem bir besorolni...
-
lenox
veterán
válasz
Motion_Blur #30112 üzenetére
Mit kell nezni?
Ja, hogy arra gondolsz, hogy valaki piszkalja hatulrol?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30104 üzenetére
Szenzacios video, nagyon tetszik (a vegeredmenyevel ellentetben).
What did you learn today?
I learnt nothing!
What did you do today?
I did nothing!
What did you learn in school?
I didn't go!
Why didn't you go to school?
I don't know!
It's cool, to know nothing
It's cool, to know nothing
...
(Kaiser Chiefs - Never Miss a Beat)Nem veletlenul ezt a szamot valasztottak a videohoz.
A sracok 'nem tanultak meg' a szabalyokat...
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #30061 üzenetére
2 kerékkel lent volt a pályáról szted ez normális?
módosítani akartam csak letelt az idö
,nem igy fogalmaztam volna meg but nvm
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30047 üzenetére
Igy Massanak mennyi marad?
Mert ugye van tesztkilometer korlatozas, ezert nem lehet nyakra-fore tesztelgetni sem, mert akkor kevesebb marad a szezonra, bar valtozhatnak a limitek is es a tesztnapok strukturaja is, mint emlitve volt (futamhetvegere kerulhet).
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #30047 üzenetére
Ez rá is fér szerintem.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30044 üzenetére
Orulok neki!
Jo kis videok, a Large valtozatoknak egesz jo a minosege es a felbontasa is.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30039 üzenetére
Látom már kaptál alternatívát, de azért tolok még egyet, én ezzel szoktam lementeni:
Moyea FLV Downloader -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30039 üzenetére
Inditsd a programot; Tools menu; inditsd a Grab++ -t. Utana nyisd meg a Formula1.com oldalt es inditsd a videot, vagy frissitsd az oldalt es inditsd a videot, hogy a Grab++ funkcio 'letapogassa'. Meg fog jelenni a Grab++ ablakban az .flv, ez esetben japan08insight.flv egeszen pontosan, bejelolod es mar le is toltheto. Ha a Firefox-szal nem sikerul a letapogatas es nem jelenik meg a file letolthetonek, valts a feladat kedveert Internet Explorer-re. A futamvideok-hoz mindig jo az FF (v2), meg pl. Youtube videokhoz is meg gyakorlatilag mindenhez, de pont ezt az embedded videot most nem vette eszre a FF2-Grab paros (legalabbis nalam), en is az IE segitsegehez folyamodtam, az mukodni fog.
Az .flv lejatszasahoz en FLV Player-t es/vagy VLC media player-t hasznalok.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #30018 üzenetére
Ez nekem se volt szimpatikus. Ferrariba meg be ne üljön.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30018 üzenetére
Neked nem volt vicces, sajnalom. Ez kolcsonos, a te vicceidtol sem tudok mindig rohogve fetrengeni, van ez igy, de ettol meg lehet probalkozni mindkettonknek, hatha legkozelebb sikeresebb lesz a viccunk.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30011 üzenetére
Kiminek csak akkora a fustje, mint a langja.
Latod Lewis kormanymozdulatat? Kanyarodni probal...
...a szerencsetlen...
O, ha be tudott volna fordulni a palyan, mar nyugisabban varnam a hatralevo futamokat...
-
Ősgyík
tag
válasz
Motion_Blur #29944 üzenetére
Azt a jobb első gumit nem kicsit elfékezte Hamilton.Egy csík sem maradt épen.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #30001 üzenetére
Nem kellene hülyeségeket beszélni, ..mint hogy Massa de még DC is Hamilton miattszenvedett hátrányt,...meg hogy Hamilton nem volt Kimi-nél előzési pozícióban..hogy téged is idézzelek, és akkor valszeg kevesebb magyaráznivaló lenne.
Ha meg unod hogy szerinted folyamatosan LH mosdatásáról szól az F1, akkor bizonyára több érdekesebb elfoglaltságot is találsz, ..talán nem bánod ha akit mégis érdekel, neadja ég másként látja, továbbra is foglalkozik vele.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #29996 üzenetére
A helyzet uaz...Hamilton jött vissza a pályára 23 körre megtankolva (17kör), Trulli üresen futja a köröket, és 4 körrel később kijön tankolni (21kör).
-
hunnylander
őstag
válasz
Massa (es ezzel a Ferrari) piszkos pontjainak tisztara mosasa (illetve a kiserlet ra, mivel lehetetlen kuldetes), meg nem pusztan unalmas, hanem egyenesen undorito munka is. Nem lenne gyomrom hozza... kb. olyasmi melo lehet, mint disznobelet kimosni [ha voltatok mar igazi disznotoron]...
(Szemelyes velemeny volt, of course.
)
-
IreN!CuS
addikt
válasz
el lehet gondolkodni,h miért kell állandóan "mosdatni" LH-t,nincs rendes szabálykönyv.nincs semmi sem....Részemröl is lezárva,unalmas buta *******-kel vitatkozni(nem csak rád vonatkozik
).
-
JJános
addikt
válasz
Nem kéne mosdatni, ha nem lenne, aki folyton be akarja feketíteni.
Azt hiszem a legutóbbi futam alkalmából Massa az, akit el kéne marasztalni.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #29989 üzenetére
amikor már nem tudsz másba belekötni,jönnek a hülyeségek,én is vissza vettem volna a köröm hidd el,sztem más is!Trullinak volt nitroja h körönként 5 tizedel volt gyorsabb LH-nál?(esetleg egy ezzel kapcsolatos képet létszi)
a pole-ért meg a leggyorsabb körért lehetne pontot adni,szvsz jö ötlet,meg esetleg annak aki a legtöbb helyet lépett elöre.
Ha esetleg ugyen ez az idömérö edzés marad(3 részve osztva) lehetne azt csinálni,h az első tízbe aki bejut kap 1-1 pontot. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #29989 üzenetére
Már megint egy hülyeség.
A körét akkor veszi vissza amikor akarja....ki gondolja úgy, hogy ha valaki körhátrányba került akkor már kötelessége ott is megöregedni?
Visszavette mert megtehette, mi történt? semmi...Alonso el is engedte.Trulli esete már neccesesbb volt, a futamnak azon szakaszában gondoltam azt hogy a legjobb lenne Hamilton-nak kiállni a francba, mert még a következő futamra is megbüntetik...
Az egy dillemmás helyzet volt, Trulli akkor már egész tisztességes köröket bírt menni, Hamilton meg akkor jött vissza a pályára a verseny végéig megtankolva (kb. 27kör asszem).
Abban a pillanatban Trulli-t még nem tudta egyértelműen leszakítani Hamilton, és ziher rászóltak a csapatnál hogy el kell engedni mert büntetés lesz a vége.
De Trulli 10 kör múlva jön ki, tehát vissza kellene előzni vagy beszorulsz mögé 10 körig.Egy elég röhejes helyzet alakult ki...én kijöttem volna a rákba, és befejezem a futamot az ziher, Hamilton meg elengedte Trulli-t.
szerk: ezt azért már hozzálinkelem, mert full egyetértek, Berger-é is itt lehetne de ez is elég.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #29981 üzenetére
Ez nem ujdonsag.
Az nem lehet, hogy az a Toyota nem is volt olyan gyors, hogy olyan konnyen lekorozzon egy McLarent?
Lewis igy is bosszankodhatott eleget, Alonso mogott is sokaig kenytelen volt dekkolni, mert az mar sporolt, de o meg fogcsikorgatva ment volna hatha leesik meg valami. Es ilyenert megszolni, hogy visszavette a koret egy Renaulttol. Az nem szablytalan. Trullinak is lehet, hogy azert nem akarta olyan gyorsan odaadni, mert egyszeruen az nem volt annyival gyorsabb es felt, hogy utana meg az fogja ot visszafogni.
Egyebkent ennek mi ertelme Glock reszerol? Plusz pontot akar Trullinak?
-
LOTR
addikt
válasz
Motion_Blur #29981 üzenetére
amúgy meg
- nem tudok németül....
-
gyiku
nagyúr
válasz
Motion_Blur #29901 üzenetére
nincs meg, csak emlexem, az volt kiirva, hogy mclaren mercedes es egy feher teglalapban volt a flag felirat.
-
LOTR
addikt
válasz
akkor nem Hamiltonnak, hanem a McLarennek írták ki a fekete zászlót egy pillanatra
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #29950 üzenetére
De az nagy sebességű kanyar, ott jutott eszébe és minél előbb vissza akarta adni a pozíciót.
Mivel Kimi volt előrébb, Massa hátrébb az 1. kanyar előtt, ezért Hamilton az 1. Ferrarit várta be. Nem tudhatta, hogy azóta felcserélődött a 2 Ferrari. Akkor csodálkozott, mikor Kimi megpörgette. Az ugyanis nem Kimi volt, hanem Massa!!! Ekkor esett le neki, hogy most már mindegy, nem annak adtam vissza a helyem, akinek kellett volna. pff.mod: de megmagyarázom én Massa vs Bourdais esetet is!
Massa nem hibás, ugyanis a következő történt: ugyebár Massa, mikor kifordította Hamiltont, azt a jobb első kerekével tette (vagy szárnyával érintette, a lényeg, hogy a kerék is benne volt a buliban), és megsérült a fék hűtése a jobb keréknél. Ehhez jön az is, hogy rosszul konfigolták be a Ferrari fékhűtését, túlságosan nagy hűtést állítottak be a fékeknek. Viszont így, hogy sérült a jobb hűtés, az már nem hűtött az eredeti mértékben, és a jobb oldali fék optimális hűtésen volt innentől kezdve. A bal viszont továbbra is nem. Magyarul a fékhatás erősebb volt a jobb oldalon, mint a bal oldalon. Tudvalevő, hogy a célegyenesben 300 feletti tempóról lassítanak a versenyzők, s mikor Massa el akart Bourdais mellett menni, több féket használt, mintha nem lett volna ott senki, nem számolt azzal, hogy a gyengébb bal fékerősség miatt fékezésnél kicsit jobbra húz az autó! Na ezért ment neki Massa Bourdais-nak, mert Hamilton felsértette Massa fékhűtőjét! -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #29950 üzenetére
Ezt a videót nem láttam, valóban nem elengedés volt hanem bukótér a következő kanyarban...mondjuk magamban még így sem tartom kizártnak az elengedést, mivel nem láttam akkora tempókülömbséget ami miatt ki kellett volna csússzon, de ezt más nem támasztja alá így én sem érvelek mellette.
Szal Hamilton elrontotta a következő kanyart és azért jöttek vissza akik visszajöttek. -
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #29944 üzenetére
(törölve)
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #29926 üzenetére
Ne fessed a Black Flaget a kozvetites kepere, me' aze' ma' na nehogy ma' igazad legyen.
Legyen egy tiszta futamunk!
Lewis gyozelmevel, es akkor mindenki lenyugszik...
...egy csoppet...
-
Chip
aktív tag
válasz
Szerintem a zászlós kiírás csak tévés baki volt. [link]
Ha kell elküldöm a filmrészletet is.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #29915 üzenetére
Spaban Lewis meg Kimi miatt nem tudott elforduni. Es meg ezernyi mas eset is van, ami azt mutatja, hogy az elszabott fektavert, kisodrodasert nem szoktak drive-through-t adni, foleg nem rajt utani elsokanyaros szituaciokert, ami mindig is problemas, es most megproblemasabb volt a huvos ido es hideg gumik miatt, ezt Alonso is kihangsulyozta.
De csak tegyetek magatokeva a birok szemetkedeseit es szinezzetek rozsaszinre a mogottes celjat.
Vagy pl. Kovat elfelejtettek buntetni? Nem, o Massa mogott van a bajnoksagban...
-
adman
tag
válasz
Motion_Blur #29911 üzenetére
ha tényleg nem engedte viszza Hami Kimit, akkor jogos a bünti
-
hunnylander
őstag
válasz
Lewis meg egyetlen egyszer sem csinalt olyat Massaval, mint az vele. Massa vezet 1:0-ra. Ha Lewis kiegyenlit, akkor lesz dontetlen.
Lewis mondvacsinalt meltanytalan bunteteseit ne rodd fel Massa elleni elonyszerzesul, mert azokkal csak hatranyt szerzett ellene. Massa viszont elonyt szerzett es kozvetlenul Lewis ellen szabalytalankodott.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #29892 üzenetére
Ezzel a sz@rakodással már csak magadat égeted.
mod: bár lehet tényleg el kellene tiltani, akkor talán lenne egy kicsit nagyobb esélye a kis kedvenceidnek is a címre
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #29892 üzenetére
Akkor vedd massas fuji huzasnak!
Latom, mar te is meg vagy gyozodve rola, hogy nincs egyenlo elbiralas. Massanak drive-through a rivalis kiuteseert es az ezaltali lenullazasaert, ha Lewis csinalna ezt mar black flaget + kizarast akarsz, raadasul ket evre. Jo tudni, hogy te is Massaert vagy mar oda es annyira szereted az igazsagos partatlan elbiralast, mint o.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #29875 üzenetére
megpróbálod magad objektív szakértőként feltüntetni. Ezt a címet hunnylander már elnyerte
Koszonom a megtisztelo cimet. (Tudom, hogy poennak ment, nem veszem magamra a cimet, inkabb probald meg betolteni magad. Mission: Impossible.
)
-
dokar
addikt
válasz
Motion_Blur #29875 üzenetére
én meg Ferrari/Alonso drukker vagyok és mellette Hamilton antidrukker
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #29865 üzenetére
Szerintem amúgy nem sokat változott Alonso 2006 óta csak nyilván tapasztaltabb lett. Szvsz akkor sem volt vele komolyabb probléma csak hát ugye a szemüveg az sok mindent odarajzolt ami nincs is ott valójában. Teszem azt ha most a VB csata Alonso és Raikkonen között dúlna gyanítom hogy nem rakosgatnál ilyeneket a (fél-fake) nyilatkozatai után.
más:
Pl. a ma már valóban jóval tapasztaltabb Alonso is követett el néhány csúnya bakit az első éveiben: [L:http://www.youtube.com/watch?v=dRv9iOIvu5Y][link], [link][/L]
Ezt csak azoknak akik szerint Hamilton a pályán az éles szitukban, mikor hirtelen dönteni kell szinte minden rendre bestresszel és hibázik. Szvsz egyszerűen még csak hiányzik a kellő mennyiségű tapasztalat mellőle.
dokar: Hogy jön ez ahhoz hogy mennyire hiteles?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #29865 üzenetére
Jóvan'. Akkor lesz itt még Hamilton-ból is istencsászár csak ki kell várni.
Mondjuk Alonso is gyorsan elfelejtette a tavalyi nürburgringi esetet.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #29853 üzenetére
Az általad idézet mondat fele kamu. Pontosabban az autosport.com-on se híre se hamva.
Nem ezért "szőrszálhasogatok" hanem inkább a köpönyegforgatásért. 2 éve még te voltál itt leader anti-Alonso most meg már szinte vészesen közel kerültek az ízlelőbimbóid a tápcsatornája hátsó izmos kapujához. Jó persze biztos bizonyos rajongóknál a "mákos g**ikből" lesznek idővel a kedvencek.
Egyébként tényleg felesleges ezen "civakodni".
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #29855 üzenetére
Ki is vagyok ra ehezve, van egy olyan megerzesem, hogy tetszeni fog nekem, amit irni fog.
Sanyi ba', ne fogd vissza magad! Irjad meg az oszintetet, szigoruan csak Szubjektiven!
-
hunnylander
őstag
válasz
Jol van, de megis egy AS idezet, ami egy spanyol ujsag, azok meg olyanok is. Kiszineznek mindent, ha kell, hogy host csinaljanak Alonsobol es a spanyol olvasokononseg szamara latvanyos dolgokat vizionaljanak artatlan nyilatkozatokba is. Hianyzik az ujsagiroi kerdes, hogy konkretan milyen kerdesre, milyen szovegkornyezetben valaszolt igy.
-
Oliverda
titán
válasz
Tessék? Inkább kapard elő a csíkos angol füzeted és olvasgass. Rádfér.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #29848 üzenetére
Biztos az én angol tudásommal van baj de én a "A tavaly történtek után azt szeretném, ha a Ferrari győzne." mondat angol megfelelőjét továbbra sem találom.
Amúgy túl van ez (is) lihegve meg fantazmagorizálva. Alonso nyilván arra gondolt hogy szeretne a második helyen végezni úgy hogy mondjuk befúrodna Massa és Hamilton közé ezzel pontokat rabolva Hamilton-tól.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #29845 üzenetére
"Yes, no doubt, if I can help, I will help Massa," Alonso was quoted as saying by AS newspaper following his victory in the Japanese Grand Prix.
Nem nehez kitalalni, hogy milyen helyzetekre vonatkozhat. De ez meg nagyon gyenge kifejezes, 'ha tudok, fogok'. Ebbe sok olyan dolog passzol, amit Alonso magaert fog csinalni; pl. nem engedi el egykonnyen Lewist, vagy elotte akar majd vegezni stb. Te kinezed Alonsobol, hogy szandekosan kiuti Lewist?
Ugyan mit csinalna egy ilyen esemeny utan Kovalainen Interlagosban ha Massa kozelebe kerulne? Sot, tudtad, hogy a Meki kooperalni fog a Force Indiaval jovore? Egy Ferrari gyakran lekoroz egy Force Indiat. En Ron Dennis helyeben ilyen Alonso nyilatkozatok utan felkeszulnek B tervekkel. Muszaj lehet.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #29837 üzenetére
Persze, segíteni fog, hogyne. Csak azt nem tudom, hogy mi módon. Kétlem, hogy elengedné Massát, vagy azt, hogy feltartaná Hamiltont. Kiütésről meg szó sem lehet, szvsz, nem nézem ki senkiből, ezek sportolók, nem holmi bérencek. Viszont tény, hogy nagyon szeretne Ferrariba ülni a Renault után. Sőt, lassan én is szeretném látni, ahogy Ferrariban versenyzik. Ezt még mindig fura leírni.
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #29797 üzenetére
Nem betegség, én így látom, ez a véleményem..
mod: egyébként milyen unfair dolgot tett a Ferrari?
Milyet ? Olyannyira akarja a VB.-t, hogy már mocsokul teszi, mikor akkora nyomás alá helyezi a pilótáit, hogy állandó hazugságokra kényszeríti őket, ha érdeke azt kivánja.
Nem gondolom, hogy massza és néha kimi, magától hazudna állandóan, csak azért, hogy jogalapja legyen a csapatának az állandó jogászkodásra, szabályértelmezésre és a fia állandó nyomás alatt tartására, "ahol ezt már alig várják az érdekstrómanok"...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #29793 üzenetére
Sporting Code, Sporting Regulations es a fuggelekek (sok szabaly csak azokban van).
Lewis bunteteset Spaban peldaul azzal az egymondatos szaballyal lehetett csak indokolni, hogy "a versenyzok csak a palyat hasznalhatjak".
Vagyis pl. a tegnapi rajt utani esemenyek miatt is barkit buntethettek volna, aki elhagyta a palyat, csak szandek kell hozza es egy kis belemagyarazas, hogy ez szemetseg volt reszedrol es/vagy elonyt szereztel vele. Ugyanigy barmit a szonyeg ala lehet soporni, csak attol fugg milyen vastag a bor a szabalyalkalmazok kepen.
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #29789 üzenetére
A tavalyira gondolsz ?
A ferka megkapta azért a VB.-t és 100 milliót (dollárban).
Ettől fogva ne hivatkozz rá, mert teljesen másképpen itélem meg az olyat, aki egy bíróság szerint bűnös, elitélik és le is üli méltó büntetését. Ez számomra sokkal tisztább, mint az, aki mindezt lesittelés nélkül teszi.
Apropó: Már régen kérdeztem egyszer. A freka fizetett azoknak a csapatoknak a "lopásért", akik elsőként alkalmazták az F1.-ben, a motor feletti "uszony spoilert" ?
Ilyen alapon az is lopás, nem ? Vagy nem az, mert nincs róla papírrajz ?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #29786 üzenetére
Ilyen csak akkor fordulhatott volna elo, ha a McLarennek van akkora FIA hatszele, mint a Ferrarinak.
A szabalykonyv es a sportkodex annyira elnagyolt es hianyos, hogy szinte faj olvasni (megtettem). Egyszeruen szinte semmi sincs benne olyan reszletesen szabalyozva, mint azt gondolnad. Szinte barmit ki lehet belole hozni, a stewardoknak oriasi mozgasteruk van benne. Azt tudtad, hogy buntetesek kiszabasanal is meg arra is lehetoseguk van, hogy uj bunteteseket krealjanak? Pl. lehet -3 vagy akarhany hely hatrasorolas is, nehany masodperc levonasa vagy hozzaadasa, penzbirsag stb. Pl. a penzbirsagok is mindig ilyen hasrauteses ad hoc kitalalt buntetesek, amire a szabad szabalyalkalmazas es bunteteskreacio ad modot. Vagy peldaul lehet egy kemenyebb vezetoi manovert puszta szobeli feddessel is buntetni. A lehetosegek korlatlanok, es pont Mosley (aki ugyved eredetileg), tette ilyenne, mert igy tokeletesen lehet formalni jo vagy aljas szandekbol, nem lehet jogilag belekotni.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #29786 üzenetére
Igazat adok nekik és rögtön elszalad velük a ló
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #29721 üzenetére
Gyakorlatilag az is a Ferrari-nak szurkol aki azt sem tudja hogy a Forma1et eszik-e vagy isszák. Többek között ezért is vannak többségben a szurkolóik. Na meg a birka effekt. Az emberek (az aktuális témához nem annyira hozzáértők) mindig a többség felé húznak.
Integra: Mit jelent az hogy szellemileg egyszerű? Szerintem kifejezetten intelligens. Legalábbis a komolyabb interjúkból ez jön le.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #29612 üzenetére
Az imént megválaszolták ezt a kérdésedet.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #29716 üzenetére
Semmi! Hogy lehetne, ha nem is letezik?
Viccet felreteve az csak viccbol van ott, lehetne helyette pl. 'Elvis el!' vagy barmilyen mas hulye allitas.
Egyebkent, hogy lehet egy ferraris-schumis annyira naiv, hogy odaig legyen az FIA-ert. MS-nek is voltak uldozott korszakai, nem?
A Ferrari most piszkosul nepszeru es nagy rajongotabora van, koszonhetoen annak is, hogy Kimi odavitte a nagy szurkolotaborat. Nem gondolod, hogy a tobbseg igenyet szokas kiszolgalni, mert jo uzlet? (merchandise...)
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #29686 üzenetére
Erre a "kiröhögtetésre" térjünk vissza, a VB. végén. Addig mentsd el a hsz.-em ominózus részét
Egyébként megnyugodhattok. Ha a ferka nem lesz lúzer, mint malájban és a pályán marad, a ferrari a fiával együttesen megcsinálja a VB.-t. A mai események után meggyőződésem. Ja és alfonz drukker vagyok.
Még annyit füznék hozzá, a félreértések elkerülése miatt és, hogy mindenki számára érthető legyen, amire ezzel gondolok...
Ha a ferka odáig jut a hátralévő versenyeken, hogy versenyben tud lenni hamival és küzdés lesz a helyekért, tehát reális "oka" lesz a fia-nak arra, hogy így, vagy úgy döntsön, nem a ferkát fogja hátrányos helyzetbe hozni. Persze, ha hami valamelyik versenyen nem ér célba, sosem tudjuk ezt meg, mert nem lesz rá szükség.
A filléres pénzbünti nem ér, ami pontokra helyezésre megy, az igen...Ezzel befejeztem...
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #29686 üzenetére
ha másik oldalról nézzünk(nézi valaki) te is ugyen ezt csinálod
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #29567 üzenetére
Ha csak ennyi telik tőled, már vesztettél...Indoklás helyett személyeskedés...Ügyes vagy.
Az persze fel sem merül benned, hogy azért írom le kinek drukkolok, hogy éreztessem veled is, biztos objektívebb tudok lenni a ferkanoidoknál, vagy haminoidoknál.
Te és még sokan mások nem lehetnek, nem tudtok objektívek lenni, mert olyan vörösök vagytok, mint a pávián segge. -
m3tr0
őstag
válasz
Motion_Blur #29661 üzenetére
hagyjuk
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #29645 üzenetére
Tudtad ezt te magadtol is, csak veded a munder becsuletet. Ne legyel mar ennyire naivan massas.
Massa alszentsege jo metaforaja az naivabb Ferrari-szurkolok alszentsegenek. Ez mindent visz:
Q. Were the drive through penalties for you and Lewis fair?
FM: For him yes, for me I am not sure. For me it was just a racing incident,
Kerdes: "Az athajtatos buntetesek fair-ek voltak neked es Lewisnak?"
Felipe Szponzoralt Massa: "Az ove igen, az enyemben nem vagyok biztos. Az enyem csak egy versenybaleset volt,"
Na igen, hanyszor is van ilyen elso kanyar esemenysor az F1-ben? Nagyon sokszor. Es mindig szorjak is a drive-through-kat minden elszabott fektavert.
Figyeld csak mit mondott Alonso: "Even myself I locked the front tyres and went a little bit wide. These cold tyres surprised us, we locked up and everyone went long."
Ezert buntetni, es raadasul csak Lewist. Pfff.
Hihetetlen, hogy az FIA meg kepes felulmulni magat az atlatszo huzasaikat illetoen. Hiaba na, Mosley jobbkeze, Alan Donnelly, nem veletlenul lett a stewardok allando koordinatora, nagyon hatekonyan dolgozik.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #29641 üzenetére
Sztem igen, de tök mindegy....nem arra gondolok amit linkeltél mert ott a betonozott bukótérre kisérte ki Kubica Kimi-t, hanem még 2 körrel hamarabb Kimi-nek volt egy sokat igérő próbálkozása, ahol Robert nem hagyott neki helyet és Kimi lement a fűre.
-
m3tr0
őstag
válasz
Motion_Blur #29637 üzenetére
Ez egy nagyon frappáns hozzászólás volt...csak a kérdésre nem adott választ.
Attól,hogy egy régebbi ferrarija van attól ő még ugyanúgy versenyzik,jó hogy nem majd elengedi mindenhol, meg segít kilökdösni az ellenfeleket mert a ferraritól kapják a motort.IreN!Cus: hát azért akkor már csak szólnának valamit...bár kitudja....ez már nem "guruló cirkusz" hanem "guruló vicc parádé"...
-
syC
addikt
válasz
Motion_Blur #29631 üzenetére
Ez szép volt Kubicától
-
laci666
senior tag
válasz
Motion_Blur #29605 üzenetére
"Idén sem nyerhet a McLaren!"
Miért nem?Mert a Ferrari fog meg Massa
-
syC
addikt
válasz
Motion_Blur #29623 üzenetére
Örüljön neki
Egyébként ez a szankció nekem kicsit olyan gány. Egy vicc jut róla az eszembe
-
Chili7
őstag
válasz
Mert addig büntetik őket, míg nem Massa/Ferrari lesz a VB.
Nevetséges büntetések, egytől egyig Hamilton kárára, Massa javára.Ráadásul olyan szituációk, hogy nem csak a kommentátoroknak nem tűnik fel maga a szabálytalanság, hanem még a Ferrari vezetésénél sem merül fel. Mert ha feltűnne a csapatnak, nyilván rászolnak Massára, hogy ne erőltesse, mert Hamiltont büntetni fogják.
És ugyanígy jártak volna el Spaban Raikkonennel. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #29612 üzenetére
Spa-ról beszélek...a sikános esetről hogy teljesen világos legyen...ott is sikán-itt is sikán remélem így már megvan.
-
Oliverda
titán
válasz
Mert páran nem szeretnék vagy pár embernek esetleg nem lenne olyan jó üzlet.
-
syC
addikt
válasz
Motion_Blur #29582 üzenetére
Inkább nem írok semmit , mert 1000% hogy kibannolnának phról..
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #29520 üzenetére
Konstruktőri? Na az az amit a Ferrari nem érdemel meg.
Tippelgetni számolgatni lusta is vagyok, meg felesleges is, de a csapat balf@szságai nélkül már simán meglenne a konstruktőri. Továbbá az egyéniben is igen jól állnának szvsz. -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #29582 üzenetére
Annyira azért nem.
De Massától már hányingerem van.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #29562 üzenetére
Igen egyébként, miért nem arról beszélünk, hogy DC ismét villantott?! De ez hihetetlen egyébként... valaki így széttöri az autót, csukott szemmel is fogadtam volna, hogy DC az... amit az utóbbi évben művel, ehh... és nem érdekel, hogy hátulról nekimentek vagy ilyesmi, nem! Viselkedjen úgy, hogy jó legyen!
-
bajuszati
tag
válasz
Motion_Blur #29567 üzenetére
Az ilyen csináljon egy összeesküvés fórumot és irogasson oda....
-
bajuszati
tag
válasz
Motion_Blur #29531 üzenetére
2x húzta rá a kocsit, megérdemelte a büntetést,
Massa-é lehet hogy csekélynek tűnik, de valahogy hát szeretem a Ferrarit, ehogy már elene beszéljek -
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #29499 üzenetére
Ugy nézett ki mintha miután Hami kiszoritotta, átadta Kovanak hogy tovább üse a vasat, amíg meleg. Az érdekes az volt, hogy Kova ugyanugy elrontotta a kanyart, mint Hami.
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #29545 üzenetére
Nem ez az...
Közvetlen a rajt utáni első, jobbos kanyarban történt. Létezhet, hogy suzukábanSumi már kívülről nézte hill kiállását és ezzel a VB.-jét.
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #29540 üzenetére
Te ezt jobban tudod...
Sumi az utolsó futam előtt 1 pontal vezette a VB.-t Elindult belül, pole-ból. "Elnézte a féktávot", így az autója nem akart bekanyarodni ott, ahol kanyar volt, hillé meg igen. No emiatt találkoztak. Sumi kiesett, hill még elindult és kiesett, sumi meg VB. lett.Aztán, ha nem jól emlékszem, kiigazítanak...
-
ronaldo
őstag
válasz
Motion_Blur #29499 üzenetére
Most néztem ezt a visszajátszást. Gyula: "négy kerékkel kint, á nem nem nem nem nem".
Szerintem a rázókő a pálya része.
-
Rick4
félisten
válasz
szép felvétel...megszámolni sem tudtam, Hamilton baromsága miatt hányan nem tudtak rendes íven fordulni...
-
Peat;)
veterán
válasz
Kubica volt az aki megcsinálta azt Alonsoval amit Hamilton szeretett volna Kimivel. Ezek után még viccesebb a korábbi beszólása Hamilton felé, az általa kritizált stílust Hamilton újra bemutatta, ő meg azt hogy ezt hogyan is kellene a formula1 nevű sportban. Kubicával nem jó rosszba lenni, ezt már Alonso is tudja
.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #29520 üzenetére
A rajnál nagyon otthagyott mindenkit, kár hogy hamilton tönkretette a versenyét.
-
adman
tag
válasz
Motion_Blur #29525 üzenetére
Massa / Hamilton - tök mindegy ki nyeri, semmivel sem lesz értékesebb ez az idei cím, mint a tavalyi, sőt...
ezért lenne jó ha Kubica lenne a vb
a büntik érdekesek,
1. Hami az elején kicsit túlságosan is tökös akart lenni, ha egy másik tökös van mellette, akkor akár símán neki is rongyolhatott volna. az első kanyaros incidensben viszont érdekes hogy Kovi szóba sem került, pedig Kimit végül ő rakta ki a pályáról. szvsz ha csak Hami és Kimi lett volna ott, akkor egy szép kifékezés lett volna, így kicsit durvább volt.
2. Massa forgatása bunkóság volt, sztem sokkal súlyosabb büntit érdemelt volna mint Hami
3. Bourdais büntetése nevetséges, hány ilyen összeakadás volt idén és hánynál volt bünti?
Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest