- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Oke, egyszerusitsunk! Iden ki a legjobb esoben az elversenyzok kozul?
Csak egy nevet kerek es zarjuk is az eszmecseret.
Lewist a rivalisaihoz kell viszonyitani, ugyanis veluk all harcban a cimert, logikus, hogy ossze kell vetni oket, hogy ki a jobb az idei feltetelek mellett.
Es az egeszet te kezted a (#24574)-gyel, most pedig fejezd be egy nevvel!
-
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
Abban a tengerben az elso kanyarnal legalabb hatan usztak fel egymas utan, nem csak az ujonc akinek az volt elso F1-es esofutama.
Honnan is rajtolt Lewis? Mit is okoztak neki a BMW-k a rajtnal? Mi is tortent vele elozo nap?
Ez a dolog mar nem is egyszer ki volt targyalva, reszemrol is. Hasznald a keresot.
Te meg inkabb elemezzed a kedvence(i)d idei esofutamait. 2008-at irunk. Lewis minden teruleten sokat fejlodott 2007 ota. Es Nurburgring miatt sincs semmi szegyelnivaloja, semmi olyat nem csinalt, mint Massa Silverstoneban vagy Kimi Monacoban vagy Silverstoneban, szamold ossze az ossz hibakat, pedig e ketto fickonak nem ezek voltak az elso F1-es esofutamai.
-
törölt tag
Sztem nincsenek jól megfigyelhető trendek...csak az összecsengés miatt fogalmazok így
..sztem inkább jól megfigyelhető rosszul müködő trendek lehetnek...
Különben mivel magyarázod például a tavaly Monaco-i esetet, mikor Hamilton lenyilatkozta, hogy 2. számú versenyző...majd utána/később helyesbítette a szavait?
Egyértelműen mutatta, hogy lehetséges olyan nyilatkozatot tenni, ami nem egyezik a csapat érdekeivel.Lehet, hogy van egy felépített váz, de azért nem robotok...
Hamilton a nyilatkozatában is elismerte, hogy Massa erősebb volt..megpróbált tartani egy távolságot, de azt Massa-nak sikerült növelni.
Szal akkor ez vagy összecseng a McLaren sajtóterveivel, vagy akkor megint arra láttunk példát, hogy a Merga nem adja meg mit mondhat a versenyzője.
és ez csak logika nem naívitás.
A motorsportban többször előfordul a gyógyszerrel versenyképessé tett versenyzők, évek óta.
Biztos hogy jó orvosok vannak, akik tudják mivel nem borítják fel az egyensúlyérzéket..stb. -
7Heads Drago
veterán
3. ennek olyan, magyarázom a bizonyítványt, érzése van... teljesen felesleges volt ezzel jönni, a fanok így is az égbe magasztalják, a többi 90%-ot meg nem érdekli a szánalmas magyarázkodása.
De most tényleg, ha senkit nem érdekel akkor miért is firtatjuk ezt?
2-ik lett és kész.
A drog pedig szerintem a F1-ben sem megengedett. Inkább gyógyszer lesz az.
vagamo: Még ez sem segit a Red Bull-on. Lehet, hogy nem csak szárnyak, hanem sugárhatjtómű is kellene, vagy legalább egy propeller. -
7Heads Drago
veterán
Most nem Hamit akarom védeni, de én már pénteken az edzések után is mondtam, hogy valami nem kerek. Ezért nem volt kinnt annyit a pályán Hami.
Nem is oly rég Kimi szenvedett az egyik versenyen betegen.
Szépen ment Hami és kész ha beteg volt, ha nem.
A versenyzők nyilatkozatai pedig saját fogalmazásuk. Vagy szerinted belemondják a fülükbe egy fülesen keresztül?
Ők maximum kereteket kapnak a csapattól, hogy miről beszélhetnek majd. De nem tudják előre mi fog történi a versenyen. -
hunnylander
őstag
kommunikációs szarvashiba
Azt Kovalainen magatol talalta ki (erezte) es mondta el. Ne probald meg beallitani, hogy a pilotaknak mar nincsenek is sajat erzeseik es gondolataik amikor nyilatkoznak. Pl. a verseny utan nem is kommunkalnak a sajtosaikkal (nincs is ra ido), ugy valaszolnak a kerdesekre, ahogy tudnak.
A Ferrari motor megbizhatosagi hatasfoka az elmult ket futam alapjan 50%-os. A masodikhetveges Ferrari motorok elfustolesi aranya 100%. -
hunnylander
őstag
Hat pedig Kimivel kapcsolatban is volt mar olyan, hogy csak a futam utan mondtak el, hogy nem volt egeszseges a versenyhetvegen.
Egyebkent, a hirek a nyilatkozatokbol lesznek. Azt meg ezer dolog befolyasolja, hogy mikor ki mirol beszel. Tobbek kozott az ujsagirok kerdesei is.
Tovabba egy csapat nem mutathatja magat sebezhetonek ilyen dolgokal a futam elott kiteregetve.Neked igenis a sapkaval van a bajod. Szalljal mar le a Hamilton temakrol, itt a tobbseg ugyis utalja azokat, nem kell, hogy meg te is ezzel foglalkozz. Ez a Hamilton szurkolok reszortja.
Ego ez a Ferrari motor. Vagy, ha nem is ego, fustolo. SPA es MONZA jon!
-
hunnylander
őstag
Ha elore nyilvanossagra hozzak, akkor meg az a baj, mert ugy meg le akarja magarol venni a felelosseget.
Es kulonben is, hogy lehetne elore nyilvanossagra hozni azt a futam elott, hogy pl. a futam alatt hogy erezte magat. Vagy az idomero utan mar nyilatkoznia kellet volna rola, pedig akkor meg nem is tudhatta, hogy hogyan fog alakulni kesobbiekben az allapota.
Ha sapka van rajta, az a baj. Ha nincs rajta sapka, az a baj.
Nem ti utaltok foglalkozni Hamiltonnal? Akkor miert teszitek?
Sokkal erdekesebb temak is vannak: a Ferrari motor, Kimi.
Ezekrol mondjatok mar valami besarozot, mert most ezekrol lehetne, Lewisrol NEM. Kivalo teljesitmenyt nyujtott. Hozta azt, amit lehetett es ezzel megerositette a vezeteset a pontversenyben.
A fajdalomcsillapito meg nem nyugtato, ugyhogy lehet vele vezetni.
Megha Lewis eronlete nem is volt toppon, semmi hibat nem vetett a futamon. Kimi mit szedett be, hogy igy elintezet egy szerelot?
-
törölt tag
miért lett szánalmas?
Már megin t mit kell támadni...komolyan mondom teljesen fel lehetne dicsérni Massa-t, vagy lehetne beszélni az eseményekről, csapatokról, erre mi a téma...Hamilton 'szánalmas' magyarázkodása a 2. helyre..
A futam lényegét sikerült megragadni...talán az első hozszólásban...nem is tudom, nem is nézem vissza, mert lehet hogy tényleg. -
hunnylander
őstag
Eleinte Alonso volt preferalva (Monacoig biztosan), de hamar kiderult, hogy Lewis nem az a szokvanyos pilota meg ujonckent sem. Amikor meg mar o vezette a pontversenyt miert is kellett volna Alo csicskasanak tenni? O.o A te ket szep szemedert, csak mert utalod es nem esik le, hogy nem kisebb tehetseg, mint Alonso? Nem veletlenul Alonso repult. Ha Ron tudta volna, hogy Alo sokkal jobb es Lewis csakis szabotazs miatt lett volna jobb, akkor csicskas is lett volna es nem pontegyenloseggel zarul az ev es a csapat jovobeli sikereinek erdekeben Lewis repult volna. (Ugyanis Lewisnak csak egy evre szolt a szerzodese, ahogy egy ujoncnak altalaban. De meddig is hosszabbitottak vele? Vajon miert?)
Most ki is vezet a pontversenyben? De ugye csak azert mert Kovat szabotaljak, es a Ferrarit is.
Lewis magatol egy nagy nulla, csakis szerencseje van es az ellenfeleit mindig szabotaljak.
-
tuskooo
addikt
Remélem, hogy nem, bár arra is megvan az esély. Az tuti, hogy nagyon hiányoznak a régi kulcsemberek, lassan el fog fogyni a régről maradt erő. Alonso sztem jó helyen lenne a Ferrarinál, a fejlesztésekhez is több köze lenne, mint a mostani két pilótának, bár ez erősen megérzés, nem tudom megindokolni
Érdekes, úgy is lehet osztani a Ferrarit, hogy egyáltalán nem veri ki a biztosítékot
-
JJános
addikt
Nagyon irritál a hsz.-ed. Csak hogy belerughass, mert vitázott veled. Ő nem mondott mást csak, hogy esőben csökken a teljesítmény, mellékelt egy cikket, amit nem ő irt. Te meg jössz, hogy belerúgj. Undorító.
Isten egy, és oszthatatlan. Ha valakit Istenen kívül istenítesz, az engem irritál. Ha pedig csak azért írod le, hogy csúfold azt, aki a kedvencünk, nos ez itt üldözendő. Moderátor, és Házigazda is leírta. Esőmenő nem irritál, de Isten nevét hiába ne mond, ne ird.
-
lenox
veterán
Hat en mar kurvara unom, ahogy mindenkit lenezve beleszol mindenbe, a 'szakmaisagot' hangsulyozva, amihez annyi koze van, hogy szerencses napon jol rakja ossze az olvasott infokat, szerencsetlen napon meg nem. Es vegso ervkent mindenki huzhat a sunyiba, de vele csak ervekkel lehet vitatkozni. Persze azokat nem erti...
-
hunnylander
őstag
nemrégiben kijelentetted, hogy nem tudnál szurkolni Hamiltonnak, ha
Fenntartom, mert ez az igazsag. Sajnalom, de en nem vagyok hajlando egyutt sullyedni a vilag erkolcsi erzekevel. Egy egeszseges iranyultsagu ferfiember nem tud azonosul egy meleggel, ha a fene fenet eszik, akkor sem.
Es soha nem allitottam be Lewist istennek.
-
hunnylander
őstag
Mellozzed a "Hamilton az isten" megnyilvanulasaidat. Gyerekes es nagyon irritalo egy hivo ember szamara.
A McLarent sem tudna mindenki ugy vezetni, mint Hamilton, de te csak szurkoljal Piquet jr.-nek, hatha meg marad nehany evig az F1-ben az apja neve miatt.
Nelsinho soha nem is volt es nem is lesz akkora tehetseg, mint Lewis. A debutalasa pedig nem normalis (Kovalainene, Glocke az!), hanem borzasztoan gyenge volt es ezen egy mak-masodik hely sem valtoztat.
-
hunnylander
őstag
Azota Lewis tobbet fejlodott, mint Nelson.
Nade! Khmm, Nelsinhonak hanyadik GP2-es szezonja is volt a 2006-os? Ja, hogy a masodik. (Forma 3 utan nagy ugras am a GP2, nem is szoktak az ujoncok egybol megnyerni, csak a szupertehetsegek.)
Ennek ellenere ki is nyerte az evben a GP2-t? A rookie.Nincs tobb kerdesem.
-
törölt tag
...sztem a 'szakmaiságnak' is vannak fokozatai, alapesetben elég kell legyen a hozzáállás.
Az ember nem juthat ki minden futamra, márpedig gondolom szakmaibb az aki saját szemével látta-tudja hogy fordulnak az autók mondjuk Melbourne-ben.
De sztem szakmailag tud fejlődni mindenki a topik témájában, szal csak hajrá...ha Hunny' szakmázva érvel, akkor tessék szakmázva ellenérvelni...ez csak emeli a topik szintjét...még akkor is, ha ez ki lett kényszerítve....a tudás hatalom ugye
-
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
Mar lealltam a Mc****n temaval, ami ertheto okokbol zavarja a tobbseget, teged is beleertve.
Normalis arcok, relative, hogy kik azok.
Es, ha toleransabbak lennetek, eszrevehetnetek, hogy a Mekis temaval is allandoan erintem a Ferrari temat. Ki idezte a Ferrari nyilatkozatokat pl.? A Mekirol sem szoktam a Ferrari kizarasaval beszelni, mert nem is lehet.
Ertem en, hogy mi frusztral itt sokakat.
-
producer
csendes tag
-
Zé_Mester
őstag
jójó, elismerem, tényleg van igazság abban amit mondassz, de akkor idézz fel egy olyan futamot, amit Wéber közvetített, meg amit Palik.
ég és föld........kbmert az egyiket úgy nézed végig hogy majd elalszol, mert csak langyi szöveg és slussz
vagy úgy hogy jókat mosolyogsz és közbe le se tudod venni a képernyőről a szemed.kb pont ilyen a Wéber <<----->> Palik közvetítés.
-
Zé_Mester
őstag
Talán próbáld ki magad olyan nemzetközi GPL bajnokságban is élő ellenfelek ellen és csak kuplung segítséggel mint Wéber, aztán ha te is világbajnok leszel, akkor beszólhatsz bármit a szimulátorokra.
a szimulátor csak szimulátor, ott nem érzed azokat az erőhatásokat amik a valós F1-es autóba hatnak rád.
Palik legalább átélte már milyen amikor egy F1-es autó kinyomja a szemed, mert olyat lassul. szóval csak erre akartam kijukadni -
venember83
nagyúr
Meg kezdo, tanulnia kell ezt is, mint a SC-os viselkedest, szerencse, h a brazil palyat alaposan begyakorolta a playstationon
Megfizet majd ezekert meg a srac, nem fog orokke orkodni folotte az FIA
mod: Latom megint elszabadult itt valami, ejnye, ennyire osszeveszni par korozo egyen miatt, patetikus
En is veszekednek mondjuk, ha valaki a Ferrarit mocskolna, de elegem van a pilotak istenitesebol es mocskolasabol. Csak errol szol a totyik, semmi technikai duma, abszolut semmi mas csak pilota-imadat, ha meg valaki ennek ellentmond, akkor az vak, hulye, rasszista, stb, ennek igy meg semmi ertelme szerintem.
-
JJános
addikt
Nem is azt mondtam, hogy jobb, hanem hogy roszabb. A magyar mindíg is undorítóan viselkedik más emberekkel. Mert megteheti, mert mér ne szóljon be.
Az idiótizmus betegség, mint ahogy az is, aki idiótáz embert.
Semmi problémám nincs. És nem is lesz. Nem vagyok a barátod sem.Durván megsértesz másokat, és azt mondod, ez belefér? Nem.
Van itt aki védi Hamiltont.Én csak azt nem értem, ha Kimi nem csinál ügyet ebből, akkor ti milyen jogon foglalkoztok más ember személyével? Mert jó szemétkedni, mert divat. Egy jó szót nem bírsz már szólni senkihez? Ez a menő. Én ettől hányok.
-
ronaldo
őstag
....mert fekete. Vicces és röhögésre gerjeszt az is, hogy a mai világban azt jelenti a hátrányos megkülönböztetés hogy azzal b#sznak ki, aki nem zsidó, néger, buzi, etc. Megéri "hátrányos helyzetűnek" lenni. Ha hamiltont megbüntetik, akkor mocskos rasszista gárda az egész motorsport.
-
ronaldo
őstag
Komolyan mondom (igaz, picit én is elröhögöm a végét)... De Schumi legalább amikor úgy igazán g#ci volt, akkor odaállt azt kilökte a gyereket (amiért persze ki is zárták az adott vb pontversenyből) vagy ha nem szabályos eszközhöz nyúlt (amit másfél évtized alatt nem kirívóan sokszor tett meg) akkor azt vállalta. Ellenben a legutóbbi kétes esetnél pl. úgy hátrasorolták Monacoban, hogy csak úgy nyekkent (ami ott ugye hatványozottan hátrányos).
Ehhez képest hamilton mindig sunyiban féreg, de úgylátszik a sportvilág vevő erre. Pedig a mindennapi életből való példa, hogy nem azt tartják fasza gyereknek aki olyat művel, hanem aki fel is vállalja. Holnap kijárna neki egy gumifal.
Egyébként ezt a manővert meg lehet tenni az első, hetedik, tizedik versenyen, de nem az utolsón. Bár hamilton jól döntött, mert az összes közül ez az az egy eset, amikor nem fog büntetést kapni. Igaz, ez megint inkább surmóság...
-
JJános
addikt
Inkább nem válaszolnék, már leírtam véleményem. Ha nem vagy magyar, akkor az a nemzet sem jobb, mint a magyar. Le idiótázni embereket? Ez már a gyűlölet. És hogy kinek mit kellett volna csinálni, azt te mondod meg? Aha, értem.
Vedd úgy, hogy mostantól bármit leirhatsz, nem fogok reagálni. -
DigitXT
félisten
Ez különben szándékos feltartás, ami 5-10 rajthelyes büntetéssel jár.
Bennem is felmerült, hogy mi a f...t keres ott: akkor jött ki csak a boxból, Kimi meg már gyors körön volt: a minimum az, hogy lehúzódik, nemhogy még be is legyezget...JJános:
Mikor ment volna Kimi gyorsabb kört? Előtte például.
Arról ugye nem hallottál, hogy az autókból a körözés során fogy az üzemanyag.
Ez egy ilyen időmérőstruktúra: nem lehet akármikor akármilyen jó kört menni. -
JJános
addikt
Ezt vártam tőled. Gondoltam, hogy még ezen a szinten vagy. Mikor ment volna Kimi gyorsabb kört? Előtte például. Nehogy már egyetlen gyors körre keljen várni. Massa ment egy gyors kört, aztán egy gyorsabbat. Talán ezt a taktikát lehetett volna alkalmazni.
Eléggé undorító szintre süllyedt Hamilton gyűlölete.
Eddíg sem bírtam a hsz.-eidet, mert személyeskedő vagy, és ez most már így marad.
-
hunnylander
őstag
Mondtam én, hogy ne büntessenek? De a büntetésnek arányosnak kell lennie a vétség súlyával és bekövetkeztének okaival.
Na és nem Hamilton/Szato/Button-utálóknak kell meghozniuk, hanem elfogulatlan illetékeseknek.
Ezzel be is fejezhetnénk ezt a témát.
Hami kezdi megtanulni a pályát.
-
hunnylander
őstag
Ez csak Hamilton érdemeit növelné. Az utóbbi futamokról is mondta, hogy még az időmérő első két szakaszában is még 'tanulja' a pályát, és csak akkor kezdi annyira megismerni és megtalálni a legideálisabb megoldásokat és beállításokat, ami már elfogadható lesz a harmadik szakaszhoz. Akkor meg már oda is tud tenni egy tökéletes kört.
A nagy pilóták véleményét fogom ismételni: hihetetlenül gyorsan tanul a srác.
A GP2-t is rookie-ként (újonc) nyerte, az F1-hez is megvan erre az esélye.
-
Vandit.
addikt
"Tizenöt éve rajongok a McLarenért, most belülről, a csapat versenyzőjeként is láthatom, milyen fantasztikus munka zajlik itt. Nem azért vagyunk mi a legjobbak, mert bármilyen adatot elloptunk másoktól, hanem mert a mi mérnökeink készítették el a legjobb autókat."
....a Ferrari adatai hathatós segítségével.
Ezt Ő maga sem gondolta komolyan.
Látszik nyilatkozni azt már megtanították. -
hunnylander
őstag
Tagadhatatlan, hogy Hamilton jelentős hasznot húz a bőrszínéből.
Tagadhatatlan, hogy sokaknak nem tetszik se a színe, se a jó teljesítménye.
Tagadhatatlan, hogy a fehér színből -nel mégnagyobb hasznot lehet húzni, a történelem bízonyítja. Tagadhatatlan, hogy Hamilton ősei, hogyan kerültek Amerikába. Tagadhatatlan, hogy az egy aljas embertelen dolog. -
törölt tag
Igen Aesir, valóban senki nem tud kibújni a bőréből.
Lehet hogy sokakat foglalkoztat az hogy Hamilton szinesbőrű, azt is elfogadom hogy ennek valóban vannak szükséges marketing hozványai.
Én mindvégig mint 'csak' mint versenyzőről beszéltem, és teszem ez után is, Hamilton-ról.A PR pedig hasson azokra akik felveszik azt.
-
V.Stryker
nagyúr
Ez csak azért van így,mert fixek a pilóták. Ha nem lennének fixek, akkor ilyen irányba is fejlesztenének. Pl. standard kormány, stb. Mit mondjak? Oldják meg, abból a pénzből,amivel gazdálkodnak, meg kell tudják oldani. Ez csak egy felvetés volt, nem kell támadni miatta,mert az FIA-nak még nem terjesztettem be.
Aktív témák
Hirdetés
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest