Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ne haragudj ennel igenyesebb vagyok arra,amire az idomet szanom.
Neked mindegy,csak uljel a gep elott.“ Ez egy játék, az hogy a játék kiadója mit csinál a SAJÁT játékával ahhoz nekünk 0 közünk van. “
Ez meg netto faszsag. Ok adnak egy termeket,amiert te fizetsz. Igy jogod van kritizalni es mast,tobbet varni a penzedert.
Gondolom neked nem esik szarul,hogy a sparba 2x annyit fizetsz,mert neked semmi kozod nincs ahhoz,hogy ok mennyiert adjak el a termekuket. Vagy ha a tej amit megveszel,mar lejart szar.
Nem kell mindenre kussba maradni,meg legyinteni. Mert egyre tobbet fizetunk,majd nem ugy fejlesztik,ahogy azt a nagyobb reteg szeretne.Ezt a feminista gyokerseget meg ne kezdjuk el.
Hozzateszem,ha nekem nem tetszik,akkor nem jatszom tobbet,szarom le mennyibe kerult.
Nekem azaz elvarasom,hogy a maga korlatai kozt valosaghu maradjon. Nok nincsenek a ferfi futballban,se a kezilabdaban,se a vizilabdaban.
Egyszeru az oka,erosebbek,gyorsabbak es terhelhetobbek a profi ferfi sportolok ezaltal semmi ertelme nem lenne.Itt is az,semmi pluszt mem ad hozza,de legalabb kurva sok embernek nem tetszik.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Engem például nem trigger-el , hogy Aloy egy erős nő , sőt A TLoU2 leszbikus szála sem mozgatott meg különösebben negatív irányba .
Az viszont baxxa a csőröm , hogy időt és energiát fektetnek egy olyan “fícsőrbe” , ami az emberek 0,0000001 %-át érdekli (de lehet sokat írtam ) csak azért , hogy a sok woke gyökér nehogy beléjük álljon . Ez az egész női dolog EBBEN A JÁTÉKBAN kibaxott nagy melléfogás a marketing , és az ezáltal mozgatott fejlesztői részről . És nem azért mert ez az egómat rombolja , csak mint írtam azt az energiát fordíthatnák hasznosabb dolgokra is. -
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Na,tessek. Ekes peldaja,hogy minek csinaljanak barmit jobban.
Nagyon sok ember gondolkozik ugy,hogy egy rossz dolog jo pelda tud lenni a jovoben.
Szuntessek meg a licenszeket is,minek arra kolteni nekik.
Nem mindegy hogy milyen mezbe jatszol?
Meg batmant,supermamt a jatekba.
Csak akkor nem kell sirni a megjelenest koveto masodiknapon,hogy mekkora szar lett.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ha neked ez a legjobb FOCIS játék, FOCI szempontjából, TAKTIKAI megközelítéssel, akkor igazából kár a gőzért.
A FIFA egy jó kis kártyajáték, igazából az se lepne meg, ha a FUT-ba betennének “gyors szimuláció” módot, hogy le se kelljen tolni a meccseket.A tematikán kívül, mára abszolút nincsen köze a sporthoz, amit szeretek. De igazából ezt is igények szabják, minden bizonnyal amire nekem van igényem egy focis játék kapcsán arra a többségnek nincs.
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
De ha a Jameson gyártaná az egyetlen iható whiskey-t a világon, én pedig imádnám a whiskey-t, viszont a Jameson évről évre egyre szarabb whiskey-t állítana elő, amit egyre drágábban árulna, akkor igen, az ellen is panaszkodnánk. De nyilván whiskey-ben nagy a választék, tehát ha nem ízlik az egyik, veszem inkább a másikat. A Fifára viszont nincs alternatíva, aki focis játékkal akar játszani, kénytelen ezt megvenni, akkor pedig évi 30-40 ezer Ft-ért cserébe legalább hadd panaszkodjon már az ember, ha nem tetszik neki valami a játékban.
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
azt kihagytad hogy már nem is élő emberek is lehetnek a csapatodban...
Valahol egyetértek azzal, hogy ha már xar valami akkor nem mindegy mennyire xar? Ettől függetlenül van férfi meg női futball, olyan nincs hogy vegyes csapatok játszanak. Még a grundon is csak néha
csak sajnos a mai világban - lehetsz bármennyire is liberális - tudod hogy ezek a dolgok miért vannak.
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Valoszinuleg azert,mert kurva sokan jatszanak még mindig.

Amikor kidobalnak mindent,abban a pillanatban tobb penz nem fog nekik bejonni a fifa pontokbol.
100%,hogy megeri nekik meg tartani mindent.
Miert dobjanak ki minden lapot,ha igyis van egy nagy jatekos szam,aki jatszik?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Szerintem meg a közgazdasági részére nagyobb hangsúlyt fektettek (fektetnek), mert abból van nekik bevételük!
Ez egy profitorientàlt cég, és teljesen nyilvánvaló, hogy leszarják a játékélményt, ezért sem áldoznak nüansznyi energiát sem egy szaros wl számlálóra (sem). De ami a bevètelüket érintheti, azt rögtön lereagálják. (Lásd azokat az sbceket koràbban, amik jobbat adtak, mint amit kellett volna).
Évről évre képtelenek minimális újításra, a legnagyobb újdonság a kártya desing-ja (az is kb a 0-hoz konvergáló kreativitással…). De a lapok adását érintően láthatod mennyit változtattak, untrade szinte minden pakk, marquee már szart se ad, swaps objektiv fizetős pakkban van stb.
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
De akkor mivel magyarázod, hogy van, aki éveken át semmi értelmeset nem nyit, más meg hetente kapja a milliós lapokat? És itt most nem streamerekről beszélek, akiknek persze hogy odaadja a nagy nyitásokat a cég, mert nekik is megéri. Csak itt a fórumon tudunk mondani vagy 2-3 embert, akinek brutális packluckja van, és jó néhány olyat, akinek meggusztustalan. Mi magyarázza, hogy Dávid kolléga hetente kapja a top lapokat, másnak meg még mindig nem volt 400k-nál drágább nyitása, pedig ugyanúgy megcsinál minden sbc-t, kihúz minden rewardot, wl-t, stb.? Mert 1-2 jó nyitás még lehet szerencse, a lottót is van aki megnyeri egyszer, na de mutass már valakit, aki 5-ször nyerte meg az 5-ös lottót, ráadásul egy év alatt
Szerencsére fogni ezt már nem reális, kell lennie valami más oknak mögötte. Én is azt gondolom, hogy valami alapján az adott játék elején bekategorizálja a profilokat a játék, és onnantól azt kapod és kész. -
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
amúgy biztos neked van igazad ezt meg se tudnák csinálni. Valószínűleg annyiról van szó, hogy a pack weight azért be van állítva 95% Cabella-Todibo-mittomén a maradék 5%- a többi abból 00000000000.1% Messi Mbappe és Neymar. Amennyi játékos van ez elég hogy a twitterre kikerüljön pár kép
-
david368
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ebben is van valami, persze. Aki jòl tolja az 100 ezres teammel is veri a tobb millas csapatot, ez tèny. Viszont a jo red pickes nyitasokat nem szabad összehasonlítanod az ô esetükkel, mert míg èn lehet nyitok 6 millàs jàtekost red pickbôl, de az esèly Neked is megvan rà, hogy nyiss, ha lenyomod a WL-t. Viszont jelen esetben egyikunknek sincs esèlye 5 db (!) 92+ picket nyitni, mivel nekünk nem jàr, ergo rohadtul nem fair amit csinalnak.
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Összefutottam ma egy arccal a TOTS kupában, akinek három piros Ligue 1 pickje volt a csapatában, egy gold Bappé, talán egy spec Payet, de ezen kívül csak rare gold lapok (Clauss, R. Sanchez, Kimpembe). Semmi egyebet nem tolt, mint a glitcheket: kick off (mindkét gólt ebből kaptam, még úgy is, hogy a másodikra már figyeltem, mégsem tudtam kivédeni), ollózás szöglet után, szélen elfutás, ami egy röhej volt, mert a rare gold Clauss simán lefutotta TOTS Molinát
Folyamatos becsúszások, leütközések, az a klasszik agyatlan, patkány foci. Elvertem egy szitkozódós meccs végére, és nem bírtam ki, hogy ne írjak rá, hogy "Mi van glitch fiúcska??" pár bohóc fejjel megspékelve (tudom, nem egy érett, felnőtt dolog, de nem bírtam megállni )
Na, tőle rohadtul fájt volna kikapni, úgy főleg, hogy az idegtől nem lát az ember, amikor mindent is bevet, illetve a sima gold lapok kenterbe verik az én TOTS, vagy ahhoz hasonló spec lapjaimat.
Válasz tőle: "Baromi gyenge vagy, gold lapokkal majdnem nyertem, LOL!"Na, itt tartunk ebben a fosban!
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Medina megvan. Ramos is még jól teljesít. Kimpembet igazából feleslegesnek érzem, ramosnal csak az a kis plus tempóval jobb. Aouart lehet inkább kiraknam ha jönne. Kimpembe csak a linkek miatt, főleg ha esne egy teknős. Bár még a potm lapja is jó. Ha kirakom kimpembet akkor meg lehet három védős felállás kellene. Három 92es lap van a kukába ami holnap lejar. Plusz van fodder. Wlt meg majd ma kezdem.
Gabesz : köszi
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
akartam sírni egy kicsit én is
ha jövőre nem alakítanak ezen a rivals rendszeren akkor off megint. Én elhiszem, hogy nincs köze a tudásomnak ahhoz ahol vagyok, mert éppen jó időben szerencsés matchmakinggel feljutok, de az hogy egy qrva meccset nem tudok nyerni az egy online játékban elég egészségtelen. Tudom legyek jobb, meg a részvétel a fontos, és azzal se lenne bajom ha nem kellene a kontrollerbe kapaszkodnom egész meccsen a szteroidos állatok ellen.
A kupa miatt nem akarok megint sírni, gyerek játszott tegnap 4-ből nullát tudott nyerni, pedig tényleg ügyesen húzogatja a labdát annyira nem vak de fullra lefocizták az ötödik meccsen majd mondom én megmutatom ja...
megmutattam hogy én is kikapok simán. 20 meccs volt. Ok páran később kezdték de hogy ennyire lejátszanak olyan emberek, akiknél még red pick se volt, úgy hogy még nincs meg a 10 winük egész elképesztő volt. Még nézni is ahogy ledarálták a csapatunkat gyakorlatilag. 5-3n-é tots Lewa alap. Szóval Merino vagy dupla Morina vagy ki se lesz itt
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ja. Ma kvalin futotta meg a 86 paces brandt labdával a daviesemet. Mondjuk erősen lejtett a pálya az ellenfélnek. Másik meccsen nekem lejtett és folyton leszedte a 99es diabyt. Szóval ahogy írod védekezni mindegy. Viszont szeretem davies-el kihozni a labdát mert nagyon jó a tamadsoknal is.
Ha valaki kinyitja almada tots lapját ne vágja sbcbe mert kispadról is valami cheat az a lap.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Egyet értek. Vért hugyoztam a kvalin is, pedig általàban 7 winnel lehozom. A wl-re nem volt időm, későn is kezdtem, hamar le akartam tudni. Az első 10 meccsből 3-at tudtam nyerni, mert látszólag elitek ellen mentem.
Aztán érezhetően gyengébbeket kezdett bedobni, ott sikerült pár wint behúzni, na mondom ez 9 win lesz, de nem, az utsó ellenfelem ismét lemosott a pályáról, a félidőt se vártam meg. Mentségemre egy seggel ülve nyomtam le a kvalival együtt, meg már hajnali 4 volt és 6-kor csörög a vekker.
Ha hamarabb kapcsolok, hogy 9w alatt max 90 rating lapot ad, akkor bele se kezdek.
Egy kis ligás és egy spanyol cb-ért ismét megérte. Ja nem. Közben a 200 champ meccsért járó ultimate pakkban max 84-es rare goldok. Asszem mindent elárul a játèkról, tots időszakban.
Rájöttem, tulajdonképpen teljesen átnevelt a játék, már én sem tudom/akarom “élvezni” a mérkőzéseket, csak gyorsan legyünk túl valahogy rajtuk. (Végig se menjen)Épp az imént olvastam egy bölcsességet a fifa fb csoportjában, ami nagyjából reprezentálja a mondanivalóm esszenciáját: “Vagy nyerek, vagy kilépek.”
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Eleve ez a "nem tudom beepiteni" nem jó hozzaallas. Ha nyitsz egy baszo lapot, ne adj isten meg nagy upgrade is, akkor módosítsd a csapatot azt kész. Amúgy is rohadt unalmas hetekig/hónapokig ugyanazzal a teammel tolni. Én pont arra a valverdere palyazom és még is fogom majd venni sztem pack opening után.
Vikinek nincs ötlete mibe fektessek? Most nem adja a mass bidding.
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem llorente jött és nem tudom beépíteni.
De lehet veszek egy ter stegent és egy lewat. 2 chemin már csak kibirjak valahogy. Ja meg van egy Red Pick argentin rb, de frimpongot nem biztos lecserelném rá.
Plusz akkor geertruida is ugrik a csapatból. Szóval nem olyan egyszerű. Persze llorente 0 chemen is jó lenne, de az a baj ha berakom kezdobe akkor másik négy játékos is csökken miatta. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az ilyeneknél régebben néha rákerestem a nevekre és rengetek egyiptomi, Tunéziai, török stb. felhasználóhoz vezetett. Szóval nem légből kapott. Mondjuk lényegtelen, mivel mindig mi vagyunk a rossz végén... Amúgy meg a mai világban minden elképzelhető. Engem senki sem zavar, csak amikor valamit túltolnak. És az EA ebben profi.
-
Szigma70
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Dőjjjjjöööön a lóóóvééééééé
ez a lényeg.
Legyen Tifo, csillámpóni a teraszra, meg dinnye labda, snoopys mez, a gameplay meg hányadékkereskedés kampec, pakkok 80%-a untrade, vegyél coint.
streamerek miatt meg dől is a zsé
szarnak a játékra magára. Minek eröltessék magukat, ha így is dől a lé -
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Értem, ezt vágom is, ugyanakkor sztem ez nem lehet _csak_ a magyarázat. Ilyen előnyt soha, senki ellen nem érzek a másik oldalon, mint a kupákban. Teljesen más, furcsa, megfoghatatlan a játékmenet is. Nam úgy kapok ki, ahogy a többi játékmódban, hanem sokkal esélytelenebbül. Az meg lehetséges lenne, hogy kizárólag (felső)elite szintű, iszonyú jó játékosokkal sorsoljon össze, miközben Div2-.ben vagyok? Hogy 5-ből 0, vagy 1 wineket hozok? Vagy az lehet, hogy pont emiatt innen eltűnnek a kevésbé jó, vagy átlagos playerek és marad a kiugróan jó, vagy átlag felettiek játszótere?
Még ez utóbbit el tudom fogadni, de az a masszív sebesség és reakció különbség akkor is rohadt idegesítő

#9599Madn!ght
Igen, ezt írom én is épp Nándinak. Kikapni mindig rossz, de ez a fajta full esélytelen szívás nem csoda, hogy kiégeti az embereket és elfordulnak ettől az egyébként is gány játéktól. -
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
A játèk minden porcikája full manipulEAted. Nem lennék meglepve, ha egy alaposabb analízis eredményeként kiderülne egy szimpla programozási hiba, ami az ilyen boostolt accountok eredményes nyitásait okozza. Anno itt a fórumon is volt jó pár arc, akinek rendre a felső polcot adta a játèk, míg másoknak (akár jómagam is) egy egész èvben 200k értèkű jàtèkos volt a plafon.
Lènyeg, hogy ez már túlmutat a “véletlen” racionális magyaràzatán.
Persze nem sajnálja az ember a másiktól, de azért borzalmasan demoralizáló, hogy valahol mindnannyiónk cèlja ez lenne, hogy jobb lapokat kapjunk jutalmul a befektetett időért és energiáért. Az se lenne rossz, ha azért megoszlanànak/mindenkinek kijutna ilyen jellegű “szerencse”, de természetesen ezt sem tudjàk jól leprogramozni… -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ehez csatlakozom nekem 16-18 winre sosem ad senkit semmilyen promobol a felső sorból.Van olyan haver aki örül ha összehozza a 9 wint képes 20 meccsen keresztül kikapni rivalsba div4 be is...Tegnap este óta minden pacbol totsot nyit és nem a szarokat...Minden wlen 6-9 winre nyitja a haalandokat de bruyneket vicc..mostani wlt én hétfő este kezdem vagy talán holnap ha addig befejezem a kupát(meglátom ma mennyi wint tudok hozzárakni)
-
Szigma70
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Mid Cruyffot megéri most kirakni a sok agyontápolt TOTS támadó mellett? SBC ára jóval lentebb van a piaci árának.
Sztem meg nem így van, Cruyff az Cruyff, most is jó.
Nálam Ő van és 88 as Dinatele ST ben kb 600 meccse, és még mindíg halálosakTöbbet érnek, mint Maximok meg Leaok meg Abrahamok
Persze csak ha focizni akartok, nem meta gliccsezni

-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
csak az ára miatt nem fogom őt választani.
Van a klubban FB Vini is, még csak a kispad közelébe sem került
Idén elengedtem a Laliga vonalat, egy chilei edzővel simán be tudtam építeni max. chemen.
A Laliból maximum egy Barca fun teamre fogok rámenni, akiket ki lehet majd egészíteni Messivel, Cruyffal, Ronaldinhoval, ahogy alakul
. Na meg ugye illene egy Busquets EOAE lap is... -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
kb egy hete megérte venni (vagy picit több?), mert legalább 7500-ért el lehetett adni a tartalmát. De ha tudtam volna, hogy 27% 82+ esély hazugság, akkor nem pazaroltam volna az időmet a 30 csomag kinyitására - eladására, mert annyit nem hozott a konyhára.
Az hogy a legerősebb lap egy 84-es rare volt, az azért erős... -
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
végül Alexist vettem ki, egyáltalán nem bántam meg. Nagyon fun lap és tényleg bever mindent mindenhonnan. Meg is feledkeztem róla, hogy volt neki TOTS lapja, de örülök hogy ő jött.
Akit megbántam az Payet... tőle sokkal többet vártam, szerintem valami SBC-ben fog landolni -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igen, emlékszem tavaly vagy tavalyelőtt pénzt is megérte belerakni, mert vettél 4-5 db-ot, végül plusszban jöttél ki, mert az 5-ből kettőben volt valami. Most meg feláldozol egy csomó játékost érte és még UNTRADEABLE is.
De hát még a csomagokkal kapcsolatban is hazudnak, hogy mekkora százalék az esélye, hogy esik belőle valami, akkor mit várunk tőlük. Vettem vagy 30 alap gold csomagot és 2 db 82+-os esett. Max 3.
Nem tűnik 28%-nak. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Teljesen egyetértek Pope és Botman nekemis hiányzik a valós teljesítményre teljesen megérdemelnék...nekem megvan son loan lapja semmit nem ér szerintem...Saliba védelem vezére Arsenalban Varane valóban csak a nevére kapta.De amég az emberek szavazzák meg a totsokat akik a fifa alapján szavaznak lehet nem láttak még meccset sem élőben. De ez erről szól sajnos
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem boxon mikor bevolt kapcsolva már a wl elején is dobott csalokat. 10-13 nullakat meg sosem mentem. Talán 5-7 win széria volt a max.
Friendlyben meg non-stop dobálta őket.
Mióta kikapcsoltam nincsenek, viszont sokkal lassabban talál ellenfelet, és kevesebb a gyengébb ellenfél. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ne is mond ugyanez megy nálam is minden héten..Mostis rommá nyertem magamat egy félkész teammel Saliba volt áh egyetlen akinek értéke is van a többi mind olyan aki olcsóbb...megnezem a totsot a második fele mind meglett így. Letoltam havernak is a wlt ottis 16winem lett grammra ugyanazt nyitottam kb mint magamnak...
Nemértem ha az ember nyer 16-18 meccset miért kap haalandot meg de bruynet olyan aki 9et ..nemértem a logikát -
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát én nem ezt érzem. Jó a csapatom, de nem top. Nyitott játékos nincs a keretben, csak sbc. Wl-en meg majdnem mindegyik csapat tele volt jobbnál jobb nyitott vagy vásárolt top lapokkal. Redlist miatt nagyon lemaradtam pedig minden szart is kifarmolok.
Toty után csak az új játékosok felzárkóztatása zajlik, ami elég jól sikerült, mert rengeteg friss klubb jön szembe jobbnál jobb lapokkal. Szóval csak én nem találom azt a bizonyos kocsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem amúgy semmi bajom a kapus mezonyjatekosokkal, meg az egész shapeshifter dologgal
1000 és 1 baja van a játéknak ami sokkal fajsúlyosabb.
A FIFA egy jó kis kártyajáték, igazából az se lepne meg, ha a FUT-ba betennének “gyors szimuláció” módot, hogy le se kelljen tolni a meccseket.

Az hogy a legerősebb lap egy 84-es rare volt, az azért erős...