- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
aktív tag
81+totw sbc valami hiba vagy mi akar lenni azt tudjátok?
Mgplayz89
-
Szigma70
addikt
válasz Kristof_94 #9693 üzenetére
Végül is
Ingyen Moments Payet, vagy Reus úgy is elveri statokban
Vagy mindenre megoldás 1 gold Bappe és egy Saint Maxim
kell a faxnak egy Dinho, és még chemet sem ad
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Nandinagy #9688 üzenetére
Az ilyeneknél régebben néha rákerestem a nevekre és rengetek egyiptomi, Tunéziai, török stb. felhasználóhoz vezetett. Szóval nem légből kapott. Mondjuk lényegtelen, mivel mindig mi vagyunk a rossz végén... Amúgy meg a mai világban minden elképzelhető. Engem senki sem zavar, csak amikor valamit túltolnak. És az EA ebben profi.
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #9687 üzenetére
Azt a részt elfelejted drága Kristófom, hogy arabok nem csak a Közel-Keleten élnek. A legtöbb "arab" az Német azért játszol velük néhány esetben meg Török. Szegről végről mindkettő török csak max. máshol él. Azt, hogy tolják őket meg nem azért van mert ők Muzulmánok hanem mert Németországban élnek. Erősen gondolkodom de az EA Account készítésnél a vallást nem kérdezték, hogy a keresztényeket megszopathassák.
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #9685 üzenetére
Max ezért érzed ezt mert a többiről fogalmad sincs, hogy mi Minden évben van Mexikói halottak napja, St. Patrick nap, Kínai újév meg minden anyámkínja. Nem totál mindegy? Nem csinálsz érte semmit csak játszol, megkapod elrakod a klubba nem látod soha többet. Kész.
-
Nandinagy
addikt
válasz stilo18 #9678 üzenetére
De ez minek? Koemanet előbb tenném középpályára ahova már szintén lassú mint cbbe.
155k az ára. CB-be ennyiért vagy kevesebbért vehetsz egy FF Upamecano, TOTS Lacroix, TOTS Schlotterbeck,FF Saliba,FS Araujo meg hasonló játékosokat akik 6-7-8 pacel gyorsabbak és a def+fizika is jobb.
Kpra meg megint jobb játékosokat hozhatsz ennyiből mint Ödegaard,Brandt, Guimaraes stb.... . Semmi létjogosultságuk nincsen már ezeknek max annyi mint a Gerd Müllernek, hogy ideadták küldetésbe 3 gólért kb.
Tényleg adjanak akkor egy Laudrupot vagy Litmanent mint Kristóf írja felhúzott statokkal aztán kész. Játszottak a Barcában, de ott van Henry, Etoo, Puyol,Hierro is vagy Butragueno ezeknek max vb-s lapja volt eddig simán jöhetnének sbcbe. Nagyjából lenne is minden értékben.#9683Kristof_94
Milyen ramadán kontent? Hogy van egy objektív amit kb. mindenki megkap? Mikulásos mez most is volt vagy karácsonyfás. A winterwildcard nekem tökéletes pótolja a Futmast szóval nem értem minek kéne külön karácsonyi event. A kínai újév is kimerül egy objectben ahogy a St. Patrick nap is. Hanuka event sincs. Vagy mi alapján osztod el, hogy melyik vallás melyik ünnepe fontos?[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Szigma70
addikt
válasz Nandinagy #9677 üzenetére
Dőjjjjjöööön a lóóóvééééééé
ez a lényeg.
Legyen Tifo, csillámpóni a teraszra, meg dinnye labda, snoopys mez, a gameplay meg hányadékkereskedés kampec, pakkok 80%-a untrade, vegyél coint.
streamerek miatt meg dől is a zsé
szarnak a játékra magára. Minek eröltessék magukat, ha így is dől a léMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Madn!ght
addikt
válasz stilo18 #9678 üzenetére
Most mondanám, ha max. 4-5 TOTS lapot kérne, meg pár 83-85 foddert, akkor még talán. Viszonylag olcsón mennek a nagy ratingű lapok, szóval a pl. Koeman a mostani 150k-s piaci ára alatt kirakható lenne a megszerzett (felgyülemlett) fölösleges lapokból, de akár a piacon vásároltból is.
-
Nandinagy
addikt
válasz stilo18 #9675 üzenetére
Ezeknek semmi de semmi értelme nincsen. Ki fog egy ilyen lapot kirakni mikor egy 91 paces Lacroix 80k. Legalább adnának ki belőle "TOTS" verziót aztán felhúzzák a pacet pl. , de ez megint csak a túlzott lustaság.....
Azt meg továbbra is nevetségesnek tartom, hogy vannak Ikonok mint Zidane vagy R9 akiből már jött 72 féle spec lap meg van nem kevés olyan akiből csak a sima alap. Annyira elképesztően buták, hogy az már fáj. Ahelyett, hogy növelnék a kipróbálható játékosok létszámát, hogy ne adj isten élvezetes legyen a játék mondjuk egy használható Puyollal vagy Henryval vagy Scholesal, inkább kiadnak ugyanazokból a lapokból 20-t. Értem én, hogy ezek hozzák a profitot, de egy Henry 5 skillel ugyanúgy lenne 5-6 milliós lap ha nem több. -
-
Szigma70
addikt
Dinho lesz az első ikon valszeg ma
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
válasz Gabeszfoci89 #9655 üzenetére
Ide Gulácsi, és 2 83as
A 100 K pack meg Sule.
Pápá 160e coinXO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
-
Woodslave
félisten
megcsináltam a 81+ meg még kettő "pémium" uppot egy qrva Kobel se tud esni. Megint lenulláztam a klubbot ezért a xar bundes totsért. Illetve a nagy semmiért.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Dzsoki92
senior tag
93 mas Brandt legalább tots viszont dupli de eladható. Sokra nem megyek vele
-
Woodslave
félisten
válasz stilo18 #9654 üzenetére
simán megnyered. Ilyenkor jön a DDA a te oldaladra. Az EA customer well being szolgáltatás. A minimumot mindenki megkapja amit "érdemel". Valszeg én is megnyernék a maradék kupa meccsből pont 6-ot, vagy ha éppen meg akarnak szopatni 5-öt
-
WhiteAngel89
aktív tag
500 ponter jött egy 91 lacroix
legalább eladhatoiPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
stilo18
addikt
válasz Woodslave #9653 üzenetére
Karbantartás van megint...
Amúgy csak, hogy én is panaszkodjak..
Divízió 2-ben vagyok, előző héten is 8-ból 7 kvalifikációs meccset nyertem, utolsó kettőt leadtam...
Tegnap mondom megcsinálom gyorsan megint...
Első meccs pipa, 20. perc környékén kilép a srác...na aztán ami utána jött...
Zsinórban 5 meccs lúz, de olyan parádésan idegesítően, hogy ajtó ablak helyzeteknél is vagy kapufa, vagy mellé... (felismerem már kb 800 óra fifa 23 után, hogy mit lőttem jól, mit nem....)
Utána egy wint engedett, de mondom oké...kikapcsolom...3-ból kettőt kéne nyerni így...úgy, hogy eddig minden hétvégén ott voltam a bajnokságban 9-12 winnel.
Most meg valószínű kimarad....Hihetetlen....
De aztán mára ahogy enyhült ez az ideg....lehet jobb is, hogy nem leszek hétvégén sík ideg...
[ Szerkesztve ]
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Woodslave
félisten
na ma reggel tudtam már megint két meccset nyerni. De láthatóan "hígult" a mezőny, mert az egyik vereség 11-esekkel, a másik meg 3-3nál egy 90 perces rebound kick off góllal volt 10-ből 6-ot kellene nyernem egy dupli Füllkrugért de csütörtöktől nem vagyok szóval hátha a gyerek meg tudja csinálni.
ha a rivalsban már el tudom hinni nem vagyok annyira fogyatékos, akkor elég ha játszok pár kupa meccset.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsoki92
senior tag
válasz Gabeszfoci89 #9647 üzenetére
Trade lapokat ad valószínű 3db 83mas lapot
-
Dzsoki92
senior tag
válasz Gabeszfoci89 #9645 üzenetére
60k vagy 500 fifa pont
-
Dzsoki92
senior tag
Ezt a 83+ bundesplayer picket valaki kinyitotta a storeból ?
-
taylorp
senior tag
Bekerült ez a gyönyörűség a Game Passba. Xbox-on adott valami supercharger pakkot, aktivizáltam is a kódot. Természetesen a játékban nincs a pakkjaim közt.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
prannk
őstag
Üdv.
Second half jumbo ultimate packot vagy a bundesliga tots foundations packot érdemes nyitni 200k ért? -
Nandinagy
addikt
Az a legjobb ebben a bundás kupában, hogy ötödször kapok ki a 92. percben valami halál kamu góllal úgy, hogy előtte Mane vagy Nkunku 5 méterről elbaszkodik egy totál ziccert Még mindig jó ez a játék.
+kétszer tizikkel is kikaptam, hogy tuti legyen.Ez az egyetlen játékmód ahol ha leviszem az alapvonalra a játékosom nem a totál üresen álló társnak passzol aki az ötösön áll hanem 10/10 kirúgja a 16on kivülre
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Most játszottam "anyadhalott" nevű csapattal. Az ilyennek vajon mennyi iqja lehet?
-
david368
aktív tag
Lenyomtam ma gyorsan kicsi accountomon is a WL-t. Nem tudom miért, de ez a 11 win fixen dobálja a jó játekosokat red pickben. Jött Diaby és Kimmich. Aztán elértem az objectives EFIGS pickhez, választhattam Rodrygo, Frimpong es Sanchez közül. Végül Rodrygot vettem ki, kicsit gondolkodtam rajta, de be tudtam építeni 2 chemen. Így néz ki most a kicsi accountom, egész jó már főleg hogy csak WL-t tolok rajta, mást nem.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
-
Szigma70
addikt
válasz Gabeszfoci89 #9621 üzenetére
tavaly b@szó volt, sok meccsen nyomtam vele
-
Kristof_94
nagyúr
Na még 3 alkalom van rá, hogy kiadjanak egy Szoboszlait...
-
Woodslave
félisten
válasz stilo18 #9607 üzenetére
nem csak el se tudom képzelni hogy megadják akár azt a 0,00000001% esélyét hogy egy 83-as squados sbc-ből Ronaldot nyiss. De nem tudok semmit
Mármint nem mintha számítana benn van-e úgyis a kapust nyitom
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
van egy olyan érzésem, hogy az elvileg mai napon érkező szaudi tots pack kivételesen nem fog moments lapot tartalmazni
-
Woodslave
félisten
válasz Madn!ght #9599 üzenetére
onlineban az a legjobb amikor valakinek köze nincs a játékhoz 4-1 már várod mikor lép ki, majd egy kapufa vagy kihagyott ablak-ajtó helyzet átkapcsolja és a végén 5-4-re lép le. Persze lehet ugyanezt érzi az elején, hogy egy vakegértől kapja aztán helyreáll a rend szerinte
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér