- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem Ter Stegen jött...
-
gjoe
addikt
A 81x11 az argentin rb duplaba
Tots 90es spanyol cb szintén dupla
Már egy fekir is van a kukában, jó lenne valamibe beletolni őket. -
v-man
őstag
válasz Gabeszfoci89 #9994 üzenetére
Nekem is fekir, mondjuk itt nem volt dupli, de így sem örülök persze.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Dzsoki92
senior tag
-
toxicjew
addikt
Duplicate Javi Galán... Hát ezek gecire nem adják Megy tovább a francia garantáltba.
-
Mrguba
őstag
Na ygerekek egesz hamar ment...
Penteki panaszomra ma ez jott..
Persze minden nap ujra basztattam oketHello,
Thank you for contacting us regarding the action that was taken on your account.
Your concern led to a full investigation of your account. After reviewing your case, we found your concerns valid and justified. We will make sure to prevent this in the future.
We have provided your account with 4,452,721 coins to your account as a good will gesture in this case.
We appreciate your help and understanding in this matter.
Thank you,
EA Terms of ServiceTHX EA Tobb mint a semmi de koszonom
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Olvasom itt a kesergéseket a játékmenetről, és én is írhatnám pont ugyan ezeket.
Kezd elegem lenni a gold csapatokkal szop@tó "prókból", az "azt se tudom hol focizik" de 99 pace-ja van és a 80-as shootingos mindentbeverháttal játékosokból.
Ezért döntöttem, regisztrálok arra a fórumra jótanácsokért, ahol az ellenfeleink tanyáznak.Nem tudja valaki a linket? talán https://www.kapdbEA.cum ?
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Woodslave
félisten
válasz david368 #9982 üzenetére
igen ez a baj. Tegnap a kupa után mondom ok hátha rivalsban tudok pár jót játszani de komolyan mondom gyomorideggel álltam fel hogy most szétbaxok valamit. Mondjuk az utolsó meccsen már annyira elegem lett simán rq mert már szenvedtem és untam. Persze majd máskor jobb lesz és akkor azt fogom gondolni nem is annyira xar ez
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
david368
aktív tag
Ahogy írjàtok többen, hogy kiègès hatàràn mozogtok hát èn is így vagyok vele. Maxon van a csapatom, nagyon nem fèrne be màr senki a kezdôbe. Làttam, hogy jön Kimpembe, azt mèg kirakom, illetve èn is Ligue 1 ès Ultimate totsot lenyomom aztan csak SBC-ket rakok appon. A gameplay valami döbbenetesen rossz az utòbbi idôszakban ès csak azt veszem èszre magamon, hogy bàrmikor leülök csak mèg idegesebben fejezem be hiàba a jò nyitàsok, egyszerûen minden frusztràl màr ha gameplayt tolom.
Tavaly azt mondtam nem veszem meg az idei rèszt, hàt most nagyon erôsödik bennem a gondolat, hogy a kövi rèszt jegelem. -
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #9977 üzenetére
akartam sírni egy kicsit én is
ha jövőre nem alakítanak ezen a rivals rendszeren akkor off megint. Én elhiszem, hogy nincs köze a tudásomnak ahhoz ahol vagyok, mert éppen jó időben szerencsés matchmakinggel feljutok, de az hogy egy qrva meccset nem tudok nyerni az egy online játékban elég egészségtelen. Tudom legyek jobb, meg a részvétel a fontos, és azzal se lenne bajom ha nem kellene a kontrollerbe kapaszkodnom egész meccsen a szteroidos állatok ellen.
A kupa miatt nem akarok megint sírni, gyerek játszott tegnap 4-ből nullát tudott nyerni, pedig tényleg ügyesen húzogatja a labdát annyira nem vak de fullra lefocizták az ötödik meccsen majd mondom én megmutatom ja... megmutattam hogy én is kikapok simán. 20 meccs volt. Ok páran később kezdték de hogy ennyire lejátszanak olyan emberek, akiknél még red pick se volt, úgy hogy még nincs meg a 10 winük egész elképesztő volt. Még nézni is ahogy ledarálták a csapatunkat gyakorlatilag. 5-3n-é tots Lewa alap. Szóval Merino vagy dupla Morina vagy ki se lesz itt
-
|AP|
veterán
az XP gyűjtögetésben mennyi tartalék van vajon?
Ha skippelem a silver objectivet, akkor is meglehet a max, vagy mindent be kell gyűjteni?Semmi kedvem hozzá ugyanis
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Nandinagy
addikt
Úgy voltam vele megcsinálom a 8 wint ha az első meccstől nem kapok agyfaszt és ne adj isten nyerek Abbamaradt kikaptam 4-1-re úgy, hogy 1.2 volt az exg az ellenfélnél. Nincs nekem már tényleg türelmem ehhez a játékhoz.
A tots Alisson 4ből 3szor az irányt sem találja el. Elfekszik a másik irányba folyamat. Ezzel mit akarnak érzékeltetni? Vagy mikor a laposan guruló labdára az ai Diaby nem megáll hanem felugrik mintha fej magasságban jönne a labda. Hogy az én játékosaim nem látják a labdát? Vakok és gyengénlátók?
Elkezdtem timedelni mert semmi nem megy be, de hát így sem Cruyff nem bír ellőni a kapuig 8 méterről, se külsővel se belsővel se spiccel.
Talán még a francia tots wlre ráveszem magam meg az ultimatere, de nekem ez a játék már kifújt.Sokszor érzem, hogy mintha jobbak lennének a játékosok, de a nagy büdös ló***t jobbak. Ha felveszem a meccset azt visszanézem látszik, hogy 1 darab emberrel védekezik hátul. Rohangál vele a 2 oldalvonal között a többit meg az ai intézi neki. Nálam 3 centit nem mozdul meg az ai a jó irányba. Ilyen ellenszélben meg nincs kedvem játszani már. Kell ez a 4-5 hónap pihi a következő játékig
[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
Na, remélem, ha már eddig kibírtam nyitott LaLiga TOTS nélkül, akkor ezt a két napot már nem bassza el nekem egy Benzema vagy egy Vini, esetleg egy Militao..
PSN: OldSlowhand74
-
gjoe
addikt
válasz Nandinagy #9969 üzenetére
Ja. Ma kvalin futotta meg a 86 paces brandt labdával a daviesemet. Mondjuk erősen lejtett a pálya az ellenfélnek. Másik meccsen nekem lejtett és folyton leszedte a 99es diabyt. Szóval ahogy írod védekezni mindegy. Viszont szeretem davies-el kihozni a labdát mert nagyon jó a tamadsoknal is.
Ha valaki kinyitja almada tots lapját ne vágja sbcbe mert kispadról is valami cheat az a lap.
[ Szerkesztve ]
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz kapeti07 #9968 üzenetére
Én próbáltam több lapot nemtudom a birthdayes milyen lehet de nekem a totsos hihetetlen nem értem mert a statok jók de nem ennyire extrák mint amit mutat nekem mindenhova odaér,szerel ütközik gyors jól passzol mindig jól helyezkedik.Probáltam ikonokat is mindet alázza mondom eddig mindig rosszul éreztem magamat ha megjelent Jairzinho az ellenfeleknél mióta megvan az ukrán harcos barátom mindegy ki jön simán zsebre rak mindenkit egy kész vicc a kártya úgy hogy csak azért próbáltam ki mert totsos bpl kupán ő volt a reward és beraktam azóta nemtudom megmozditani a keretből.
Mgplayz89
-
stilo18
addikt
Tegnap este nyitottam Mukhtar 94-es TOTS lapját..jó, hogy előtte 1 órával raktam ki Puskás egyik pakkját, amibe beleraktam Bale-t, meg az új 90-es Chiellinit....
Amúgy korrekt kis lap, cserének tökéletes.
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Nandinagy
addikt
-
-
toxicjew
addikt
10 coin packbol nyitottam egy duplicate merinot, úgyhogy megvan mit rakok bele a garantáltba, hogy aztán megint ő jöjjön belőle
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz Kristof_94 #9965 üzenetére
Én örültem mikor megláttam ellenfeleknél szinte minden támadásnál felmegy és elég rosszul zár vissza hiába gyors,simán nyerni lehet az oldalán.
Mgplayz89
-
david368
aktív tag
válasz Kristof_94 #9960 üzenetére
Tavalyi rèszben imàdtam a szabadrùgàsai, helyezkedèse, bombagòljai miatt, de ebben a rèszben egy 50k-s TOTS is fènyèvekkel jobb nàla. Nem tudom mit csesztek el rajta, de kèt hònapja fodderként tettem bele egy ikon packba. Nem helyezkedik idèn jòl, àtjàròhàz a baloldal ès a jò felfutàsok is hiànyoznak. Èn nem tennèm ki a helyetekben, bàr aki Madrid fan az biztos kirakja.
-
Kristof_94
nagyúr
Ma csak a silver stars lapot húztam be, de a Carrasco laphoz még 11 kellene... Agyrém.
-
toxicjew
addikt
Én most fejeztem csak a wlt (hétvégi meló ftw), 11 win sima volt, maradék 4 meccset leadtam. Molina és Gabri Vega. Nem lettünk előrébb
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz Kristof_94 #9960 üzenetére
Probáltam több tots játékost daviest is de zinchenko extra szerintem aláz mindenkit azóta nem idegeskedek ha meglátom Jairzinhot simán leveszi ugyhogy kihagyom
Mgplayz89
-
Kristof_94
nagyúr
Prime Roberto Carlos sbc május végén...
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz WhiteAngel89 #9956 üzenetére
Nem rossz de nemis annyira jó igazából hoz egy jó átlagot szerintem neked a figo jobb lehet az 5 csillag miatt is akár nem erőltetném a helyedben
Mgplayz89
-
gjoe
addikt
válasz WhiteAngel89 #9956 üzenetére
Ez jó kérdés, én is gondolkozom kirakni mert diaby nem jött be nekem. Kapu előtt mindent is kihagy. Jairzinho azokat mind simán bavarrta.
81x11 fekir harmadszor
Valami noname pakkbol almada. Supersubnak jó lesz. Az a lap tuti nem 140k lenne valami másik top ligában. -
WhiteAngel89
aktív tag
válasz Gabeszfoci89 #9955 üzenetére
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Most ezzel játszogatok elitben teszteltem elég jók nyerem velük a meccseket Lewa eddigi legjobb csatárom.Még ezen a héten próbálok pár packot kinyitni olasz meg francia tots már hidegen hagy wlt is úgy tervezem hogy bohockodom van 3 teamem dobokockával kidobom melyikkel állok ki minden packot megtartok ultimate totsra Bohóc nulla stresszes 2 wlt fogok nyomni cselezgetek nemérdekel az eredmény csak játszogatok majdMgplayz89
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz Kristof_94 #9953 üzenetére
Nekem is bevállt mindkettő sőt igazából próbáltam mindenkit aki elérhető nekem a pl védelem az egyetlen aki elitben is tudja tartani a meccseket...James zincsenko nagyon extrák belül Saliba dias páros is nagyon stabil.
Mgplayz89
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
12-3ről nem jött össze a Rank4....
Alisson elfelejtett védeni, NEVETSÉGES animációk végig.
Varane 1 pen/meccset átlagolt, volt hogy a csatár el se esett és már tizenegyes.
Kane fejpárbajokat bukott a 140centis spanyol középpályásokkal szemben.
Davies olyan 65 körüli pacere redukálódott.Agyam eldobom. Minden pakk szar volt, utoljára nyitott pirosam egy Modric lett cserébe, akit nem tudok kezdőbe tenni.
Jó kedd volt.
PSN: xszabikax
-
Nandinagy
addikt
válasz EA's hit #9937 üzenetére
Ja csak fiatalabb korban jobban lekötnek az ilyenek. 3 évente rámjön a karrier mód láz azt tart 1 napig, mert halálra unom magam benne. A géppel nincs kedvem játszani, a szimulálás meg teljesen értelmetlen mert olyan eredmények születnek amitől folyamat a fejem fogom.
Igazából ez is csak azért köt le néha mert jó versengeni másokkal. Sok haverom tolja akár velük vagy idegenek ellen. Valahogy a cod meg hasonlók nem az én világom, azt sosem játszottam. A pubg pörgött 1 hétig kb. de annyi.
A COD-okban meg igazából ami leköt az a kampány mert látványos -
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #9947 üzenetére
Alakul az a valverde link
-
Mrguba
őstag
válasz Kristof_94 #9947 üzenetére
Ugyse tudod beepiteni
-
Mrguba
őstag
GYEREKEK OLYAN CUKIK AZ EA SPORT ICINOGEMNEL
MAR SOKADJARA POFAZOK A 4 MILLA ES A SOK JATEKOS ELADASA MIATT ERRE MA IRJA NEKEM A MORE
You may receive total value of coins for the players that were sold and the coins transferred, sir.
14:35Sounds good?
mONDOM NEKI OKE DE MINDENKIT SZARE HUGYE ADTAK EL
MONDOM NKI ORULOK HA BARMIT IS VISSZAADNAK.
DE HA JOL ERTEM AKKOR AZ ELADOTT JATEKOSOKAT NEM KAPOM VISSZA CSAK AZ ATVITT COINT AMENNYIERT ELADTAK OKET?[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #9927 üzenetére
Az a vicc, hogy mielőtt FUT-ozni kezdtem, cirka 15-20 évet beletoltam már a Fifába, asszem a Fifa2004 óta majdnem minden játékkal, volt több is amiket évekig használtam. Offline módok, főleg a karrier pörgött nagyon, plusz sokszor haverokkal vagy öcsémmel toltuk egymás ellen. Szóval csak és kizárólag a játék öröméért játszottam, és imádtam. Aztán most 4. éve FUT-ozok, és minden nap a hajamat tépem ettől a fostól Vissza kéne szokni a karrier módra, abban volt élmény, tényleg a foci öröméért játszottam, ha meg nem volt már kedvem meccsezni, akkor kiléptem és kész, nem pörgettem még egy órán át a liga sbc-ket, vagy nem nézegettem a piacot, hogy mikor esik 3k-t egy kiszemelt tots lap ára Az egész Fifát az ultimate team teszi tönkre, az ottani közeg, a community, a folyamatos reward-hajszolás, az, ahogy az EA felépíti az egészet. Hogy folyamatosan azt érezd hogy ha nem lépsz be egy nap, akkor lemaradsz, ha nem csinálsz meg valami ojective-et, akkor lemaradsz, miközben igazából mostanra odáig jutott a játék, hogy teljesen jelentéktelen, hogy 83-as Gabriel Jesusszal szaladgálsz csatárban, vagy mondjuk egy 94-es ikonnal. Miközben anno karrier módban ha lett egy 90-es ifijátékosom a csapatba, akkor azzal szanaszét lehetett szopatni az ellenfeleket, és érezhetően jobb volt, mint a 80-as hülyék. Meg hát ugye nem volt ez a kényszeres "muszáj játszani" érzés, ha egy hétig vagy egy hónapig nem léptél be, akkor is ugyanonnan folytathattad. Csak hát 15 év offline játék után ráuntam azért, nyilván ideális esetben nagyobb élmény más valódi emberek ellen játszani online, csak hát ez a játék meg éppen ebben a leggyengébb, és gyengül tovább évről évre.
-
kapeti07
senior tag
Én kiraktam Araujo-t és nem is csalódtam benne, csak olykor nehéz linkelni az Uru zászló miatt.
Ilyen most a csapatom:
Kimmich miatt kell eröltetnem a Bundes vonalat, a legjobb középpályásom idén. Kane pont Araujo linkelhetősége miatt ment a padra, pedig Mane-val rettenetes páros volt. Most a szünetbe küldöm be de így már lassú szegény.
Full untrade csapat.
[ Szerkesztve ]
Xbox: kapeti
-
|AP|
veterán
válasz Woodslave #9927 üzenetére
"Ha fifában nem kapnánk semmit csinálnánk vajon?"
Én igen. A tavalyi részben többször volt olyan, hogy volt egy szerethető csapatom, már fent voltam elite-ben, megvolt a 8 win is, és mégis DR meccseket játszottam, mert ott hasonló tudású emberekkel tudtam jó meccseket játszani.
Igaz ritkán volt ilyen (idén egyáltalán nem), de akkor is: én el tudnék úgy játszani egy focis játékkal, hogy egyáltalán nincsenek rewardok, vagy valahogy teljesen máshogy van megoldva az előrejutás/jutalmazás.Azon kívül, hogy kellene a konkurenciának egy jó gameplay-jel bíró játékot kiadni, ez lesz a másik legnehezebb dolog: kitalálni egy olyan rendszert, ami leültet hosszú távon a játék elé, de szakít ezzel a pakknyitogatós szerencsejátékkal
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Gabeszfoci89 #9925 üzenetére
Benzema, Vinicius ide is jöhetne, de csak eladható verzióban. Nyilván nagyon jó lapok, de egyiket sem kedvelem a való életben és nem tudnám őket jó érzéssel használni, hiába endgame. Van ilyen...
Lehet más Messivel vagy Ronaldoval van így.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
pont múltkor agyaltam megint ezen, hogy el se tudom képzelni bármelyik focis játékról ami nem ebben a szisztémában fog működni, hogy lekösse az embert huzamosabb ideig.
persze egy reszponzív, élvezetes játékmenet ami valahogy mentes a toxic összetevőktől, egy értelmes előmeneteli rendszer egy nem szerencsétől függő reward stb. De hogy ezt meg lehet-e valósítani.
Bár nézem ahogy a gyerek egész nap fortniteozik minden reward nélkül. Ha fifában nem kapnánk semmit csinálnánk vajon? nem hiszem. Ez a nyersz vagy kilépsz tényleg abszolút igaz. De nyerni is csak azért jó mert nem szopattak (szopatott le a játék) végre.
-
|AP|
veterán
válasz Madn!ght #9924 üzenetére
sajnos az utolsó két bekezdés teljesen igaz rám is.
Egyáltalán nem a játékért játszom már ezzel, hanem, hogy legyen meg a kellő mennyiségű win a jutalmakért, amik vagy adnak jót vagy nem, de igazából mindegy is, mert utána sem lesz élvezetesebb a játék.Annyira szeretném, ha az UFL vagy bármelyik másik vetélytárs lenne olyan jó, hogy félre lehessen ezt tenni
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz Kristof_94 #9921 üzenetére
Eddig énis 4szer nyitottam ki pedig a francia zászlónál mindig reménykedtem benzema vagy koundéMgplayz89
-
Madn!ght
addikt
válasz Nandinagy #9922 üzenetére
Egyet értek. Vért hugyoztam a kvalin is, pedig általàban 7 winnel lehozom. A wl-re nem volt időm, későn is kezdtem, hamar le akartam tudni. Az első 10 meccsből 3-at tudtam nyerni, mert látszólag elitek ellen mentem.
Aztán érezhetően gyengébbeket kezdett bedobni, ott sikerült pár wint behúzni, na mondom ez 9 win lesz, de nem, az utsó ellenfelem ismét lemosott a pályáról, a félidőt se vártam meg. Mentségemre egy seggel ülve nyomtam le a kvalival együtt, meg már hajnali 4 volt és 6-kor csörög a vekker.
Ha hamarabb kapcsolok, hogy 9w alatt max 90 rating lapot ad, akkor bele se kezdek. Egy kis ligás és egy spanyol cb-ért ismét megérte. Ja nem. Közben a 200 champ meccsért járó ultimate pakkban max 84-es rare goldok. Asszem mindent elárul a játèkról, tots időszakban.
Rájöttem, tulajdonképpen teljesen átnevelt a játék, már én sem tudom/akarom “élvezni” a mérkőzéseket, csak gyorsan legyünk túl valahogy rajtuk. (Végig se menjen)Épp az imént olvastam egy bölcsességet a fifa fb csoportjában, ami nagyjából reprezentálja a mondanivalóm esszenciáját: “Vagy nyerek, vagy kilépek.”
-
toxicjew
addikt
válasz Waniek Péter #9901 üzenetére
Akkor kapja meg ha te manuálisan beállítod a mez választó oldalon. Ha defaulton hagyod, akkor a saját mezét kapja meg.
-
Nandinagy
addikt
Őszinte leszek fogalmam sincs, hogy tudtok még ezzel játszani Szerintem nem wleztem 3 hete max. a kvalit nyomom le. Haverom néha lelkes akkor letolja de nekem már konkrétan csak gyászt meg szenvedést ad a játék
Szerintem minden évben leírom, de ez az idei legrosszabb rész, legalábbis a mostani gameplay mindenidők.
Volt már ennél hatszor szarabb netem is, de ilyen rossz kapcsolatom mint az elmúlt 1 hónapban volt még sosem.
Ma is tizipárbajnál 3 tizim ment középre amit elhúztam, a kapusom 3 tizit nem védett ki ahol eltaláltam az irányt és már előtte elhúztam arra Csak a folyamatos egyhelyben biciklizés megy meg az elpattogó labdák mindenkitől. Tükörsimán hoztam 8+ winnel minden kvalim most meg 6-4 lett Van egy új Lewám, de ezt is hiába indítom be magasan hát dadog a labda nála azt simán beérik, mondjuk mindegy mert Cruyfft meg Diabyt is. -
Kristof_94
nagyúr
La Liga upgrade adott egy kéket, dupla Fekir. Kísért engem ez az ember. Toty alatt vagy 4x szivatott meg.
-
|AP|
veterán
legalább 40 upgrade után megérkezett az első TOTS: dupli Javi Galán...
A tegnapi Valverde után nem akarok panaszkodni, de azért ez most elég szarul adjaWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
toxicjew
addikt
válasz Nandinagy #9909 üzenetére
Eleve ez a "nem tudom beepiteni" nem jó hozzaallas. Ha nyitsz egy baszo lapot, ne adj isten meg nagy upgrade is, akkor módosítsd a csapatot azt kész. Amúgy is rohadt unalmas hetekig/hónapokig ugyanazzal a teammel tolni. Én pont arra a valverdere palyazom és még is fogom majd venni sztem pack opening után.
Vikinek nincs ötlete mibe fektessek? Most nem adja a mass bidding.
-
-
Mrguba
őstag
MA szabi.... kupaban 5 meccsbol kellett volna 2 win...
1 lett...olyan kamu ez az egesz..
Nem mintha kene valaki la ligabol de ha mar jatszok
Gold INAKI WILLIAMS az isten egy csomo embernel -
Woodslave
félisten
igen ez a xar most ebben. Csináltam én is egy csomó upgrade packot, aztán ha esett volna valami akkor se lett volna jobb. Ez a kupa mondjuk arra pont jó, hogy azt gondoljam Modric és Valverde is egy nagy nulla, mert semmit nem tesznek hozzá a játékhoz.
Mondjuk tényleg érdekes ez a kupa bár div 2-ben még csak két rivals meccset játszottam és nyertem is, de a kupában ugyanaz a menetrend mint bármikor korábban div 6-tól játszom ezt a módot azt hiszem, de lehet div 5.
3 meccsen xarrá vernek, kettőn van esélyem. Ez meg random vagy 2 win vagy nulla, vagy egy
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
-
gjoe
addikt
válasz Nandinagy #9909 üzenetére
Nekem llorente jött és nem tudom beépíteni.
De lehet veszek egy ter stegent és egy lewat. 2 chemin már csak kibirjak valahogy. Ja meg van egy Red Pick argentin rb, de frimpongot nem biztos lecserelném rá.
Plusz akkor geertruida is ugrik a csapatból. Szóval nem olyan egyszerű. Persze llorente 0 chemen is jó lenne, de az a baj ha berakom kezdobe akkor másik négy játékos is csökken miatta. -
Woodslave
félisten
na egy David Garcia csak beesett a premium upgradeből. Király.
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #9905 üzenetére
Engem tudod mi bosszant Kristófom?
Hogy nyitsz egy 1 millás lapot és amiatt sírsz, hogy a következőből nem jó lap jött amit amúgy szintén nem tudnál beépíteni. Akkor minek jó lap? Most nem azért... TOTS alatt kb. bárkit belehet építeni már, nem kell hozzá több millió. -
Woodslave
félisten
én meg nyertem 1-et tegnap már van 4 win 15-ből közben meg agyvérzést kapok.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz Kristof_94 #9905 üzenetére
Itt is meglett a 10 win és szintén egy dupli jött Veiga személyében
-
Kristof_94
nagyúr
Este meglett a 10 győzelem a kupában, totál megérte! A 90-es CB jött, aki amúgy már megvan untrade.
Viszont az előtte nyitott 1*85+ adott egy Valverdet. Beépíteni nem igazán tudom, híján vagyok a komolyabb La Ligas lapoknak. Bosszantó, hogy ezek a garantált csomagok mennyire nem adják... -
Waniek Péter
újonc
Helloo
Ebben a francos ultimate teamben miért kapja az ellenfelem az én hazai vagy vendég mezemet? Régi Fifákban mindig más mezeket kapott az ellenfél. Van ötletek? Mert kezdem unni hogy miníg csak az én mezeimet latom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szólánc.
- Autós topik
- Formula-1
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Hogwarts Legacy teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Huawei SuperCharge HW-050450E00 10W hálózati gyorstöltő adapter USB, 5V/4,5A + gyári kábel
- EVGA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING - Újszerű, hibátlan állapotban!
- Automata óra felhúzó műbőr borítás
- Samsung Galaxy Z Flip 4 8/128 GARANCIÁBAN CSERÉLT
- MSI H61M-F LGA 1155 Aprócska működést nem befolyásó hibával.