Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
én meg nagy ívben teszek rá, hogy meddig bírja az ssd-m. mindig ettől kellene paráznom? ha kimegyek az utcára, akkor mindig attól parázzak, hogy mikor fognak elütni? vigyázni kell persze, de addig tart, ameddig tart. feleslegesen kavarjátok az agyatokat befelé ezzel a megdöglés dologgal. dögöljön meg ha meg kell neki! amit írnak, hogy érdemes beállítgatni, azt én is megcsináltam, aztán onnantól addig tart, ameddig csak tarthat. attól, hogy 300 helyen megnézem, meg 600 helyen beírom/megkérdezem, hogy most akkor meg fog-e dögleni, nem lesz jobb.
amúgy intel x25-v +1.
üzleti+3d-s felhasználásra meg biztos jobb 4 hdd raid-ben, viszont nekem a boot nem 3mp-el lett gyorsabb, hanem harmadannyi lett, pedig én is raid0-ról váltottam, amit nem éreztem lassúnak. C: meghajtónak nekem tökéletes. (van még rajta civilization 5 is, ami a vinyón állandóan kifagyogat a betöltésnél, pedig fizikailag nincs baja a hdd-nek. ez mitől lehet vajon?)
Aktív témák
- FOTÓS beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest