- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Biztos a bundesből jön vmi nagy akit nulla chemen tudok beépíteni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
gjoe
addikt
Jött egy flash upgrade sbc 86x2
-
eM'82
addikt
válasz Stylerr #9388 üzenetére
Nálam Saint-Maxim ment a padra, mert Cruyff-ot jobbnak tartom. Lehet Nándinak Div1/Elite környékén kevés, nekem még mindig elég.
Ha a kettő között kell választani, akkor Cruyff-ot mondanám. Nálam ST, párban Haalanddal (korábban Mbappé/Messi volt a párja). Jól kiegészítik egymást.Kapu előtt életképesebb Cruyff. Illetve távolról olyan finesseket akaszt mai napig hogy csak na.
Nálam lehet a végéig marad a kezdőben.Való igaz, hogy egyre durvább védők jönnek, főleg így a TOTS ideje alatt, de akkor szvsz ASMaximot sem éri meg kirakni. Gyenge és pici
Laporte: hááááat, nem győzött meg, cserébe egy rakat foddert beledobtam.
Alisson: kb 10-12 meccs után visszaraktam Dibu Martinezt. Ő jobb. De Donnarumma gold lapja is jobb nála. Szomorú, ismét egy SBC töltelékkel gazdagodtam.
-
Mrguba
őstag
Hat ez a LAPORTE nem gyozott meg...
Kiraktam...20 meccs semmi extra. -
EA's hit
őstag
Nálam a PL tots vége valahogy így fest:
PL: red pick Kane és Casemiro, untrade nyitás/pick: Bruno Guimares (2), Trippier (3), Saka, Ramsdale.
Angol 2: 88-as CB, 89-es ST, 92-es RM, 94-es CAM.
Kane sajnos túl jó a kapu előtt ahhoz, hogy kihagyjam egyelőre, szóval őt bármennyire is nem szeretem, megragadt most a csapatban egy időre. Miatta a chem miatt Trippier is, bár ő nem extra. Casemiro, Saka, Bruno mind csalódás volt, mind sbc-ben végzi hamarosan. Nagy extrát nem sikerült szakítani, sőt. A csapatom sem igazán érzem hogy erősödött volna, Kane ugyen tényleg bika, de helyette pl. a csereként behozott fantasy Di Natale sem igazán hiszem, hogy előrelépés lenne. A bundes abszolút nem mozgat meg engem sem, ha a magyarok nem lesznek benne, max. Bellingham (esetleg Kunku) fog onnan érdekeli, de hát ő meg no chance.
-
EA's hit
őstag
-
Szigma70
addikt
válasz Nandinagy #9389 üzenetére
Mid Cruyffot megéri most kirakni a sok agyontápolt TOTS támadó mellett? SBC ára jóval lentebb van a piaci árának.
Sztem meg nem így van, Cruyff az Cruyff, most is jó.
Nálam Ő van és 88 as Dinatele ST ben kb 600 meccse, és még mindíg halálosakTöbbet érnek, mint Maximok meg Leaok meg Abrahamok
Persze csak ha focizni akartok, nem meta gliccsezni
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Stylerr
addikt
Mid Cruyffot megéri most kirakni a sok agyontápolt TOTS támadó mellett? SBC ára jóval lentebb van a piaci árának.
-
kapeti07
senior tag
válasz Dzsoki92 #9383 üzenetére
Ez nem is lett olyan drága mint amire számítottam. Első blikkre rögtön elgondolkodtam rajta, hogy kiveszem Laporte-val együtt, mert egy Odegardom úgyis van a jó linkeléshez. Aztán átfutott az agyamon, hogy Van jó CB-m és nem gondolnám, hogy jobb ez a lap mint TOTS Kane. Két ilyen langaléta meg nem jó elől, kell melléjük egy kisebb mozgékonyabb csatár. Úgyhogy marad Cruyff-Kane elől. Meg aztán kiürítettem a klubbot PL TOTS alatt és nekem s kell egy hét a regenerálódáshoz. Még jó is gogy a Bundás jön. Ha magyarok kaptak volna TOTS lapot akkor talán még érdekelt is volna, de jelenleg nem hoz lázba engem sem.
Xbox: kapeti
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok nálam Laporte Shondown Stone-t váltaná. Szerintetek jobb lehet ? Statok alapján nem igazán tudom eldönteni, hogy érdemi változás lenne.
-
david368
aktív tag
válasz Woodslave #9378 üzenetére
Igen, nincs ok a panaszra. Ahogy látom kezdünk abba az idôszakba jutni amikor már mindenkinél repkednek a nagyobb nyitások.
Hétvégén Bundesliga TOTS, hát mit mondjak, az hogy teljesen hidegen hagy gyenge kifejezés. Lehet tartogatom a puskaport a jövő heti La Ligara és most hetvegen csak akkor nyomom be a gamet, ha kiadnak valami jó kis szerencsejáték SBC-t. -
Woodslave
félisten
válasz Aguinaga #9376 üzenetére
jó kérdés. Mert tudtam, hogy Laporte van olyan jó, és ki tudom rakni abból a packból de benne volt hátha jön valami extra is.
Félve kérdezem a community tots kompenzációt megkapjuk vagy már senkit nem érdekel
-
david368
aktív tag
-
LendvaiFeri1
addikt
Tegnap, kb. 3 hónap kihagyás után:
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
marcess
senior tag
Ide a 81x11ből jött Guimares és egy Saka, tudtam, hogy várni kell maxi kirakásával, mert így nincs is rá szükségem. Ide jön majd Laporte, mert Diasnak nem tudok linket adni másképpen, Salibat váltja majd, de nem rakom bele, hátha nem válik be a spanyol. 84x25öt most még nem tudom kívenni, majd egy másik totsra jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
gjoe
addikt
válasz Gabeszfoci89 #9370 üzenetére
Kane-nek én örültem volna, mert egyet vettem és legalább eladhattam volna. Na még van vagy tíz csomagom, meg még beleferne pár upgrade de nem tudok nyitni casemiro miatt és már kukába sem mehet mert nem tudnám visszahozni. Vagy kirakom maxikat de őt nem akartam.
Aki kirakta Maxit az mondana valami véleményt? -
gjoe
addikt
válasz Gabeszfoci89 #9366 üzenetére
Na most salibát belevágtam a 81*11 PL upgradbe. Casemiro dupla.
Gold rare PL lapokat vágtam az sbc-be. Maradt mé g 3db, na azokat is sikerült kiadnia duplába. Na erre mennyi esély volt?
AP: Na arra nem figyeltem. Csak a 90+ néztem.[ Szerkesztve ]
-
gjoe
addikt
válasz Woodslave #9363 üzenetére
Nekem saliba jött duplába a 84x25-ből.
Már bánom, hogy nem a pikket vettem ki, mert twitteren amiket láttam ott tényleg most fel lett húzva. Arra számítottam majd szokás szerint televágják szar efl lapokkal.
Most meg rodrygo, sanchez, son, közül az egyik mindben ott volt amiket láttam. -
miro.
senior tag
Ezek komolyan megint kepesek kiadni egy nkunkut?
Ez a jatek egy dekat nem valtozik az evek alatt.
Mindig ugyanazok a jatekosok kapnak valamit.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Woodslave
félisten
válasz Gabeszfoci89 #9362 üzenetére
Nálam gold vvdt váltotta nekem egyelőre stabil. Csak két meccset játszottam feljutottam div 4-be két sima winnel utolsó clean sheet. Bár az ára alapján se top-top cb ennyiért olyat nem adnak.
Néztem pár picket fel voltak húzva mint API-é. De nekem egy jobb cb kellett Rodrygoval se lettem volna előrébb. Mondjuk ez az egy dupli tots elég rip egy ilyen packból de ez van
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz Kristof_94 #9361 üzenetére
Nekem 20 meccses van belőle de eddig ez a Laporte nem győzött meg nagyokat szerel de hibázik is sokat guruló labdát nemtud átvenni néha..tesztelem még pár napot de eddig nem tetszik inkább loan diassal megyek majd a wlre Saliba sokkal jobb és megbízhatóbb..
Havertzal is így jártam kiraktam mert jónak tűnt közben meg teljesen használhatatlan[ Szerkesztve ]
Mgplayz89
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Gabeszfoci89 #9360 üzenetére
Nekem most jött egy 60 meccses loan Dias, úgyhogy lehet még nem rakom ki a spanyolt.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
84 ×25 tripper megint
Kiraktam Laportot belőleMgplayz89
-
Kristof_94
nagyúr
100 lapos csomagban dupla Saliba meg vagy 4 másik tots, de mindegyik alsóbb ligás... Illetve egy rakás fodder. Annyira nem jött be.
-
|AP|
veterán
válasz Nandinagy #9356 üzenetére
csak az ára miatt nem fogom őt választani.
Van a klubban FB Vini is, még csak a kispad közelébe sem került
Idén elengedtem a Laliga vonalat, egy chilei edzővel simán be tudtam építeni max. chemen.
A Laliból maximum egy Barca fun teamre fogok rámenni, akiket ki lehet majd egészíteni Messivel, Cruyffal, Ronaldinhoval, ahogy alakul . Na meg ugye illene egy Busquets EOAE lap is...[ Szerkesztve ]
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Nandinagy #9356 üzenetére
kb egy hete megérte venni (vagy picit több?), mert legalább 7500-ért el lehetett adni a tartalmát. De ha tudtam volna, hogy 27% 82+ esély hazugság, akkor nem pazaroltam volna az időmet a 30 csomag kinyitására - eladására, mert annyit nem hozott a konyhára. Az hogy a legerősebb lap egy 84-es rare volt, az azért erős...
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Nandinagy
addikt
válasz Jinxb1rd #9353 üzenetére
Ezt most nem vágom Régen is Untrade volt az upgrade, vagy ez csak a pláne?
Vettem vagy 30 alap gold csomagot és 2 db 82+-os esett. Max 3.
7,5k-s csomagot venni játék elején éri meg amikor kapsz 4.6k fifa pontot Amúgy max. a preview.Most nézem ez a Salah 2.7 milla 3 weak miatt azt hittem ilyen 1 millás lap Akkor pláne befér, pont egy rw/rm kellett.
#9355|AP|
Hát mivel Rodrygo kétszer drágább én biztos őt vettem volna ki +5 skill ugye, na meg könnyebben linkelhető. Alexis jó lap, de ha nem tudsz neki linket adni eleve veszett dolog[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz Nandinagy #9352 üzenetére
végül Alexist vettem ki, egyáltalán nem bántam meg. Nagyon fun lap és tényleg bever mindent mindenhonnan. Meg is feledkeztem róla, hogy volt neki TOTS lapja, de örülök hogy ő jött.
Akit megbántam az Payet... tőle sokkal többet vártam, szerintem valami SBC-ben fog landolniWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Nandinagy #9330 üzenetére
Igen, emlékszem tavaly vagy tavalyelőtt pénzt is megérte belerakni, mert vettél 4-5 db-ot, végül plusszban jöttél ki, mert az 5-ből kettőben volt valami. Most meg feláldozol egy csomó játékost érte és még UNTRADEABLE is.
De hát még a csomagokkal kapcsolatban is hazudnak, hogy mekkora százalék az esélye, hogy esik belőle valami, akkor mit várunk tőlük. Vettem vagy 30 alap gold csomagot és 2 db 82+-os esett. Max 3.
Nem tűnik 28%-nak.[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
|AP|
veterán
válasz Woodslave #9348 üzenetére
nem ezek jöttek
Nem ilyesmire számítottam, de annyira nem szar. Egyedül az a baj, hogy már dugig vagyok támadókkal, egy jó CB vagy középpályás kellett volna inkább.
Rodrygo kétszer annyi, de én mégis inkább Sanchez felé hajlok[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Na a 25*84 csomagban chilei kapus, Ramsdale meg valami bosnyák CB. Nem mondom, hogy megérte.
-
|AP|
veterán
válasz Gabeszfoci89 #9345 üzenetére
én kicsit el vagyok bizonytalanodva. Összejött az XP, de nem tudom hogy a csomagot vagy a picket vegyem ki.
Jó lenne valami nagyot megcsípni, és most úgy érzem hogy a pickből talán nagyobb az esély. Az okos döntés ugyanakkor a pakk, amiből meg lehet csinálni Laporte-t.
De az olyan uncsiAmúgy meglett ma a kupa is, jött is belőle a sokadik B. Guimares
-
Woodslave
félisten
Na a 84+ 25-ből dupli Kane a többi fodder..
-
|AP|
veterán
minimális jófejség az EA-től, hogy kihpzták a bundás swap objecteket.
Így akinek van hozzá idegrendszere az kifarmolhatja a level 20-as csomagokat.Ez a Laporte nem lett olcsó, de nagyjából Saliba szint, Saliba áron, ami nem olyan rossz. Lehet kiveszem még.
-
Woodslave
félisten
válasz sz_abika #9334 üzenetére
Sztem a többi tots átlaga ugyanezt fogja hozni. Nem hiszem hogy túl nagy hátránya lenne ha ez a teamünk marad tots végéig. Nyilván jönnek baxogepek de ugyanilyen sansza lesz hogy kinyitjuk mint mondjuk Rashit vagy Haalandot
-
skroy
senior tag
Xbox-on hogyan lehet saját kontroller kiosztást használni? Átállítom a nekem megfelelőre a gombokat, elmenti, de ha játszanék, az alap beállításokon marad.
-
Nandinagy
addikt
Alapjáraton régen sem voltak nagyobb értékű packok a Marqueban csak valahogy tényleg jobban adtak. Emlékszem 2 éve kb. minden Marqueban volt egy IF vagy WO amiből 20-30k profit volt, idén meg mármint 2023ban nem nyitottam még belőle wo-t Ősszel jött 3 körül, de idén a legtöbb MM ad 2 db 83ast azt annyi. Vicc kategória az egész.
-
Nandinagy
addikt
Régen jobbak is voltak ezek az upgradek. Akkor még megérte coint is beletenni. Minden promonál ha ráköltöttél 2-300k-t kaptál egy 400-600k-s lapot vagy drágábbat ha mákod volt.
Idén meg ráköltesz 200k-t kiraksz 50 picket azt örülsz ha jön 6-7 fodder
Emlékszem 21-ben iszonyat sok coint beletettem ezekbe és ilyen lapok jöttek, hogy Future Stars Kulusevski(600k), Gold Mbappe(910k akkor),FB Adama(1.2 milla),FB Kent(500k). Volt értelme rááldozni 300-500k-t mert valamit csak adott. Tavaly óta meg van az alján 3 szar lap azt megkapod 8szor azt[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
Ja 3 pl upbol nekem 40-ből jött 1..
egyébként a mindent az túlzás. Nem mondom hogy nem nyitottam, de akkor is inkább a középkategória volt. A tuti lapok nagyrészt nem voltak meg, Talán moments Gullit volt aki nagyjából időben volt még. De már hol van az
[ Szerkesztve ]
-
gjoe
addikt
válasz Woodslave #9323 üzenetére
Tudom. Nekem is jönnek szembe div6-ban olyan ellenfelek, hogy 3 red pikk és top lapok.
Szóval vannak a dávid féle (vagy a régi woody féle) klubbok akik mindent is kinyitnak.
Nekem 3 pl upból egy tots sem jött. A two rarek is jobban adták.
Ja és van kb 30 80+os gold lapom, de még egy 75+os nyitás is dupla. mindig sikerül valahogy beletalálnia. -
gjoe
addikt
válasz Gabeszfoci89 #9317 üzenetére
Azért ezt cáfolnám. Én is kevésbé tudok csak játszani, mégsem vagyok tele full jó tots lapokkal.
Amiket nyitottam: Trippier red +2x a normál, Bruno G, Ramsdale, James
Alissont kiraktam, És megvettem az 500k-s pakkot amiben egy casemiro volt.
Ezek szinte mind csak a legalsó polc.
Egy Harry Kane-t vettem. Viszont a totsok miatt kikerült potm mbappe és ramos.
Szerintetek Fofana BL lapját megéri esetleg salibára cserélni? Nem érzem, hogy meg kellene vennem -
Madn!ght
addikt
-
|AP|
veterán
válasz Woodslave #9315 üzenetére
szerintem sincs olyan, hogy endgame.
Pontosabban van: a csapatod, mielőtt abbahagyod a játékotJönnek itt majd még az 5/5*-os 98-99-es lapok. Bár ha igazak a hírek most hamarabb jön az új rész, szóval nem tudom meddig húzzák a 23-at
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Nekem a mérlegem
Kupa:zicsi
Wl pick +3tots player pack :Saliba zicsi trippier James guimares casemiro odegaard
Sbc Allison és még 3 trippier havertz mégegy zicsi saint maxi mitoma palika
Annyira nem rossz csak a felső polcot nem értem el igazán de nem mondanám rossznak.Mgplayz89
-
Woodslave
félisten
válasz Dzsoki92 #9306 üzenetére
amúgy ez az ea olyan mint egy gonosz kis manó. Annak örül ha jól ki tud baxni veled. Tök mindegy hogy xart nyitsz, xart nyitsz de dupli, ennél már csak az a jobb neki, ha qrva jót nyitsz de "dupli".
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Bundás után a La Liga jön?
-
-
|AP|
veterán
én is befejeztem a grindot, kellene kicsit dolgozni is
A ma reggeli utolsó nekifutásból még jött egy Ödegaard, jobban örültem volna egy CB-nek, vagy Sakának.Összességében nem zártam rosszul, de az igazán nagyok elkerültek.
Ez lett a lista:
nyitások: Ramsdale, Zinchenko, Trippier, Ödegaard, G. Martinelli, B. Guimares (rengetegszer), Kane, Son, James
SBC: Maxi, Alisson
plusz az obj. playerekAz biztos, hogy a bundás héten nem lesz ekkora grind, egyáltalán nem mozgat meg ez a hét. Azt a telibetekert kupát messziről elkerülöm a jövő héten.
-
Woodslave
félisten
a napi loginos tots player pack az vajon aktuális tots vagy bármelyik? Meg a Desailly mellett lévő efigs tots player pick is érdekes mert még csak 2 lesz addig. Vagy 3 ha a communitys is benne lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér