Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
-=Sziszi=- #38931 üzenetére
Pedig a köridők alapján egyértelműen pont az a 3 csapat a leggyorsabb. Több szabadedzésen is az első 7-ből 6 dupladiffúzoros autó volt. Ez nem lehet véletlen.
-
Oliverda
titán
válasz
-=Sziszi=- #38781 üzenetére
Szvsz nem csak húsz éves fejjel változik az ember. Ezért én is azt gondolom amit te.
-
Oliverda
titán
válasz
-=Sziszi=- #38764 üzenetére
"Most megvan a csapategység Brawn GP nél. Hami csak "belepiszkítana" azzal, hogy "összekapna"(pályán, egy idő után azon kívül is) Buttonnal és menne a széthúzás csapaton belül. Mindenképp kárát látnák. Lásd Mekinél Alonso-Hamilton páros."
Ez csak feltételezés. Mellesleg valószínűleg két brit jobban kijönne egymással mint egy brit és egy spanyol. Anno amikor Damon Hill már a 4. évét kezdte versenyzőként a Willams-nél és benyomták mellé a tök újonc Villeneuve-öt ők sem balhéztak össze pedig az utolsó versenyig keményen gyűrték egymást a VB címért. Meg lehet ezt oldani kulturáltan is. Alonso elég szélsőséges ilyen szempontból.
Ja és ha már Hill: [link]
-
törölt tag
válasz
-=Sziszi=- #38756 üzenetére
Miért mi lenne benne a rossz? Nekem egyébként így is jó, nem akarom hogy átüljön, mert így is a 100%-t kell hogy kiautózza. De én nem látok abban rosszat hogy Rubens-t lecserélik rá, mivel én mint néző valszeg nyernék a cserével. Jókat vívnának...amit eddig Rubens nem csinált meg sajnos, remélem a következő futamokon másként lesz. Én kifejezetten kedvelem Hamilton-t, de ezen kivűl nekem senkim...a legfontosabb hogy én jó és izgalmas versenyeket lássak, ezért egy csöppet sem félnék megversenyeztetni akár Button-l, akár Rosberg-l vagy Vettel-l.
Jókat vívnának sztem. -
bdav
őstag
válasz
-=Sziszi=- #38752 üzenetére
"Ezt arra reagáltam, hogy már a Brawn GP- be képzelik, mert rossz a csapata és ez az év ugrott és az ő tehetségét egyből az egyik legjobb autóba kell rakni. Úgyan már
"
ezt nemtom miből szűrted le. Oliverda amikor írta erősen kérdőjellel. Szvsz egyébként fog ottmaradni a McLarennél, hosszabb távon még mindig az tűnik a jobb választásnak.
-
bdav
őstag
válasz
-=Sziszi=- #38741 üzenetére
"Nagyon sztárolva lett Hami az a baj, így a fanok istennek tartják"
hát ez így pont nem igaz. Ellennem nagyon sokan kifejezetten utálják.
"l lehetne fogadni, hogy idén nem lesz VB."
ki az aki nem fogadja el? nem lesz vb nem lesz vb, nem tragédia, sok van még előtte. csak abban reménykedünk h. előbb utóbb összetákolják a verdát neki és tud nyerni párszor.
-
AMD Power
titán
válasz
Nekem mind1 csak Brit legyen. Nekem az is jó ha Button lesz a VB.
-
Nowhereman
őstag
válasz
-=Sziszi=- #38745 üzenetére
Kimit szerintem inkább a kihívás motiválja, mint a siker. Szerintem a visszaesése is legikább annak volt köszönhető, hogy addig mániákusan leakarta vadászni a vörös bárót az égről, aztán csak egyszer csak benne találta magát a gépében...
Lonzi sikere csak a Renault-tól függ. Őt az überments komplexusa fűti - őt csak egy őt 10-1-re verő csapattárs tuná kikészíteni, és valszeg kispiké nem rejt ilyen veszélyt...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Megynugtathatlak?
Szerintem Kimi az idén feltámad. Szimplán mert a levesben vannak, és nem a tetején az egésznek. Innét meg a szintén hülyére sztárolt ámbár meglehetősen mérsékelt képességű Massa mellett(akinek a tudása egy legjobb autóval az élről győznire korlátozódik) egy szupertehetségnek fog tűnni...
-
D@ni88
addikt
válasz
-=Sziszi=- #38573 üzenetére
mért?
versenytempóban Mclaren előtt vannak
az csak puszta szerencsétlenkedés hogy nem jön össze a pontszerzés... -
Yahhher
aktív tag
válasz
-=Sziszi=- #38315 üzenetére
Nem, a verseny végére száraz lett a pálya. A kavarodásból jól jött ki.
-
Timyyy
őstag
válasz
-=Sziszi=- #38315 üzenetére
Én nemtudom, a tolmács fordította.
-
MPowerPH
félisten
válasz
-=Sziszi=- #38098 üzenetére
De ott vannak az élen.... Kimi meg 5. -ről 14.
Az mekkora teljesítmény már?! Hát, nagyon meg lesznek dicsérve, és ezt most nem foghatják rá Kimi -re.
-
zed1983
őstag
válasz
-=Sziszi=- #37890 üzenetére
Jah ekkora egy hülyét
-
MPowerPH
félisten
válasz
-=Sziszi=- #37451 üzenetére
Lehet.
Egyel több meghibásodási tényező a Ferkánál ez a KERS, így is gond van a megbízhatósággal, és még itt van ez is.
Versenyen ha gond van, ki lehet iktatni csak úgy simán?
-
Njördli
tag
válasz
-=Sziszi=- #37445 üzenetére
Barokkos túlzás
, füstölt a gép, Kimi elég hamar el is hagyta amint leparkolt. Van videó a vezess.-hu-n
[link] -
MPowerPH
félisten
válasz
-=Sziszi=- #37445 üzenetére
Jaja, Kimi úgy ugrott ki, füstölt a pilótafülke.
"A negyedik helyet Button márkatársa, Barrichello szerezte meg, akit a Ferrari versenyzői követtek a sorban, Massa az ötödik, Räikkönen pedig a hatodik lett. A finn pilótának azonban esélye sem volt arra, hogy javítson az idején, ugyanis öt perccel a leintés előtt, az utolsó szervizelése alatt ki kellett ugrania versenygépéből, mivel füstölni kezdett az F60-as pilótafülkéje, írja az autosport.com."
-
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=- #37346 üzenetére
Iszonyat jó ez a kép.
-
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=- #37233 üzenetére
Ez aztán kurv* jó.
-
MPowerPH
félisten
válasz
-=Sziszi=- #37257 üzenetére
Így utólag lejött am,
-
MPowerPH
félisten
válasz
-=Sziszi=- #37254 üzenetére
Igen, ez nem elég ok?
Azt bíróságon is kemény büntetik...Miért hazudoznak.
Nem tudom, de elég sok olyan patkányságot csinált a McLaren, amiért én nem is sajnálom őket. Csak Hamilton -t, de őt is a csapat miatt.deicide: Benne van a szabálykönyvben. Trulli azért előzött vissza, mert Hamilton indokolatlanul lassan haladt előtte. Ilyenkor engedélyezve van az előzés. Hami nem hibázott, ő most 100% -osan ártatlan.
-
lenox
veterán
válasz
-=Sziszi=- #37210 üzenetére
Milyen sportot? A showt teszik tonkre.
Amugy szerintem nem egyforma a 2 eset, legalabbis en ugy latom, hogy a Montoyas ugynel nem buntetendo versenybaleset volt, itt meg azert Vettel hunyo volt. Akkor siman faszsagot csinaltak, most meg tul szigoruan buntettek.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
-=Sziszi=- #37080 üzenetére
-
törölt tag
válasz
-=Sziszi=- #37068 üzenetére
Igen az tény hogy az FIA segíteni akarja a privátokat (mélységes támogatás), és ez megnehezíti a felzárkózást,..pláne ez alatt az 1 hét alatt sokat varázsolni nem lehet.
De ez a fajta költségvetési kiegyenlítettség amit az FIA elkezdett és folytatni is fog, nem ennyire gyors, ebben az évben semmiképpen sem.Heidfeld autója megsérült a rajtnál (asszem talán kénytelen is volt kijönni a pit-be)
-
hunnylander
őstag
válasz
-=Sziszi=- #37062 üzenetére
Én esőnek csak azért örülnék, mert megkavarhatja a lapokat. Még Sutil is nyerhet, ha ő lesz Fortuna kegyeltje.
Egyébként tekintettel, hogy a McLarennek gyatra a tapadása és ezeknek az autóknak a slick esőgumira cserélése után drasztikusan csökken a mechanikai tapadásuk (ez tavaly ennyire nem volt meg, mivel a száraz gumi is barázdált volt, a tapadási felületek aránya jelentősen változott az mostani szabályokkal, az idei autók sokkal lassabbak lesznek esőben, mint tavaly, a kevesebb leszorítóerő miatt), és a McLaren a gumifelmelegítésben sem a régi már, maga a technika botrányosan rosszul viselheti az esőt. Én leginkább változó aszfaltot szeretnék (zápor jön, zápor megy stb.), amiben valakinek jól jönnek ki a kerékcserék, másoknak meg nem. De a McLarennek most semmi vesztenivalója nincs, ha rizikózik is a taktikával, mert flúgos futam nélkül esélyük sincs egy jó eredményre.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
-=Sziszi=- #36924 üzenetére
Briatore valszeg azért dühös, mert nekik is voltak hasonló terveik tavaly, csak azt elutasították.
-
Gyusz
őstag
válasz
-=Sziszi=- #36830 üzenetére
Már 2006-ban is látszott Kimin, hogy valami nem klappol nála. Mondjuk az autó sem volt az akkori Ferrari és Renault szintjén, de ha nem hibázott volna annyit, akkor szerintem bemákolhatott volna egy futamgyőzelmet. Aztán 2007-ben zseniális kezdés után csak autózgatott egy jó pár futamig, majd az USA Nagydíj körül magára talált (bár a győzelemre a következő versenyig várni kellet). Tavaly meg az elbénázott ausztrál futam után jöttek az eredmények, majd egy kiadós pechsorozat után a Német Nagydíj körül totálisan elvesztette a fonalat.
Az időmérők a McLaren-es korszakban jobban mentek neki, még az utolsó évében is (bár akkor sokszor könnyű autóval küldték ki), 2006 óta viszont szerintem többet hibázik, ráadásul általában elég rosszkor. Én mondjuk mindig is szurkolni fogok neki, és bármennyire is hiányozna, remélem tudja majd, hogy mikor kell abbahagynia.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Nekem is elég lenne,reméljük visszatér Kimi
Ha nem ő fog nyerni összesítésben,akkor nyerjen Kubica vagy Vettel.Csak ne Hamilton
-
Ijk
nagyúr
válasz
Szerintem már hiányzik belőle az a motiváció, ami néhány évvel ezelőtt. VB akart lenni és ezt megszerezte, ráadásul egy izgalmas és szoros idényben. Szerintem úgy van vele, hogy elkocsikázik, persze megpróbál összeszedni dobogókat, meg persze felmarkolja a fizuját. Úgy tűnik mint aki megunta az egészet. Mindegy, én úgy gondolom már bizonyított, mondjuk azért nem tagadom, örülnék még egy kis csillogásnak.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
-=Sziszi=- #36826 üzenetére
De sajnálom Kimit,jó lett volna egy dobogó
Nembaj,elég ha megnyeri a maradék 16 versenyt
-
Ijk
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #36823 üzenetére
Nem tudom mitől állt keresztbe, mint a kacsa. Valószínűleg ő rontotta el. Van esetleg videó az esetről? Palikék szerint ráment a poros részre, de az ő állításuk számomra mindig megerősítést igényel
-
Oliverda
titán
válasz
-=Sziszi=- #36813 üzenetére
"Mentségükre legyen, hogy a franc se tudta hogy a lágyabb gumi ennyire rossz."
Domenicali szerint az eddigi edzések legfontosabb tanulsága a gumik viselkedése: "Idén teljesen más, mint korábban. A lágyabb keverék jelentősen kopik, míg a keményebbnek gyengébb a tapadása. Számítottunk erre, és dolgozunk is rajta."
-
Peat;)
veterán
válasz
-=Sziszi=- #36654 üzenetére
Nem azt írtam hogy semmi munkája nincs benne mint személy, hanem azt hogy ez nem a Brawn Gp munkássága, így az ő nevével szerényen.
Egyébként Japánban egy autó gyár produkált negatív üzleti eredményt, évtizedek óta először. A Toyota kedves Sziszi, akik kitartottak. A Honda nem volt rákényszerítve az eladásra, 1 évig még biztosan nem...ezért is írom hogy hülyék. De akkor másképp látjuk a dolgokat, nincs ezzel semmi gond.
-
MPowerPH
félisten
válasz
-=Sziszi=- #36634 üzenetére
Így van, egyet értek. Kimi -nek meg az újabb balf@szkodása miatt kell gratulálni, mert adva volt a 4. hely legalább. Kubica és Vettel kiesésével meg sima 2. hely.
És azt is meg kell jegyezni, hogy a Ferrari nem hogy lassú, de még megbízhatatlan is. Így nem tom mit várnak.
-
válasz
-=Sziszi=- #36611 üzenetére
Én sem mondtam, hogy a dobogóra elég amit mennek, de azért ha tartották volna magukat végig, az első 6-8ba benne lehettek volna. csak aztán sorba cseszték el amit lehetett
Imádkozzunk feltámadásukért
-
MPowerPH
félisten
válasz
-=Sziszi=- #36611 üzenetére
Azért Hamiltonnál lehetett látni, hogy jól működött, azért tudott olyan sokat előzni. És a belsőből is látszott, megindul az autó mikor pöckölget.
-
válasz
-=Sziszi=- #36316 üzenetére
nemhogy plussz infot nem ad, de sokszor olyan dolgokat tudnak benézni, hogy ihajj
-
-Mike-
addikt
válasz
-=Sziszi=- #36228 üzenetére
Fogunk idén még pár pupillatágulást látni.
-
-Mike-
addikt
válasz
-=Sziszi=- #36225 üzenetére
Persze hogy lesz min.
Pl: és a futamot megnyerte.... RUBENSZ BÁRICSELLLLÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=- #36164 üzenetére
Semmit mondó egy kocsi a Brawn GP külsőre de gyors és Brit.
-
válasz
-=Sziszi=- #36171 üzenetére
Szerintem én is leülök a tv elé délután is. Bár speciel nekem az új kocsik nem tettszenek
Pilács: szellőztetni kéne
Amugy meg ugy lesz izgalmas, ha egyszer csak valamelyik "nagy" csapat előrukkol majd valami "naggyal"
-
hunnylander
őstag
válasz
-=Sziszi=- #36162 üzenetére
Nyomába sem ér Nicolenak. Sem esztétikailag, sem tartalomra.
-
válasz
-=Sziszi=- #36157 üzenetére
Azért ennyiből még nem kellene Barrichellót másodiknak sorolni. Ha megnézed a legjobb időket, akkor az ővé volt az
-
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=- #36157 üzenetére
Én nagyon örülök Button sikerének de az a kocsi meg a festése... valami borzadály ahogy kinéz az a kocsi.
-
Integra
titán
válasz
-=Sziszi=- #35805 üzenetére
mi van ha szabályosak és egyszerűen arról van szó, hogy a nagyarcúak most hoppon maradtak, mert nem ők jöttek rá, hogy mit és hogy kell jól csinálni?
nem ma látták először azt az alkatrészt, talán nem tudták időben legyártani maguknak úgy, hogy jó legyen?
az meg egyenesen vicces, hogy brawnt a ferrari kb csak le nem csalózza, főleg azután, hogy a ferrarin annak idejében hány ilyen egyedi technikai megoldást alkalmazott, amire szintén pislogtak a többiek..
briatore meg default egy köcsög, tőle ez nem újdonság. valszeg nem pippantotta rendesen le az új nője éjjel -
Ricardo
titán
válasz
-=Sziszi=- #35586 üzenetére
Kiváncsi vagyok mi lesz a vége ennek a huzavonának. Remélem nem mi (nézők) isszuk meg a levét
-
hunnylander
őstag
válasz
-=Sziszi=- #35448 üzenetére
Mindenki takargatja, még azokat a szárnyait is, amit agyonfotóznak amikor az autó már elindul. De közeli képeket, amikor az autó áll, nem szívesen engednek a fotósoknak, mert azokon a képeken könnyebben analizálható az elem jellege és működése. A beam wing teljesen újnak tűnik, a diffúzor kivehetetlen.
A ne sírjál, hogy még mindig van feljesztési verseny és takargatják egymás elöl a dolgaikat a csapatok.
Köridők vannak, de még kora reggel van és már csak ketten tesztelnek ma, úgyhogy információértékük még nulla.
-
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=- #35446 üzenetére
Lesz itt majd csihi-puhi majd az első helyért... és majd a harmadik helyezet lesz majd aki boldog lesz....
-
Bermi
aktív tag
válasz
-=Sziszi=- #35178 üzenetére
hát ez nem egészen van így mindenkinél.
Hamiltonnak tudnék szurkolni egyszer, ha olyan irányba változik, hogy elfogadjam emberileg, vagy valami ilyesmi. még öregedjen, naaanagyon jó pilóta és még enyhén fogalmaztam.
Alonsot és Scumit ki nem állhattam, aztán idővel megkedveltem majd szurkolójuk lettem.
Raikonnen alapból no1 nálam.
Bajban is lennék, ha Alonsoval csatáznának egész évben a bajnoki címért, de az még arrébb van, meg ott van még pár csapat
(de azért sejtem kire tenném le a voksomat) -
PazsitZ
addikt
válasz
-=Sziszi=- #35155 üzenetére
Majd ha nem állítja magáról, hogy jobb Schuminál vagy Sennánál.
Meg nem élvez a bőrszíne miatt pozitív előnyöket és hype-ot.
Meg nem arcoskodik, hogy ő hány hellyel előrébb végezne a maratonban Buttonnál.
Meg még nem tudom hány arcoskodó húzásáról leszokik és olyan szinten teljesít mint eddig, akkor lehet én sem fogom útálni. -
törölt tag
válasz
-=Sziszi=- #35155 üzenetére
jaj nehogy visszavegyen az 'agresszív' stílusából...én pont ezért (is) kedvelem.
-
RedWing
aktív tag
válasz
-=Sziszi=- #35146 üzenetére
Itt a lehetőség Hamilton előtt. Most megmutathatja a kételkedőinek, hogy mit tud kezdeni egy (jelen állás szerint) nem top autóval! Mindenesetre kíváncsi leszek mennyire boldogul majd az első 1-2 futamon!
-
Bermi
aktív tag
válasz
-=Sziszi=- #34950 üzenetére
kát sorral hátrább, de a másik videón jóval később indul és mégis elhúz mellette (rögtön az első a listában jobb oldalt), de végül is mindegy, legyen úgy
de nagyon jó volt látni, rajt feeling kicsiben
-
Bermi
aktív tag
válasz
-=Sziszi=- #34828 üzenetére
tavaly is ott volt Brawn, nagy csodát nem várok idén tőlük, még dobogóst se,
persze Button miatt én örülnék a legjobban, ha nem így lesz
-
!Overdose!
őstag
válasz
-=Sziszi=- #34828 üzenetére
Button védelmében mondom, hogy ő egy szűz autóba ült bele tegnap és neki kellett beállítani, tehát a semmiről kezdte. Ehhez képest Barichello biztos profitált a tegnapi nap munkájából.
-
Oliverda
titán
válasz
-=Sziszi=- #34743 üzenetére
Ja, a csapat főszponzora meg a Délhús Rt. lesz. [link]
-
Oliverda
titán
válasz
-=Sziszi=- #34731 üzenetére
Egész jól néz ki. Már csak egy normális festés kellene neki.
Brawn-Mercedes
U.I.: Amúgy azt tudtátok hogy a brawn disznósajot is jelent? Disznósajtos merga.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
-=Sziszi=- #34218 üzenetére
Szerintem ez egy óriási hab..
-
30z.Samu
titán
válasz
-=Sziszi=- #34218 üzenetére
Jó lenne, ha indulna a Honda, már csak azért is, hogy Button ne maradjon ki!
-
Noddy
senior tag
válasz
-=Sziszi=- #34076 üzenetére
Szinte száz, hogy idén nem fognak futni a hondák, válság van, nem öl senki sem pénzt most az F1-be feleslegesen. (Bár ne lenne igazam.)
-
wildrain
addikt
válasz
-=Sziszi=- #33747 üzenetére
Szinte semmi változás nem lesz, legfeljebb nem csinálnak kilógó kipufogót, hanem olyan lesz, mint a Toyotáé. Szerintem az szebb is, beleolvad a domborulatokba.
Funkcióra nem tudom, mennyit befolyásol, szerintem nem sokat, habár az ilyen "háton vágott" nyílásnál valószínűleg több a légörvény, mint amennyinek a mérnökök örülnek... -
wildrain
addikt
válasz
-=Sziszi=- #33743 üzenetére
Szabálytalan autót épített az a csaló, mocskos Ferrari!
De semmi vész, valószínűleg csak eltiltják őket.
-
PazsitZ
addikt
válasz
-=Sziszi=- #33736 üzenetére
A Williams is elég masszívnak/vastagnak tűnik szvsz, csak a sötét szín karcsúsít rajta.
-
hunnylander
őstag
válasz
-=Sziszi=- #33736 üzenetére
Mit? A kollektív teszteket ma a portugáliai Portimaoban, a versenyeket meg március végén (27-29) Melbourneben (AUS).
-
hunnylander
őstag
válasz
-=Sziszi=- #32365 üzenetére
Nagyon jo kis vidi, nade nyomaba sem er ennek: Emese*: Owned!
*Egy igazi Emese. Koszonjuk Emese, hogy gazdagitottad nekunk a Youtube-ot!
-
zolynet
veterán
válasz
-=Sziszi=- #32337 üzenetére
és Ők együtt
-
Incubus
tag
válasz
-=Sziszi=- #32240 üzenetére
Ez a szezon végére változott nem?
-
joey04
titán
válasz
-=Sziszi=- #32102 üzenetére
Nem a Ferrarinak volt idény a legjobb autója
A számok mást mondanak.
Hamilton szerezte a legtöbb pontot, így ő volt a legjobb pilóta
A Ferrari szerezte a legtöbb pontot, így ők a legjobb csapat.
Annyira szoros volt az idény, itt tényleg a számok döntenek csak.#32109: na kezdődik... még csodálkoztam is hogy eddig ennyire normális volt itt a társalgás.ennyi elég is volt ebből a topikból egy ideig.
-
törölt tag
válasz
-=Sziszi=- #30067 üzenetére
Kubica mikor dolgozott a VB-ért eleget?...Robert egyszerűen úszik az árral, az autója nem elég jó hogy a VB címért kűzdjön.
Hamilton: Ez a sportszerűtlen vezetés egy nagy répaság, olyan megmozdulásra mondják sokan ami max nem megszokott, de ennyi.
Az egész mezőnyben alig pár ember..hirtelen talán Kimi és Kubica (bár neki volt necce, te tény hogy nem sok) mondhatja azt hogy túl kemény..
Akár Massa (pl. most), akár DC többször, de még többek hasonlóan keményen képesek viselkedni, csak nem ők vannak terítéken.
Újra visszautalnék MS parkolására...milyen kevesen voltak azok akik melléálltak. Nem rosszindulatból, hanem mert nem igen törödnek a másik bajával, umond profik.Szal énszerintem ez a sportszerűtlen vezetés egy nagy humbuk. Egyszerűen sokat van akcióban..és igen, nem nagyon tisztel másokat bármilyen régen is van az F1-ben, megcsinálja velük azt ami egyértelműsítheti a ahelyzetét.
Meg talán piszkálja őket, hogy nem lépett be a GPDA-ba..mittomén bár ott is vannak problémák.Massa: szintén nem sportszerűtlen, most ez egy ilyen helyzet volt, meg amikor Kimi-vel szemben néha kicsit keményebb volt, az is csak onnan származtatható, hogy biztosítani szeretné a helyzetét csapaton belül.
-
AMD Power
titán
válasz
Erkölcs az F1-ben? Azt felejtsd el.
Nekem is mindenki azt mondja ,hogy Kubica lesz a VB. Lewis Hamilton lesz a Világbajnok!
-
copin
őstag
válasz
Erről Rutgerus Johannes Martinius van Nistelrooij gondolata jut eszembe, aki egyszer azt mondta, hogy miután (érvényes) gólt lősz, már senki sem kérdezi, hogy hogyan érted el. A lényeg, hogy megcsináltad.
Ezen a vonalon elindulva bárki megérdemelné a VB-t, de speciel egy Kubi VB-n kicsit beájúlnék. Már csak azért is, mert kelet-európai a fickó, emellett jó arc.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
-=Sziszi=- #18652 üzenetére
Ezen kivül még nagyon sokan szeretik a sexet extrém stilusban. Csak nem tudsz róla.
A legnagyobb Mosley ellenző: Bernie Ecclestone is elég nagy lókötő.
Kicsi, csúnya, és sok a pénze. És mellesleg egy tucat szebbnél szebb nő van körülőtte.
Tutti hogy nem semmi kis partyk vannak ott is, csak ő jobban vigyáz. -
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=- #18009 üzenetére
Mentség nincs de primkónak nem kell lenni.
-
JJános
addikt
válasz
-=Sziszi=- #4184 üzenetére
Ismerem ezt az érzést, hogy sehogy nem akar összejönni. Mindenki más a hibás, merénaztán kétszeres VB vagyok, és így tovább. Mintha számítana. Kova oda fog neki vágni, okos fiú. Majd akkor amikor lehet.
Massa, és Kimi jól el vannak. Mondjuk Kimivel aki nem jön ki, az vagy para, vagy anti alkoholista.
-
JJános
addikt
válasz
-=Sziszi=- #4156 üzenetére
Sok jó ember kis helyen is elfér. Pláne ha olyan kicsi mint Massa. Vicc volt, bocsi. Szerintem Massa tudat alatt pontosan tudja a sorrendet, még ha néha legyőzte is Kimit.
Még ha azt nyilatkozza, hogy nem segít Kiminek, akkor is. És ha Kimi nagyobb figyelmet kap csapaton belül, nem hőzöng, nem tiporog, nem nyafog, nem rugdos bele semmibe, és senkibe. Más karakter. Ugyanakkor láttunk egy-két szép dolgot tőle. Szerintem az öt leggyorsabb pilóta egyike. Kimi viszont a legjobb.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Alonsonak az kell,hogy ő legyen az elsőszámú pilóta,ő legyen az úr,a csapattárs meg le van sz@rva.Kimi egyszer sem nyávogott,amikor massa előtte volt,vagy kiesett.Alonso egyszerűen nem tudja elfogadni,ha megveri a csapattársa.Neki fisichella volt a tökéletes csapattárs.
Arra leszek én kíváncsi,hogy a renaulthoz ha visszamegy,és kova lesz a csapattársa,ő se fogja eljátszani a mások számú pilóta szerepét.Na akkor mit csinál alonso? -
PazsitZ
addikt
válasz
Igen lassan ez a vicc fogalmazódik meg bennem:
Egy csávó a rádióban híreket hallgat: "Egy őrült az autópályán szembe halad a forgalommal"
Mire az emberünk: - Mit egy? Mind!
Szóval, ha úgy látod mindenki hülye körületted, nem árt átgondolni, a hiba esetleg nem a te készülékedben van-e? -
Peat;)
veterán
válasz
-=Sziszi=- #4139 üzenetére
Amiről Stepney azt állítja hogy kétirányú infoáramlás volt! Mivan ha életében először igazat mondott!
Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest