- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Hétfőn végre megjött a Crucial C300. Tegnap be is szereltem. Nagyon állat lett.
Kb 20-30 s és feláll a rendszer. AMD rendszerem van. Win 7-es ACHI-val. Annyi az egész, hogy néha megáll a boot kb 20 s-re. Ez miért van? kétszer újraindítom semmi gond harmadszorra várakozik, de elindul. Mindig a vindows betöltése képernyőnél áll nem az elején. Ha újraindítom akkor is vár. Annyi hogy most felajánlja az automata hibakeresést. Le is fut utánna újraindul és megy. Megint 2-3 újraindítás és áll. Miért van ez? A sebességével nincs gond a tesztelések alapján. Trim működik a crystal disk info szerint. CMD-beírt parancssor a fsutil behavior query disabledeletenotify nálam nem megy. azt írja hogy rendszergazdai jogosultságok kellenek a fsutil indításához. Pedig van. Nem értem miért írta.
Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb 20-30 s és feláll a rendszer. AMD rendszerem van. Win 7-es ACHI-val. Annyi az egész, hogy néha megáll a boot kb 20 s-re. Ez miért van? kétszer újraindítom semmi gond harmadszorra várakozik, de elindul. Mindig a vindows betöltése képernyőnél áll nem az elején. Ha újraindítom akkor is vár. Annyi hogy most felajánlja az automata hibakeresést. Le is fut utánna újraindul és megy. Megint 2-3 újraindítás és áll. Miért van ez? A sebességével nincs gond a tesztelések alapján. Trim működik a crystal disk info szerint. CMD-beírt parancssor a fsutil behavior query disabledeletenotify nálam nem megy. azt írja hogy rendszergazdai jogosultságok kellenek a fsutil indításához. Pedig van. Nem értem miért írta.