- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
L|zsidoboz #3865 üzenetére
Túró, meg joghurt a tojásba?
Gombát még el bírnám képzelni.
Persze nem mondom, hogy nem velem van a baj
Nem lesz ez egyszerű menet, az már biztos. -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3848 üzenetére
egy olyan embernek, aki alig mozog csak alig kell rizs. azt figyleembe kell venni, hogy a rizsben sok az energia, és ha vki nem edz rendszeresen, akkor ettől is meghízik.
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #3846 üzenetére
az elején egy ilyen ''hirtelen'' jött változásra szerintem minden szervezet így reagálna
viszont azt is hozzá kell venni, hogy náluk valószínű nincs miből történjen izomvesztés, mivel a ''vegetatív'' -nem tudom, hogy foglamazzam máshogy- izomrendszert nem nagyon lehet leépíteni ilyen módszerekkel
-az ilyen sonkaszalámikra csak azt szoktam mondani, hogy kb 1500-2000ft/kg (kb 2 éve vettem utoljára, tehát nem vagyok tisztában az árakkal) kontra p/csmell 1000-1500ft
-rizs 1 kg 150-250ft, 1 kg sima kenyér 200ft, graham kenyér biztos több (fogalmam nincs milyen kenyér ez, kenyeret is kb 2 éve vettem utoljára)
a tartalmi dolgokra és a részletekre had ne térjek ki
mindenki döntse el maga kinek mi a jó
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
válasz
L|zsidoboz #3838 üzenetére
ez igaz
-
roPHka
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3839 üzenetére
Ahogy fless is írta egyel fentebb...Alpa a márkája. 0,5 kg-os kiszerelésben létezik, vagyis itt ilyenben kapható, ha kapható, csak mert jelenleg megint nincs, már lassan 5 napja
Kiegészítésként pedig:
Tápanyagtartalma (100g)
Fehérje: 12g / Szénhidrát: 4,3g / Zsír: 0,2g -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3839 üzenetére
az alpa a márkája. sírszegény (0,2%-os) túró.
plusban lehet kapni. -
T_I_N
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3808 üzenetére
Hát tudod lehet, hogy testsúlyvesztés, de attól még nagyon örültem neki (főleg, hogy már előtúrhattam a szekrényem mélyéről azon nacikat, amikről már örökre lemondtam).
Ezen felbátorodva kicsinyt tudatosabban táplálkozva még 2 kg-ot dolgoztam le magamról(asszem ez már zsír volt). És a folyamat nem állt meg.
Ettől kissé vidám vagyok, meg süt a nap, tavaszvan (legalábbis még ezen a héten). -
Musztáng
tag
válasz
L|zsidoboz #3809 üzenetére
Én mondjuk cseresznyéről és banánról lemondok, mert sok benne a kalória és a szénhhidrát
A cseresznyében?Mióta van benne sok kalória?
-
Thulcandra
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3800 üzenetére
Ma ettem egy kis tarhonyát is ebédre
Mod:
Én végülis abban a hitben voltam, hogy ha lecsökkentem a szénhidrát és zsír bevitelem, meg az egész napi kalória bevitelem beállítom 1000 kalória köré, s emellé csinálok v.mi testmozgást, akkor fogynom kell.
[Szerkesztve] -
Thulcandra
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3798 üzenetére
Na akkor tényleg jobb lesz ha megyek futni is
mert ígymaradok...
Másik 2 nap van szénhidrát, a csoki
Kösz a segítséget! -
Thulcandra
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3796 üzenetére
Öhmm mi az a chra?
3 naponta szénhidrát az azért van h azt is vigyek be. Persze akkor se tonnaszámra.
Ok lefekvés előtt ne egyek gyümölcsöt, azthittem az nem hízlal :S De akkor mit egyek ?
Műzliszelet - cerbona műzliszelet sima...
2 liter folyadéknál azért többet is iszok ha van több mozgás de mikor egész nap csak ülök, nem megy le több...
Nem minden délután eszem csokit s szerintem egy sport szelet fele nem lóg bele a dolgokba aztán persze lehet rosszul hiszem.
Azzal a mozgással a zsírt szeretném a hasamról és mellemről eltüntetni, máshol nem igazán van. -
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #3785 üzenetére
azt hiszem a naplóban volt egy interjú a norbival, habár csak a legvégét láttam, de ott azt mondta, hogy akiktől súlyos pénzeket elkért, hogy személyi edzősködjön, azok nagy része lefogyott, viszont akiknek ingyen segített, azok közül senki nem fogyott le
mondta is, hogy az emberek a könnyen jött dolgokat nem becsülik meg -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3782 üzenetére
a testépítő diétát azért elég nehéz végigcsinálni.
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #3774 üzenetére
akkor valamit nagyon rosszul csinálsz ha már több, mint 1 éve diétázol
ez esetben hanyagolom a surimit -
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #3749 üzenetére
mert mindenki beszarik,ha már egy kis izmot is veszít.
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #3743 üzenetére
ja.legalább 1dekát veszít.nem kell ilyen komolyan venni.
-
littlemole
őstag
válasz
L|zsidoboz #3743 üzenetére
Ez igazából nálam úgy működik hogy reggel a munka befejezte előtt (6.45) 1 órával ugye bekapom az alfát utána meg fél órával az L karnitint. Ezután tekerés haza.
Viszont amikor beveszem az első tablettát akkor többnyire éhes szoktam lenni mert este csak magvakat eszem mértékkel.( 2 óránként egy kissebb adag)
Ha tabletta előtt mondjuk 1 órával bekapok egy adag, mondjuk kesudiót vagy diót akkor az megfelelő lenne? Akkor már mégsem éhgyomorra menne az alfa burn, de valamennyit emésztett már a szervezet is. -
littlemole
őstag
válasz
L|zsidoboz #3741 üzenetére
Nem teljesen értem amit most írtál.
Szóval ha éhgyomorra veszek be belőlük akkor izmot is éget a szervezet és nemcsak zsírt? Eddig abban a hitben voltam hogy ezek pont a zsírégetést segítik.
Hogyan kellene akkor alkalmaznom őket? -
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #3715 üzenetére
következő kérdésem
hol van bp-n lidli? -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3710 üzenetére
hol lehet kapni? mi van benne (fehérje/ch)?
-
tildy
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3689 üzenetére
[link]
Finom, mi csak mikróban megmelegítjük, vagy megfőzzük. -
tothbe
addikt
válasz
L|zsidoboz #3686 üzenetére
rákhús utánzat, mondhatni ''rákizü halhús''
[Szerkesztve] -
tothbe
addikt
válasz
L|zsidoboz #3683 üzenetére
nézd, az elején amit ir, meg az Eredmény elötti utolsó bekezdésre alapozva valahol kettönk között lehet az igazság.
Volt böven kezdeti zsir, és kezdönek számitottam, ez igaz, és az is, hogy ahogy lement a zsir, jobban látszott is az izom, na de az is igaz, hogy a kezdeti szinte semmi izomhoz képest jelentösen erösödtem is a gyúrás hatására.
Mondjuk az is igaz, hogy volt olyan idöszak mindig, amikor csak és kizárólag gyúrtam, max. egyszer kardióztam egy héten a szintentartás miatt. -
tildy
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3683 üzenetére
Hát kenyeret , meg ilyeneket nem eszik, szénhidrátot is viszonylag keveset.
Viszont: tojást, csirkét, halat, surimi-t [link], kaukázusi kefírt rendszeresen. (Munkahelyén nem tudom miekt kajál, de itthon tuti ezeket )
Ehh na ezektől még baromi messzi van a kedvesem.De ilyen inkább ne is legyen.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3677 üzenetére
Úgy, hogy normális , egészséges kajákat eszik + gyúr. LEírtam hogy érte el.
vagy írjam le, mire mennyit edz, meg mit eszik egy nap? (PErsze ő még szeretne tovább, de nekem már így is bőven elég, jól néz ki, csak ezt tartsa szinten, bőven elég)
fless: én nem azt írtam , hogy diétázik. Én azt írtam, normális kajákat evett, kardió szinte nuku, csak az említett dolgok (mell -kar , hát - váll + időnként láb + has ).
Normális kaja: vacsorára: majd fél kiló natúr csirkemell +barnarizs. Napi 4szer eszik egyébként.
woodslave: ja. valószínűleg totál mást értünk alatta.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
én rájöttem már, hogy akiknek ez sikerül azok UFÓk!
1 év alatt szart se izmosodtam (sőt, küzdeni kell mint a disznó, hogy megmaradjon ami van), de legalább leadtam a zsírt magamról. kétlem, hogy a szervezet energiahiányos állapotban izmot tudna növeszteni, mikor a fenntartáshoz szükséges energiánál kevesebbet kap (hiszen csak így lehet fogyni).
szerk: amúgy ahogy észrevettem ez a diéta+izmosodás kezdőknél jön általában össze. -
tothbe
addikt
válasz
Nézd, a diéta nem jelent feltétlenül koplalást, inkább csak irányitott táplálékbevitelt.
Legalábbis ez a lényege. Emellett pedig böven lehet izmot felszedni/növelni, persze nem ugyanannyit, mint egy normál testalkatra célzottan gyúrva és étrendet ehhez igazitva, de meg lehet találni az egyensúlyt.
Én tavaly jártam body bouilder edzöhöz fogyni és izmosodni. kb. egy év alatt leadtam úgy 26 kilót, hogy közben jócskán megnött az izom% is, tehát valójában jóval több ment le, csak izomban fel is jött rám. 123kb bő zsirból lettem 97-98kg és normálisan izmos (Tehát nem kigyúrt, csak átlagosnál kicsivel izmosabb). De ehhez nagyon kemény étrend tartozik és renngeteg konditerem.
A kaját majd leirom, de elsöre nagyon borzasztó, föleg, hogy nincs változatosság benne, csak 2 hetente vagy havonta egy-egy bünözö nap. -
tildy
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3672 üzenetére
190 centinél? Bocs hogy ezt írom, de erre csak azt tudom modnani, hogy te hülye vagy.
(Vagyis inkább hülyeséget beszélsz)
Jut eszembe régen írtam már a topikba. Megrekedtem 79-80on. De legalább vissza nem jött.
Februártól munkahelyet váltok, így több időm lesz , így párommal járok edzeni , hetente kétszer a Herminába.
Ő kb. egy év alatt adott le 14 kilót, 114ről kb 100ra sikerült lefogynia, midnezt úgy, hogy minimálisra csökkentette a szénhidrátbevitelét, csirkemellet, halat, és rákrudakat eszik barnarizzsel, hetente 3* 2.5 órát gyúr (mell+kar, hát + váll), szóval szépen meg is izmosodott.
Nála láttam , mi vált be és hogyan, ezért én is úgy fogok tenni.
Bár végülis az sem lenne gáz, ha kilóban maradnék ennyi, csak izomban lenne rajtam
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
válasz
L|zsidoboz #3672 üzenetére
190cm-hez 85 kg nevetséges, a 95 kg kiss izomal tökéletes is, de 85kg az létra figura közeléhez hajlik.
-
ToZso79
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3668 üzenetére
De bizony.
Amikor az emberke kövérként éli meg gyermekkorát és huszas éveiben barátai már mind csajoznak ő meg lesi a plafont, akkor hajlamos hülyeségekre. De nekem szerencsém volt nem tagadom. Most sem vagyok karcsú (190cm/105kg), de ha elérem 98kg-ot (már normális táplálkozással és főként mozgással) akkor elégedett leszek. Pedig ez még mindig ''csak'' 27-es BMI, ami túlsúlyt jelez. Mondjuk ez a mutató érdekes, hiszen egy kalap alá veszi a nőket és férfiakat is a számításkor. -
ToZso79
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3663 üzenetére
Teli hassal való testgyakorlás étel-allergiát okozhat.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3659 üzenetére
és az mennyibe kerül?
szerk: az sem biztos, hogy olyan a szobabicikli, hogy rá lehet fabrikálni. akkor opás van. -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3650 üzenetére
ezt én is olvastam.
azért én a tescós, 32e ft-os elliptikus tréneremmel ''egész szépen'' fogytam...
tescóban rengeteg ilyen cucc van kirakva, lehet nézelődni.
10-11 emeletes házban lehet lépcsőzni is lassú tempóban. vagy ha jobb az idő, akkor gyors tempójú séta ami még nagyon jó. és ez legalább a levegőn van.
szerk: azt hozzáteszem, hogy én nem úgy használtam az ell. trénert, hogy lendületből ő hajtson engem, hanem rendesen tekertem bizonyos erősséggel. szóval ezt figyelni kell, de ez igaz a szobabiciklire is, mert azt is ha túl gyorsan hajtod, akkor egy idő után a lendület is bejátszik a mozgásba. viszont az ell. trénert még lehet élvezni is, ellenben a szobabicikliről 50-60 perc után nem tucc felállni, mert olyan, mintha szétqrták volna a seggedet (legalábbis gondolom, hogy olyan)...
-
ToZso79
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3653 üzenetére
Még nem vagyok bp-i, de hamarosan az leszek. Ezért is kellene vmi otthoni eszköz a négy fal közé.
-
ToZso79
csendes tag
válasz
Máskülönben lövésem sincs, hogy milyen árkategóriába találhatóak.
Csak jó lenne mozogni és ez kényelmes megoldás lenne (nem kell kimozdulni otthonról). -
ToZso79
csendes tag
válasz
30k kb
-
Fáraó
őstag
válasz
L|zsidoboz #3647 üzenetére
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3641 üzenetére
fú... (gondolkodós smiley)
derékban én 35 körül járok, csípőben meg 25 körül, de nemtom pontosan, otthon fel van írva.
karban nekem is -3-4 cm. a mellre nem emléxem... -
Fáraó
őstag
válasz
L|zsidoboz #3643 üzenetére
Ejj, most látom szegedi vagy. Akkor úgy írom hogy a körök kb. 500m-ek, én folyamatosan kb. 300-350-t futok le.
Ha nem jó vki pontosítsa a távolságot.
Most jut eszembe! Szeged! Hát az egyetemen is volt szárazföldi tesim 2 félév! Az egyik Trényinénél
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
válasz
L|zsidoboz #3643 üzenetére
Először csak két kör ment -vasárnap-, aztán három -szerda. Holnap megyek legközelebb, de hármat mindenképpen le akarok futni. A kör csak a szokásos kis kör a Városligetben. Kezdődik a trolimegállónál -70-es Olaf P. sétány- elfutok a Közlekedési Múzeumig majd jobbra tartva vissza az út mellett a földön. Közbe meg meghalok egy párszor.
Amit nem írtam az az, hogy nem folyamatosan tudom futni, ált. a kör 2/3-a, kis sétás pihi majd uccu neki.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3639 üzenetére
wow.
és hol tartasz? csak mert én is egy éve diétázok...(igaz pár hónap megszakításokkal)
103-ról 76 kg, már kockás a hasam, de az alján még van egy kis zsír. meg a seggen és a combomon, innen megy le utoljára. -
Ariadne
őstag
válasz
L|zsidoboz #3636 üzenetére
Sorstárs jelentkezem.
Az általános fogyási szükségszerűségen túl most épp van három hetem, hogy beleférjek a legelegánsabb ruhámba.Igyekszem, némi izomtónust legalább azért el lehet érni talán ennyi idő alatt, aztán meg úgyis folytatni kell... Azért ez nem egyszerű.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3622 üzenetére
Ott a pont
-
ekrisztian
őstag
válasz
L|zsidoboz #3620 üzenetére
zasszony!
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3612 üzenetére
''120 kilóról egy év kitartó munkával le lehet fogyni,''
sztem ennyi elég neki, hogy elrettenjen... -
Moddingfan
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3603 üzenetére
Nekem sem hiányzott az édesség, mert tengeteget ettem, én úgy vok vele, hogy időnként kell egy ''kis'' csalás, a karácsony meg sok minden mellett a hatalmas kajálásokról is szól, én pedig hagyománytisztelő ember vagyok
-
rii
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3568 üzenetére
170/75 vagyok.
eddig jól ment a futás, csak ki kellett hagynom 4 hetet túlóra , bmegfázás, majd nyakrándulás miatt ....
fLeSs: térdédő bigyót venniakarok én is egy héten belül ....
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3568 üzenetére
futni nem szabad főleg nem túlsúlyosan.
ha mégis futni akartok, akkor legalább egy térdmelegítőt fel kell venni, és szedni kell vmilyen izületvédő készítményt. -
rii
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3562 üzenetére
én inkább a légellenállásra, és a tapadásra gondoltam, de azt hiszem ez mind benne van a szobakerékpár által kifejtett ''ellenállásban'' ....
-
rii
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3560 üzenetére
tom, hogy magas de mit tudok vele kezdeni? ;-(... mennyi lenne az ideális ilyen tempónál? :-/
Neked mennyi a szobakerónk 32 környékén?
DigitXT: nem munkábajáráshoz kell a keró .... (-: szal csak úgy magamtól mentem arra ... olyan helyet kerestem, ahol nem kell 100m-nként megálllni ... :-/
rövidebre vettem, (-. kaptam MODtól PÜ-t .... -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3544 üzenetére
a mellet és a hátat hogy méred külön?
egyébként nekem fogalmam sincs, hogy hol kell mérni a derekat meg a csípőt, a derekat én a köldököm alatt mérem kb. 2 cm-rel, a csipőt meg mindig a legnagyobb helyen. -
Vmax
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3538 üzenetére
Ettem rendesen, többször keveset, közben meg naponta egy órát tekertem, gyorsan.
Azt hiszem két számmal kell kisebb nadrág.
Szerintem nem túl gyors diéta, tényleg borzasztó sokat nyomtam. Akin rengeteg túlsúly van, az sokat tud fogyni gyorsan. Szerintem. Elég egy kicsit változtatni a kajáláson és a mozgáson. Na most, én sokat változtattam. És ami a lényeg, egy dekát se híztam vissza azóta, amióta abbahagytam a diétát.
A kemény diétát még nem kezdtem el, szóval én még nem vagyok fogyószakaszban, mint te.
[Szerkesztve] -
Vmax
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3528 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok.
Önmagában a tekerés nem sokat ér, ha mellé kolbászozol. -
Vmax
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3520 üzenetére
Ha minden, annál jobb..
De gondolom hasra és mellre nem ez a jó eszköz. Mellre mit vegyek? Valami súlyzókat? -
roPHka
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3524 üzenetére
Te milyen bicót használsz? Valami tök alap gondolom elég erre a célra, csak mert most nincs 40 meg 50k-m ilyet vásárolni.
Van kint egy rossz biciklim, lehet összekovácsolok belőle valahogy egy ''szobabiciklit'' -
Vmax
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3516 üzenetére
szobabiciklizéssel lehet combot és segget egyszerre fogyasztani?
-
littlemole
őstag
válasz
L|zsidoboz #3508 üzenetére
Akkor az is baj volt.
De írtak emailt hogy ma reggel feladták a pakkot és holnap hozza a futár.
Ez így tökéletesen hangzik. -
littlemole
őstag
válasz
L|zsidoboz #3503 üzenetére
Most megint megnézve a részletes keresővel megtaláltam. Bár a zsírégetők között nem láttam korábban.
Leadtam egy rendelést. Kérdés hogy tudják e szállítani péntekre.
Azért még ma rájuk is telefonálok. -
littlemole
őstag
válasz
L|zsidoboz #3496 üzenetére
Jó lenne más hely is. Hogyha Péntekig meg tudnám kapni.
Melyikre gondoltál? A fitnessexpress.hu ra?
Mert ők a magyar postával kézbesítenek ami nem túl előnyös most nekem mert nem tudok várni rá egy hetet míg megérkezik.
Esetleg olyan boltot tudsz BP-n ahol még érdemes lenne megnézni személyesen? -
Fred23
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3486 üzenetére
Súlyzózás,futás,és talán veszünk szobabiciklit is,a tesóméknál már van,és meggyőződtem a hatásosságáról:járni is alig tudtam a gyorspróba után.
Most 89 kg vagyok -mindig ilyenkor ijedek meg-,és a cél a 70-72.Úgy 4-5 hónap alatt tervezem elérni ezt a súlyt.Majd meglátjuk.
Látom én is,hogy milyen nehéz megváltoztatni a szokásainkat,ezért nem is kezdtem el a 'kúrát' még,egyelőre csak gondolkodom egy valóban vállalható és betartható terven,amibe csak a jövő hét elejétől vágok bele. -
roPHka
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3460 üzenetére
A vaníliásnak valóban vanília íze van, és nem mondom, hogy rossz, mert a Biotech 100% Iso Whey vaníliásától sokkal finomabb, és úgy érzem, hogy hatásosabb is a Scitec, mert a Biotech fehérjéjétől nem érzek különösebb dolgot, és változást sem látok, de ha most ismét vennem kellene fehérjét akkor Cytogent vennék és abból is a csokisat mert az baromira bejött. Epressel nincs tapasztalatom de biztos finom lehet.
-
Fred23
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3478 üzenetére
1-re és 2-re:''A napi fehérjeszükséglet 0,8 g/testtömeg kg, (sportolóknál 1-2 g, testépítőknél 1,5-2 g).'' Én nem vagyok testépítő,nincs szükségem annyi fehérjére.
3-ra:ebben talán igazad van,de egyelőre nem akarok túlzásba vinni semmit,eddig mindig ezzel szúrtam el.Töredelmesen bevallom,hogy a gyors fogyókúráim nem jöttek be,mert bár igen gyorsan le tudok adni jóformán bármennyi fölösleget,viszont pont azért,mert kúrának értelmezem az egész procedúrát,annak végeztével,a 'rendes' táplálkozásra való visszatéréssel minden kilóm szép lassan visszajön.Ezért próbálom most majd úgy,hogy csak kicsivel eszem kevesebbet,viszont nem is halasztom bele magam a futásba,súlyzózásba,és egyebekbe,mert nem érdemes.Jöjjön valamivel lassabban a változás,de tartson tovább,esetleg szokjak is úgy hozzá,hogy a 'kúra' végén nem is adok fel belőle majd mindent,mert nem érzem különösebb tehernek az étkezésre és sportra vonatkozó leendő nem túl szigorú megkötéseim. -
Fred23
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3476 üzenetére
Lehet,hogy Carni-X lesz belőle,még olvasok utána kicsit.Fehérjét pedig nem akarok venni mellé,azt hiszem,túl sokat fogyasztunk belőle.Ezt figyu:[link] Pláne úgy,hogy a Tiédnél valamivel kevesebb mozgással fogom csinálni -bár még nincs kész tervem.
A kávétól fájt a fejem,mondjuk lehet,hogy csak azért,mert erősen túlzásba vittem;de akkor annyira kiütött,hogy azóta nincs is kedvem inni.A cc-light-ért kár lenne,mert a tea nem olyan finom a számomra.
[Szerkesztve] -
Fred23
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3474 üzenetére
Nekem annyi pénzem nincs,hogy két dolgot szedhessek,viszont akkor azt hiszem,ki fogom próbálni az Alpha Burn -t,ha senki se ment tönkre miatta,koffeint meg nem tablettában fogok szedni mellé,hanem jó lesz nekem a light-cola.Tudtommal az nem emeli az inzulin szintjét.
Sokat mozogsz mellette ? És mennyire igaz,hogy fokozza az erekciót ? -
Dylen
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3469 üzenetére
nem, nem fogyni szeretnék hasazással...végignéztem a topikot, és sok szó esett erről is, ezért kérdeztem itt.
-
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz #3465 üzenetére
Nekem is az epres ízlett eddig a legjobban, most hogy írtad, lehet az lesz a következő, de ugye itt vidéken (Eger) amikor elfogy azt veszek ami van, az meg általában csokis.
-
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz #3463 üzenetére
Mi volt a rossz a Cytogen csokisba?
Ha az nem ízlett, akkor egyik sem fog, de hát ezek szerint mindegy is neked.
-
Markgx10
őstag
válasz
Az epres Scitec 100% Whey Protein nagyon jó 2*5kg-to már megettem belőle, de jobban ízlett mint a csokis (amiből meg nagyon sokat
), a vaníliásat utálom.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Igen. De ha az íze miatt veszed, akkor inkább Protein Delite-ot vegyél.
-
Realradical
őstag
válasz
L|zsidoboz #3392 üzenetére
Az úszást elkezdtem, de a bicajozás sajna nem megy...egy 2x2centis darab vált le a porcból és gyanús hogy még vannak ott a kisebb haverok amiket nem vettek észre mert kattogok néha...szóval nem erőltetem inkább
-
törölt tag
válasz
L|zsidoboz #3371 üzenetére
THX.
Hol lehet beszerezni? -
roPHka
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3361 üzenetére
itt sokan az L-Carnitine-t ajánlották, azaz a Carni-X -et.
Én használtam és használom is, egész jó, valóban kellő energiát ad 2-3 tabletta egy edzés előtt.
A Thermo-X -ről nem tudok mit mondani, mert ugyan termogenikus zsírégető ez is, és az is amit szedek, de az enyémnek teljesen más az összetétele. -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3359 üzenetére
végülis meg...
de ha koffeintabit veszel be, akkor biztosan tudod, hogy mennyi koffeint viszel be, ráadásul nem lesz büdös a szád sem... -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3283 üzenetére
mennyi idő alatt?
te nőnemű vagy?
szerk: 1 hét alatt fogytál derékból meg csípőből 3/3 centit?
bakker akkor én vmit nagyon elqrok. -
littlemole
őstag
válasz
L|zsidoboz #3282 üzenetére
A hasazást nem a fogyásra inkább a hasizom megmozgatására erősítésére gondoltam. Olvastam itt valahol korábban hogy az valóban nem sok zsírt éget.
Kis súlyokkal úgy tudom nem az izom növelését szorgalmazzuk. Nem célom az izom növelése, inkább zsírból szeretnék fogyni.
Ahh a citromos víz inkább arra kell hogy jobban igyam a vizet. Magában ritkán szoktam inni. Inkább édesítőszeres szörpöket ittam,( narancs, feketeribizli ,stb)
Tojást magában nem szeretem, ezért inkább hanyagolom. Inkább megiszok egy adag proteinitalt. Hatása ugyanaz szerintem, és még jobban is szeretem.
Sajnos a munkarendem miatt. Este 7-től reggel 7 ig dolgozom,elég nehéz olyan étrendet kialakítani amivel hatásos lehet a fogyókúra. Ezért inkább egy nappali diétát próbálok meg átültetni esti műszakba. Persze ha jobban belegondolunk akkor az a rizs nem is vacsorának, hanem inkább ebédnek minősül. Vacsorának meg a hazatekerés utáni fehérjeturmix, lefekvés előtt.
Ha meg épp szabadnapos vagyok akkor normál napi rendben ugyanezek csak más időbeosztásban. Most pl hogy hazaértem megittam egy fehérjeitalt és mást már nem, max még vizet iszom, ( nagyon megszomjaztat ez a fehérje) aztán lefekvés.
Majd az idő eldönti beválik e. No majd meglátjuk.
Most olvastam valahol hogy a gyömbértea segíti az anyagcsere gyorsítását, ezáltal a fogyást is. Ezt is bevetem szerintem. Ásványvíz után felüdülés lesz a jó hideg gyömbértea.
Jut eszembe pezsgőtablettákkal mi a helyzet? Ezeket lehet inni? Nem sok energiát tartalmaznak, és cukor helyett édesítőszer van bennük.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3277 üzenetére
Az kb. annyira lesz jégkrém, mint a fagyasztott tej. Kővéfagy.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3275 üzenetére
hogy kell jégkérmet készíteni eredetileg?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3251 üzenetére
én is eszek halat, azt kifelejtettem.
sárgáját minden nap csak 2-t eszek reggel. -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3248 üzenetére
fehérjeforrások: csirkemell, tojás, kötözött pulykacombsonka, tejsavó
ch-források: rizs, pufirizs, zöldség
zsírforrások: tojássárga, olivaolaj (nagyon minimális), olajos magok és ami a pulykacombban van -
Moddingfan
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3237 üzenetére
Igen, egyből mehet és utána valami rendes étel, pl. rántotta tökéletes, meg mehet mellé valami zöldség is. Ez sztem tökéletes lesz
Este tényleg nem kell edzés után enni rendes kaját, de ha telik a keretből, akkor egy turmix mehet -
Moddingfan
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3226 üzenetére
Súlyzós után közvetlenül fehérje és némi ch (ne sok, mert könnyű ám elsokalni), aztán mikor hazaérsz, akkor mehet valami rendes kaja, többi után ugyan ez a módszer, de a turmixba ne menjen ch, éskb. egy fél óra után egyél csak sok fehérjét (izomveszté megelőzése)és kevés ch-t, én ha kivártam jobban fogytam, pedig elvileg azonnal kéne enni kardió után.
Coca Cola light-ot lehet inni? - sztem lehet, de én csak éhesebb leszek tőle, és állítólag az édesítő édes íze miatt a szervezet várja a cukrot, ami persze nem jön és állítólag elindul az inzulin termelés, ami a diétának nemigen jó. Szóval sztem mehet, de ne edzés után, ill. étkezés közben.
Az embernek mennyi kalóriára van szüksége egy nap? - az attól függ, milyen a nemed, genetikád, mennyit mozogsz, mit, stb. Ezt ember fia meg nem mondja, Neked kell kitapasztalni.
És olyat hogyan tudok megállapítani, hogy pl egy szelet rántott húsnak mekkora a kalóriaértéke? - mindegy, a panír eleve kiütve fogyókúra alatt a liszt és a tojássárgája miatt, szóval mindegy a kalóriaértéke, sajna tabu, és nem csak diéta alatt ajánlatos tabuként kezelni.
Na, ezt aztán összeszedtem
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #3111 üzenetére
a Cytogennel vigyázz.gyenge minőség alacsony a fehérjetartalma(már ha van 1általán)
az L-carnitine helyett vehettél volna termo-x-et vagy acetil L-carnitine-t.abból több megy át a vér agy-gáton.
engem nagyon odavágott.úgy pörögtem edzés alatt és kardió alatt is mint állat
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
L|zsidoboz #3112 üzenetére
a vashiány, és a B-vitamin hiánya is okozhatja a fáradtság érzetét. B vitaminból mindenképpen ajánlom neked a Bioextra-s B komplexet.100 db-os kiszerelés nem is drága. És tényleg nagyon jo fajta vitamin. [link]
-
Ariadne
őstag
válasz
L|zsidoboz #3112 üzenetére
Nálunk a sima Actival jött be, meg jó a ''viagrás''
(kék) változata is, amit vizsgaidőszakra meg eyéb erőteljes igénybevételre ajánlanak. Már ha ilyen általános dologra gondoltál.
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #3083 üzenetére
Szia
100% whey isolate-ot szedj.Napi 4 adagot minimum -
Ariadne
őstag
válasz
Te is az itteni Ultra Whey Pro-ra gondoltál? [link] Pont ezt néztem ki én is, csekély tudásommal próbáltam összehasonlítani a sima Whey Pro-val, úgy láttam, ''töményebb'' dolog, több van benne mindenből, plusz még vitaminok. Bár kicsit több benne a szénhidrát is. Végülis miért jobb ennél a Whey Pro? (Naiv kérdés, tudom, plz ne lőjetek le érte.)
mod: Vagy egyszerűen túl sok ez az ultrás, ha ''csak'' diétához használja az ember?
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
sztem scitec 100 % whey pro.
-
Ariadne
őstag
válasz
L|zsidoboz #2977 üzenetére
#2919-ben belinkeltem, Biotech-es Meta Diet Shake, de ki is derült róla rögvest, hogy nem is olyan jó, sok benne a szénhidrát és kevés a fehérje, a Whey Pro sokkal jobb. Kicsi vagyok még ezekben a dolgokban, de úgy tudom, a fehérjekészitmények arra jók fogyásnál, hogy ne épitse le az ember az izmait, sőt, táposabbak legyenek.
De javitsatok ki, ha tévedek...
Meg jól esik edzés után egy kis itóka. Az enyémben van egy izé, amitől nem éhes az ember (és tényleg), a Whey pro-val nem tudom, mi a helyzet - de attól tartok, ez a téma itt off. Lehet odapofátlankodok majd a gyúrósokhoz megkérdezni egy-két dolgot.
-
Ariadne
őstag
válasz
L|zsidoboz #2952 üzenetére
Nem, bár hallottam, az is jó hatású. A hamarosan leváltott shakemben 300mcg van/adag, ami elég jó, úgy tudom, az ajánlott napi adag 120mcg. Meg az Activalban is van még 24mcg.
Tényleg, L-carnitine-ből a folyékonyak közül van olyan, amivel 1000mg-ot be lehet szedni? Úgy láttam, ált. csak pár száz mg van bennük adagonként. Csak mert a liquid gyorsabban hat...
mod: Moddingfan, maradj velünk!Illetve inkább tanulj, az fontosabb...
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2952 üzenetére
Szerintem nincs, ha ugyan annyi mg van mindkét tabliban, akkor azt vedd meg, amelyik olcsóbb, nem hinném, hogy nagy minőségi különbség lehet a kettő között. Ár/érték arányban tudtommal a Mega Carni-X az egyik legjobb, legalább is én ezt hoztam ki anno
-
Moddingfan
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2878 üzenetére
Mega Crani-X by Scitec
Fél órával edzés előtt bevenni és megváltani a világot
-
Ariadne
őstag
válasz
L|zsidoboz #2878 üzenetére
Biotech 1000 mg-osat ajánlották nekem eredetileg, mert az olcsó, de akkor épp nem volt sehol (már van), így Scitec Carni-X is jó (1000mg-os), én spec Carni FX-et vettem (500mg-os, kettesével dobálom befele), mert első próbálkozásnak elég volt 30 napnyi mennyiség, árban meg ez sem sokkal több.
De majd hátha tudnak még jobbat mondani a hozzáértők.Én csak mezei kezdő júzer vagyok.
(Ezek mondjuk kapszulásak, szóval egy órával előbb kell bevenni, de engem nem zavar.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest