Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Azért érdekes ez
Van aki kinyit 3-4-7 TOTS-ot is egy hét alatt, és van amelyikből 3-4 db-ot is én meg pld. az összes megcsinálható pakkból, az összes elérhető rewardból, 0 db -ot nyitottam a német héten. A PL hét elején jött egy Tripier, meg este egy 88 as arab.
Ennyi
De a 16-óta ez megy nálam -
phrenetiX
tag
Sziasztok! Régóta meg szeretném venni a játékot. Most Epic Games 7200 Ft lenne. Megéri még megvenni vagy inkább vegyem majd meg a 24-et?

-
stilo18
addikt
Tegnap este eredménye:
Ter Stegen 3x...
Illetve az egyik kis pakkból durrant Modric...
mondom rendben, akkor teszek fel egy kis pénzt, megveszem a 400k-s pakkot.
Ki jött belőle? Modric...
Komolyan nem hiszem el....
Szóval valamit kellett vele csinálni, kiraktam az ikon pakkot, abból meg 93-as Lahm jött...
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
itt jött egy balde, de igazabol őt se tudom hova tenni
-
Gabeszfoci89
senior tag
Kupában sikerült 5/5 wint hozni úgy hogy 5 ember van csak 80 rating felett a csapatban...egy rossz vicc volt már én szégyeltem utolsó meccsen 53shootingal Rüdiger beverte 30ról szöglet után
kezdésnek jó legalább talán már hétvégén tudom nyitni a tots playert hátha lesz mégegy fekirem -
v-man
őstag
Pedri után jött egy Valverde is untrade, így mohón ráharaptam a 200ks packra, persze ritka rossz ötlet volt, csupa gold, a legjobb Szcezny meg Trapp, többi 85 max
-
WhiteAngel89
aktív tag
na amint lehetett ki raktam egyből ikon pack, 93 toty zanetti
nemrossz csak már nemtudom hova be építeni, esetleg cm be használta már valaki? -
Mrguba
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
En nem fuzok sok remenyt hozza.....
De ma hogy hazaertem volt kb 100 trade jatekosom...
most van 10 db kb
Kiraktak mindnekit de meg tehgnap delutan jott a ban igy nem tudtak mindenkit eladni. -
Mrguba
őstag
-
v-man
őstag
Navas helyett a csomagot választottam, volt benne egy 88as Navas
De legalább jött egy Pedri az egyik laliga packbol 🤓 -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
köszi szerkesztettem.is láttam Nickrtfm vidiben
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Sandros112
üzenetére
Azigen
-
Woodslave
félisten
Olcsó lett ez a Dinho. Amúgy a loant pont nem találom webappon. Játékban látszik?
Ja látom már benne van egy 84-es squadert
-
EA's hit
addikt
Ikon upgrade: prime Sheva
Ennél bohócabb cég nincs a világon. Ki sem akartam rakni kivételesen, Puskást azonnal rakni akarom ahogy megérkezik holnap, de jött 2 dupla wo, mondom beleszórom ebbe. Hát nagyon megérte 
-
|AP|
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
nekem ezek a flash sbc-k nem adtak még 87-es gold lapnál jobbat...
-
Gabeszfoci89
senior tag
Starter packbol nyitottam egy fekirt kezdtem örülni neki koraktam flash sbct nyilván mégegy fekir
direkt csinálja a gép 6db Sané 5 kolo muani után most fekir lesz az állandó visszatérő -
WhiteAngel89
aktív tag
dinho sbc kicsit túl lett árazva...
-
Mrguba
őstag
Sehol se talalok LIVE CHATET..
-
Szigma70
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Az hagyján, hogy megtudja a belépési adataid, de a 2 lépcsősön, amikor telóra jön a kód, azt hogy játsza ki?
De látod, megoldják. Valószinű, hogy pont ezért, mert valami szar az EA-nál is, ezért nem szaroztak, és adtak inkább majd 4 milla coint
Ez van, mit várunk egy ilyen cégtől, aki szarik a játékra
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Jó kérdés... Nekem az emailnel is van authenticator app, ha esetleg a jelszót megfejti, akkor nekem ott még engedélyezni kell. Bár ezek szerint semmi nem elég.
Az enailembe próbáltak belépni Oroszországban, Indonéziában, USA, stb. -
Mrguba
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Meg annyi a jo benne hogy nem quick selleztek pl a csapatom...
Tehat jatszani tudok de fejlodni nem igy.
Marmint a pl totsoktol felfele ha jonnek majd ujak.
Ugye ki akartam rakni ocsi bacsit ha jon pl...
De minden eladhato foddert eladtak a gecik..
85-86-87-88-89es IF ek 10 ezerbe eladni meg 12..
volt vagy 40 db -
EA's hit
addikt
Az EA support oldalon valahogy talán még mindig elő lehet hozni a live chat-et, ott megírhatod Singh Munkudnak Indiából, hogy feltörtek, azt meg tudják nézni, és talán valami kompenzációt kapsz. Nekem amikor 2,5 éve ilyen volt, a coinomat visszakaptam (mondjuk kb. 300k volt, nem 4 milla), de a transfer bannt azt meghagyták a nyomorékok.
-
toxicjew
addikt
Én a legkisebb probléma nélkül engedem el ezeket a kupákat
Most az a pár fodder ami jön belőle nem vág földhöz, generalodik az magától is.Btw lehet ha kicsit megdobj a piacot ez a 2 icon sbc, akkor kiszallok a goldokbol, van már vagy 150 packom és érdekel a la liga csapat is. Na meg egyre nehezebb már kirakni az sbcket
Szóval kéne a fodder.Guba: persze hogy van, próbáld meg. Xboxon? Azért durva, hogy így fel tudják törni az accokat
-
Mrguba
őstag
Na nejem kb vége ennek a szarnak...
Lépek be 2 nap után webapp transzfer ban üzenet.
4 milla coin eltunt
Eladhato játékosok eladva.
2 lépcsős azonosítás mellett..
Van értelme reklamálni? -
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
Ezekhez a kupákhoz nem értem, miért ragaszkodtok ennyire. Egy időben én is szenvedtem velük, de az idei évre teljesen leszoktam róluk, és ez volt a legjobb döntés, amit a 4 éves FUT karrierem alatt meghoztam. Azóta csak azt a nagyon muszáj minimumot csinálom meg ilyen módokban, ami valami rewardhoz (swapos token, most xp) kell. Most pl. minden héten végigafkolok 5 meccset az xp-k miatt, de egyetlen másodpercet sem játszok, csak kiakasztott kontrollerrel lepörgetem az 5 meccset, miközben mondjuk takarítok vagy főzök. A legundorítóbb, legótvarabb játékmenet ezekben a kupákban van, meg a legnagyobb tryhard is, a rewardok viszont messze nem olyan jók, hogy megérje ez a szenvedés. Nyilván aki ezeket is lehozza 10/10 winnel, mint Gabesz, azt megértem, de mindenki másnak csak azt tudom tanácsolni mint régi függő, aki erről a szerről már lejöttem: szarjátok le, bele se kezdjetek

-
Woodslave
félisten
Az hogy két spanyollal és egy laligas spanyol managerrel is egy chem az elég gáz valszeg nem veszem ki én se nem rajta fog múlni a laliga kupa
nekünk se lett meg gyerek nem tudta behúzni.Utolsó ötből egyet nyert. Mondjuk ezt se értem azt gondoltam a jobbak/szerencsésebbek már kész lettek. Mondjuk este nem jó ezt nyomni inkább másnap reggel de ez van egy Füllkruggal kevesebb

-
Woodslave
félisten
Navas vagy pack? Öcsi bácsi miatt kell a fodder (Dinho meghaladja a lehetőségeimet biztos vagyok benne). És a fő csapatba se fér be mármint Navas. De úgyis csinálni fogom a kupát meg az objektíveket és Chukin kívül nincs laliga játékosom. Persze lehet hogy a packból esik de Navast mindenki dicséri..
-
Kristof_94
nagyúr
Már előre látom a hétvégi fut champions pickjeinket.
Javi Galan, David Garcia, Gabri Veiga, Fekir, Ter Stegen, Molina, Merino...
Kb. belőlük fognak összeállni. -
|AP|
veterán
a mai öt kupa meccsből egyet kellett volna nyerni a 10-hez.
Ebből gondolom már sejthető, hogy nem lett meg... elb@szott egy játékmód ez. Csak azt nem értem miért szivatom magam vele. Ennyire semmi nem tud felcseszni, még a WL sem... -
EA's hit
addikt
A mai obj alapján hivatalos, hogy holnap jön a prime Dinho sbc, szombaton pedig BD Öcsi bácsi
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Nandinagy
addikt
Valami van
Eddig legalább úgy ahogy Rivalsban haladtam ha játszottam de most csak szívok 
Mondjuk úgy nem nehéz ha a Daviesem se rövid se hosszú távon nem képes senkit megfutni, bezzeg az övé az első 5 méteren 4t ver rám legyen szó Diabyról,Salahról vagy az én Daviesemről
Van egy fajta bája ennek.
Ezt az Alissont is szóra sem méltatom inkább
Az, hogy az 5. meccsemen engedek 3 kapuralövést amiből legalább 2 de inkább 3 gólt kapok azzal nem tudom mit lehet kezdeni. Mondjuk valószínű a netem szar mert állandóan dekázgatnak cselek helyett, de aztán kitudja.. -
toxicjew
addikt
Bebaszna, ha júliusban jönne amikor még javában zajlik az atigazolasi szezon és még el sem kezdődnek a bajnokságok. Szeptember végén szokott ugye jönni, most azt rebesgetik, hogy 1 hónappal jöhet hamarabb.
-
EA's hit
addikt
Augusztus lesz az a július, legalábbis elvileg.
-
|AP|
veterán
ha tényleg jön Dinho és Puskás is, akkor az jó nagy dilemma lesz

Idén nem lesznek moments ikonok, ugye?
Tehát ez az utolsó reális esély a legjobb Dinho lapot beszereznem (ami eddig minden évben megvolt). Tudom, létezik TOTY verzió is, de az teljesen esélytelen lesz, még a játék utolsó napjaiban is szerintem
Jó lenne mindkettőjüket kivenni, és lehet így is teszek, én már lassan úgyis játékvége üzemmódba kapcsolok.
Így hogy júliusban jön az új rész, szerintem gyorsan vége lesz a 23-nak, nem lesznem már annyira durva nyári promók
-
Gabeszfoci89
senior tag
Azért a rewardbol sikerült nyitnom 5.Sanét 4.Kolo muanit
egyiket se használom kiraktam miattuk a Guererro sbt csere kp ra jó lehet -
evibly
senior tag
Kristófnak, Woodynak infó: FB Puskást nemrég mégis eladtam - jól tettem ezek szerint. Anno még 2,6-ért vettem, 1,3-al szálltam ki belőle, most meg 900k
Egyébként valóban brutál lap....volt az elején, de aztán látványosan visszaesett, illetve persze a TOTS lapok megjelenésével már nem tudtam vele annyira érvényesülni. De én is ki fogom rakni, ott kell lennie a csapatban. (Fun fact: egy korábbi Icon upgrade pakkból jött egy Prime Puskás, őt azért hozom super subnak rendszeresen.) A BL up itt Kolo Muani, a 83+ pick egy dupli Kobel, illetve nálam a premium upgrade is időnként dob TOTS lapokat, de ezek szigorúan a Schlotti, Kobel, Füllkrug, Hoffman körből kerülnek ki
Egész Bundes alatt egy Frimpong és egy piros Davies volt az a két lap, ami elfogadható.
Guerrero: használtam egy ideig a POTM lapját, és az is nagyon ügyes volt középpályán (támadásba beszálló CDM-ként futott), agilis, gyors, agresszív lap, ez a TOTS biztos jó lesz, de csak akkor, ha passzol a játékrendszerbe. Ez a verzió defben rendesen fel lett húzva, szóval érdemes lehet vele próbálkozni.
Reust kirakta innen valaki? Mi a vélemény róla? Csatárban működhet?
-
D.Bergkamp
tag
Sziasztok! Kivagyok a csalásoktól! Este egy számomra új fajtával találkoztam: 60. percben 2-1re vezetett az ellenfél, amikor tizenegyest kaptam, de már nem végezhettem el, mert vége lett a mérkőzésnek, nyert az ellenfél 2-1re! Köpni nyelni nem tudtam!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Szép! Én meg remélem most már fogok tudni egy jót pickelni, mert eddig eléggé gyenge volt...
-
stilo18
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nagyon jó védő, nekem is megvan
Nálad meg nyilván brutális lesz
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem Goretzka csere lesz, mivel semmi értelmes nem jött a Bundesligaból...
-
Nandinagy
addikt
-
Woodslave
félisten
-
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
Nekem egy nagyszerű 20k-s Sané volt a garantált packban, mi más
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
van 500 lapom a clubban amiből szerintem 470 lap gold common
xD Az a gond közepes fodderem ilyen 81-88 közötti egy sincs
xD Jöhetne valami player pick vagy valami amibe ezeket bele lehetne szórni. 
-
Dzsoki92
senior tag
Most komolyan megint idő előtt bekerültek a LaLiga Tots playerek a packokba ?
xD
beszarok ezeken -
Kristof_94
nagyúr
Én szerintem ki sem rakom ezt a garantált 30k-s lapot adó Bundes sbc-t. Kell a fodder az öregre, így is szarul állok.
-
Dzsoki92
senior tag
BL garantáltból Ping Pong
Lehetett volna szarabb is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem is tetszett Puskás én is nekiállok majd tuti.
Na reggel 3/3 kupa. Kár volt gyereknek próbálkoznia tegnap
. 7win megvan utolsó két meccset tuti 9 wl wines arcokkal játszottam egy red pick elég árulkodó pláne ha vannak gold lapok csak nem hagyná ki a csapatból ha lenne még. Még a játékmenetre se lehetett panaszom így fél öt körül
-
Woodslave
félisten
Azon agyalok kirakom Guerrerot. Imádom az ilyen univerzális jatekosokat. Lb cm. Ha kell gondolom 4 back lehozza az lbt 3-5 meg faxa cm is lehet
Puskás ára meg zuhan tutinak tűnik az sbc. Mondjuk 1m körül is melós lesz
-
taylorp
senior tag
A ma megjelent 81+ totw sbc-nek mi érteleme van szerintetek?

Lehet, hogy picket akartak, de sikerült ezt is elb@szni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mondom rendben, akkor teszek fel egy kis pénzt, megveszem a 400k-s pakkot.

köszi szerkesztettem.is láttam Nickrtfm vidiben
Egyébként valóban brutál lap....volt az elején, de aztán látványosan visszaesett, illetve persze a TOTS lapok megjelenésével már nem tudtam vele annyira érvényesülni. De én is ki fogom rakni, ott kell lennie a csapatban. (Fun fact: egy korábbi Icon upgrade pakkból jött egy Prime Puskás, őt azért hozom super subnak rendszeresen.)