Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Tots juti falatok [link]
-
eM'82
addikt
Pont meglett a coin Mbappé-ra. Azért 3an elől Cruyff+Figo-val... Parádé. (viszonylag gond nélkül meglett a Div3, de Lucio kapott egy pirosat a sorsdöntő meccsen. 11est kivédtem, majd 2. félidőben gyorsan fejelt Mbappé egy gólt. Instant quit lett belőle
)Persze biztosan cserélődnek majd, de inkább a hátsó alakzaton kell picit upgradelni + CDM/CM poziban.
TOTS első hetére tökéletes lesz számomra.
Ui.: Múlt heti WLen nem mertem leadni az első 5 meccset
-
bodnar123
őstag
Neked is van ezek szerint valami becsípődésed. Kit hibáztattam ebben a hozzászólásban? Kit? Azt írtam, hogy szerintem (a felállásokból tekintve) a játékosok nem feltétlen a kedvenc játékosukkal játszanak. Vagy akkor két éve sok embernek volt kedvenc játékosa Atal. Meg amúgy mindenki alowarian rajongó már régóta. Biztos van kivétel, és néha van aki próbálkozik vele itt a fórumon,de többségben szerintem helytálló, amit írok. Kevesen tolják gold Messivel, pedig tuti sokan szeretik.
Emellett szerintem a játékosok javarésze közte én is úgy gondolja, hogy a játékmenet ugyanaz. Viszont minden évben van valami olyan újítás, ami jól hangzik, de nem a játékmenetet érinti, amit sokan köztük én is szidnak. Ez a marketing. Valamit kell letenni az asztalra. Pl rám hat. Tavaly a next gen miatt vágtam bele. Idén a crossplay. Idén az egyik ilyen a nők lesznek. Engem nem érdekel. Nem zavar, de nem fog bevonzani ez a része. A fejlesztéses dolog meg egy ötlet, hogy úgy többen köztük én is játszhatnánk kedvenc játékossal, nem a "metával". Kérdem én, hol volt itt mindenki hibás? Hol volt mindenki rossz? Én nem értem tényleg. Persze rég abba kellett volna hagynom, de ebből a hozzászólásból miért ez jött le. Gőzöm sincs. De jó követem a trendet. Női focisták. Úristen meggyalázzák ezt a tökéletes,szórakoztató játékot. Soha nem fogok vele játszani. -
WaczkorHUN
újonc
Na gondoltam megosztom milyen csapatot sikerült összerakni miután elment 10 millióért a birthday Eusebio húsvét előtt(természetesen csak 9 és fél milliót kaptam meg mert az EA lesapolt belole)
Vettem egy 91Zidanet,94 Ronaldot,91 Ronaldinhot,88 RCarlost,Puskast de o nekem nem jott be igy rovid uton eladtam.Yashint nyitottam egy SBCbol,illetve korabbrol volt meg egy 92es Raul is.
Pár hétig ment viszonylag jól,azóta minden héten másik játékos benazik,tegnap az egesz csapatot lehuzta a jatek.Yashint le kellett cserélni egy Courtoisra mert semmit nem képes megfogni,elotte minden a kesztyujeben ragadt.Ronaldinho,RC felvaltva állnak egy helyben minimálisan tesznek hozzá a játékhoz.Zambrotta,Petit színten le lettek húzva pedig előtte ok voltak a legjobb védőim.
Mindenki nyomja az alapvonalas visszapasszot,meg a sok színes kártyát amik irrealisan túl vannak húzva,Grealish,Isak,Al Owairan mindenhol.Nem is lenne velük baj de bárhonnan lőnek kb 90%ban visszamegy hozzájuk a labda akár 3x egymás után.
Élmény jatszani ilyen játékosokkal de borzasztó illuziorombolo ahogy a jatek minden héten változtatja a statokat.Nem várom el hogy mindig minden bemenjen és osszejojjon de gusztustalan ahogy az ellenfelhez igazítja az én csapatom vagy epp ahogy az EA kigondolja az adott hetre.Eleve nem kéne osszesorsolnia olyan csapattal ahova szándékosan 83as jatekosokat raknak mivel tudják hogy a handicap be fog segíteni.Erdekes ha mások is ikonokkal állnak fel akkor valahogy az én csapatom is képes jatszani.Igy is muszáj forgatni a keretet mert egyszerűen elfelejtenek játszani a játékosok,jó lenne ha mutatna a jatek mert nem bánom ha kell pihentetni a keretet de akkor ez legyen egyértelmű.
Haverral játszunk úgy hogy ő Mo- én Angliában,van hogy teljesen jo máskor van látható lag,vagy szimplán mást lát az ellenfél mint mi és természetesen minden kipattano náluk köt ki vagy fordítva.
Itt nem feltétlen csak a szerverekkel vagy a lokacioval van baj,ez a motor alkalmatlan a fifa alá.Offline-ban is látható késés van,ehhez hozzajon meg a script és az úgynevezett momentum,a serverek és az ember a haját tépi.Nem értem anno 08-09es fifaban 4en játszottunk lassabb nettel és lehetett mások ellen passzolni,focit jatszani.
Itt meg korcsolya van,teljes kort tesz a játékos mire képes odafordulni a támadója.Amiota jött hypermotion,impact meg kitudja meg mi képtelen a játék működni.Remélem ez az UFL kepes lesz valami reszponziv,script es handicapmentes játékmenetet osszehozni és az se fog érdekelni ha alig lesz valós játékos mert az EA láthatóan magasról szarik a játékosokra és soha nem fog kiadni egy működő fair játékot.
Ettől függetlenül én is tolom addig amíg nem lesz más,előző két fifat már nem vettük meg,én ez után sem kívánok már több jatekot eatol venni,remélem jön majd egy új fifa másik fejlesztotol vagy a goal ufl játékok közül lesz egy befuto és soha többet EAtol.Osszes létező sorozatukat tonkrevagtak.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze, tavaly is így volt, nem emlékszel?
-
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha jól olvastam 9 winert marad a coin 50k 100k és 1/5 nagy ligas pick. 11 winert coin 50k 125k és 2x1/3 szintén garantált nagy ligas pick. 14 winert jár vegyes 3 dbos tots pack, 16 winert pedig garantált 3 nagy ligas tots pack.
-
Kristof_94
nagyúr
𝗧𝗢𝗧𝗦 𝘅 𝗙𝗨𝗧 𝗖𝗵𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝘀
• TOTS FUT Champs rewards ⭐️
• FREE FUT Champs qualification ✅
• FUT Champs now starts / 8pm 🕗
• FUT Champs extended /+48 Hrs ⏳TOTW 26 is the Last TOTW #FIFA23
Az a 48 óra plusz remélem igaz, nagyon jó lenne. Most már csak a rangok után járó jutalmakra vagyok kíváncsi. Remélem 11 győzelemért már jár a garantált nagy ligás.
-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A kövi EA játék.
-
bodnar123
őstag
De aki Alowarannal megy meg Ginolaval vagy Atallal (korábban) annak valószínűleg teljesen mindegy ki van. Lehetne névtelen is. De ugyanúgy ha valakinek csak Gold Messire telik, akkor valszeg inkább fog játszani pl diego jotaval, annak ellenére, hogy ugyanannyit jelent neki, mintha egy névtelen generált lenne. Mert a játékosok nagy részének mindegy. Kivel könnyebb nyerni. Ez számít. A valós játékosok meg úgy is benne lesznek. Szóval ha valakinek az számít, akkor mehet gold Messivel. Itt a nevek inkább a marketinget képezik. Az meg megmarad.ez csak az én véleményem. Amúgy az egész azért van, hogy valós munka nélkül (csak pénz és licensz kérdése) legyen egy újítás a játékban. Na meg ha azt akarnánk, hogy olyan csapattal mehessünk akiket szeretünk, akkor olyan játékot kéne csinálniuk, mint a PESben. Lehetne fejleszteni a játékosokat. A statisztika úgy is csak a gold kártyáknál "valós". És akkor Openda helyett szaldgálhatnál mondjuk Garnachoval. Csak akkor az egy más játék lenne.
-
miro.
senior tag
Hat ha minden mindegy,meg csak a kinezet valtozik,meg a haj.
Akkor nem is kellenek lincenszek meg valodi jatekosok. Random sablon nevek akik felvannak ruhazva stattokkal es ennyi.
Sot akar a baratok koztbol is lehetne par ember.
Nem kell itt ea hogy meg szarabb legyen,a jatekosok megoljdak ezt. -
törölt tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
"Imádom, hogy jöttök a realizmussal mikor egy világvakja Ginola meg Al-Owairan a játék 2 top lapja akik manapság körülbelülaz angol2ben lennének valakik meg abban a játékban ahol olyan Atalok kapnak jobbnál jobb lapokat akik egy Nice-ben padvégi emberek."
Meg évtizedek óta halott legendák játszanak együtt a velük egy szintre felhúzott tini reménységekkel, akiknek Ted Lasso dirigál a padról.

-
bubuska10
senior tag
Amúgy én szoktam női focit nézni, néha tök jól tolják.
A ratingeket viszont nem tudom, hogy oldják majd meg, ha összeeresztik a férfiakkal. Pl. minden idők legjobb női válogatottja játszott egy meccset a Dallas U15-ös fiúkkal, és kikaptak 5-2-re.
A fizikum értékek mellett a másik kérdés a body type: minden nő lean lesz és meta? Ha meg valaki stockyt kap, akkor meg majd megsértődik?
Érdekes dolgok ezek, de én várom. 
-
bodnar123
őstag
Amúgy érdekes, hogy mindig ezekben a hülyeségekben látják a nagy újítások lehrtőségét, miközben mindenkinek a legnagyobb baja a gameplayel van. Inkább ki kéne találni valami konzekvens szerelés mechanikát. Vagy passzrendszert. Pl ha hangyafasznyit nyomom meg a gombot, akoor közel álló embernek adja, ne a 20méterre világgáfutó játékosomnak...többre mennénk vele. De valszeg ennyit tudnak. Tudják, hogy ott nem tudnak már érdemben hozzáadni a játékhoz. Ezért jonnek a csajok, a marvel herok... Ez van.
-
eM'82
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Remélem lesz egy női FUT, aztán játsszon az azzal aki akar. Amúgy meg, amíg nem lesz kötelező kvótanőt betenni a kezdőbe, addig nem fog engem sem zavarni.
De nem egy liga a női foci a férfival. Erőltetett egyenjogúság ott, ahol nem kellene.UFC játékban is vannak csajok?
kabaré. -
|AP|
veterán
válasz
sz_abika
üzenetére
én meg továbbra is nagyon bízok az UFL-ben.
Jó lenne jövőre úgy játszani egy focis játékkal, hogy nem függök rá ennyire és tényleg inkább szórakoztat és kikapcsol.Ha nem az UFL, akkor tőlem a FIFA is lehet, nekem mindegy. De az EA FC az valószínűleg marad ez az addiktív szar...
-
sz_abika
addikt
válasz
seedorf88
üzenetére
Én is várhatóan elengedem a FUT-ot és ennek a várható vegyesvágottnak nagy köze van hozzá...remélem fullpíszíbe nyomják majd és lehet tökevanamennyasszonynak-ot játszani a karakterépítőben is

Teljesség jegyében azt is megjegyezném, hogy igen, az agyonhúzott, világtalan arab lapok is basszák a csőrömet. -
Nandinagy
addikt
válasz
seedorf88
üzenetére
Szó sincsen arról, hogy kerülnek bele. Libertadores lapok is vannak a játékban de azon kivül, hogy néha kell sbcbe meg van nekik évi 2 db promo semmi hasznuk nincs. Mivan ha ugyanígy bekerül egy női liga, ami néha kell sbcbe meg kapnak majd egy TOTS lapot vagy 1 promot/év. Lesz a játékban mittudom én 200 női lap meg 5000 férfi. Semmit nem jelent.
De ha jelentene se számítana. Az ki kit mikor fut meg amúgy sem statok függvénye hanem a jó isten tudja micsodáé
Futott már meg 45 paces cb is, meg volt hogy a 99 paces se ugyanazt az embert. Akkor jelent bármit is ha épp Cindynek hívják majd a lapot? Nálam nem igazán. -
seedorf88
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ezzel az iconos dologgal teljesen egyetértek veled. Tudom, hogy egy rakás szar a játék így is de nincs jobb jelenleg.De ez a vegyes csapatos dolog még nevetségesebbé teszi az egészet szerintem . A következő mi lesz majd micky egér vagy tapsi hapsi akivel lehet lesz játszani. Azért maradjon már valami belőle ami minimálisan emlékeztet a focira.
-
bodnar123
őstag
válasz
seedorf88
üzenetére
Én is osztom Nábdi véleményét. Ennek a játéknak ez sem nem ront se nem használ. Realizmus sosem volt cél,csak az hogy álmodozz jobb statisztikájú játékosokról, ami a játékban vagy kijön vagy nem. Csak az üzlet számít. Nem tudom ezzel hány nőt fognak bevonzani. Szerintem csekély,de nem hiszem hogy számít.
-
Nandinagy
addikt
válasz
seedorf88
üzenetére
Eddig is nevetségessé tették te miről beszélsz. Egy Thierry Henry meg hasonló játékosok azért vannak a játékban, hogy elhidd valaki jót nyitsz holott egy használhatatlan valakit kapsz aki amúgy a világ egyik legjobb játékosa volt. Mitől másabb az, hogy egy játékban férfi neve van egy karakternek nem női meg mondjuk rövid a haja? Ez mind csak egó kérdése. Az egész ott elvan baszva, hogy az ea kénye kedve szerint kiválaszt teljesen átlagos játékosokat és top lapokká emeli őket holott a való életben sosem voltak azok. Az igazán jó játékosok meg a pöcegödörből integetnek mint Baresi,Bergkamp,Van Basten meg hasonlók.
Maximum akkor tudnék lázadozni ez ellen ha normális statokkal lennének felruházva azok a kártyák akik valóban megérdemelnék, hogy jók legyenek a szarok meg azt kapnák ami jár. De ugye az EA nem így áll hozzá, akkor neked mi a bajod azzal, hogy nem Yucef Atal lesz a meta lap hanem Lauren James? Nekem speciel semmi. Atalnak azért oké, mert férfi? De hát a mostani lapja például jobb mint egy Reece James akármelyik lapja pedig 1000ből 1000 ember hamarabb vinné el a csapatába Reecet mint Atalt.
-
Nandinagy
addikt
válasz
seedorf88
üzenetére
Imádom, hogy jöttök a realizmussal mikor egy világvakja Ginola meg Al-Owairan a játék 2 top lapja akik manapság körülbelülaz angol2ben lennének valakik meg abban a játékban ahol olyan Atalok kapnak jobbnál jobb lapokat akik egy Nice-ben padvégi emberek. De a nők milyen szarok lesznek. Nem totál mindegy, hogy a vakegér Weghorstal csinálsz elasticokat aki a labdát nem tudja átvenni vagy mit tudom én Alesha Lehmannal?
Úgy beszéltek a fizikáról mintha amúgy nem mindegy lenne, hogy Neymar vagy Gavi 60 kiló vagy VVD 90 mert előbbi úgyis ellöki utóbbit ha azt akarja a játék
Akkor már nem mindegy ha egy hosszabb hajú valaki csinálja ezt akinek amúgy női neve van?
Ha mikiegér kapna lapot sem változtatna semmin, max 1-2 szerencsétlen kilenne akadva ezen mert sértené az egójukat, hogy egy egérrel szopatom szét őket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bodnar123
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Az legalább a brazil nemzet miatz nekem beépíthető, de amúgy annyira szívás ez az új chem rendszer, hogy ha csak egy jó totsot nyitsz, nagy eséllyel csak úgy tudod beépíteni, hogy valahol szarabbakat raksz be. Mindenkinél talán vannak ikonok, sokszor jók. Ezek közé régen simán be lehetett nyomni egy jó játékost. Most max ha francia vagy brazil. Bár lehet nem is számít a chemi... Szóval mindegy
-
seedorf88
tag
Ez most komoly, hogy az ea fc-ben női játékosok is lesznek az UT-ben
?
Mondjuk ha reális lenne a rating-ük ami kb 30-as max akk leszarnám mert senki nem rakná be . Így meg csak az ideg fog szétvágni ha Tomorit megfutja vagy el löki valami női csatár. Előrendelni biztos nem fogom ilyenek után megvárom mi lesz ebből
. -
toxicjew
addikt
🚨Joelinton🇧🇷 is added to come as OBJECTIVE for Community TOTS
Kristófnak speciálba
-
|AP|
veterán
válasz
Raunchy
üzenetére
én is kiraktam. Kétszer.
prime Shearer, majd prime Rivaldo. Én nem örültem
Csak azért döntöttem úgy hogy kirakom, mert nagyon kéne egy TOTY Dinho

A kupa meglett, a 8 winem megvan, a kvalit is megcsináltam előre, mert szombattól elutazunk egy hétre.
Be is sokalltam kicsit a játéktól, most promó sincs, úgy hogy könnyű szívvel teszem félre egy időre.
PL TOTS vasárnapján leszek újra konzol előtt, akkor elnyitom azt a kevés pakkom ami van, de ha túl jól sikerül az elvonó, akkor lehet vissza sem térek már nagyon
-
toxicjew
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Csak Totw, nincs bent semmi spec lap. Majd Péntektől.
-
losilee1337
aktív tag
Üdv a mostani pakkokbol legyen az 86+ vagy épp 82x10 eshet valami színes lap vagy csak a team of the week lapok?
-
Aguinaga
őstag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Akkor olyan mint a többi

-
Aguinaga
őstag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Hadd kérdezzem már meg: Casillas milyen? Trophy Dudeket próbáltam, híg fos, de Casillast megvettem 107-be pénteken, egy meccset nem játszottam vele, most meg már 120. Mindjárt eladom, majdnem nettó 7k nyereség lenne rajta.
-
stilo18
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Lehet CAM is, cserének tökéletes. (Gondolom nem löki ki a kezdő játékosokat..)
-
Dzsoki92
senior tag
Ballack
nem tudom kirakjam e megint
még egy SBC-re pont megvan a clubban a keret de azzal én is lenulláznám magam 
-
sz_abika
addikt
All in mentem, gyakorlatilag semmim se maradt a klubban így TOTS előtt....Prime Kaka az SBC, fasz kivan

-
bodnar123
őstag
9/5 csaló volt wl kvalin. Jól működik az anti cheat. Szerencsére 4 AI játékos volt, azokat vertem. A láthatatlannál kiléptem.
-
EA's hit
addikt
Én kb. minden ikon/hero upot kiraktam idén is. A hero upok még csak-csak dobáltak is jó lapokat, de az ikonból talán egy prime Roby Carlos volt a csúcs 1-2 hónapja (ő is hamar sbc-ben végezte, ingame sajnos nagyon rossz idén). Engem viszont ezek az ikon upok mozgatnak meg a legjobban, a francot sem érdekli egy 100. unalmas promo lap vagy egy hugyadék tucat lap a tots alatt. Az ikonokkal a legnagyobb élmény játszani, szóval ezek motiválnak a legjobban a játékban. Tavaly baromi jókat nyitottam belőle (prime Pelé, prime Cantona, prime Puskás, 2 Maldini, 2 Eto'o, prime Garrincha, és még sorolhatnám), de idén... nevetséges szarhalom az egész.
-
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
Kiraktam este még egyszer az ikon upot, prime Van Nistelrooy. Összességében ezt a prime/toty/bd ikon upot 4x raktam már ki, mind prime volt, sorrendben Raúl, Nesta, Zanetti, Van Nistelrooy. A 4 összesen nem ér 500k-t. Nevetséges hogy egy minimális sikerélményt sem hajlandó adni a játék, vagy épp egy kis motivációt a folytatásra. Komolyan olyan érzés, mintha a játék akará elérni, hogy ne játsszak többet. Közben másnak meg hetente dobálja a 2-3 milliós top lapokat.
-
toxicjew
addikt
-
bodnar123
őstag
válasz
taylorp
üzenetére
Nekem u7 adott transferbant. Bármelyik adhat. Szerintem ugyanaz a módszer megy mindenütt. Ha pont ránéznek akkor bukó. Gondolom van egy nap rohadt sok gyanús (nagy veszteséges, vagy nagy nyereséges) account. Ebből x-et szúrópróbaszerűen megvizsgálnak. Ennyi. Meg van az automata szűrő azokra akik isntant buyolnak. Nincs tökéletes megoldás, csak biztos rossz.
-
|AP|
veterán
-
Nandinagy
addikt
Annyira szeretem ebben a játékban, hogy mindig arra a posztra ad játékost ahol van már 5.
Future Stars Araujo,Ramos,Fantasy Upamecano,TT Blanc,Showdown Ben White után megérkezett az icon packból FB Koeman is
Jó lap lenne +2-3 pacel, de nem fogom lecserélni rá se Araujot sem Upát. Kp-n meg ott van Goretzka cdmnek szóval oda sem jó. -
taylorp
senior tag
U7Buy, Futcoinsniper most 25 Euro-t ad 1 millió coinér.
Minusz a kezelési költség. Tavaly azért ebben az időben jóval többet ért a coin, de nem érdekel. Eddig is untrade csapatom volt. 3 éve a goldah nevű olalon adtam el, ott transferbannal járt, de az előbb említett két helyen soha nem volt probléma. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
taylorp
üzenetére
Nyugi én az elit keretes accot raktam ki kiváncsiságbol irreális áron de megverték 800dollárért nemtudom kinek ér ennyit neke bőven megérte.összeálltam haverral és nyomjuk közösen ottis már dov1 meg nyertem neki multhéten 18 most 17meccset wl en.de röhögök rajta hogy adnak emberek ennyi pénzt ezért q szarért
-
toxicjew
addikt
Magamat kivennem, igaz eladhatoban egy 90k if Dembele volt a csúcs idén
Azért a Toty Kdb és Militao nagy pullok voltak januárban. Persze ilyen konzisztens nyitasokrol, hogy tényleg menetrend szerűen kapod a jobbnál jobb lapokat, álmodni sem merek. Nem tudom mi az oka. Redlist. Ez a játék ilyen, igazságtalan és frusztráló. Mert még ha egy szuper game lenne, nem is zavarná talán annyira az embert, hogy szart se kap. De mivel egy kibaszort kurva nagy fos szar, így várja az ember, hogy legalább a nyitasokban kompenzálja őket a játék. De nem fogja
-
EA's hit
addikt
Az esti ikon upból egy prime Zanetti esett. A toty lapjának még örülnék is, de ez, hát nem tudom... Kipróbálom azért cdm-ben, bár nehezen tudom elképzelni, hogy jobb lenne wc Vieiránál.
-
|AP|
veterán
remek ez a kupa... tegnap (ma délelőtt) 5/5, ma este 5/1... a lényeg a kiszámíthatóság

-
gjoe
addikt
Ezek normálisak kanadában? Mekkora lehúzások már ezek az sbc-k?
81*11 serie A (83 és 84es csapat) nem kicsit lehúzás.
82*10 csak két 83as csapat kell bár ez is lehúzós rendesen.
A daily sbc-t meg hiába raktam a kedvencek közé lehet kikeresni. -
Madn!ght
addikt
Nyomom a wl-t, egész jól indult, 7/6 win. Ezt követően nem is delayes lett, hanem szó szerint a rásegítést buzerálja el a játék. Komolytalan összetételű 10-15 chem csapat ellen összeroskad az enyém. Minden passzért imádkozni kell, az ajtó ablak helyzetbe beletörik a csatárom lába. Erre miért van szükség?! Ok, hogy segítse a gyengébb csapatot, de ilyen látványosan… inkább lenne az elején egy szimuláció, aztán ha úgyse nyerhetek, megspórolnék 10 perc agyérgörcsöt az életemből.
-
gjoe
addikt
Aki esetleg nem látta, van 10coinos pakk a storeban.
-
EA's hit
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Most pl. játszhatatlan. Épp most játszottam egy magyar kolléga ellen, a Putnok csapatnév alapján lehet hogy meg is van, hogy honnan játszott. Olyan brutális kapcsolati előnye volt, hogy az hihetetlen, mindenre 2-3 másodperc késéssel reagálnak az embereim, a labdák átfolynak a lábakon, ami meg emberemhez megy, az garantáltan elpattan, nevetséges. Közben meg 930-as letöltést mér a speedtest, 19 pinggel. Vicc az egész.
-
EA's hit
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Szeged, Szentháromság utca, Telekom 1000-es net. Átlagban 30-40 közötti ping, annál jobbat kb. sosem látok. Illetve ritkábban Békéscsabán is játszok, itt is 1000-es Telekomos net. A ping itt is hasonló, de érdekes módon itt mégis laggosabb, lassabb szokott lenni a játék, mint Szegeden. Mindkét helyen csak és kizárólag netkábellel játszok.
-
Mrguba
őstag
Jo ez a TOTS kupa...
AZ alap PL csapatom tiszta fos ebben a kupaban.
Senki se ugy ozog ahogy szokott
-
Madn!ght
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nekem 18-22 közötti (gigabit ftth), mégis ugyanezt tapasztalom. Vannak viszonylag reszponziv meccseim, de van sok olyan is, amit leírtál (belehal egy passzba, labdaátvétel 2 sec, stb.)
korábban volt itt szó róla, miként próbálja a játék “kiegyenlíteni” a kapcsolatból adódó különbségeket, talán ez nálad markánsabban előjön. -
Kristof_94
nagyúr
3 vereség 3 győzelem, lehetett volna jobb kezdés is.
Tele németekkel, az egyikkel 2x sorsolt össze, szét volt scriptelve az egész. Okádék...
2 hét múlva vért kell majd izzadni a 11 győzelemért... -
Nandinagy
addikt
Nem feltétlen a net a ludas. Lehet router de olyat is láttam már akinek a kábele volt belül megtörve. Kikell cserélni meg kölcsönkérni egy routert és azzal megnézni, hogy muzsikál. Alapjáraton a legtöbb netszolgáltató legalább egy 30 közeli pinget tudja kábelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Vicces képek
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Érdekes dolgok ezek, de én várom.
igen ilyenkor ramfer egy pofon.

egy próbát megér.