- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
''ugye 115-ről 95-re sokkal könnyebben lemész, mint 95-ről 80-ra. vagy nem?''
ez attól függ, hogy hogyan fogytál. ha két hónap alatt fogytál 20 kilót, az nem a legideálisabb fogyás sztem (túl gyors). Gondolom izmot is veszítettél.
Táplálkozásod nem tudom, hogy milyen volt. Koplaltál, vagy rendszeresen ettél egy nap többször keveset?
Amúgy még számomra is rejtély, hogy melyik a nehezebb, mert én is hasonló cipőben járok, mint te. Én 120ról mentem le 100ra, és most 85 a cél. Normális táplálkozással sztem semmivel sem nehezebb, csak az utolsó kilók lesznek azok elvileg. -
tildy
nagyúr
Jól bizony. Megvolt melyik nap mire edz, lehet holnap lefényképezem a kis papaírt, amire fel is írta. (Pl. vállgép, X. db fekvenyomás, x ilyen meg olyan) A régi nadrágja (tavasszal vettük) , már így is túl bő rá.
Talán a legfontosabb: hogy komolyan veszi, kitart. Nameg én sem pakolom teli a hűtőtaz utóbbi időben
És még valami: mindketten elég későre járunk dolgozni, ezért kb 11kor kelünk. Ekkor ''reggeli'' , és hiába vagyunk ébren hajnali 2ig-3ig, kaját utoljára este 8kor eszünk. -
tildy
nagyúr
Igen, van. Kb még 10 kilót kéne leadnia. (185cm magas egyébként)
Hetente 2-3szor jár 2 órára ''gyúrni''. (De ezt meg már leírtam régebben...) Deréktól fölfele így nincs is gond.
Neki:
kezéről, válláról, mellkasról ment le rengeteg, illetve jött fel rá izom (kicsit bánatomra, mert ott azért meglátszik, hogy edz rá ) illetve a bicajtól a lábról.
A hasa is alakulgat, csak ''nehezen'' . Onnét is jött le, de még mindig van sörpoci.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest