- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
Nemtom..én annó egyik napról a másikra tértem át a tiszta kajálásra,és nem hogy nem szenvedtem,de alig vártam hogy elkezdhessem az új életmódomat!
Persze ezt többhónapos előkészület előzte meg,ami főleg az olvasgatásokból állt,a személyreszabott étrendem kialakitásából.
Ha valaki már az elején úgy áll hozzá,hogy nem tudja hogy fogja kibírni,meg horrornak látja az egészet,az szerintem totál esélytelen vállalkozás... -
LOTR
addikt
a lényeg, hogy ne egyik napról a másikra akarj leszokni (van akinek megy, csak kevésnek), ráérsz szép fokozatosan, nekem néhány hónapba tellett, először persze csak rozskenyérre szoktam rá, majd teljesen elhagytam a kenyeret, nem is hiányzik, nem is eszek olyat amihez kéne
tojásnál ki lehet próbálni, hogy teszel bele rizst, húst, sajtot - sokkal jobb lesz úgy -
fLeSs
nagyúr
ez nekem nem igazán világos.
egyrészt a fehérjék gyorsabb emésztése miért jó nekem? ebből nekem az jön le, hogy aki kevés fehérjét eszik de közben ananászt meg sokat, annak eltűnik a maradék izma is, mivel a test csak abból tud fehérjét nyerni... ()
citrom: 1. gyomorsavad lesz tőle 2. napi sok gramm c vitamint szedek mindig (citromból pár kilót meg kéne enni ekkora mennyiséghez), de még nem tapasztaltam, hogy a pajzsmirigyem jobban működne tőle (mivel éppenséggel egy pajzsmirigybetegségem van, és észrevettem volna, ha változás következik be)
alma: a napi pakkomban található vitamin/ásványi anyagmennyiséget almából kb. 10 kg fedezné, a rost az OK, de rostot diétában zöldségből célszerűbb enni.
az emésztőrendszer működését jelentősen csak a napi soxori kismennyiségű kaja bevitelével lehet gyorsítani.
leülök. -
LOTR
addikt
mivel jobban kimelegedsz/kizzadsz több víz megy ki, de amint iszol az kb vissza is töltődik
a futás amúgy is kardió szerű edzés, legalábbis ezen a szinten (tehát izombontó), mivel elég magas a pulzusszámod
fogyás szempontjából az aerob edzés, 120 pulzus körüli gyaloglás sokkal jobb
de még ezek is másodlagosak jóformán
egy rossz étrendel ez az egész semmit nem ér
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest