- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Rosberg átveszi Kovalainen helyét, véli Weber
Ez azért érdeles lenne nem? De van benne ráció.
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
AMD Power
titán
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Még fél óra, addíg egy kis pályabemutató
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
laci666
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki egy linket adni,hogy hol lehet nézni a szabad edzést a neten.ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hunnylander
őstag
válasz Fortissimus #21089 üzenetére
Igen, az lesz Lewise.
Gyonyoruek! Nagyon szep a rajtuk levo festmeny is.
www.HunnyF1.com
-
Fortissimus
őstag
[ Szerkesztve ]
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
7Heads Drago
veterán
Willi Weber szerint Rosberg a McLarenhez szerződik a télen
Kovát biztos megveri...
Haug erre: [link][ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
kerjani
aktív tag
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
hunnylander
őstag
válasz enzodasilva #21083 üzenetére
Nem tartunk a szemelyeskedesnel.
Te aztan 'nagyon szeretheted' Schumachert, ha meg akarata ellenere is ra akarod szabaditani a mediat. Pont az ilyen rajongoktol szeretne tavol tartani magat.
Latom a formula.hu-n is kiosztottak rendesen.
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
válasz enzodasilva #21075 üzenetére
Teljesen egyetétek, engem is szétbaszott az ideg, amikor félálomban megláttam valamelyik híradóban... de igazából mit várunk? Magyarországon?
mod: off..
[ Szerkesztve ]
-
enzodasilva
csendes tag
válasz hunnylander #21082 üzenetére
Ha már a személyeskedésnél tartunk, a probléma független Schumi akaratától.
@@@@@@@@ Loud pipes save lives @@@@@@@@
-
hunnylander
őstag
válasz enzodasilva #21081 üzenetére
Latom neked nem esik le a lenyeg. Schumi halas lenne erte, ha a media nem jarna allandoan a nyomaban. Nem akarja, hogy a media mindig teljesitse az altalad neki tulajdonitott feladatat.
www.HunnyF1.com
-
enzodasilva
csendes tag
válasz hunnylander #21080 üzenetére
Nem Schumi feladata a tájékoztatás, hanem a médiáé.
-
hunnylander
őstag
válasz enzodasilva #21079 üzenetére
Ha Schumi szerette volna, hogy a media tudja, hol van, ertesitette volna oket. Lehet, hogy tudja kezelni a rajongokat, de, hogy legtobbszor nincs rajuk szuksege a mindennapi tevekenysegei kozepette az vilagos.
www.HunnyF1.com
-
enzodasilva
csendes tag
válasz hunnylander #21076 üzenetére
Schumi profi versenyzőként is és most is tudja kezelni a rajongókat. Az iránta érzett szeretet nem szűnik meg a visszavonulásával. Butaság azt gondolnod, hogy nincs szüksége az őt övező szurkolók - nem paparazzok - jelenlétére, hiszen ez minden sportoló számára plusz energiát ad. Továbbá nem a média feladata meghatározni, hogy időben tájékoztasson-e Schumi magyarországi látogatásairól vagy nem.
FORZA!
-
hunnylander
őstag
HIVATALOS: Vettel a Red Bullnál folytatja
Ez aztan a promo rendezveny! Gumicsizma rulez!
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
30z.Samu
félisten
-
hunnylander
őstag
válasz enzodasilva #21075 üzenetére
Hogy jon ez ide valaszkent? (Tudom olvastam egy cikkben Schumi tegnap hazankban volt.) Mar egy lepest sem tehet meg anelkul, hogy az ujsagirok ne tudnak? Fogadok, hogy Schumi ugy akarna elni az eletet, hogy ne mindig tudja a media (es a rajongok), hogy mikor hol van es mit csinal. Mar az is baj, hogy ez neha sikerul neki? „Szeretek a versenyek után együtt lenni a fiúkkal, meginni egy sört, elszívni egy szivart és egy kicsit szakmázni. A fiúknak én nem Forma-1-es világbajnok vagyok, hanem egyszerűen csak Michael. Egy a sok közül." „Nem szeretem a városokat, a lármát, a dugókat, a környezetszennyezést. Itt, a Genf környéki vidéken jól érezzük magunkat - az emberek barátságosak és visszahúzódóak. Élvezzük, hogy nem vagyunk a középpontban."
Szerintem marhara nincs szuksege arra, ami miatt hoborogsz.
www.HunnyF1.com
-
enzodasilva
csendes tag
válasz Motion_Blur #21074 üzenetére
Mi a sajtó feladata? Talán nem az, hogy időben tájékoztasson?
Miért mindig csak 1 nappal később tudjuk meg, ha Schumi
Magyarországon járt? Butaság, ha pár szerkesztő azt gondolja,
hogy ha megvonjuk az időben való híradást, akkor majd nem megy
oda a sok "paraszt" autogrammot kérni. Szerintem Schumi és
szurkolói is tudják kezelni a találkozás pillanatát. Azt gondolom, hogy az összes magyarországi forma 1-es hírportál felelőssége is, hogy nagyobb együttműködésre sarkallja a regionális médiát.@@@@@@@@ Loud pipes save lives @@@@@@@@
-
Motion_Blur
félisten
Terepszemle a Német Nagydíj előtt: Irány Hockenheim!
Már javában folynak az előkészületek
[ Szerkesztve ]
-
JJános
addikt
Hami lezárta a hazai győzelmet, és a következő versenyre koncentrál.
Úgy érzi, - "ha nem is hagytuk le a Ferrarit, de jól dolgoztunk!"Én már várom a folytatást!
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
AMD Power
titán
Coulthard biztos abban hogy jól döntött
Szerintem is jól döntött.
-
hunnylander
őstag
-
Oliverda
félisten
Anderson: a McLaren a Ferrari előtt jár
Remélem hogy igaza van.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #21063 üzenetére
Kivételesen igazad van.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #21043 üzenetére
Ezeket mikor találod ki?
Tudom hogy nehéz feldolgozni a betlit, de hogy ennyire...
-
Motion_Blur
félisten
(egyik kedvenc zeném megy alatta )
-
Pá
addikt
válasz Motion_Blur #21058 üzenetére
Meleg nyarat, olvadozó aszfalttal!
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #21058 üzenetére
Annyi biztos nem lesz. De az esot nagy valoszinuseggel megusszak a csapatok, es vegre kiderulhet, hogy ki hol all a fejlesztesi versenyben. Bar a McLaren mar 'nyafogott', hogy nekik nem fekszik a Hockenheimring annyira, mivel az idei konstrukcio a nagysebessegu kanyarokban (plusz a kemeny fekezesekben) a legutosebb, ezekbol meg nem sok van Hockenheimben. De az utobbi idoben aerora gyurtak, ugyhogy az ilyen palyakon sem akarnak kikapni. En szoros versenyre szamitok, szaraz idoben 1-2 tizeddel talan jobb lehet (a versenyen) a Ferrari, de hideg idoben a McLarennek all a pole.
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
válasz hunnylander #21056 üzenetére
20 fok az nagyon kevés, főleg ha az aszfalt is hasonló hőmérsékletű lesz. 30/50 kell
-
gV
őstag
fiatalkori szenilitás
-
hunnylander
őstag
Raikkonen hoping for hot German weekend
Kimi forro idojarast szeretne. A McLarennek meg a huvos/esos ido lenne jo. Egyezzunk ki egy dontetlenben! Vasarnap 20 fok korul lesz, zapor valoszinu.
www.HunnyF1.com
-
törölt tag
pont elég régóta vagy itt, és pont elég régóta követed a topikot, pontosan ismered a helyzetet és a töbszöri figyelmeztetést...és pont ezért külön gratulálok, hogy ban nélkül meg tudtad úszni. bravo.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz hunnylander #21049 üzenetére
Ez majdnem olyan mintha a mézre cukrot öntenénk....
Bocs a sok Hsz-ért de szar@kszik a netem....[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
veterán
válasz brownus #21034 üzenetére
Azért ennél a "hölgynél" sokkal szebbeket is látni mindenfele a városban, akiknek ráadásul még nem kezd megkérgesedni a bőrük a szoláriumtól. De ez egyéni ízlés kérdése - no meg beállításé
Mod: Kolonics halála viszont tényleg megdöbbentő
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
hunnylander
őstag
válasz 7Heads Drago #21047 üzenetére
Viszont erre a 'legyre' nem foghatod ra, hogy a penzert 'legyeskedik'.
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
Ezt biztos nem igy mondhatta angolul. Bar ha az en szam ele tolnanak ilyen sokszor mikrofont, rengetegszer hulyen es szerencsetlenul fogalmaznek, akaratom ellenere is. Nagyon kevesen tudnak olyan megfontoltan fogalmazni minden helyzetben, hogy abba ne lehessen belekotni.
www.HunnyF1.com
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tuskooo
addikt
válasz hunnylander #21024 üzenetére
Eh, az elmúlt években szvsz egyre szebbek lettek az autók, most meg elkezdik elcsúfítani őket
-
Motion_Blur
félisten
Hamilton:
"Azt gondolom, hogy az MP4/23-as modell mindenhol nagyon gyors. Bár hébe-hóba a Ferrari gyorsabb nálunk, szerintem mára eléjük kerültünk"
Szeretnéd mi Te csíra?
[ Szerkesztve ]
-
gV
őstag
válasz Motion_Blur #21040 üzenetére
látom figyeltél a szavaira amikor a 2006os monzai futam sajtótájékoztatóján bejelentette a visszavonulását, már akkor elmondta ugyanezt csak más szavakkal
-
brownus
veterán
vezetni nem tud, de legalább nők terén jó ízlése van hami & pussycat
-
vagamo
őstag
Nem F1!
De borzasztó Elhunyt Kolonics György kenubajnokMinden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
AMD Power
titán
Schumacher bevallotta, Massa miatt vonult vissza
Én ezt nem tudom elképzelni.
-
Pá
addikt
válasz hunnylander #21022 üzenetére
Mert szégyelljük és próbáltuk elkendőzni.
Amúgy meg nem lehet PS?
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
hunnylander
őstag
válasz Markgx10 #21023 üzenetére
Egyelore biztos nem fogjak hasznalni, ahogy a McLaren sem.
A McLaren megjegyezte, hogy a gyorsabb palyakon elonyt jelenthet, de meg tesztelni kellene foleg az oldalszeleket illetoen. Hockenheimre biztos nem kerul fel, es a legutobbi teszteken nem is tesztelhettek le igazan, mert a Hockenheimring nem egy gyors palya es nem volt nagy szel sem.
www.HunnyF1.com
-
Markgx10
őstag
válasz hunnylander #21022 üzenetére
Így nem látszik teljesen, de lementettem a képet és megnéztem, hát azt kell mondjam, hogy ez nagyon ronda Tudom, nem szépségverseny, ha hoz akár fél tizedet is, akkor használják egészséggel.
Mod: közben látom átraktad linkbe, de a lényeg ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
Hogy lehet, hogy a Ferrarisok errol nem szamoltak be eddig? Illetve errol nem volt nagy hirveres, vagy akkor epp nem volt netem.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
vagamo
őstag
válasz Motion_Blur #21019 üzenetére
Gyertek Fótra, innen gyalog is átlehet menni a ringre, akár sátort is verhettek a pusztában valahol!
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #21019 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Jaja, de pofátlanul magasak az árak (magánszemély akart kiadni egy szobát 3ágyas 30eFt/éj). Lehet, hogy inkább minden nap kimegyünk Pestről
Köszi a tippeket
mod: Árpád-hídtól indul elvileg ingyenes buszjárat, ennek a menetrendjét tudja valaki?
[ Szerkesztve ]
-
vagamo
őstag
válasz Motion_Blur #21014 üzenetére
Próba szerencse: http://www.couchsurfing.com/
-
Rick4
félisten
sátorozni lehet a bevezető út mellett is, szoktak kiadni telkeket lakóautósoknak is..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
wildrain
addikt
És természetben fizettek.
-
vagamo
őstag
válasz Motion_Blur #21003 üzenetére
Fótot ajánlanám inkább közelebb van mogyoródhoz! Akár át is lehet tekerni! Sajnos nem ismerek olyat aki kiad ilyen esetekre szobát. De szerintem érdemes körülnézni.
-
proof88
addikt
Nos, egy kérdés: Neked van intro a játék elején, és annak a grafikája milyen? Mert nekem van intro, de az ingame-jelenetekből áll és más (jobb) a grafikája, valamint a HUD is olyan, mint a TV-ben szokott lenni. Azt sem tudom, honnan van ez a magyarosított F1C, valahonnan letöltöttem... egyébként hol lehet ezt megvenni legálisan?
-
Peat;)
veterán
Meg nem mondom hogyan működik nyáron, de az egyetemi koleszt (gödöllői persze) is lehet érdemes lenne megérdeklődni, hátha nem diákoknak is elérhető ilyen időszakban.
-
proof88
addikt
Sziasztok!
Próbáltam keresni Hockenheimringes pályát F1C-hez, de nem találtam... Van egy FIA GT mod, amiben benne van ez, de nem igazán tudtam elérhetővé tenni a pályát F1C-ben. Valakinek van ilyenje, vagy valami link?
-
Rick4
félisten
miért nem nézel körül Gödöllőn? kocsival kb 15 perc, már ha kiértél a Kerepesi útra( Mogyoródon nem tudom hogy hívják) ...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Motion_Blur
félisten
Kicsit off...
Van olyan esetleg, aki éppen szállást keres (Mogyoródon) a Magyar Nagydíj idejére? Én már szinte az összes neten fellelhető vengédházat felhívtam és mindenhol teltház van. Jár esetleg valaki ugyanebben a cipőben? Ha találtok, vagy tudtok valami jó megoldást, plz írjátok meg! Thx!
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #21001 üzenetére
Erre az évre is ezt tervezték aztán nem lett belőle semmi.
-
hunnylander
őstag
Elkeszult a szingapuri boxletesitmeny: fotok.
A Bridgestone azt fontolgatja, hogy jovore noveli a kulonbozo gumikeverekek kozti kulonbseget, a verseny izgalmainak novelese erdekeben: autosport.com hir.
www.HunnyF1.com
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Dell Latitude E5430 Magnézium házas, nagy akkumulátorral, 85w-os töltővel, nagyon szép állapotban
- MSI Suprim SOC RTX 5080 16G 36hó garancia bontatlan
- 2u rack chassis elado
- Forbes & Lewis férfi vászon hátitáska laptop notebook háti táska
- Nvidia Quadro P4000 Professzionális 3D/2D Grafikus Kártya (Autocad, Maya, Blender, Adobe)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest