- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
én meg nagy ívben teszek rá, hogy meddig bírja az ssd-m. mindig ettől kellene paráznom? ha kimegyek az utcára, akkor mindig attól parázzak, hogy mikor fognak elütni? vigyázni kell persze, de addig tart, ameddig tart. feleslegesen kavarjátok az agyatokat befelé ezzel a megdöglés dologgal. dögöljön meg ha meg kell neki! amit írnak, hogy érdemes beállítgatni, azt én is megcsináltam, aztán onnantól addig tart, ameddig csak tarthat. attól, hogy 300 helyen megnézem, meg 600 helyen beírom/megkérdezem, hogy most akkor meg fog-e dögleni, nem lesz jobb.
amúgy intel x25-v +1.
üzleti+3d-s felhasználásra meg biztos jobb 4 hdd raid-ben, viszont nekem a boot nem 3mp-el lett gyorsabb, hanem harmadannyi lett, pedig én is raid0-ról váltottam, amit nem éreztem lassúnak. C: meghajtónak nekem tökéletes. (van még rajta civilization 5 is, ami a vinyón állandóan kifagyogat a betöltésnél, pedig fizikailag nincs baja a hdd-nek. ez mitől lehet vajon?)
Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam Deck
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Philips LCD és LED TV-k
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM981 NVMe SSD 512GB M.2 2280
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest