- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
A ma nyitott tadic nagyon extra kis lap. Második félidőkre hoztam be csak de tetszik. Minden meccsen meccs embere lett, nagyon jól mozog be üres területre, és nagyon jól lő.
Jó lenne nyitni egy xavi simonst mellé és mehetne kezdőbe. -
toxicjew
addikt
Ők kapásból az out of pack miatt emelkedni fognak, feltételezve, hogy benne lesznek a csapatban. De ha nem, akkor is visszamennek majd az sbck hatására.
Mass biddel sikerült ma is 4db 87est elhozni 6-8kba. Az kapásból 8-10k profit/lap, hype alatt még több lesz
Tényleg Digivel mi lett? Ő volt itt a trade master
-
toxicjew
addikt
Ezért vettem discard áron az összeset, hogy ha menet közben (mivel ez hosszútávú befektetés) jobb trade opció tűnik fel, akkor minimális (laponként 250 coin amit meccspénzzel meg wl rewarddal bőven kompenzálsz) veszteséggel lehessen átforgatni a zsetont. Tots alatt fog még bőven alakulni a piac, a gold fodderek garantáltan vissza fognak menni majd.
-
gjoe
addikt
válasz Jinxb1rd #8887 üzenetére
Helyedben ezerrel nyomnam az sb meccseket ott vannnak a jó lapok kezdocsomag. Ezzel a csapattal még nem eroltetnem a rivalst.
Toxicjew: én spec már nem tradelek. Ahogy az If biznisznel is írtam szerintem nem jön be, nem is fog mert If helyett lehet rakni totsot is. Nem számítok nagy emelkedesre, rengeteg lap van kint és mindenkinél még sok pakk van szerintem. Nagy emelkedés csak akkor lenne ha bedobnanak valami dinho vagy r9 sbct 4-5 milla környékén. De amíg ilyen 50-100k körüli szarokat adogatnak az nem mozgat meg senkit.
-
toxicjew
addikt
Akinek van coinja most fektessen be, 86/87 viszonylag alacsonyan vannak, 88asok idén még nem voltak ilyen olcsók (Toty alatt sem). lehet feljebb menni, egy Mane 26k, egy KDB 47k. Hajrá
-
Jinxb1rd
addikt
Tegnap mentem pár online kört. Első meccs príma, második valami borzalmas szero, utána lévő elmegy.
Csak tudnám hogy lehetne elérni, vagy kiskippelni, hogy az első mecs szerverén kívül ne játszasson engem a játék.
Azon egyébként teljesen meglepődtem, hogy elfelejtettem hogy nyitottam egy Neymart az első hónapban meg egy Cole-t még Shevchenko mellé
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
|AP|
veterán
Visszatérve Araujo-ra:
Most akkor ez a moments lap szerintetek is azt jelenti, hogy biztos nem fog TOTS kártyát kapni?
Gondolkodom nagyon, hogy kivegyem (pedig egyáltalán nem illik a csapatba, de imádom mint játékos), viszont kicsit drága lenne csak funból kivenni, ha később jön jobb lapja, amit majd nyáron meg tudnék venni gombokértWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
EA's hit
őstag
válasz bubuska10 #8881 üzenetére
Ugyanúgy írja most is. Itt a linken minden sbc alatt ott vannak az arányok.
-
bubuska10
senior tag
A megújított Futbin oldalán meg lehet még úgy nézni az adott sbc-nek a tetszik/nem tetszikek %-os arányát mint régebben, vagy teljesen kivették az oldalról?
-
EA's hit
őstag
Köszi, befejezem akkor, aztán meglátjuk. Tots LB-re költeni nem fogok, nyitásból meg vagy jön, vagy nem, de csak Theot tudnám beépíteni közülük a csapatba, más ligából nincs ember. Most bd Sandro van a poszton, nem rossz, de nem is akkora extra, illetve ott van még wc Capdevila, ő továbbra is kurvajó. Igazából azt semmilyen logika nem indokolja, hogy Capde helyett kirakjam ezt a Colet, egyedül az, hogy őt még nem próbáltam egyik évben sem (összesen kb. 15 ilyen ikon van), meg hogy vele végre minden poszton 90+ lenne a csapat Igazából már csak 84-es és 85-ös team kell hozzá, kb. ki is jönne szerintem klubból, annyit már igazán megér.
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz Gabeszfoci89 #8872 üzenetére
store os packbol jött nekem egy coman
elég jól mozog a battya, kár h csak 3 wfiPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Madn!ght
addikt
válasz Gabeszfoci89 #8872 üzenetére
Nálam minden módban így viselkedik a csapat.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Srácok van itt valaki aki paypalban otthon van?csak egy kérdésem lenne
Hogy legyen szó fifárol is 17 winre jól kaptam vegre robertson thuram de gea meg 3 holland tots ezzel elégedett vagyok jó meccsek voltak élveztem.Ezt a csöves kupát nemértem elitben vagyok meg minden wlen 3-4 veresegm van erre kimegyek full ikon teammel és megvernek 82 es angolok full vicc....nemértem raul puskás mindent kihagy védők szurkolnak a csatárnak egy 82saka beveri nulszögből ellenem
Mgplayz89
-
Jinxb1rd
addikt
Most gondoltam egyet, hogy funolok egyet a legrégebbi fifával, amit megvettem azt nézem, hogy Loyaliti editionbe 21 euróért meg tudom venni a fifát. Nem is tudtam hogy van ilyen...
vagyis igazából 17,9-ért mert, előfizetek ea play-re és kapok még 10%-ot elvileg....
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #8858 üzenetére
-
toxicjew
addikt
Tényleg, ps plusba mikor szokott bekerulni a játék? Majd ki akarom próbálni milyen ott, a kövi rész előtt.
Én lehet csak holnap kezdem a wlt, tök jó, hogy szerda reggelig lehet tolni.
[ Szerkesztve ]
-
Santana01
aktív tag
Tegnap éjjel második ikon pack Birthday Rooney..
11 win WL..De Gea,Ito,Danilo
Ma a Pick..Smolarek
Állunk egy helyben.. -
gjoe
addikt
válasz Nandinagy #8862 üzenetére
Hát én nem ezt érzem. Jó a csapatom, de nem top. Nyitott játékos nincs a keretben, csak sbc. Wl-en meg majdnem mindegyik csapat tele volt jobbnál jobb nyitott vagy vásárolt top lapokkal. Redlist miatt nagyon lemaradtam pedig minden szart is kifarmolok.
Toty után csak az új játékosok felzárkóztatása zajlik, ami elég jól sikerült, mert rengeteg friss klubb jön szembe jobbnál jobb lapokkal. Szóval csak én nem találom azt a bizonyos kocsit. -
Nandinagy
addikt
Kicsit olyan érzésem van néha a játékkal mint anno a GTA Vice Cityben kellett a kocsikat gyűjtögetni az egyik küldetésben és volt pár nagyon ritka, de mikor találtál egyet akkor minden második kocsi az volt ami szembejött Itt is ha van 2 jó középpályásod akkor fixen kapsz még 3-t mellé.
Mostanában a cb-k jönnek így, de mikor volt egy akkor bomba középpályás sorom HM Pedrivel meg Pogbaval akkor jött TOTY Modric is -
Nandinagy
addikt
Adjak?
LB: WC Capdevila,FB Zinchenko,TT Roberto Carlos
CB: FS Araujo, FF Upamecano, TT Blanc, FB Koeman, Ramos, SD White, Prime Desailly
RB: Ezt speciel egy értelmeset sem kaptam, de Meunier szerintem ígyis idén a legjobb sbc volt. CB,RB,RM,CM-t klasszis szinten játsza. Legjobb lap. -
toxicjew
addikt
Viszont a pace split nem a legjobb. Használom 1. Nap óta, nem vall szégyent mondjuk.
-
Mrguba
őstag
Na 11 gyozelem wl ben..
Semmi se jott.
1 ket gold pickbol jott egy BERNARDO SILVA viszont
Epphogy befer -
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #8851 üzenetére
Az lehet, de 99 jumpingja van
-
Mrguba
őstag
válasz Kristof_94 #8851 üzenetére
A WC lapjat jatszattam vagy 500 meccsen CB-ben,..
Utana probaltam shadowal LB-ben is ott se vallott szegyent -
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #8849 üzenetére
86 pacel? Igen Max. úgy, hogy lb-ben kezd és 3 védőben cb-t, de 86 pacel maximum novemberben lenne jó lbbe.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #8841 üzenetére
Hülyeség lenne ezt az Aket inkább LB-ben játszatni?
-
-
Nandinagy
addikt
válasz toxicjew #8845 üzenetére
Ja nem ezt mondom. Támadok, megszerzi a labdát a saját tizenhatosánál, majd onnan egy r1-es izom lapos passzt lőtt meg. Ezek 3-4-5 alkalommal konkrétan 35-40 métert megtettek a földön és telibetalálták valamelyik csatárát amelyik pont 2 védőm között állt és mire rágyorsított már nem értem oda velük. Saját tizenhatostól a passz laposan elment az én félpályám feléig. Onnantól kb. csak besprintelt ziccerig Próbáltam levédekezni de vagy kétszer átment a játékosom lába alatt/között az egész.
Öcsibácsi meg bitang, bár a tavalyi 5/4esnek jobban örültem volna mint az idei 4/5-nek
-
Nandinagy
addikt
Lenyomtam a kvalit, Puskás 10 meccs 20 gól 5 assziszt. Volt kb. 2 olyan meccse amin az óceánba sem talált volna be, de a többin stabilan hozta
9-1 lett a kvali, de ez sima 10-0 volt. Vezettem 3-1-re egy lengyel ellen 75. percig. Jött a szokásos letámadás, de nem is ez szúrt szemet. Ellenfél ahogy labdát szerzett a saját tizenhatosán fogta és r1-es passzal izomból előre lőtte. Nálam ez a labda 10 méterre is pontatlan sokszor, neki meg a félpályám feléig ellőtte tűpontosan 3-4 alkalommal, a csatárai ebből indultak kb. és simán lefutották a védőim vele. Érdekes módon mind 2 védőm közötti lyukba ment. Gondolom el sem lát addig szóval csak próba szerencse alapon kilövöldözte hátha és bejött
Ilyet én még nem láttam az idei részben. Tavaly ment nagyot ez az r1es passz. -
-
|AP|
veterán
unalmamban, mivel nem leszek konzolközelben egy hétig elnyitottam sajnos szinte az összes pakkomat...
Hát nem kellett volna, bár ilyen szerencsével jövő héten sem nyitottam volna semmit.
Pár fodder jött csak... igazán jöhetne a héten valami jó kis 85+ vagy hasonló ismételhető sbc, hogy fel tudjak tankolni pakkokból a PL TOTS-raWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Nandinagy
addikt
válasz toxicjew #8837 üzenetére
Egyébként jó a Puskás de ugyanaz a betegsége van mint minden játékosnak. Kvalit nyomom vele egyik meccsen lő 7t mert kb. amit ellövök gól a következőn meg majdem rajta ment el a meccs mert 5 méterről se Vágom én,hogy a valóságban is van ilyen csak azért 97 lövéssel nem ezt várná.. De legalább ilyenkor a passzai jók.
-
bodnar123
őstag
Volt wl kvaliban egy olyan ellenfél aki végig constantolt. Szerettem volna megtuni mennyire fáradtak a játékosai, de a játékos ui nme látszott csak az enyém. Nem mutatta milyen playerrel szaladgál és mennyi a stamina. Nem tudom hogy bug volt vagy valami új cheat. Ilyen volt már nálatok?
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz Nandinagy #8833 üzenetére
Grat hozzá. Úgy tűnik lassan már mindenki kinyitja rajtam kívül (ugye van aki kétszer is ), nekem is fáj rá a fogam nagyon, de nem akar megérkezni. Gondolom az ikon upból nyitottad, azt az elmúlt hetekben már 6x kiraktam, mind a 6-ból prime ikon jött, ráadásul általában az alsó polcnak is az aljáról. Ráadásul bele kell húzni, mert ha Woody visszatér, másnak megint nem jut majd packluck rajta kívül
-
Nandinagy
addikt
Fifa 19 óta tartó fifa pályafutásom egyetlen tényleg prémium ikon lapja is megérkezett
Persze voltak már olyan ikonok akik mondjuk középkategóriásak voltak de használtam őket mint a Fifa 21ben Mid Dalglish,Baby Essien és Prime Desailly vagy idén ősszel Baby Puskás vagy Mid Desailly, de azért mindegyik ezt az 500-700k-s küszöböt érte el.
Idén volt még egy TOTY Müller nyitásom aki tényleg viszonylag jó volt(csereként), kezdőben már nem viszont azért a Fut Birthday Puskást már kezdőben fogom használni -
WhiteAngel89
aktív tag
wl 11 win
jött egy ake meg egy rice
többi emlitesre se méltó...iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
bodnar123
őstag
válasz Gabeszfoci89 #8822 üzenetére
Na ja... Nekem van BDmatheus, totymakalele, futvalami keane, wcvieira...nem hiszem hogy ezeknél jobb, legalábbis csodát nem tesz. Nem panasz, mert ezen a poszton sok "jo" van akinél nehéz jobbat nyitni.
-
eM'82
addikt
Megpróbáltam az ikon SBCt. 92es Stoichkov. Legalább nem dupla
-
Woodslave
félisten
Mielőtt megjön a játék kinyitottam ezeket a napi login sbc 81+ packokat meg ami jött vele. Ito és Kudus. Meg akartam csinálni ezt az sbct ami 5 hollandot ad hát tots még véletlenül se
Nem tűnnek azért ezek világmegváltó lapoknak amúgy se. De várom már hogy kicsit pötyögjek Div 8 felé még csak be se fogok nézni hátha úgy megmarad a józan eszem
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
bodnar123
őstag
11 win: TOTS De gea, és Thuram vagy ki. A rareből jött egy Kökcü. Világot ez sem váltotta meg.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz Nandinagy #8814 üzenetére
Minden héten 17-20 winem van egész évben nem nyitottam csak egy toty courtoist wl rewardból....a több pont csak arra jó hogy több fodder legyen akit lehet forgatni arra viszont tökéletes
Ultimate packbol még soha nem nyitottam 85 nél nagyobbat...[ Szerkesztve ]
Mgplayz89
-
Nandinagy
addikt
Egyébként nézegetem itt a Momentseket, nem mintha akarnám csinálni de:
Szezon reward frissül pl. ott egy 86*2 95 tokenért. Nagyjából kiszedhetek 25 db tokent most A többit honnan? A milestones cuccok nem indulnak újra, az időszakos cuccokba meg van 8 token. Ezt komolyan így találták ki? -
Nandinagy
addikt
Nem mintha számítana Haverom 20-0 rewardja:
Pick: Ake-Robertson-De Gea
Pack: De gea-Danilo-Morata(130k)
2 UT Pack: Lucas Hernández és Kostic a top
Rare players: Kroos
84*5: Tots Danilo+4 db 84
Innentől kezdve igazából nem sokat számít, hogy 11 vagy 20 mert úgyis csak annak adja be akinek amúgyis. -
toxicjew
addikt
Ahogy látom egy 20 perc elég neki. Fun 5-8kba elhozni a 87es foddereket
-
bodnar123
őstag
válasz Kristof_94 #8810 üzenetére
Nyugi meglesz. Én 8/7el kezdtem, de tudom hogy 11 lesz. Amúgy nem is éri meg tovább.
-
toxicjew
addikt
Olyan jó hogy nem lehet mass bidelni rendesen ezen a gane appon... Meddig kell várni mire újra enged? 1 óra? Nincs hibauzenet, csak simán nem veszi be a bidet.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
3 győzelemmel kezdtem, majd jött 3 vereség, ebből 2 full scriptelt szemét... Undorító és nem is próbálják elrejteni, egyenesen az arcunkba tolja ez a tetű banda.
Igy nehezen jutok el a 11 győzelemig, de hátha fordul a kocka... -
EA's hit
őstag
-
bubuska10
senior tag
Az a Bennacer lap
Simons ára kicsit érthetetlen a jó statok ellenére is, nem hinném h sokan vinnék a holland vonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér