Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Valaki innen kinyitotta amúgy ezt az 500k csomagot?
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem régóta ki van kapcsolva a cross, nem véletlenül.
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem boxon mikor bevolt kapcsolva már a wl elején is dobott csalokat. 10-13 nullakat meg sosem mentem. Talán 5-7 win széria volt a max.
Friendlyben meg non-stop dobálta őket.
Mióta kikapcsoltam nincsenek, viszont sokkal lassabban talál ellenfelet, és kevesebb a gyengébb ellenfél. -
Nandinagy
addikt
Azért dobja fel valószínűleg mert az Ultimate kiadásban benne van az old gen meg a current gen is na meg ugye a fifa pont és hasonlók, szóval magát a kiadást megveheti bárki de csak az egyik kiadást rakhatja fel.
#9189EA's hit
Azt tapasztaltam, hogy amilyen konzolon vagy bekapcsolt cross playnél is elsődlegesen ugyanarról a konzolról kapsz. Szóval neked ugye azért rossz mert ígyis sok pc-st kapsz. Én bekapcsolt crossnál sem kaptam 2-3-nál többet /wl. Ez amit írtam egyébként elsődlegesen ps/boxra vonatkozik
-
Kristof_94
nagyúr
Kellett nekem konzolra váltani, a PC-s accon már kaptam volna vagy 5 tots lapot az upgradeből...
-
marcess
senior tag
Srácok, nekem talán a legnagyobb változást hozta a mostani wl plusz a packok a csapatba.
Amivel elértem a 11 Wint
A mostani csapat.
Nyitottam vagy 10 pl totsot sajnos abból több Zinchenko, Trippier, Ramsdale volt. Ha nem jön a héten egy Saka vagy Martinelli, akkor jönni fog Gucci, és kész is leszek a csapattal. -
Mian
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősömnek xbox one-ja van és fel dobja neki a store az xbox series x/s-es fifa 23-at.
Ami annyiban lenne érdekes, hogy nekem pc-m van és azzal tudnánk cross play-en keresztül játszani. Mert ugye xbox one-os fifa 23 pc-vel nem összeköthető cross-play-en keresztül.
Mondtam neki, hogy szerintem csak feldobja a store neki. Elég rizikós úgy megvenni, hogy aztán meg nem működik.
Vagy mi vagyunk tudatlanok és működik xbox one-on az xbox series x/s-es fifa 23??
Köszönöm: Máté -
Nandinagy
addikt
-
Woodslave
félisten
én is agyaltam, de mivel szerintem kinyitottam minden olyan totsot akit megkapthatok tuti dupli lenne ha lenne benne. Ezért xarom már le a kupát is. Lejátszom nyilván mert hátha, de se abból se a garantáltból nem várok már semmit.
A többi liga tots nem mozgat mert ez a chemi rendszer katasztrófa szerintem hogy nagyon variáljak, bár tuti ez a pl lesz általánosan a leggyengébb mert erre hypolt mindenki.
thebigK nem dohányzom egy ideje de jó drága cigi lehet
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
jól esik hogy a "vagytok" szót használtad a válaszban, de kicsit túlzásnak érzem
mert én biztos nem.Mondjuk én egyelőre nem találkoztam csalóval pedig az ikonok alapján be van kapcsolva a cross bár nem is néztem. De tényleg számomra csoda számba mennek ezek a szinte konstans 10 winek kvaliban meg 17+ wlben.
Most nem azt mondom hogy nem lehet valaki ilyen jó félreértés ne essék de ez már Borasnak se sikerül mindig. Tényleg lenyűgöző

a láthatatlan is durva. Néztem párszor Nepenthez tudott nyerni a radar alapján de én lépnék ki egyből az biztos
Úgy se tudok nyerni ha látom
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én inkább azt nem értem sem nála, sem másoknál, akik konstans minden héten 9-10 wines kvalikat és 18-20 wines wl-eket mennek, hogy hogy a picsába nem futnak össze egyetlen csalóval sem, vagy nincs soha egyetlen megszakadó meccs, elszálló netkapcsolat, vagy hasonló? Oké, gondolom old genen mivel nincs crossplay, nincsenek csalók sem. Én nem vagyok jó játékos, sőt, itt a fórumon is a legtöbben jobbak vagytok nálam eredmények alapján, de basszus egy kvalin átlag 1-2, egy wl alatt nagy átlagban 1-5 csalóval játszok. Azokkal meg nem tudok mit kezdeni, nem azért mert nem vagyok extra játékos, hanem mert ha nem látod az ellenfél láthatatlan csapatát, úgy elég nehéz

-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
mi a titok komolyan. Ok azon kívül hogy xbox old genen 10 évesek játszanak
De most komolyan nagyon durva ahogy nyomod. Te nem érzed azokat amiket írunk írnak mármint gameplay szinten vagy felül tudsz emelkedni? -
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Így van. Lottó az egész, és valamibe amúgy is bele kellett rakni a dupla 85os lapokat. Ilyenkor direkt a Pl es lapokat rakom, és így is jöttek duplaba folyton.
Hojberg minden Pl upbol kiesett folyamat raktam bele vissza.
Na az objektes 81x8 adott egy bruno guimarestAmúgy gondolkozom rajta hogy veszek 3000 pontot és kinyitom a nagy rare pakkot.
Valaki megvette? Twitteren egész jó nyitasok vannak felrakva. Bár amilyen az én klubbom lehet még 70% eselynel sem jönne belőle tots. Másnak meg adott még ötöt is. -
Gabeszfoci89
senior tag
Quali kész 10-0 ra adott 3jo packot oblak brozovic fabinho sok jó fodder meg eladhato rare playereket felraktam 1000 körül eladni azonnal húztam 40k
jól ment a csapattal most nagyon -
Woodslave
félisten
na ennyi. maradt 7 silvernek minősülő libertadores, 6 common gold, pár 84+ rare, néhány 83max men of the meccs...
Végülis jött két tots lap olyan 35-40 premium meg sztem ugyanennyi gold upból. -
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
na egy two packból meg Kane.. Tényleg jobb lett volna ha nem a tegnapi napom baxom el erre. Lehet a pack weight is nullára volt állítva...
Nem tudom előnye amúgy a játéknak ez vagy hátránya. Egy hete játszom, nyitottam 5 pl totsot, most nyitottam még kettőt de már nem is tudom hogy egyáltalán be kellene-e rakni bármelyiküket....
-
Dzsoki92
senior tag
30 PL upgradeből 86os Mendy volt a legjobb
Craftos obj kész szóval többet egy darabot nem csinálok. -
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
így van ezt a játékot nem lehet "okosan" játszani. Soha nem gyűjtessz össze annyi coint hogy vegyél egy normális játékost. Mondjuk az "okosan" azt lehetne úgy érteni, hogy ilyen kaszinó drága sbc-ket nem rak ki az ember csak tuti játékost, de valszeg azokkal se vagy előrébb.
na tessék melóhelyen első pakk Tripier. Lehet itt kellett volna csak csinálni lehet valami német központi szerver van
-
EA's hit
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Semmit nem számít egy ilyen sbc-nél az értéke, mert a 83-85-ös fodderek úgyis újratermelődnek kétnaponta, ott hevernek a klubban, untrade fodderekből rakod ki az sbc-t, tehát kvázi ingyen. Viszont aránylag nagy eséllyel adhat totsot, és a felső kategóriás tots lapokat is kb. az ilyen packokból van a legnagyobb esélyed kinyitni. "kicsit gyűjtögetni saját pénzből és egy biztosan kellő játékost venni" - ha kicsit gyűjtögetsz, tehát kevés coinod van, akkor a top tots lapokhoz képest csak sokkal gyengébb lapokat tudsz venni. Ha meg sok coinod van, akkor nem mindegy ez a 78k-s sbc?

-
EA's hit
addikt
10 upot raktam ki egyelőre, esett egy Saka és egy Trippier, meg a 10.-ért járó objective-es packból egy Kane. Egy angol 2-es tots is érkezett bronz upból. Hibátlan fodderek

-
Woodslave
félisten
Jól kezdődik a nap sikerült nulla meccset nyerni a kupában
-
Jinxb1rd
addikt
Hát srácok, azért ítélkezzetek már jól egy-egy sbc-vel kapcsolatban:
Te adsz:
11 darab 83-as játékost
11 darab 85-ös játékost
78k -értékű játékost adtokŐ cserébe ad:
11 darab 81+-os játékost...Hol éri ez meg?
Ha a csomag 11 darab 85-öst adna vissza se érné meg... Persze lehet reménykedni hogy ad TOTS-ot, de nem inkább megéri kicsit gyűjtögetni saját pénzből és egy biztosan kellő játékost venni/várni SBC-ből, mint elégetni 78k-t egy talánra?
Biztos hogy nem rakom ki.
A hero pick is megéri, mikor az Eredvise playereknek jobbak voltak a statjai chem nélkül is?
De most értem haza ivászatból, megnézzük a többi értelmesebb ad-e valami finomat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gabeszfoci89
senior tag
Köszi megnézem bár elsőnek jamest kaptam wlből így ő már elég jól megy nagyon elégedett vagyok vele de ha nála is jobb a Trippier akkor adok neki egy esélyt
kap holnap pár rivals meccset úgyis haladni kell elit felé.Kiraktam Saint maxit brutális oltó lap nálam.Hihetetlen milyen gyors és milyen jól veszi a cseleket rommá oltja az embereket
Kipakoltam a klubbot pár bundesliga ember maradt ők kellenek péntekre ha lesz buli kupa meg csinálgatok addig pénzt hogy tudjak venni pár játékost majd. -
Kristof_94
nagyúr
Nálam eddig óriási hulladék ez a ligás sbc... Szerintem a top lap Trent lehetett. Nem sok kedvem van folytatni.
-
|AP|
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
olvasom ki mennyit nyer, 11-16 win mindenkinél, én meg egyszerűen képtelen vagyok nyerni.
9 win épphogy meglett, rivalsban szenvedek, kupában 15 meccsből 4 win...
Mintha totál elfelejtettem volna játszani. Ugyanazt érzem a matchmakingnél, amit írtál: folyamatosan jóval erősebb ellenfeleket kapok, mintha állandóan profikkal játszanék. Ez eddig csak a kupákban volt így, most viszont már rivalsban és a WL-ben is.
Kezd elmenni a kedvem az egésztől... nem játszottam kicsit több, mint egy hétig, már rendesen vártam, hogy újra játszhassak, de rohadtul nem erre számítottam.
Iszonyatosan demoralizáló állandóan veszteni, és még akkor is kikapok, ha nagyjából pariban vagyunk, akkor meg jönnek a bohóc gólok. Most nincs már erőm/kedvem feltölteni, de holnap ezekre is mutatok példát, kettőt elmentettem a sok(k)ból...
Ja, és legalább nyitnék valamit, hogy visszajöjjön a kedvem... de semmi...
-
Mrguba
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Trippier...
Probaltam mindkettot es szerintem jobb.
Na en befejezettnek tekintem a TOTSnak nevezett fost.
Ez a 20 upgrade adott 1db 88 as navast.
Ok az osszes kijott klubbol de akkor is na..
Nem vartam KDB.t
Meg Rashfordot.
90 pakkbol 2 tots
Ezekbol semmi
Tobbi tots meg lefosom -
Gabeszfoci89
senior tag
Végignyomtam ezt az craftolos sbt trippiert beadta most az rb James szerintetek melyik a jobb?amúgy kaptam még kante arnold allison nekiállok mindjárt szent maxinak
meglátom meddig jutok klubbol raktam fel az eladhato rare góldokat vicc mindent vesznek -
toxicjew
addikt
Nos. Mivel hétvégén nem voltam itthon, gondoltam ma elkezdem ezt a fost és a könnyebb utat választom, úgyhogy leadtam az első 5 meccset ahogy bodnar kollega javasolta múltkor. Hiba volt. Iszonyú nagy szopás volt az egész, 0:5nél az 1. meccsen kikaptam, na nem mintha olyan jó lett volna az ellenfél, de játszhatatlan volt az egész. Az egész matchmaking mintha bugos lett volna végig, kb. ha 2 nagyon gyenge ellenfelet kaptam volna összesen, hiába voltam bőven mínuszban
Szörnyű volt az egész, nem tudok mást mondani, de végül meglett a 11 win. 2 rare pickből jött egy Guimares, majd jött a 2 player pick. Nándi most ne nézz ide
1: Trippier, Son, Ramsdale
2: Zinchenko, Ruben Dias, KDBSon és Dias lett, mivel Toty KDB megvan és hót fölösleges lett volna egy szinte ugyanolyan lap. Na hát így megérte ezt a fost letolni
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ne is mond ugyanez megy nálam is minden héten..Mostis rommá nyertem magamat egy félkész teammel Saliba volt áh egyetlen akinek értéke is van a többi mind olyan aki olcsóbb...megnezem a totsot a második fele mind meglett így. Letoltam havernak is a wlt ottis 16winem lett grammra ugyanazt nyitottam kb mint magamnak...
Nemértem ha az ember nyer 16-18 meccset miért kap haalandot meg de bruynet olyan aki 9et ..nemértem a logikát -
Nandinagy
addikt
Egy jó 16 winért jött egy Trippier-Guimaraes pick meg egy Trippier-Zinchenko-James pack
Ismét megérte ezzel a fosadékkal játszanom 
Nyilván egy darab Arsenalost sem kapok mikor ezt az egy TOTS-t vártam egész évben. Nembaj majd megveszem őket
Kristof: Az a baj, hogy 300k-t nem ér a kettő más meg 11 winből KDB+Diast pickelget meg Rashfordot. Innentől hova remegjek a többi TOTS-on ha 16 wineket megyek azt egy forintot nem ér második hete a tots rewardom.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egy Salibában még reménykedem mert alsó polcos talán esik egy
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
stilo18
üzenetére
Bevan készítve 2 másik két eltérő formációval ha esetleg olyan ellenfél jön ahol azt érzem más kell megvárom ma estét mi fog kelleni a pl upg sbchez aztán kirakom saint maxit kell nekem egy ilyen oltó kártya
Akkor lehet váltok a 4 3 3 formációra kezdésnek hogy legyen szélsőm is (jesus rwbe maxi lw) -
Woodslave
félisten
válasz
sz_abika
üzenetére
de várom az upgrage grindet. Azt legalább tudom munka helyett csinálni nem megy a játékidő rovására
Mondjuk csak 140 83 alatti gold rare lapom van, szóval ha 11-et kell belerakni akkor is valami visszaforgatós történet lesz mint anno hogy 3 rare és 8 commont visszaadott.
-
sz_abika
addikt
Már 2 silver csomagból is jött TOTS lap. Jók ezek a daily csomagok

-
stilo18
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm..
És amikor indul a meccs, beállsz erre a taktikára és így játszod végig a meccset ?
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
stilo18
üzenetére
Nem pofátlanság szerintem tessék a team taktikát ide kirakom egyénin még dolgozom mert igazából ez az sbc accom volt csak eladtam a fő elit accomat (kerestem rajta egy komolyabb összeget)és ezzel kezdtem el bohockodni erre beadta a community tots jesust meg bernardot meg jó hollandokat aztán 2 hét alatt lett ez a csapat amit látsz
Taktika nekem ez szűk védekezés balanced szinte minden nem egy pro taktik de nekem működik. -
eM'82
addikt
válasz
david368
üzenetére
Nyomtam 7 kvali meccset vele. Eddig 12 gól és 4 gólpassz. Teljesen ok a pali, így Mbappé-t el is adtam. Védelmet meg abból valamennyire fogom tudni erősíteni.
Életem legdrágább "nyitása", kár hogy nem eladható.
Jól helyezkedik, rendszerint bevarrja a 16oson belül. Ja, és kb. 3 hónap után ismét sikerült szögletből gólt lőni/fejelni (hála neki). Biztos van hozzá tutorial, de nem érdekel. -
-
Aguinaga
őstag
Én már nem is emlékszem, mikor raktam ki hero picket, iconból is az volt az utolsó, amit ide betettem, prime Dalglish (mondjuk nekem ő is erősítés volt).
Wl-t ezzel toltam pl.:
Annyi, hogy TOTS Trippier most vettem meg reggel, eddig WW Trippier volt a WL alatt.
Lehet, hogy Payet bejön CAM-ba, és helyére kirakom Saint-Maximint, úgyis 25 meccse van már csak Zidane-nak.
Szerk.: április 29/30-án jött Dalglish
-
gjoe
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
9winnel már nincs maximum limit.
Én is a törlés határán vagyok. Az hogy nulla jutalom az már nagyon frusztral. És minden ellenfelnel több prémium tots lap volt a csapatban, én meg még mindig csak sbc és objektív playerekel tolom. Még egy olcsó kane sem tud kiesni.
És a nagy nehezen osszeszedett gold foddereket is elszivja az ilyen szar pikkekkel ez a játék.
Mások meg hetente nagyobb értéket nyitnak mint én eddig a 30 hét alatt összesen. -
Woodslave
félisten
Amúgy jó ez az efl low liga tots amikor silver packból jön egy tots játékos
Kár hogy nem minősül silvernek. -
Woodslave
félisten
amíg nem volt meg a játék nem nagyon foglalkoztam vele, olvasgattam a fórumot, mert több hsz megerősítette hogy jól döntöttem hogy nem vettem meg
twittert se használtam. Krasit nézem esetleg Ovvyt és Borast.De most olvasgatom a twittert azért a gameplayyel kapcsolatosan elég sok a panasz nagyjából egybecsengve sajnos pár meccses (4 nap kb csak 100
) tapasztalatommal.Ma reggel 4 tots kupát játszottam 3-at sikerült behúzni. Az utolsót nem játszottam le, mert az utolsó előttin 15 perc alatt 4 gólt kaptam. Ez a harmadik kupanap. Tudom hogy nincs predesztináció és itt minden csak véletlen, ráadául mai nem is illet a mintába. De eddigi két nap 2 meccset aránylag könnyen nyerek, 2-n esélyem nincs annyira leszopatnak, 1-et meg küzdelmesen kikapok. Mai annyival különbözött, hogy egy szinte full gold csapatot nagy küzdelemben le tudtam győzni.
-
|AP|
veterán
válasz
Aguinaga
üzenetére
"Azt nem tudom, hogy volt neked 9 winre pick Trippier? Az 92-es lap, nem max 90-est lehet pickeni 9 winért?"
Nem, nincs ilyen. Most nekem is csak 9 win jött össze, és Casemirot pickeltem (foddernek jó lesz).
Kimaradt több mint egy hét a játékból és elég nehezen tudtam felvenni a fonalat. Úgy érzem mióta nem játszottam kétszeresére gyorsult a játék, a csapatom totálisan kiöregedett, szerelni képtelen vagyok. Utolsó meccsen lett meg a 9. win, pedig korábban a 11. után még mindig maradt pár meccsem leadni is.
Egyelőre rivalsban is szenvedek, a TOTS kupában 10 meccsből 3 win, szóval nem mondanám, hogy nagyon beszippantott újra a játék
ui.: ez a kék Payet óriási csalódás eddig. Nem tudom, hogy csak a gameplay miatt van-e, de jelenleg több kaput tévesztő lövése van, mint gólja.
-
Aguinaga
őstag
Baszki, nekünk valami rokonacc-unk van, én még nem fejeztem be a WL-t, lehet, nem is fogom (5 winen vagyok, még 6 meccs van. Kipróbáltam, hogy direkt elvesztem az első 5 meccset, hát, nem jött be, így mindegyiket nyerni kéne, hogy meglegyen legalább az 1 db normál (nem max 90-es) pick, hát, esélytelennek érzem.
Hozzáteszem, egész PL TOTS promo alatt egy kék se jött, se moments, se tots. Akikkel próbáltam játszani TOTS kupában, ott mindenhol minimum 3-4 TOTS, nem az alsó polcról, vagy prime Garrincha, R9, Eusebio, Cruyff. egyik se loan persze, a sok TOTY Van Dijkről vagy TOTY Messiről nem beszélve...
Lehet kirakom Guccit, rámegy minden fodderem, de este már úgy voltam, hogy beleszarok, és törlöm az egész játékot a konzolról.
Azt nem tudom, hogy volt neked 9 winre pick Trippier? Az 92-es lap, nem max 90-est lehet pickeni 9 winért?
-
stilo18
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Tudom pofátlanság ilyet kérni, de esetleg a taktikát is megosztanád?
-
Gabeszfoci89
senior tag
Sikerült éjjel letolnom a wlt elvittem 17winig
Az igazán nagyokat nem adta be a kupa winekért jött zinchenko.
Rewardokbol Casemiro R.James Saliba Guimares Kane Odegaard
Annyira nem rossz kiraktam hero picket WC Okocha valaki használta már innen?
Keret most így néz ki nemtudom hogy Ödi vagy Okocha játszon camot. -
david368
aktív tag
-
Mrguba
őstag
a szokas szerint elbasztak ezt a YOUNG player sbct

Kiraktam de nyitni nem engedi
ERROR -
WhiteAngel89
aktív tag
wl 11 win meglett könnyedén, kane még mindig egy állat, 17 meccs 35 gól, pickből jött egy ruben dias, igy mar ake-t is tudom hasznalni.
-
Kristof_94
nagyúr
5 meccsel a vége előtt meglett a 11 win. Utána még megpróbáltam, de jött a szokásos kamu, úgyhogy hagytam. Pickből Martinelli és Saka, a 2 pakliban semmi. Stat revealt csináltam, mikor láttam a Kane shootingját azt hittem Haaland az...
Ramsdale 2x volt benne, nem egy jó pick volt. Egy Brunonak örültem volna. -
Woodslave
félisten
Na egy momentses pickből Zichi is megjött szóval a szokásos minden low end tots lap szintet hoztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 ,15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jól ment a csapattal most nagyon
kap holnap pár rivals meccset úgyis haladni kell elit felé.Kiraktam Saint maxit brutális oltó lap nálam.Hihetetlen milyen gyors és milyen jól veszi a cseleket rommá oltja az embereket
Szörnyű volt az egész, nem tudok mást mondani, de végül meglett a 11 win. 2 rare pickből jött egy Guimares, majd jött a 2 player pick. Nándi most ne nézz ide