Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz ben-csab #33477 üzenetére

    A V200 meg a V+200 két külön kategória, így ez esetben szerintem használni fog az IRST driver (az ami a bejegyzésemben van) ill. a Marvell driver-t is onnan töltsd le, az ugyanis a legmegbízhatóbb, legjobban "eltalált" változat, amivel a legjobb eredmények érhetőek el.
    Természetesen csak a sebességtesztben fog szebben mutatni, érezni változást nem nagyon fogsz OS alatt. :N

    Tomate
    A HDS (meg más hasonló progi) is adhat vissza fals adatokat, nem megfelelő IDE/AHCI driverek kapcsán. Mindenképp ki kell zárni ezt a lehetőséget, Neked is csak azt tudom javasolni, hogy vagy W7 AHCI vagy a bejegyzésben szereplő driver legyen használva.
    Ha ez oké és továbbra is ugyanolyan rossz adatokat ad vissza a hds a HDD-ről, akkor több módszer is létezik a javításra (már ha lehet). Vannak a HDD-be beépített öntesztek és egyéb funkciók, amiket futtatni lehet és az javít a helyzeten. Erről bővebben a HDS topikban kérdezhetsz, ahol hdsentinel fórumtárs tud segíteni (és tud, mivel Ő az egyik fejlesztője a HDS proginak) ;]
    Én egyébként ilyen esetben a drasztikusabb módszereket használom egyből, azaz adatmentés a HDD-ről, minden partíció letörlése, majd csak 1 partíció létrehozása(ami ugye a hdd teljes kapacitásával megegyező méretű) és lassú formázás. (nem low level format!)
    Ha ez nem rendezi el a HDD-t, akkor jó eséllyel semmi...

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák