- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Aktív témák
-
McLaca
őstag
Alig 45 post, és zömében a 120GB-nál nagyobb meghajtókra, szinte kivétel nélkül kékhalál után és szinte kivétel nélkül az újabb firmware-rel.
Elcsépelt szóval élve nem szignifikáns. Az egyik HSZ-ben linkelnek egy holland összehasonlítást, ott látható, hogy bőven rosszabb, bugosabb meghajtók is léteznek. Csak ugye az Intelnél egy ilyen botlás sokkal kevésbé megtűrt, mint másnál, és még mindig jobb egy dedikált hiba, mint egy ismeretlen, váratlanul felbukkanó. Mondjuk én gyakran csinálok lemezkép mentést, de nem azért, mert Intel 320, hanem azért, mert SSD.
És nem frissítettem firmware-t. Kékhalálom sosem volt Win7-tel, és az unsafe shutdown count jelenleg 11. Az érdekes az, hogy emlékeim szerint épp a 320-as meghajtóba építettek áramkimaradás elleni védelmet. Persze rég olvastam róla, lehet, hogy másik meghajtónál (de mindenképp Intelnél) említették.Üdv!
Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Éjszakai műszak
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest