- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
Aktív témák
-
davidsz
senior tag
válasz
Findzs
üzenetére
Kingstonnal nem volt bajom. Csak kicsi volt a 64GB.
Rossz volt, hogy minden mást másik meghajtóra kellett tenni.
Az 1Tb-s volt a "legkissebb" hadra fogható HDD-m. Ezen elfér fullra az egész oprendszer játékokkal user mappával együtt. A user mappát nem kell máshová pakolgatni, "kéznél van minden", egy rahedli játék is elfér mindenestől.
Nem kell más meghajtókkal bíbelődni. Nekem ez azért testhezállóbb, mert így könnyebb menteni és visszaállítani. Egy meghajtót pikk pakk visszatöltök mentésből minden hiba és gond nélkül. Van pár 2TB-s filmeknek, mentésnek.
A következő próba az lesz, hogy még egy ilyen SATAIII-at befogok és RAID-be felteszek rá mindent. - erre leszek kíváncsi, hogy mit hoz.
SSD-ről SATAIII-ra való váltásban pedig a bootidő lett "hosszabb" - de van hibernálás - valamint nagyon minimális színte észrevehetetlen sebességkülönbség van, ami elhanyagolható. - nem bántam meg, viszont meg is lepett, hogy nem volt számottevő visszalépés a HDD-re váltás.
Akkor váltanék vissza SSD-re megint, ha már lesz valami 300-tól GB méretű normális árban.
Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest