Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Néztem tegnap rivals tolod aztán beadja neked a bundes objektet na mondom ez őrült
Én sbben csináltam de ezt a 10 meccseset kizárt. Gondoltam akkor már elite 3-ig elszenvedem. Múlt héten is Kökcü most is. Oké xar sb nem nehéz csak halál
de akkor is
-
Nandinagy
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Upamecanoval az a bajom ami Ben Whiteal. Jó védők, sebességben ott vannak, de nem tudnak szerelni. Az összes szerelésük visszapattan az ellenfélhez. Még olyan helyzetekben is ahol kb. esélytelen, hogy ellenfelet találjon. Saliba,Ramos vagy ez a Doekhi meg ilyet nem csinál, de egyébként még Meunier sem
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
marcess
üzenetére
Nekem Upa nincs és nemis volt meg ma sikerült nyitnom egy Schlotterbecket (legalább nem Hoffmann) majd megnézem nekem ez a Doekhi inkább meglepetés hogy mennyire jó és stabil tegnap div1 ben toltam vele így csináltam meg a bundes objectet nem vallott szégyen a fullos kártyák ellen sem meglepett ritka mikor az ingyen lapok érnek is valamit nekem tetszett jól fejel elég gyors fizikuma is rendben van.
-
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A kupa még vagy 30 napig ott van, szóval mindig ugyanaz lesz, 1 liga max 2 loan.
Érdekes, hogy nektek tetszik ez a Doekhi, nekem inkább fantasy Upa tetszik jobban mellette, de mindkettő jóval gyengébb mint a fő csapatom Dias, Laporte, Saliba lapjaik.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bundes keret 2 loan lehet benne ha tudod vedd ki elsőnek az objectet vagy legalább a doekhi cbt nálam ó nagyon stabil jelentősen könnyebb lesz a helyzetet hacsak nincs egy jó bundes teamed.nekem még 3 win kell remélem este meglesz
-
Nandinagy
addikt
Amúgy ezzel a mindenhova szerverrel csak annyit értek el, hogy eddig a németeket rühelltem a többiek ellen meg élvezetesebb volt játszani, mostanra meg rühellhetem a németet,olaszt,lengyelt mert nekik van szerver és sokkal fluidabb a játékuk

Ha valakinek ingyen jó védő kell tudom ajánlani ezt a Doekhit
Egészen jól mozog.Upamaguirenel mindenképp jobb. -
gjoe
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Teljesen egyetértek veled.
Dávid: te meg ne vedd sértésnek ha emlegetunk. Tavaly mások lettek heccelve a nyitasaik miatt. Ezt szívesen felvallalnam. És én is kiraknam a szuper nyitasaimat ha lennének. Csak másnak meg frusztráló hogy van aki hetente top több millás lapot nyit, a többiek meg limitalva vannak. Mert ez így tényleg nem Szerencse miatt van így.
-
Nandinagy
addikt
Eltöltenék egy estét annak az anyjával aki kitalálta ezt a kupát
5 meccsből 4n kaptam ki a 90. percben vagy azután. Egyszerűen így nem lehet. Folyamat abból jön a gól, hogy én már nyomom a gombot a védőnek de az lófaszt nem csinál és leszerelnek hátul. Elől meg ugyanemiatt nem tudok labdát szerezni, mert hiába állok 20 centire a labdás védőtől a játékos körözi nem lép oda.
Kb. ez a különbség köztem meg egy német között, hogy az 50/50es labdák mind nála landolnak. Bellingham még ígyis sok ilyet megszerez, de ez csak azért van mert egy 7 millás lap
Hiába reagálok gyorsabban ha neki gyorsabb a játékos.
A kedvencem mikor fut Diabyval labdával én meg a sajátommal, és az övé vert rám 3 métert. Nem ugyanaz a lap vagy mizu? Kell rá egy hunter?
-
Santana01
aktív tag
11Winre jött két darab Brandt..ki vettem a 90+ TOTTS picket,ott Sanchez. Ettől se vagyok sokkal előrébb,de talán egy próbát megér.
-
EA's hit
addikt
Az az érdekes, hogy ezek az acc boostolások mintha nem is acchoz kötödnének, hanem évről évre változnának. Mintha az adott évi játék megjelenésekor véletlenszerűen besorolnának minden accot valamilyen kalapba, és ott is maradnál luck szempontjából. Nekem a legszembetűnőbb a tavalyi és az idei év különbsége. Ugyanazt az accot használom mint tavaly. Tavaly a legjobb trade nyitásom egy 170 ezres captain Lloris volt, összesen volt talán 3 vagy 4 trade nyitásom, ami egyáltalán elérte a 100k-t, siralmas. Az untrade nyitásaim sem voltak sokkal jobbak, promo lapokból mindig csak az alsó polc esett (kivéve persze a nyáron), bár legalább akkor jött egy toty januárban, Marquinhos. Viszont cserébe az ikon upgrade-ek brutálisan jól adták, 2 Eto'o, 2 Maldini, prime Pelé, Puskás, Garrincha, Cantona, moments Matthaus, és még sorolhatnám, ráadásul ezek mind korán, év közben (Pelét kb. februártól folyamatosan használhattam, élmény volt).
Idén viszont van néhány jó trade nyitásom (prime Cafú és fs Gavi a 2 legjobb), összehasonlíthatatlanul több coint nyitok, viszont a promokból továbbra is alsó, max. középső polc, az ikon up-jaim pedig tragikusak... Talán egy prime Roby Carlos volt a legjobb, aki szegény annyira rossz volt ingame, hogy hamar ment is sbc-be. Ugyanakkor viszont hihetetlen mennyiségű ikont nyitok idén sima packokból (talán 8 környékén járok), igaz, Cafún kívül ebből majdnem mind hulladék fodder volt (mid Vidic, prime Xavi és társai).
Szóval bár az accom ugyanaz, de totál ellentétesek a tavalyi és az idei nyitásaim. Mondom, szerintem a játék elején megkaptam a sorsolásnál a "coint kaphatsz, de értelmes ikont nem" skillt.
-
Woodslave
félisten
-
david368
aktív tag
Igen, egyetértek veletek, nem is bántásból írtam senkinek sem, csupán Gabesz szavai megütötték már sokszor fülem, hogy neki nem jön semmi, pedig azért elég szép lapokat kapott. Megérdemelten azt hozzáteszem, de igazából bárki megérdemelné, aki időt energiát nem spórolva szenved ebben a borzasztó gameplayben hétről hétre. Ritka, amikor úgy mozognak a pályán a játékosok, ahogy szeretnéd, delay nélkül.
Viszont mi addiktok vagyunk, szerintem a legtöbben a nyitásokért játszunk s megértem, ha frusztrációt okoz, ha hetekig/ hónapokig nem ad semmit. Nekem is volt ilyen száraz, sivatagi periódus korábbi Fifakban amikor még PC-n toltam másik accon, bosszantó tud lenni. -
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
A játèk minden porcikája full manipulEAted. Nem lennék meglepve, ha egy alaposabb analízis eredményeként kiderülne egy szimpla programozási hiba, ami az ilyen boostolt accountok eredményes nyitásait okozza. Anno itt a fórumon is volt jó pár arc, akinek rendre a felső polcot adta a játèk, míg másoknak (akár jómagam is) egy egész èvben 200k értèkű jàtèkos volt a plafon.
Lènyeg, hogy ez már túlmutat a “véletlen” racionális magyaràzatán.
Persze nem sajnálja az ember a másiktól, de azért borzalmasan demoralizáló, hogy valahol mindnannyiónk cèlja ez lenne, hogy jobb lapokat kapjunk jutalmul a befektetett időért és energiáért. Az se lenne rossz, ha azért megoszlanànak/mindenkinek kijutna ilyen jellegű “szerencse”, de természetesen ezt sem tudjàk jól leprogramozni… -
Nandinagy
addikt
válasz
david368
üzenetére
Én nem sajnálom tőled a nyitásokat. Nyilvánvalóan örülök annak a Bellinghamnek ahogy Gabesz is a Dinhonak. Nem panaszkodást képpen írtam de az, hogy te folyamatosan, értsd minden héten 2-3-4-5 millás játékosokat nyitsz az szinte már egy csoda. Én egész évben egy TOTY Modricot kaptam aki viszonylag drága, ő volt talán 1.2 milla körül. Bár amennyi upgradet csináltam mindegy lett volna ha megveszem...
Itt inkább az a meglepő, hogy 11 wint a fórum 90%-a lehoz minden héten de mégis csak te kapsz normális nyitásokat belőle
Ami nyilván nem a te hibád, de emberek folyamatos rank1-ből sem kapnak jó játékosokat te meg harmadannyi esélyből(kevesebb pick,kevesebb választás) folyamat a topot. Ezt meg akárhogy forgatom felér egy csodával. Egyébként nekem is volt ilyen haverom aki egy évben icon packból egymás után:
Baby R9,Mid Pelé,Mid Eusebio,Prime Etoo. -
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nyertem 4 meccset a kupában elértem a csomagokhoz nyilván sikerült 3szorra is kinyitnom Hoffmannt
Nekem a bundes tots csak róla szól eddig 3szor megvolt még egy és beállítom a Trippieres rekordot öt csak 4szer sikerült kinyitnom. Valaki elérte a daily login 22 szintet?az a tots player jól sikerült nektek?nekem 2 nap még mert volt hogy elfelejtettem -
Gabeszfoci89
senior tag
-
Madn!ght
addikt
válasz
david368
üzenetére
Azt kell megérteni ebben a játékban, hogy itt a jó játèkkal csak legfeljebb több esélyt (több pick, coin) kap az ember a nyitásra. Az elért szint max fszméregetésre alkalmas, meg egy bizonyos “elégedettséget” adhat.
Teljesen mindegy ki milyen minőségű játékos, mert a div 10-nek is ugyanúgy jàr a TOTS Bellingham esélye. (Sőt még lehet alsóbb divben nagyvonalúbb a játék).Kinek a játéktudás birtokában elért eredmény, kinek a jobb nyitások élménye jut. Persze az lenne az ideális, ha mindkettőből következetesen adogatna a játék, de az nem váltaná ki azt a frusztrációt, amin a játék alapul.
-
david368
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
TOTY Dinho esett az accodon amit eladtál 200 ezerért. Új accodon is estek jók,ha jól emlekszem pl Gabriel Jesus. Nem szeretem, hogy folyamatosan panaszkodsz, mert Neked azért jöttek idén jó lapok, nem lehet okod a panaszra. Old genen is játszol új konzolon, így a gameplay és a játekosbázis is jóval könnyebb, és ezt nem kötözködésből mondom, csak tények.
Nandinak pedig most Bellingham. Van hogy esnek azért Nektek is felső polcról, az tény, hogy ebben a szezonban marha nagy szerencsém van, de más is nyit jókat.
Az meg, hogy valaki 20 winre nyit semmit vagy 11 winre az mindig szerencse kérdése lesz, ez minden fifában így volt. Én mentem idén kétszer 14 wint, nem tartom magam jó játékosnak, de rossznak sem, a lényeg hogy semmit nem adott azokon a hetvegeken. Én szeretem ezt a 11 wint, komoly stressz nélkül hozom akármelyik nap játszom és a rewardokra sincs panaszom, feleslegesnek érzem hogy 14 winért ami szerintem a maximális képességem, vért izzadjak.
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Akkor jól számolom legalább
-
Woodslave
félisten
Jól számolom hogy ezt a bundes yeart nem lehet megúszni csak 18 meccsből
-
EA's hit
addikt
Végül kiszenvedtem valahogy a 9 wint, a pickből jött egy Lacroix, a packokból Neuer volt a csúcs, hát, maradtam volna inkább 6 winen...

-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ehez csatlakozom nekem 16-18 winre sosem ad senkit semmilyen promobol a felső sorból.Van olyan haver aki örül ha összehozza a 9 wint képes 20 meccsen keresztül kikapni rivalsba div4 be is...Tegnap este óta minden pacbol totsot nyit és nem a szarokat...Minden wlen 6-9 winre nyitja a haalandokat de bruyneket vicc..mostani wlt én hétfő este kezdem vagy talán holnap ha addig befejezem a kupát(meglátom ma mennyi wint tudok hozzárakni)
-
Nandinagy
addikt
válasz
david368
üzenetére
Haverom letolta a wl-m mert tanulnom kell, 19-1 lett.
Pickek:
Lacroix-Kobel-Fullkrug-Schlotterbeck-Kolo Muani
Lacroix-Brandt-Hofmann-Schlotterbeck-Diaby
Kobel-Fullkrug-Hofmann-Schlotterbeck-Kimmich
Pack: Fullkrug-Lacroix-SaneSzóval az, hogy te 11 winekből folyamat 6-10 millás játékosokat nyitogatsz az a világ 8. csodája kb.
-
Woodslave
félisten
Vettem egy 500 pontos csomagot. Sane és Schlotter. Azt mondom ez a minimum egy ilyen stores packbol. Mondjuk tényleg nagyon minimum
-
Aguinaga
őstag
Ha van sok pozimódosítótok a klubban, vegyetek lwb Raumot 1000 körül, alakítsátok át lb-vé, és adjátok el 3000 körül
-
Woodslave
félisten
Na gyerek 11wint lehozta. Egy ajándék és igy az utolsót le tudta. Frimpong és Lacroix. Egyik se viszi előre a csapatot azt hiszem azon kívül hogy nulla link
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Próbáld ki.
Valamelyik èven a prók csináltàk ezt állítólag, hogy ne dobja be őket egymás ellen. -
Kristof_94
nagyúr
Ha letiltok valakit boxon, össze dobhat ingame? Van egy gyerek akit gyakorlatilag minden wl-en bead és minden rohadt alkalommal szét tolja a script...
-
EA's hit
addikt
Nem tudom mi történt, de nekem játszhatatlanabb a wl, mint eddig bármikor. Az amúgy sem túl izmos 6/3-as kezdés után most sikerült 13/4-re módosítanom, jelenleg még a 6 wint is majdnem esélytelennek érzem, a 9-ről nem is beszélve. Olyan brutális kapcsolati előnye van mindenkinek, amilyet én még nem láttam, mindenre 2 másodperc előnnyel reagálnak az embereik, passzolni képtelenség, de persze csak nálam, mert az ellenfelek 50 méteres, tűpontos labdákat osztogatnak. A múlt héten ótvar szar netkapcsolattal is simán hoztam a 11-et, most jó a netem, jó minden az én oldalamról, de a játék valami hihetetlenül okádék, játszhatatlan hulladék.
Aguinaga: valami hírleveles feliratkozásért lehetett kapni egy picket (prime Dagi-Maldini-Casillas) 20 meccsre, amit tegnap kapott meg mindenki, szóval most 20-25 meccses loan R9-ekkel szaladgál minden 2. ember wl-ben. Mondjuk gólt még egyet sem kaptam tőle, de azért idegesítő folyamatosan ott látni őt a kezdőben a nyomorult Obiwan mellett.
-
Szigma70
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Igen
vér nem válik vizzéVégig olvastalak titeket
Játszogatok, de semmi komoly, gyerek nyomja idén komolyabban. A nyitási szerencsém ebben a részbe is 0.
a FIFA16 óta a legnagyobb eladható playerem 500K-s, és a játék végén persze. Idén semmi, pedig az összes SBC kifarmolva mindíg
Jó is,hogy a 24 már nem lesz FIFA, így hivatalosan is csak egy "játék" lesz,mert ebben már nyoma sincs focinak
csak egy a sok farmolós játék közül, pay to win -
Aguinaga
őstag
Nekem is az alsó polcról estek BundesTOTSok, mint a PL-ben:
- Kolo Muani
- Sane
- Füllkrug
- HofmannVégülis jónak semmire se jók, de legalább szép színesek.
Mi van ezzel az r9-cel? Lemaradtam róla.
-
Madn!ght
addikt
Èn is kipróbàltam, első meccsen még ragadt is hozzá a labda, de nem volt gamechanger.

Érdekes, hogy elég règóta (380 meccset játszott) megvan Owairan WC lapja, de nem igazán éreztem, mitől annyira meta. Pedig próbáltam több chemmel, instrukcióval, poszton… amolyan láthatatlan és könnyen felejthető lap volt.
Tegnap a WL utolsó meccsein betettem csatárként, mintha kicserélték volna. Volt, amelyiken 4-et is rúgott. Esküszöm próbálom megérteni ezt a játèkot és valamilyen “törvényszerűsèget”, összefüggést kikövetkeztetni a játèkom működésèn, de biz’ isten egy full random és az nem is az ellenfelek miatt van.

-
eM'82
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én balfax voltam, el sem olvastam hogy hány meccsel adják oda. Mondom R9 már megvan, így Maldini jó lesz
Mindegy, tényleg sokan használták tegnap, de ha nem elég jó a játéka, akkor nem az húzza ki a szarból. Tehát nekem se oszt, vagy szoroz
-
Szigma70
addikt
Én meg, mivel ,bár láttam a pikk gliccset, de a magam szerencséjét ismerve ebben a játékban én nem mertem bevállalni egy újabb Ramsdalet vagy Casemirot, a pakk foddereiből inkább kiraktam Reust.
Jobb lap mint Rodrygo és biztos. -
EA's hit
addikt
Nekem eddig egy Diabyt adott be az egyik flash upgrade, az a lap mitől 700k (mikor nyitottam, még 1 milla volt)?
Oké hogy gyors meg 5 sm, de a 3-as wf miatt még supersubnak is neccesen fogom használni. -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem puskás helyére mehetne, de lehet kihagyom.
Plusz valamiért új játékos bekerul akkor kicsit megborul a csapat. Az első meccseken inkább hátrány -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Lehet elrakom egy másik tots wl-re, ahol érdekesebb lapok lesznek. Meg Isak helyére be se férne.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én este lenyomtam… 2 vereséggel indultam majd 8 győzelem jött zsinórban. Mondom ennek meglesz a böjtje.
úgy is lett, minősíthetetlenül irányíthatatlanná vált a játék… 11 win lett a vége, az utolsót küzdelmes, fordulatos meccsen az utolsó percekben sikerült felülkerekednem egy 20 millás csapaton.
Pickek: Sane és Davies. A dailyből meg Frimpong jött.
Mondom funból kicsit alakítok a csapaton és beépítem őket. Hát az eredmény, hogy hihetetlen mennyit változott a csapat dinamikája és védekezése. Rivalsban zsinórban 3 win, brutàl agilis lett a csapat. (Tudom ma már nem lesz az
)Jók ezek a bundás totsok, davies iszonyat felüdülés Zinchenko utàn, Tots Manet leradírozta a pályàról. Frimpong is nagyon jól teszi a dolgàt, Sane CAM-ban nekem jobban adja, mind Ödegard. Szóval összességében sikerült (talán) kicsit mozdítani a csapat működésén.
-
uszid94
tag
Nekem a Pl tots idején 2x 95 s Kanet, 3x 90 es Ramsdale, 2x Ödegaardot dobta be a gép… kész vicc… Ronaldinho 94 es lapja mikor fog már beesni?
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem úszod meg 10ből szerintem mert az egyikhez 4 dormundos kell és ha jól néztem akkor a többi mellé nem jön ki de lehet én néztem rosszul
-
Gabeszfoci89
senior tag
Sikerült a leggyengébb Hoffmannf kiszednem 2szer egymás után a flashből
nyilván nem volt elég tots lap.kupa 4 win kezdesnek sb meccseket szépen letolom -
Nandinagy
addikt
Egyébként már tavaly is erősebb volt a bundás
A PL-nél ez ilyen berögződés, hogy az a legjobb pedig utoljára akkor volt a legjobb mikor Aguero,Richarlison,Aubameyang,Mahrez,Son,Rashford volt talán a FIFA20-ban, de azóta általában a Francia is jobb nála meg 2 éve a Bundás is
Szerintem idén a Laliga is jobb lesz.
Valahogy nem igazán értékelik mostanában az ottani fiatalokat. Musiala kétségtelenül óriási tehetség, de nem hiszem, hogy 4 millás lapnak kéne lennie egy Sakának meg 500k
Ahogy mondjuk Diaby sem feltétlen hiszem, hogy 1 millás lap míg Martinelli 300k. -
Kristof_94
nagyúr
Az egyik 86 duplaban volt egy 88-as angol alsó ligás, majd természetesen a garantált tots csomagból is ő jött. Bohócok...
-
Szigma70
addikt
Azért azt vágjátok ugye, hogy eddig Nainggolan 17-es TOTS lapja volt minden idők lapja, ezt ma Bellingham űberelte
-
Aguinaga
őstag
Daily sbc two rare gold packjából KoloMuani, a 84*5-ből Sané.
Garantált tots Kokcu.
PLből adta volna ennyire. -
mr.dana
aktív tag
eszméletlen hogy , hogy a .....ba beletudok nyúlni .. esküszöm hogy nincs egy hete kb hogy vettem egy A. Sanchezt 94 est , 346 ért .. most nézem jó ha épp 200 at adnak érte ..
és már nem tom hányadszor járok így .. -
Madn!ght
addikt
Nyilván Haaland most bir esni, miután már nem a ToTs verzió nyitható…
-
Mrguba
őstag
Na tots pakk chilei kapus.....nem egy BELLINGHAM
-
Nandinagy
addikt
Daily Logines TOTS Player: Bellingham
-
Woodslave
félisten
Na a napi lóg nos tots pack Kokcu
komoly
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem most Saliba az etalon nagyon jól csinálja a Laportevél befürödtem nekem nagyon rossz.
5 meccsből 4n kaptam ki a 90. percben vagy azután. Egyszerűen így nem lehet. Folyamat abból jön a gól, hogy én már nyomom a gombot a védőnek de az lófaszt nem csinál és leszerelnek hátul. Elől meg ugyanemiatt nem tudok labdát szerezni, mert hiába állok 20 centire a labdás védőtől a játékos körözi nem lép oda.